Feiten over de immigratie, citaten uit regeringsdocumenten

Screenshot_1

(Door: Fidel Müller)

Het resultaat van het Zwitserse referendum “Tegen massa-immigratie” is in Duitsland en Europa op kritiek gestuit. De meerderheid van de kiezers had vorige week zondag duidelijke regels geëist voor de toekomstige immigratiepolitiek. Dat wordt nu in het buitenland bekritiseerd. Hoe ziet het er echter uit in landen zoals Duitsland, afgezien van de verklaringen van de politici? Wij brengen feiten, waarvan politici niet graag zien dat zij openbaar gemaakt worden.

“Die sporen niet, die Zwitsers!”. Deze woorden waren de reactie van de SPD-politicus Ralf Stegner op het Zwitserse referendum. De partijchef van Die Linke, Bernd Riexinger, zag dat vermoedelijk ook zo en eiste controles van het kapitaalverkeer aan de Zwitserse grens. En de voorzitter van de commissie Buitenlandse Zaken van het Europees Parlement, Elmar Brok, zei over het resultaat van het referendum: “Dat is een beste klap.”

De Zwitsers hadden dus gestemd, omdat zij bijna 25% immigranten intussen teveel vinden. In Duitsland is dit percentage volgens informatie van de Duitse regering intussen even hoog – ook al hoort de politiek dat niet graag. De Bondscentrale voor politieke ontwikkeling heeft in ieder geval langer geleden al 19,5% immigranten als officieel cijfer voor Duitsland aangegeven. Citaat: “Volgens informatie van het Duitse Bureau voor de Statistiek bedroeg het aandeel van personen met een migratieachtergrond op de totale bevolking in het jaar 2011 19,5%.”

En 62% van de naar Duitsland toegestroomde immigranten heeft volgens de officiële informatie van de Duitse regering nog niet eens een diploma van de Hauptschule (klas 5-9 van het Duitse basisonderwijs) – hoezo “gekwalificeerde immigratie”? Citaat: “Hoewel – zoals in de grafiek is voorgesteld – het aandeel van de personen met een migratieachtergrond op de totale bevolking in het jaar 2011 19,5% bedroeg, bedroeg het aandeel personen zonder algemeen schooldiploma 62% en was daarmee bovengemiddeld hoog.”

De geschoolde krachten volgens de documenten van de Duitse regering zijn in werkelijkheid nauwelijks te zien. Citaat: “In het jaar 2011 waren personen met een migratieachtergrond in de leeftijd van 25 tot 65 jaar bijna tweemaal zoveel werkloos dan personen zonder migratieachtergrond (…). Binnen de groep buitenlanders zijn de buitenlanders met eigen migratie-ervaring opvallend slecht gekwalificeerd respectievelijk in de arbeidsmarkt geïntegreerd (…). Onder diegenen die een uitkering ontvangen middels Hartz IV vormden zij een aandeel van 18,2% en ook hun aandeel in de werklozen was met 15,1% bovengemiddeld hoog.”

De realiteit in Duitsland ziet er als volgt uit. Deutschlandradio bijvoorbeeld bericht: “80% van de jonge criminelen in Berlijn heeft een migratieachtergrond, 45% van hen zijn van Arabische herkomst en 34% van Turkse.”

In een typische Duitse stad zoals Essen bedraagt het aandeel van buitenlanders in misdaden intussen ongeveer 90%. En de chef sociale zaken Peter Renzel wordt in een krant met de woorden geciteerd dat het aantal daders met een migratieachtergrond in Essen 90% bedraagt. Op de lijst van veelplegers zijn nu bijna uitsluitend jongeren uit Libanese, Albanese, Afrikaanse of Hongaarse families te vinden.

Met gelijksoortige cijfers heeft men ook in Zwitserland te maken. De “Tagesanzeiger” bericht bijvoorbeeld: “Tegen mannen uit Angola, Nigeria en Algerije worden in Zwitserland zesmaal zoveel aangiftes gedaan als tegen Zwitserse mannen…”

Ook in Duitsland wil de toestroom van extreem slecht gekwalificeerde migranten maar niet stoppen. Wie op Google heel neutraal gewoon een keer naar de feiten zoekt betreffende deze ontwikkeling komt er al snel achter dat men gewoon niet meer weet waar men met al deze nieuwe medeburgers naartoe moet. De leugenachtigheid van de politiek in deze discussie is adembenemend. En in de bevolking komt het tot een enorme opgekropte woede, omdat het haar duidelijk wordt hoe zij bij deze discussie wordt belogen. Het gist in Europa. En het is duidelijk waar deze ontwikkeling uiteindelijk toe zal leiden.

Bron:
http://info.kopp-verlag.de
Auteur: Fidel Müller

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Incidenten", "Integratie", "Nuttige idioten", "Verrijking", Criminaliteit, Demografie, Desinformatie, Duitsland, Hypocrisie, Immigratie, Justitie, Krankzinnigheid, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, migrantengeweld, Multiculti, Naïviteit, Overheid, politici, praatjesmakers, Rotzakken, tolerantie/intolerantie. Bookmark de permalink .

21 reacties op Feiten over de immigratie, citaten uit regeringsdocumenten

 1. Tom Hendrix zegt:

  Waar deze ontwikkeling toe zal leiden, is mij zeer duidelijk! Naar, opstand, armoede, verloedering en burgeroorlog! Daar gaat het heen, en de politiek, ” van links-tot rechts”, in Nederland het CDA, de VVD,D66 en de PvdA, zijn volkomen DEBET aan deze gang van zaken, evenals uiteraard GL.

  Like

 2. Peter Klaasing zegt:

  Waarom laten de Duitsers en/of Nederlanders dit toe? waarom worden er in de steden met allochtonen problemen door de buurtwachten geen patrollies ingesteld om dit probleem aan te pakken? Zijn wij zo bang geworden? Ik onthou in de jaren 1960 de problemen met de Molukkers in DenHaag, waar grote groepen Haagenaars in opstand kwamen tegen de Molukkers. Maar uiteindelijk werd dit gesust.
  Maar het probleem met de arabieren in Nederland is veel ernstiger. Dit raakt aan onze eigenheid.
  De enige oplossing, is totale verwijdering van alle arabieren uit Nederland!

  Like

  • Sjaak zegt:

   UIT HEEL EUROPA BEDOELD U !

   Like

  • Syrier zegt:

   Ik heb de jaren 60 niet meegemaakt.Maar mijn overtuiging is dat de Nederlanders de Molukkers en later de Papouas onrecht hebben aangedaan.
   Ik zal vertellen waarom.Zij hebben samen met de Indische mensen voor Nederland gevochten en als dank mochten zij van julie koningen in armoedige barraken wonen.
   Waar blijft het Vrije Molukken?Nederland is naar mijn weten in gebreke gebleven en moet alsnog een soevereine Molukken afdingen,net als een soevereine Cyprus en Westelijke Sahara.

   Like

   • Tom Hendrix zegt:

    @ Syrier: 01.05. uur. Dat is absoluut waar wat U hier zegt. Een broer van mij is als beroeps-marine- in Nieuw Guinea geweest! En kwam thuis, en vertelde ons erover. Inderdaad zijn de Papoeas tekort gedaan, zij waren liever onder Nederlands Bestuur gebleven. En ook wat de Molukkers betreft, heeft U volkomen gelijk, deze mensen ziin beloften gedaan, door de Nederlandse Overheid, die nooit zijn uitgevoerd.

    Like

  • fleckie zegt:

   Had “HET” probleem van de Molukkers niet iets te maken met de belofte van, (was het ooit niet LUNS??) een eigen staat voor hun? ( of vergis ik me?)

   Like

   • Syrier zegt:

    Ik weet niet meer of het Luns was wat ik weet is dat de Molukken een apart eilanden groep zijn en de Nederlandse regering of koninging had ze een eigen staat belooft.Nederland heeft ze waarschijnlijk bewust valse belooften gegeven en ze naar hier gehaalt.Paar honderd soldaten met hun eigen leger waren in staat om weerstand te bieden tegen Indonesie.
    De Assyriers is hetzelfde overkomen,in het Midden Oosten waren zij de beste vrienden van de Engelsen.Maar om de een of andere reden zijn zij ook verraden door de Engelsen en zijn ze nu over alle continenten verspreidt.Met de beloofte dat ze terug zouden keren naar hun oorspronkelijk gebieden in Mesopotamie.

    Like

  • echtrechts zegt:

   Waarom alleen de arabieren weg uit Nederland?Zit u wel te wachten op nog meer Somaliërs,Ghanezen,Antillianen..enzenz?

   Like

 3. Uiteraard geldt dit ook voor Nederland, die net zo geïndoctrineerd door de EU de immigratie van deze Losers blijft stimuleren!

  Like

 4. luckybee zegt:

  oplossing, is totale verwijdering van alle arabieren uit Nederland! Hier ga ik helemaal accoord mee,

  Like

 5. Sjaak zegt:

  Die sporen niet, die Zwitsers!”.
  Deze woorden waren de reactie
  van de SPD-politicus Ralf Stegner
  op het Zwitserse referendum !
  ——————————————–
  Weer zo een smerige vuile kanaalrat
  die ter wille van zijn zetelpoeperbaantje
  de eigen bevolking in de rug valt !
  Hij is gewoon een vieze vuile vaderlands
  verrader ! Bij een volksreferendum zou
  hij een van de eerste zijn die een pak
  slaag verdient !

  Like

 6. Tienus Plotseling zegt:

  Vanaf nu de grenzen dicht voor gelukszoekers en arbeidsimmigranten. Degenen die zich niet aan willen passen worden uitgezet en degenen die wel willen vertrekken, want hier MAG n
  iets meer, krijgen een oprotpremie mee.

  Like

 7. Tempelier. zegt:

  Ik hoop dat dit referendum een president werking geeft naar andere EU landen.

  Like

 8. Pingback: We worden overlopen | Fubar

 9. Jan zegt:

  Zou er een relatie bestaan tussen import van parasieten, criminelen en het toelaten van illegalen en de enorme toename van inbraken?

  In Duitsland stijgt het aantal woninginbraken. In een jaar tijd ruim 150.000 inbraken en in een bondsland, Baden-Württemberg, een toename van 31%
  http://www.welt.de/finanzen/verbraucher/article126612338/In-Deutschland-steigt-Zahl-der-Wohnungseinbrueche.html

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s