Het multiculturalisme en de verkrachtingscultuur

Erik60

(Door: Erik60)

De laatste tijd lijkt de multiculturele samenleving wel uit zijn voegen te barsten. Overvallen aan de lopende band, onze oudjes die beroofd en dood of halfdood geslagen worden en onze jonge vrouwen die nu ook in West-Europa stilaan meer en meer het slachtoffer zijn van brute groepsverkrachtingen. We gaan de weg van Zweden en Engeland op. Daar zijn groepsverkrachtingen van autochtone vrouwen door immigranten schering en inslag.

Het houdt maar niet op met het slechte nieuws uit de multiculturele samenleving. Wie nog steeds denkt dat de opgedrongen multiculturele samenleving een verrijking is, moet maar te rade gaan bij de slachtoffers van groepsverkrachtingen. Verleden week was het in België prijs. Drie meerderjarige Roma-zigeuners hebben twee Antwerpse tienermeisjes van 15 en 16 jaar meermaals verkracht. De twee tienermeisjes hadden de verdachten leren kennen via Facebook. Er werd een afspraak gemaakt en de tieners werden opgepikt in Antwerpen. De mannen reden met hen naar Willebroek waar de tieners dronken werden gevoerd en verkracht. Het hele gebeuren werd gefilmd met een iPhone. Volgens de meisjes werden ze verkracht door meerdere mannen. Voorlopig heeft de politie via Facebook drie meerderjarige daders opgepakt. De hoofdverdachte is een 21jarige Roma- zigeuner uit Servië, die in België al eerder veroordeeld was voor de verkrachting van een jong meisje. De advocaat van de verdachte vraagt wegens de Roma-cultuur aan de rechter verzachtende omstandigheden aan. Want in deze cultuur is het normaal dat meisjes op hun veertien uitgehuwelijkt worden.

Screenshot_3

Waarschijnlijk zal de rechter er op ingaan. Het is te hopen van niet, natuurlijk. Maar in het multiculturele België weet je maar nooit. Hoewel er in Antwerpen zwaardere straffen worden uitgesproken dan in het Brusselse. Want in Brussel, de Europese hoofdstad bij uitstek, is het gerecht een ramp. Daar worden verkrachtingen bijna nooit onderzocht, laat staan veroordeeld. België heeft net als Nederland een zwijgplicht als het om allochtone daders gaat. In Brussel worden veel groepsverkrachtingen gepleegd. Meestal tegen autochtone vrouwen. Zo zijn er al 29 jonge autochtone vrouwen in Brussel verkracht door verschillende taxichauffeurs van allochtone afkomst. Het Brusselse gerecht heeft een waarschuwing uit laten gaan om jonge vrouwen ervan te verwittigen niet alleen in een taxi te stappen. Dat dit slappe Brusselse gerecht dit doet, is al een wonder.

Screenshot_4

En nogmaals gaat het wederom om allochtonen. We kunnen raden uit welke hoek zij en hun “geloof” komen. Ik wil hiermee niet zeggen dat er tussen autochtonen geen verkrachters zitten. Maar het valt niet te ontkennen dat de meeste verkrachtingen van autochtone meisjes in West-Europa door vreemdelingen gepleegd worden. Deze trend kan niet bestreden worden met een taakstraf of een verwijzend vingertje naar de dader of daders. In heel West-Europa is het gerecht als het om vreemdelingen gaat niet echt objectief meer. Zijn de daders vreemdelingen en ook nog eens moslims, dan ziet de rechter in plaats van een dader een slachtoffer. Dan worden de rollen snel omgekeerd en is het slachtoffer de dader. Dit zijn nu echt de kronkels van links. Geen normaal mens die snapt waarom de rechters, die nota bene nog eens door ons betaald worden, dit doen. Door deze verkrachtingen niet zwaar genoeg te bestraffen, lachen zij met de slachtoffers. Of deze vrouwen nu blank, zwart of eender welke huidskleur hebben. Een normaal mens verkracht geen vrouw. Daders van groepsverkrachtingen kunnen ze niet hard genoeg straffen. Maar onze linkse rechters vertikken dat. Maar we kunnen gerust zeggen (links zal het niet graag horen) dat de multiculturele samenleving de laatste jaren een ware hel is geworden voor de moderne westerse vrouw. De multiculturele linkse droom is mislukt. Door het binnenhalen van mensen die geen normen en waarden kennen, zal het linkse waanbeeld als een zeepbel uiteen spatten. Maar de goedmensch blijft het steeds maar ontkennen en het zal zolang duren tot zij zelf het slachtoffer worden.  Maar dan zal het te laat zijn.

Screenshot_5

Door:
Erik60
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Verrijking", Appeasement, Barbarisme, Dhimmitude, Eurabië, hersenspoeling, Immigratie, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, Islamofilie, Justitie, Krankzinnigheid, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, Moslims, Multiculti, Naïviteit, nieuw fascisme, Overheid, political correctness, politici, praatjesmakers, Rotzakken, Socialisten. Bookmark de permalink .

44 reacties op Het multiculturalisme en de verkrachtingscultuur

 1. Driek zegt:

  Weer een fantastisch artikel, meneer Erik, en ik heb meteen mijn portie islam vandaag nu wel weer gehad. De islam begint nu toch angstwekkende vormen aan te nemen en het is werkelijk onvoorstelbaar wat zij, de regeringsleiders, ons in de maag durven splitsen. Hoe kunnen wij in hemelsnaam het tij nog keren? want we hebben het veel te ver laten komen. En hoe kan het toch dat de burgers van beschaafde landen die barbaarse zeden en gewoonten van die woestijnvolken accepteren? het is mij een volkomen raadsel. Die hele islam lijkt wel een virusziekte, het verspreidt zich op een griezelige manier. We moeten het tegenhouden, hoe dan ook, stem straks PVV.

  Like

  • Peter Buitelaar zegt:

   Dat lijkt niet alleen zo… het IS zo.
   en WIJ hebben het niet zover laten komen… dat hebben onze linkse regeringen gedaan.
   PVV biedt de oplossing.

   Like

  • Syrier zegt:

   U heeft volkomen gelijk de religie ,sekte,doctrine of hoe je het noemen wilt is als virus.
   Ik heb eerder gezegd het is als het onkruid.Het verdelgt,vermoordt en besmet de hele planeet.
   Is Pvv de oplossing,denkt u?

   Like

   • Henk der Niederländer zegt:

    Persoonlijk sta Ik niet voor 100 % achter de PVV maar het is het enige alternatief wat er momenteel is en een partij die werkelijk door wil pakken.
    De SP lijkt een soort van compromis tussen de PVV en de grote partijen nu maar het zijn en blijven socialisten.

    Like

  • Jade zegt:

   Doen we…

   Like

  • Jean zegt:

   Driek, de islam begint nu toch angstwekkende vormen aan te nemen???
   Ik dacht dat dat reeds meer dan 600 jaren bezig is alleen worden we nu door lafaards onder eigen volk verraden en overgeleverd aan die smeerlapperij. De laatste keer hebben ze op hun flikker gekregen in Oostenrijk, laten we dat heel snel weer toepassen.
   M.i. nog tot max 2016 tegen die tijd ontploft de bom, we zullen dan veel baardapen met hun harem zien vluchten richting zandbak in Noord Afrika, hopelijk véél vroeger…

   Like

   • Benesha zegt:

    Dat het ontploffen zal is een feit. Kan niet anders. De laatste jaren komt de mislukte multicul meer en meer aan de oppervlakte. Het is wachten op de druppel. Nu zijn vele Vlamingen en Nederlanders nog braaf, kritiek spuiend vanachter de laptop, net zoals ikzelf. Maar dat kan snel veranderen. En de ogenschijnlijk brave honden kunnen waarschijnlijk nog het hardst bijten. Er is geen alternatief. Ofwel zullen diegenen die niet willen plooien voor de islam moeten vechten voor hun leven, ofwel zullen we met zijn allen moeten vluchten naar het enige land nog de naam Europees en Christelijk waardig, nl. Rusland. Het Rusland dat door de EU tegenwoordig zo gebashed wordt. Het Rusland dat verder verzwakt moet worden door in de Oekraiëne met behulp van de militante door de VS en EU gefinancierde nazi partij (die tienduizenden joden heeft vermoord in WOII) een coup te plegen. Als er binnen dit en max 5 jaar geen revolutie komt om de islam te verslaan, dan wonen we binnen 6 jaar in pakweg Krasnojarsk of Abakan. Plaats genoeg ginder en nog Christelijk. Geen last van die baardapen en soepjurken. Die komen er van Putin niet in. Ik denk er serieus over om dit Europa in verval te verlaten. Tenzij we met zijn allen wakker worden en de strijd aangaan.

    Like

  • koddebeier zegt:

   Virus ?? Het is als de Zwarte Pest die zich in de Middeleeuwen over Europa verspreiden !

   Like

 2. Alwine zegt:

  Want in deze cultuur is het normaal dat meisjes op hun veertien uitgehuwelijkt worden.

  Is wel heeel iets anders, dan door een groep verkracht worden.
  Wat heeft dit in hemelsnaam met cultuur te maken??
  En als een rechter deze maatstaaf als verzachtende omstandigheden aan wil nemen, dan weet ik nog wel een straf voor hem, die niet als zacht aan zal voeln!

  Like

  • Ik Heb Er Zo Genoeg Van zegt:

   “dan weet ik nog wel een straf voor hem, die niet als zacht aan zal voeln!”
   Ik wel…. Met de ballen in de bankschroef en heeeeel zachtjes aan draaien.

   Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Ik vond het ook al een vergelijking de niet opging. Maar verlies niet uit het oog, dat het de advocaat van de dader was, die hiermee kwam. Waarschijnlijk een pro-deo advocaat en misschien niet zo’n heel erg beste, die dan maar met zóiets komt. Als hij handiger in het vak geweest was, had hij dat “uitgehuwelijkt” niet zó gebruikt, maar het anders omschreven: “In de Roma-cultuur zijn meisjes van 14 jaar volwassen, volgroeid…..”of iets dergelijks. Nóg geen reden, naar onze maatstaven, dus had hij ook kunnen zeggen: “…..staan iedereen ter beschikking.”
   Is ook wel niet helemààl zo, geloof ik, maar wèl als je niet tot hun clan behoort: Aan alles en iedereen die buiten hun wereld staat, hebben de Roma vierkant LAK!

   Like

  • Henk der Niederländer zegt:

   Edoch Alwine, er zijn er op die grond al meerderen met een straf van practisch niks mee weg gekomen omdat rechters het zo beslisten.

   Like

 3. Sjaak zegt:

  Groeten uit Duitsland van het de ingereiste ratten die
  die hun kultuur naar Europa brachten !

  Like

 4. theo zegt:

  Is inderdaad gebeurt, wat ik mij afvraag zitten deze verkrachters nu nog in voorarrest? Waarschijnlijk niet, zullen waarschijnlijk ook geen bedreiging vormen voor de maatschappij (?)
  Ik dacht nochtans dat net gevangenis diende om de “maatschappij te beschermen” tegen criminelen. Rechters zullen dit weer anders “interpreteren”, zoals gebruikelijk in België.
  Aangaande lezen of horen op de media van de schanddaden van vreemdelingen. Is er reeds jaren geleden een akkoord afgesloten met “media” om dit dit soort zaken te verbergen. Daar het een slechte invloed (?) zou hebben op de eigen bevolking.
  Ware aard van het beestje dat naar boven komt waarschijnlijk.
  De ware aard van het beestje is reeds een jaar of 2 naar boven gekomen op een uitzending van de franstalige zender RTBF. Een journaliste wandelde door Brussel, zij was normaal gekleed en helemaal niet uitdagend.(naar moslimnormen). Gedurende haar wandeltocht werd zij continue beledigd, uitgedaagd, lastiggevallen, sexueel geïntimideerd door onze betere Belgen. Lees “betere belgen” als “Noord Afrikanen”.
  Heeft toen een hele hoop heisa veroorzaakt, met zogenaamde dwingende maatregelen waaraan de politie zich diende te houden. Als iemand klacht neerlegde.
  Zonder enig resultaat trouwens.
  Trouwens de opgepakte Roma-zigeuners, wat voor straf gaan die krijgen? 3 maanden voorwaardelijk en onmiddellijke vrijlating? waarschijnlijk zal het zoiets zijn..

  Like

  • fleckie zegt:

   Vrouwen-meisjes-verkrachters “VERPLICHT” opsluiten bij “ZWARE “crimiinelen!

   Like

   • fleckie zegt:

    Hoe zit het trouwens met eventuele “AIDS-BESMETTINGEN”??

    Like

   • Jean zegt:

    fleckie,
    ALLE vrouwen-meisjes verkrachters opsluiten voor minimaal 20 jaar met dagelijks 2 sneden brood en één flesje water, géén TV, géén radio, géén internet maar gewoon doen nadenken over hun gepleegde misdaad en dat 20 jaar lang “zonder uitzonderingen”.
    Het zal snel naar 0% dalen, zeker weten.

    Like

  • Jean zegt:

   Theo, vreemdelingen NOOIT Belgen noemen want het zijn en blijven voor eeuwig en één dag vreemdelingen/allochtonen, een turk blijft eeuwig een turk, een maroc blijft eeuwig een maroc enz. en met een zootje wat verziekt is met die achterlijke gewelddadige barbaarse smeerlapperij islam genaamd willen wij NOOIT iets te maken hebben, niet in horecazaken, niet in handelszaken en niet op de werkvloer. De enigste plaats waar wij die kunnen plaatsen is Turkije, Marokko enz. plaatsen waar wij NOOIT zullen naar toe gaan.

   Like

 5. bigljohn zegt:

  Onze rechtsstaat is al verkracht, en onze arme vrouwen zullen alras volgen. Hoe lang zal het nog gaan duren eer de PVV echt effectieve slagkracht zal bezitten om een eind te maken aan die smerige Islam in Nederland. Het is niet te hopen dat op dat moment deze slagkracht niet meer ingezet kan worden. Het leger bestaat nu al bijna niet meer, de politie is nu al op de hand van de Moslims alsmede het koningshuis en de rechtbanken. Terwijl die laatsten ook nog eens zo rood als de neten zijn in hun besluiten, en Moslims altijd weg laten komen met flut strafjes. Nee, dit gaat echt nooit meer goed komen !

  Like

  • Sjaak zegt:

   De Wever benadrukt wel dat hij niet de hele moslimgemeenschap viseert: “Het is een kleine groep extremisten die de hele islam in een slecht daglicht stelt !
   —————————————————————————————————————–
   Hij houd zich gematigt omdat hij waarscheinlijk veel doodsbedreigingen krijgt !
   Want het blijft de vraag hoe wil je de gematigde van de radikale moslim
   onderscheiden wanneer het geloof liegen en bedriegen voor ongelovigen
   uitdrukkelijk toestaat ! Ergo ! ALLE MOSLIMS MOETEN ERUIT !
   EUROPA MOET MOSLIMVRIJ WORDEN OM DE VREDE WEER
   TERUG TE KRIJGEN !
   http://deutschelobby.files.wordpress.com/2009/09/moslem-raus-hier-gros.gif?w=285&h=255#038;h=378

   Like

   • Sjaak zegt:

    Maar de verstrikkingen van Charles
    en zijn bezoek aan Katar laat geen
    optimismus opkomen !

    Like

   • Jean zegt:

    Ik heb op het nieuws die idiote pipo ui G.B. zien rondlopen in
    Katar…. man man kan het nog waanzinniger? Ja, die club vakantiegangers van Laken zijn ook aan ’t reizen uiteraard allemaal op onze kosten en al die klaplopers er achteraan, en maar likken en maar slikken.

    Like

 6. luckybee zegt:

  Niet Joris van der Vloot maar Joran van de Sloot.

  Like

 7. lucky9 zegt:

  Inderdaad en hoe misdadig de nalatigheid van de roverheid in het onland.be is wordt nog onderstreept door de poco MSM. Op het ogenblik dat de aandacht zou moeten gaan naar de slachtoffers van allochtone daders wordt er gehersenspoeld dat het niet meer leuk is: http://www.hln.be/hln/nl/35/Seks-Relaties/article/detail/1796473/2014/02/19/Kwart-Belgische-vrouwen-door-partner-gedwongen-tot-seks.dhtml
  Hiervan is de bedoeling natuurlijk om te suggereren dat de verkrachtingsgolf niet zo erg is.
  Amnesty International en SOS VIOL zijn uiteraard linkse hobbyclubjes die de uitslag van de bevraging “besteld” hebben.
  Dat het nieuws over deze bestelde bevraging uitgerekend vandaag verschijnt is een realisatie van de marxistische Wereldmorgen: http://www.dewereldmorgen.be/artikels/2014/02/19/bijna-een-op-drie-belgische-vrouwen-ooit-verkracht
  Walgelijke indoctrinatie. Links stinkt!

  Like

 8. fleckie zegt:

  Bij in taxi’s moeten instappen, : KLEINE BUSJES HAARLAK MEENEMEN,!( “omdat MEN het kapsel “intact wil houden”)!!

  Like

 9. Het is inderdaad onbegrijpelijk dat (D66-)rechters deze beestmensen niet HARD aanpakken. De kruik gaat natuurlijk zo lang te water tot ze barst. Dat wil zeggen, dat wij, autochtonen ORDE OP ZAKEN zullen gaan stellen. En dan zullen niet alleen de (moslim-)verkrachters hun straf krijgen maar dan zullen we ook die rechters niet vergeten. Jammer, dat we te beschaafd zijn geworden voor lijfstraffen maar daar bedenken we wel wat voor.

  Like

 10. Tom Hendrix zegt:

  Al jaren zijn en worden wij stelselmatig belogen over de immigratie, naar België, Nederland en de rest van Europa! En heel deze ELLENDE is begonnen vanaf 1975, met: ” Het verdrag van Straatsburg”, waardoor eerst hele hordes ISLAMISTEN naar Europa mochten komen, waarna door “Het Verdrag van Schengen”, waardoor onze grenzen “gatenkazen”, werden van over de hele wereld, gelukzoekers, en criminelen ongehinderd Europa binnen konden komen! En de RODE EUSSR ziet dat met welgevallen aan, en stimuleert deze instroom ook nog. En alle partijen, buiten de PVV zijn SCHULD hieraan in Nederland!

  Like

 11. ruud beijer zegt:

  Beste reageerders,op 8 maart ga ik flyeren voor de PVV in Almere.
  De hele gemeenteraad van de PVV,enkele leden uit Den Haag van de PVV plus een aantal vrijwilligers doen mee.We gaan ervoor zorgen dat de PVV aan de macht komt.
  Daarna gaan we afrekenen met de cultuurverraders.
  We kunnen altijd hulp gebruiken.Doet u mee in Almere??
  sMorgens verzamelen bij het stadhuis van Almere.
  Leve de PVV

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @ ruud beijer: 11.28. uur. Ik wens jullie veel succes. Helaas doet in mijn gemeente de PVV niet mee, maar ik kan ook nog op de lokalen stemmen!

   Like

 12. Jean zegt:

  Mensen laten we er werk van maken dat op 25 mei de veroorzakers van al die ellende opgepakt worden en voor een ‘volks’tribunaal gesleept worden, die veroorzakers van alle ellende liggen in dat EU gedrocht, de rotzooi kost ons miljarden en wij zakken verder in de ellende.
  Dagelijks verkrachtingen, overvallen, inbraken, moorden en nog van dat barbaars gedoe, de beker is vol, wat zeg ik? hij loopt over.
  Laten we er werk van maken met al dat profitariaat en barbaars gedoe, wat hier geen enkele toegevoegde waarde heeft enkel maar ellende veroorzaakt, van ons grondgebied te flikkeren.
  Europa MOET islamvrij geveegd worden en m.i. zal dat ook gebeuren, m.i. haalt die smeerlapperij 2016 niet, heerlijk, alleen de gedachte maakt een mens al gelukkig.

  Like

 13. delamontagne zegt:

  Wanneer volgt NL nu eens ? een zichzelf-op-offerende-nieuwe NL-er.! ! !
  In de psychiatrie zou toch een nwe (vak)-richting voor dit soort imbicielen NIET opgericht kunnen worden……
  ////////////
  Eerste Europese jihadist blaast zich op::::de Brit, Abdul Waheed Majeed ………………….
  BRIT.? ? ? ? ?
  http://www.telegraaf.nl/buitenland/22313026/__Europese_jihadist_blaast_zich_op__.html

  Like

 14. Tempelier. zegt:

  Hierop is dan maar een antwoord , Als bevolking mag men het spelen van eigen rechter zelf interpreteren.

  Like

 15. Pingback: HET MULTICULTURALISME EN DE VERKRACHTINGSCULTUUR | eunmask

 16. Willie zegt:

  Wil men ”gerechtigheid” na zulke wantoestanden?? Zorg er zelf voor , van de anderen moet je niks verwachten

  Like

 17. Yvonne zegt:

  Al eerder veroordeeld en nog het land niet uitgezet????Mag zeker weer niet van Brussel?Wordt tijd,hoe hard dit ook klinkt,dat Europa opgeschoond wordt!

  Like

 18. Yvonne zegt:

  En nog wat:hoe krijgt die advocaat het door zijn strot?Heeft die zelf geen kinderen,zusjes?Hij is al net zo verdorven als de daders!

  Like

 19. fleckie zegt:

  Het Engelse koningshuis zal ook?wel INVESTERINGEN hebben in DIE. “OLIELANDEN”? Trouwens die muziek v.d. ARABIEREN klonk net als de “juju,”, uit de OERWOUDEN, van waaruit de negers door de ARABIEREN als. “GROOT WILD”! werden. Gevangen en. “WEGGESLEEPT”

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s