De linkse onderdanige goedmensch en de dominante islam

Erik60

(Door: Erik60)

Dit weekend hadden wij Zweedse vrienden op bezoek. Man, vrouw eind dertig met drie kinderen. Deze mensen wonen in een dorp niet zo heel ver van het beruchte Malmö. Zij willen emigreren naar Amerika, omdat Zweden naar de verdommenis gaat. Wat deze mensen ons dit weekend vertelden, liet ons met een mond vol tanden staan. Je houdt het niet voor mogelijk, maar de linkse Zweedse regering heeft de Zweden verraden en verkocht aan de islam.

Laat ik deze mensen gewoon ‘onze vrienden’ noemen. Ik wil hun namen niet openbaar maken om hen niet in gevaar te brengen (een mens wordt al voor minder racist genoemd). Wat ik nu vertel,  is voor de meeste lezers geen nieuwsfeit meer. Het mooie Zweden zal sneller dan iedereen denkt een kalifaat zijn.  Dit gaat volgens ‘onze vrienden’ niet lang meer duren. Indien de islamitische immigratie in dit tempo blijft doorgaan, zal uiterlijk over vijf jaar Zweden volledig in handen vallen van het islamitisch “geloof”.  Want de nieuwe migranten die het land binnenkomen, zijn steeds brutaler en extremistischer. Zij komen meer en meer openlijk voor hun “geloof” uit en gedragen zich er ook naar. De autochtone Zweed is zelfs overdag niet veilig meer in de straten van Malmö. Het openbaar vervoer kun je maar beter niet meer nemen als vrouw, want indien er jonge moslims in de bus zitten, loop je als vrouw al snel de kans om verkracht te worden. En op hulp hoef je niet te rekenen. Want wie hardhandig op wil treden tegen deze verkrachters wordt al snel in de racistische hoek gezet. En de linkse Zweedse machthebbers houden niet van racisten. Om de simpele reden: zij zijn zelf de grootste racisten tegenover hun eigen volk.

Screenshot_9

In Zweden zijn de links-liberale politici compleet gestoord en volledig het noorden kwijt. Joden vertrekken massaal uit Zweden en zoeken uit wanhoop hun heil in Israël of de States. In Zweden is een ware volksverhuizing aan de gang. Jonge Zweden willen net als de Joden het land zo snel mogelijk de rug toekeren. Zij gaan in Noorwegen, Duitsland, Amerika of een ander welvarend land waar veel minder islam is, werken. ‘Onze vrienden’ zien hun kennissenkring stilaan verkleinen.  De meeste van hun kennissen zijn vetrokken naar Amerika. Om de simpele reden dat het daar veiliger voor de kinderen is en zij daar nog een toekomst kunnen opbouwen. Niet alle Zweden die de steden de rug toekeren, verlaten het land. Het platteland is ook een grote trekpleister voor veel Zweden. Voorlopig nog, want de islam rukt op. De meeste Zweden zijn het zat en zullen bij de volgende verkiezingen rechts stemmen. Zij willen verandering en geen tweederangsburgers meer zijn in hun eigen land. Het is natuurlijk nooit te laat voor verandering, maar het zal pijn doen voor veel Zweden.

Screenshot_11

En zo heeft de linkse goedmensch weer eens een mooie samenleving kapot gemaakt. Dat doet de linkse Europese goedmensch met heel het continent. José Manuel Barroso en de rest van zijn kliek gedragen zich als Romeinse heersers. Met hun extreemlinkse kronkels en ‘de weg met ons mentaliteit’ domineren ze heel Europa tegen de zin van velen. De gewone Europese autochtoon kan hen niks schelen. Wij zijn het gepeupel maar. In hun ogen domme krachten, die alleen maar moeten werken en alles als zoete koek moeten slikken. Want links is slim en de rest is dom. Het  democratisch gehalte van de Unie is volledig verdwenen. In plaats van meer democratie, vrijheid en meer zeggenschap over ons lijf en leden zijn we weggezonken in een communistisch systeem dat steeds dominanter wordt tegenover zijn eigen bevolking. De gewone burger zal zijn eigenheid en zijn cultuur moeten begraven. Wij zullen ons volgens het nieuwe Europa moeten onderwerpen aan een meer dominanter “geloof” en cultuur, ‘de islam’.  Alleen de aller rijksten en de Europese elite zullen zich in het nieuwe continent gelukkig voelen. Zij zullen, verborgen achter dikke bewaakte muren ver weg van het gepeupel, een veilig en gelukkig leven leiden. Wij zullen ons aan de islam moeten aanpassen of creperen. Met andere woorden: zij gaan naar de hemel en wij naar de hel.

Screenshot_12

En zo moddert de goedmensch verder. Hebben ze geen weg met ons mentaliteit (niet voor hen zelf natuurlijk.  Dat is iets voor degene die zij minachten. Wij dus) dan knielen ze wel onderdanig voor hun dominante vrienden in het Midden-Oosten. Maar de linkse elitaire goedmensch doet dit niet zomaar. Deze zogenaamde wereldverbeteraars hebben een strategie uitgedokterd om het niveau van de gewone burger in Europa extreem te verlagen. Zij laten niet voor niets deze laaggeletterde moslims binnen. De elitaire goedmensch doet dit niet uit medeleven voor deze vluchtelingen.

Screenshot_10Neen, hij doet dit, omdat hij er beter van wordt. De politieke elite en de grote bedrijven hebben een grote geldzucht. Hoeveel winst zij ook zullen maken, eens zullen zij het slachtoffer worden van hun eigen hebzucht. De islam kent geen genade tegenover diegenen die zich niet aan hem onderwerpt. Kijk maar naar het Romeinse rijk: Hebzucht en zwakheid werd de ondergang van Rome.

Door:
Erik60
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Integratie", "Religie van de vrede", "Verrijking", Appeasement, Barbarisme, Desinformatie, Dhimmitude, EUSSR, hersenspoeling, Hypocrisie, Immigratie, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, Islamofilie, Krankzinnigheid, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, Moslims, Multiculti, Naïviteit, nieuw fascisme, Rotzakken, Socialisten, Westen, Zweden. Bookmark de permalink .

29 reacties op De linkse onderdanige goedmensch en de dominante islam

 1. Jan Van zegt:

  Toch behoorlijk “beangstigend”!
  Hoop dat dat tij keert bij de volgende verkiezingen.

  Like

 2. Tom Hendrix zegt:

  En alweer een puike bijdrage van U Erik60. Maar ook in Nederland zijn we niet veilig meer, hier heeft de RODE KERK-PvdA en SP, met medeweten en medewerking van de liberalen en christen-democraten, ook deze HORDEN MOSLIMS naar binnen gehaald. En hebben deze ploerten van politici ons ook maar gevraagd of wij deze “muzelmannen”, wel hier bij ons wilden hebben: NEEN!
  Vuile gore verraderskliek, en daar doen de GANGSTERS van de EUSSR ook nog een duit in het zakje! Ik walg van het alom aanwezige verraad aan de oorspronkelijke bevolking van Nederland en Europa! PEK EN VEREN, dat verdienen ze!

  Like

 3. Geert zegt:

  De Zweedse bevolking kiest hier toch zelf voor? of zie ik dat verkeerd. Hetzelfde als in Nederland.
  Triest voor diegene die anders stemmen die zijn de sjaak.

  Like

  • Driek zegt:

   Inderdaad, de Zweedse bevolking kiest zelf voor die ellende, evenals de Hollanders.
   Het is te hopen dat ze straks PVV gaan stemmen, anders ziet het er beroerd voor ons uit.

   Like

   • bigljohn zegt:

    Inderdaad Driek, Nederland zou wel eens het volgende slachtoffer voor het Sharia monster kunnen zijn. Engeland, Duitsland, Frankrijk en Belgie staan ook al op de wachtlijst. Overal is er een samenwerking van socialisme en de Islam. Erger en angstiger bestaat niet !

    Like

 4. Sjaak zegt:

  De Bulgaren hebben laten zien wat er komen gaat in Europa !

  Like

 5. MacHarry zegt:

  MacHarry, dit is niets nieuws. Zo gaat het al jaren. Mijn zweedse kennissen zeggen, dat het eind in zicht is. Zweden bestaat niet meer.

  Like

 6. Ehhh. weten jullie zeker dat het over Zweden gaat en niet over Hollandistan ?

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Laten we het niet overdrijven, Realpredictor. De symptomen zijn hier weliswaar aanwezig, maar geef tóch toe, dat het in Zweden nog altijd een graadje erger is.
   Ik dacht wel, dat we zo langzamerhand hadden vastgesteld dat je Zweden kunt uitroepen tot kampioen ‘Wegmetonsisme.’-Met Noorwegen nog steeds als goede tweede. (Denk aan de idioten!)

   Like

   • Theresa, ik overdrijf niet want België en Nederland hebben procentueel het grootste aantal moslimgemeenschappen van de hele Europese Unie!
    De grootste moskeeën van Europa staan namelijk in ONS eigen klein landje.
    In het Rotterdamse Zuidplein theater is bijvoorbeeld een compleet balkon gereserveerd voor moslim vrouwen.
    The Economist (bepaald geen anti-islamitisch magazine) noemde Rotterdam niet voor niets een ‘Eurabische nachtmerrie’. En zijn dit niet de voortekenen van islamsering?

    Niet alleen Zweden en Noorwegen maar heel Europa loopt daarom het enorme risico alle kostbare elementen van onze beschaving kwijt te raken: menselijke waardigheid, vrijheid van meningsuiting, vrijheid van religie, vrijheid van rechten andersgeaarden, vrijheid van vrouwenrechten, rechtvaardigheid, en de scheiding van staat en kerk!

    Like

   • Theresa Geissler zegt:

    Dat van dat Rotterdamse Zuidplein Theater wist ik niet; Dat is inderdaad zo”n verontrustend symptoom, wat de aandacht verdient, maar:
    Op zichzelf gaat het er nog niet eens om, dat die moslims er ZIJN, maar wat de gemeenschap er mee DOET.
    Bijvoorbeeld: Nederland en België hebben dus procentueel de grootste moslim-gemeenschappen van de EU? En niet Zweden?
    Nou, in dat geval moeten de Zweden zich driedubbel de ogen uit hun kop schamen, dat de situatie bij ‘hullie’ zó uit de hand heeft kunnen lopen!
    Heb je al eens gedacht aan de mogelijkheid, dat we in Nederland -onuitgesproken- misschien nog nèt iets beter onze grenzen stellen en onopvallend nèt iets vaker het broodnodige NEE laten horen?
    Ik zeg daarmee niet, dat de situatie ideaal is, totaal niet, maar naar wat wij nu weten -en we hebben er intussen genoeg staaltjes van gelezen hier- bestaan er momenteel in Zweden toestanden, waarvan je toch ècht niet kunt beweren, dat we ze hier al hebben meegemaakt. Ondanks dat Zuidplein-theater is Rotterdam, bijvoorbeeld, nog GEEN tweede Malmö. Ik zeg maar wat.
    Dus is het zaak om er voor te zorgen, dat het dat ook niet wórdt.
    En wat de mentaliteitskwestie betreft: Om nog eens even op die twee Noorse journalistieke idioten terug te komen: Ook Nederland kent weliswaar het goedmensendom, maar ik geef je op een briefje, dat verreweg de meeste Nederlanders, bij het horen of lezen van het relaas van dít stel alleen maar vertwijfeld naar hun hóófd kunnen wijzen. Het slaat allemaal door op een manier, die Nederland toch echt niet kent, dat wil ik er maar mee zeggen.
    Daniel Greenfield beweert dat je moslimgemeenschappen op een volwassen, dus consequente manier moet benaderen, dus niet verwennen met privileges en duidelijk zijn over hun verplichtingen naar het gastland toe. Dat heb ik altijd onthouden.
    En goed, ook de Nederlandse overheid laat het daar wat bij zitten (Waar niet, helaas) maar zo erg als in Scandinavië? Neen.
    Ergo kan volgens mij met Zweden nú geen Hollandistan worden bedoeld en wat wij te doen hebben is: Proberen te voorkomen,dat het zover kómt.
    Maar van in paniek raken wordt de situatie zeker niet beter. Walletje bij het schuurtje houden, a.u.b.!

    Like

 7. vanhetgoor zegt:

  Er is een gebied in de noordelijke landen dat voor de moslim onbewoonbaar is, zowel in Noorwegen. als Zweden en ook Finland. In de winter hoeft hij er een maand lang niet te bidden, in de zomer mag de moslim er een maand niet eten. Elk voordeel hep ze nadeel, zeggen ze wel eens. Ik vraag me af wat ze daarvoor of daartegen hebben bedacht. Het zal wel weer iets moois zijn.

  Like

 8. koddebeier zegt:

  Als we de linkse en de gutmenschen geen halt toeroepen staat Nederland en de rest van Europa het zelfde lot te wachten !!

  Like

 9. Tempelier. zegt:

  Tijd voor burgerlijk ongehoorzaamheid, Haal je geld van de bank tot een minimum, zorg voor je eigen veiligheid, de politie is met handen en voeten gebonden door overheid en EU regels. De EU en onze overheid geeft niks om ons alleen het geld is welkom. Wat een Moslim jouw aandoet moet je gewoon terug doen en het liefst met overtreffende trap. En Laat ze dan maar schreeuwen racist .Als je weg loopt, of gaat emigreren ( wel begrijpelijk) dan hebben ze gewonnen.

  Like

 10. Wachteres zegt:

  https://ejbron.wordpress.com/2012/07/14/ik-wil-mijn-land-terug/https://ejbron.wordpress.com/2012/07/14/ik-wil-mijn-land-terug/

  Een hartverscheurend verhaal! De waarheid kan soms verschrikkelijk zijn, maar het blijft wel de waarheid.

  Het erge is dat veel Zweden op deze duivelse linkse gasten gestemd hebben, jaar in, jaar uit.

  Als bij de Zweden het licht doorbreekt, zal het in feite te laat zijn. Verandering kan dan nog alleen met donder en geweld teweeg gebracht worden. Bijna onmogelijk, omdat de echte ‘gutmenschen’ dan vertrokken zijn, op zoek naar een betere toekomst voor hun kinderen.

  Vluchten naar het platteland? De moslims in GB roepen: “Eerst de steden en dan het platteland”.
  Vluchten is dus alleen maar uitstel van executie. Ook het overige Europa gaat eraan, als we dit niet kunnen keren.

  Onze enige hoop is de PVV en ik begrijp heel goed waarom die zijn machtsblok willen versterken, koste wat het kost.:

  Het is namelijk: “NU OF NOOIT”! STEM DAAROM PVV!

  Bovenstaand verhaal deed me denken aan de ontroerende oproep van Ingrid Carlqvist:

  “Ik wil mijn land terug”.

  Vandaar de link hierboven, als bevestiging van een gruwelijke realiteit.

  Like

 11. Syrier zegt:

  Helaas is de islam als onkruid.
  Het moordt ,verdelgt en terrorieseert alle het leven in het land.
  Ik kan er over getuigen.Een was ons dorp het paradijs op aarde.Helaas zijn er in de loop der tijden de moslim tot de meerderheid gekomen en ze hebben ons dan ook uitgemoordt.Nadien zijn wij over de wereld verwaait.

  Like

 12. Charles Martel zegt:

  Links en islam zijn zoogbroeders van dezelfde moedergodin Allat, Matriarchale culturen zijn eerste slachtoffers van een MATRIARCHALE godsdienst.

  Like

 13. theo zegt:

  Gisteren was het 50 jaar geleden dat de eerste Marokkanen naar België kwamen. Deze Marokkanen werden toen gastarbeiders genoemd. In 1976 is er een immigratiestop afgekondigd, uitgenomen voor gezinshereniging, dit laatste was onder impuls van de Belgische socialisten. Ondertussen zijn er door de gezinshereniging reeds meer dan 1.000.000 Marokkanen bijgekomen door o.a. gedwongen uithuwelijking enz. Ik vermoed dat een gemiddeld gezin in Marokko uit 150 mensen bestaat. Kan praktisch niet anders.
  Onmiddellijk krijgen die probleemloos de Belgische nationaliteit, zonder na te gaan of het criminelen of een ander soort uitschot is.
  Vandaag zijn er nieuwe bilaterale akkoorden afgesloten tussen België en Marokko.
  Deze nieuwe akkoorden kwamen voor mij als een complete verrassing. Deze zijn nooit voorgelegd aan het parlement en hebben tevens geen enkel draagvlak bij de (echte en oorspronkelijke) bevolking.
  Er bestaat in België, sinds jaren, een bilateraal akkoord over het terugzenden van Marokkaanse criminelen naar Marokkaanse gevangenissen. Wordt echter niet nageleefd door de Marokkaanse overheid. België is de melkkoe voor de Marokkaanse maatschappij, in België graaien ze ALLE voordelen mee. Sociale huisvesting, kinderbijslag, allerlei toeslagen voor kansarme (dieven)gezinnen, enz.
  Dat geld wordt gewoon doorgesluisd naar Marokko.

  Het is heel spijtig wat er gebeurd in Zweden, maar dit is al veel langer aan de gang in België en Nederland. Vreemdelingen, criminelen inclusief, genieten een veel grotere bescherming dan de eigen bevolking. Dit onder impuls van onbekwame landelijke politici en vooral de EU.

  Als ik de reactie bekijk van allerlei politici vraag ik mij af , of deze criminelen een beschermde diersoort zijn. En dit gemeten naar de standaard van het WWF.
  Zouden we niet beter het statuut van beschermde diersoort tijdelijk opheffen (voor een jaar of 10), wegens te overvloedige aanwezigheid, die andere soorten bedreigt. Dit wederom gemeten naar de maatstaven van het WWF.
  Zodat we deze rustig kunnen afknallen, maar ja, wapens mogen ook niet (meer) hebben, zelfs niet voor zelfverdediging.
  Allen de criminelen hebben nog (zware oorlogs)wapens.

  Like

 14. Peter Selie zegt:

  Als ze zich thuis niet meer veilig voelen, dan moeten ze nodig naar Amerika. Daar is nog erger dan hier. Niemand maakt mij wijs, dat het allemaal spontaan gaat. De toestroom wordt gestuurd en aangemoedigd. Het is de bedoeling, dat we zo snel mogelijk in de minderheid zijn en dan laten ze de islam en blankehaters het smerige werk doen. We hebben ons zonder verzet laten uitleveren, daar krijgen we nu de rekening voor gepresenteerd. We gaan het beleven!!

  Like

 15. Qvic zegt:

  De verhouding in Nederland is al 1 op 2, De verhouding van werknemers die bij de overheid werken is 2 op 1. Daarom worden de moslims in alle opzichte voorgetrokken worden,tegenover de echte Nederlander. De PvdA zal wel over niet lange tijd een naamsverandering krijgen. Deze partij zal dan de P.v.d.I. worden. We hebben al een moslim als vicepresident.

  Like

 16. Syrier zegt:

  Mijn motto is fight for your right.

  Like

 17. Joannes den Hollander zegt:

  Geweld is se enige taal die ze begrijpen.
  Helaas zal het moeten want de meeste autochtonen zijn het meer dan spuugzat.

  Like

 18. Avidia zegt:

  Ik heb een winkel gehad in woninginrichting, de Turken kwamen ook in onze stad, ze mochten alles uitzoeken wat ze wilden en ik moest de rekening sturen naar de gemeente. Ze trokken mij bijna over de toonbank heen voor kusjes, gatver, stelletje griezels. Iemand van ons ooit een huis ingericht gekregen van de gemeente???

  Like

 19. Henk der Niederländer zegt:

  Maar hadden de Zweden dan niet zelf voor die links Liberalen gestemt.

  Ik vraag me af wie die zweden de schuld willen geven.
  Wat dat betrefd lijken ze dan well weer op moslims want het is niet hun schuld maar van de links Liberalen.
  Zo lust Ik er nog wel een paar

  Like

  • fleckie zegt:

   Wie zei dat vroeger ook weer ” houd jij ze kort,dan houd ik ze dom”,,waren dat niet de KAPITALISTEN en wie nog meer..?;( is dat dan nu niet weer aan de orde.?door verdraaiing van feiten, en dwingelandij.?!, is de EU dan niet puur kapitalistisch bezig? en wat te zeggen van HET. BILDERBERG. GENOOTSCHAP(w.o.E.K.S.G.,de. GROOT-KAPITALISTEN,connectie??? Met de EU-KLIEK??

   Like

 20. fleckie zegt:

  Als men niet op de hoogte is van “BEPAALDE TERMEN”! kan MEN NIET! altijd alles volgen wat eigenlijk “DE. BEDOELING” is van zo’n “UITDRUKKINGEN”!

  Like

 21. Binne lander zegt:

  Wij moeten gewoon heel Nederland platgooien! Want WIJ worden gediscrimineerd!! Stop oa de dubbele paspoorten en de kinderbijslagen. En een grote stop op immigranten. Geloof alleen binnenshuis uitoefenen! Enz enz.

  Like

 22. Yvonne zegt:

  Net de uitzending:Een op een van de Kro gezien.Filip de Winter was gast van Sven Kockelman!Wat is die Kockel onbeschoft;Filip de Winter moest en zou weggezet worden als kansloos,rascistisch en slecht.Respect voor de heer de Winter,dat hij niet van tafel is gelopen.Die Kockel is een landverrader pur sang!Ik heb een klacht bij de Kro ingediend en gevraagd hoe het voelt om gekocht en betaald te zijn.Met het verwijt dat de P.O nooit objectief en onafhankelijk nieuws brengt.Altijd pro Eu.pro islam,etc.En iedereen die er anders over denkt is slecht;in hun ogen dan!

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @ Yvonne: 23.15. uur, op 19/2. Ach de KRO Yvonne. Ook deze eens katholieke omroep is in handen gevallen, van de RODEN. Verwacht er maar niets meer van!

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s