Netanyahu brandmerkt boycotters van Israël als antisemieten (+ video v.d. toespraak van Netanyahu)

Screenshot_2

Benjamin Netanyahu

“Vroeger hebben antisemieten joodse winkels geboycot. Nu roepen ze op tot de boycot tegen de joodse staat, en wel alleen maar tegen de joodse staat. Dat zei de Israëlische regeringschef Benjamin Netanyahu tijdens een toespraak voor de leiders van joods-Amerikaanse organisaties in Jeruzalem. Vooral in Europa grijpen oproepen tot het boycotten van Israëlische ondernemingen om zich heen. Netanyahu: “Het is belangrijk dat deze boycotters ontmaskerd worden als datgene wat zij zijn: klassieke antisemieten in een modern jasje.”

In Israël neemt de angst toe dat de “Palestijnen” met hun oproepen tot boycots en sancties steeds meer instemming vinden. Meerdere Noord-Europese banken en financiële dienstverleners hebben al een einde gemaakt aan hun contacten met Israëlische instellingen, die zogenaamd joodse “nederzettingen” op de zogenaamde “Westbank” ondersteunen.

Veel Israëli´s voelen zich door de boycotoproepen herinnerd aan de duistere tijd van het nationaalsocialisme. Ook destijds werden joodse geleerden gediscrimineerd en en joodse winkels buitengesloten.

Tijdens dezelfde bijeenkomst waarschuwde de Israëlische minister van Handel, Naftalie Bennett, dat een terugtrekking van Israël uit de zogenaamde “Westelijke Jordaanoever” tot terrorisme en het verlies van mensenlevens zal leiden. Bennett herinnerde aan de terugtrekking van Israël uit de Gazastrook en uit Zuid-Libanon – allebei nu bolwerken van radicaalislamitische terreurorganisaties.

Bennett keerde zich ook tegen de uitspraak dat de “Westelijke Jordaanoever” (in de Bijbel Judea en Samaria genaamd) “bezet gebied” zou zijn als gevolg van de gewonnen oorlog in het jaar 1967. “Er bestaat een conflict om het land, maar geen bezetting”, aldus Bennett, “men kan zijn eigen thuisland niet bezetten. Iedere christen, moslim of Jood zou eens in de Bijbel moeten kijken: Bet El en Hebron zijn al 3000 jaar ons thuisland.”

De minister van Handel zei dat noch de twee miljoen “Palestijnen” noch de 700.000 Joden in Judea en Samaria het gebied zouden verlaten. Veelmeer zou het noodzakelijk zijn om de “Palestijnen” betere economische mogelijkheden te bieden, benadrukte de nationaal-religieuze politicus.

De liberale minister van Financiën Yair Lapid eiste echter dat Israël afscheid zou moeten nemen van de “Palestijnen”. Anders zou Israël als joodse en democratische staat in gevaar komen.

(h/t Ya´akov Siepman)

Bron:
www.israelheute.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Palestijnen", "Palestina", "Westbank", "Westelijke Jordaanoever", antisemitisme, Europa, Geschiedvervalsing, hersenspoeling, Historie, Hypocrisie, Islam, Israël, Israël-vijandigheid, Joden, Jodendom, Jodenhaat, Krankzinnigheid, Linkse Kerk, Moslims, Naïviteit, nieuw fascisme, Rotzakken, Terrorisme, Westen. Bookmark de permalink .

9 reacties op Netanyahu brandmerkt boycotters van Israël als antisemieten (+ video v.d. toespraak van Netanyahu)

 1. Ik Heb Er Zo Genoeg Van zegt:

  ooit was het “Kauft nicht bei Juden”, nu zeggen de nazies het weer.. ja zo noem ik dat scorem.

  Like

 2. Philippine zegt:

  De nieuwe premier van Italië is positief over Israel.
  Spanje en Portugal hebben spijt betuigd over de uitzetting van joden in 1492 en hopen dat ze terugkeren als ze dat willen.
  Welke bedoeling er ook achter steekt het is toch fijn om te hore.

  Like

 3. fleckie zegt:

  Van. http://www.myjli.com. Is de info.betr.”jodendom. In. De. Vrije. Wereld,een. Beschouwing van Joodse. Identiteit,gezien door. De lens van de moderne geschiedenis”, in 6 lessen te volgen,beginnend op di.25 febr.a.s….”Les 1: eens een Jood,altyd een Jood, les 2,Vrijheid voor allen, les 3, mijn Jodendom, les 4,de Joodse. Kiezer, les 5, JODENDOM. ZONDER. ANTISEMITISME, les 6, een licht voor de volkeren.” …Waar Cidi, Jagerstraat 4,den Haag, opgeven en info
  0703470222. rabbi@joodsdenhaag.nl. Kosten 72 euro

  Like

 4. Tempelier. zegt:

  Israël heeft veel meer in zijn mars dan de EU. Die morele vingertjes van de EU mogen ze van mij stoppen waar de zon niet schijnt.

  Like

 5. roon65 zegt:

  Het woord ”antisemieten” zou eigenlijk vervangen moeten worden door het woord ”racisten.”
  Wat dat ligt dichter bij de waarheid.

  Like

 6. Maria02 zegt:

  EEN joodse staat ter wereld ( over 50 Moslem landen of zoiets ?) en Israel moet weg ! En ja hoor anti-semieten, dat IS antisemitisme, EN racisme, EN haat, EN DUIVELS !
  Bravo Bibi. Wat een echte man , leider en held ! Vooral vergeleken met Westerse verwijfde links of links-denkende laffards.Cameron, Rutte en Obama vooral.MIETJES
  Ja sorry hoor , maar Ik vindt als vrouw ECHTE mannen sexy. Ben wat ouderwets misschien !

  Like

 7. Tom Hendrix zegt:

  @ Maria 02: 16.58. uur. Daar sluit ik mij bij aan!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s