Pakistaans stel gestenigd wegens overspel

Screenshot_5

Een man en een vrouw zijn in Pakistan gestenigd omdat ze overspel zouden hebben gepleegd. Dat hebben de autoriteiten van de Pakistaanse provincie Beloetsjistan gemeld. De veroordeelden, beiden in de 30, waren met iemand anders getrouwd.
De vader en broer van de vrouw zijn gearresteerd, net als de vader en een oom van de man. Ook de geestelijke die afgelopen weekeinde besliste dat het stel moest sterven, zit vast.
De vrouw wordt morgen opgegraven voor forensisch onderzoek. Het graf van de man is nog niet gevonden.

Lees verder>>>
((h/t Wachteres)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Barbarisme, Islam, Pakistan, sharia. Bookmark de permalink .

5 reacties op Pakistaans stel gestenigd wegens overspel

 1. Tom Hendrix zegt:

  Ach gut, dat is toch echt een hobby van de HAATBAARDEN! En dat volk hebben we potverdomme ook nog met de honderdduizenden hier binnen, door de politici van CDA,VVD, PvdA en D66. De islam is volstrekt in tegenspraak met elke beschaving! De islam is een venerische ziekte!

  Like

 2. Deze primaten vermenigvuldigen zich als kakkerlakken over een aantal decennia zullen ook in Europa dergelijke “gebruiken” standaard zijn!

  Like

 3. bigljohn zegt:

  Pakistan is nu weer in de picture met als onderwerp dat stenigen. Als de Moslims in ons land maar lang genoeg gepamperd worden, krijgen we dit soort situaties bij ons ook. Eentje dood stenigen, handjes afhakken bij een kruimeldiefstal, Nederlanders die hun hoofd verliezen door het kromzwaard. Gewoon een kwestie van de grenzen wijd open houden, en de voortplantingsdrift van de al aanwezige Moslims doet de rest. Het democratische stelsel wat wij bezigen zal hier ook zijn steentje bijdragen. Of het moet zijn dat er al gewelddadigheden der Moslims al aan vooraf gegaan zijn. Het recht van de sterkste (en smerigste) zeg maar.

  Like

 4. Ex-Moslima zegt:

  Religie van vrede toch?

  Like

 5. theo zegt:

  Ja de moslims willen hier in Europa ook graag de sharia hebben. Waarom niet?
  Alle dieven een handje afgekapt, Dan zullen binnenkort hier alleen nog gehandicapte moslims rondlopen. Zullen ze dan nog proberen om dit door te laten gaan als een arbeidsongeval, dus oplichterij. Dan 2de handje ervan.
  Geeft wel problemen als ze reet willen afkuisen, maar ja dat is wel een “beroepsrisico”

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s