“Allah is de grootste!”

Screenshot_21

(Door onze Britse correspondent: Ben Heavem)

Libanon zit vol met Hezbollah, een sjiietische moslimgroepering die met steun van Iran Israël graag van de kaart wil vegen. Ze steunt nu met troepen de sjiietische Syrische president Bashar Al-Assad, die vecht tegen soennitische terroristen. Niet omdat ze zich zorgen maken vanwege al die gewapende buitenlanders die in hun buurland rondlopen en daarom bang zijn dat hun landje gevaar loopt, nee, omdat de president deel uitmaakt van dezelfde tak van de ‘religie van de vrede’ als zijzelf.

Ondanks Hezbollah heeft Libanon toch de grenzen opengegooid voor vluchtelingen.  Maakt dat wat uit? Werkt het ‘vrede brengen’ lekker? Met z’n allen dankbaar elkaars handje vast houden? Nee!! Waarom niet? Omdat het probleem de islam is.

Alles  draait om het geloof, grenzen maken niet uit, democratie maakt niet uit; het enige dat telt is of je ‘Sunni’ of ‘Shia’ bent.  Als je ‘Sunni’ bent mag je ‘Shia’ afmaken, omdat Allah groot is en aan jouw kant staat. Als je ‘Shia’ bent dan is Allah ook groot en staat hij natuurlijk aan jouw kant en mag je ‘Sunni’ afmaken. Het zal hen god worst wezen of het nu vrouwen, kinderen of mensen zijn die niks met vechten te maken hebben. Niet echt perfect van die Allah zou je zeggen, maar als kafir kan ik me niet echt druk over hem maken.

Waar ik me wel druk over maak, is dat politieke tuig dat hier zit, dat nog steeds zanikt over de ‘religie van de vrede’, over ‘respect’, over ‘cultuurverrijking’. Hoeveel mensen moeten er nog afgemaakt worden voordat ze toegeven dat er fundamenteel iets mis is met de islam? Hoeveel mensen moeten er nog sterven, voordat zij waarde gaan hechten aan burgers die hier wonen en stoppen met gemakzuchtig achterover leunen om vooral maar de spreiding van deze religie niet tegen te houden?

Wie heeft hen het arrogante recht gegeven om te beweren dat de soennieten democratie willen? Dat vrouwen, die door de soennieten gewurgd worden, mannen, die door hen onthoofd worden, en kinderen, die zij stenigen, niet tellen? Wie heeft de politiek het recht gegeven om hen van wapens te voorzien?

Wanneer gaan hun ogen open voor de waarheid? Alles draait om het geloof; ze geven geen donder om democratie, geen donder om grenzen en geen donder om een mensenleven. In een tijd dat ze voor onze waarden op hadden moeten komen en hun eigen bevolking hadden moeten beschermen, hebben ze ons verkocht en de verkeerd kant gekozen.

De rekening komt wel!

Door:
Ben Heavem
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Appeasement, Barbarisme, Dhimmitude, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, Islamofilie, Krankzinnigheid, lafheid, landverraad, Moslims, nieuw fascisme, Overheid, politici, Rotzakken, sjiieten, soennieten, Terrorisme, Westen. Bookmark de permalink .

23 reacties op “Allah is de grootste!”

 1. Tom Hendrix zegt:

  Helemaal met U eens Ben Heavem!

  Like

 2. Theresa Geissler zegt:

  Tja, Ben Heavem, dat alles vragen wij ons hier óók af. -En we worden er net zo stapelgek van!
  Wààr zit het verstand van al die mensen?!

  Like

  • Jean zegt:

   Theresa,
   Moslims hebben geen verstand, ze hebben zlfs geen hersens anders hadden ze die barbaarse smeerlapperij reeds jaren uit hun leveb geflikkerd.
   Wie volgt nu de perverse waanzin van een ordinaire pedofiel?

   Like

   • Theresa Geissler zegt:

    Tuurlijk, Jean dat weet iedereen. Ik had het dan ook niet zozeer over de moslims, maar over het ‘politieke tuig,’ waar Ben Heavem het ook over heeft. Waar hún verstand zit en dat van hun achterban, zogezegd.
    De móslims kun je wat dat betreft inderdaad afschrijven!

    Like

  • luckybee zegt:

   Bij garnalen zit de maagd boven op hun hoofd.daar om hebben links meestal poep in hun hersens

   Like

 3. Scarlatti Bombatti zegt:

  Ik ben het volkomen met je eens Ben Heaven, hopelijk zullen wij nog in staat zijn ‘de rekening te presenteren’!

  Like

 4. Jean zegt:

  Hoe dikwijls is het gezegd en geschreven: Alle oorlogen én geweld starten vanuit religie of beter gezegd vanuit perverse waanzin.
  Niet mijn dada daarom voel ik mij al jaaaaaaaaren heel gelukkig, ben bijna 50 jaar gehuwd met nog steeds dezelfde vrouw, heb gezonde lieve hardwerkende kinderen en heb parels van kleinkinderen.
  Ik heb maar een probleem nl. De Politiek, een verzameling onbetrouwbare corrupte lafaards en verraders van eigen volk die ik wil bestrijden met alle middelen om zo terug een welvarend, veilig en leefbaar land te bekomen ZONDER barbaren en parasieten.

  Like

  • Wachteres zegt:

   Volgens mij is niet een van dat politieke tuig gelukkig, Jean.

   Anders ga je toch niet alles wat belangrijk voor je is, opofferen aan een waandenkbeeld?

   En wat zij willen moeten zij weten, maar wij willen zeker niet het slachtoffer worden van hun, zoals jij het zegt, ‘perverse waanzin’.

   Het rampzalige is dat zij ook anderen meenemen naar de hel die zij voor zichzelf aan het maken zijn.

   Like

 5. bigljohn zegt:

  Ik vind dat we beter dichter bij huis moeten blijven, want de Islam in Europa begint levensbedreigend te worden. Alhier moeten ze eerst opgeruimd worden, voordat we ons druk gaan maken over dat Arabische continent met al zijn uitwassen. Het is dat Allah niet bestaat, en hij dus ook niet groot kan zijn. Anders zou ik die Allah (sn)akbar eens meenemen naar de snackbar, en die vetklep met zijn dikke varkenskop eens gaan waterboarden, maar dan in de vetpan. Koppensnellers kwamen van oorsprong uit Afrika. Nu lopen er al 50 miljoen (Potentiele Islamitische neo koppensnellers) in Europa rond. Waren ze hier NIET aanwezig, dan zou het ons worst wezen hoe ze in hun eigen regio voor koppensnellertje aan het spelen waren.

  Like

  • JUIST, Bigljohn. We kunnen ons opwinden over wat er in het MO gebeurt … en terecht … maar veel belangrijker is om het proces van islamisering en kalifaatvoorbereiding bij ons in Nederland stop te zetten en de haatbaarden terug te sturen naar hun zandbaklanden. We moeten in eerste instantie denken aan onze toekomst en de toekomst van onze kinderen.
   Aan de slag, in mei moet de huidige politieke clan vernederd worden.

   Like

  • Syrier zegt:

   Het wordt inderdaad levensbedreigend in Europa.Maar tegenwoordig leven wij niet in een polderdorpje in de middel of nowhere.Met nederlandse belastinggeld worden er wapens voor deze idiote barbaren gekocht en ze besmetten alle huishoudens met hun leugens,terreur en zogenaamde vrijheidstrijd.En een seculiere vrije land wordt veroverdt door een idiote groep,die straks hier gaat beginnen.
   Als het huis van uw buurman in brand staat,dan kan de vuur overslaan naar u.

   Like

  • Jean zegt:

   Bigljohn,
   Dat is juist wij moeten die smeerlapperij hier in heel Europa bestrijden, wat ze in die zandbak uitspoken is niet ons probleem maar die vieze gore troep moet hier weg.
   Onze kinderen en kleinkinderen hebben recht op een welvarende veilige leefbare toekomst en dat is onbestaande met die massa achterlijken die hier rondlopen en ons bedreigen, irriteren, bestelen en vermoorden omdat een achterlijke perverse pedofiel ze dat ingefluisterd heeft.
   Hoe dom en achterlijk kunnen mensen toch zijn! Sommigen leven nog in de jaren 1200 – 1300.
   Religie en monarchie zijn de grootste opstakels voor de DEMOCRATIE en daar wij democratie ‘eisen’ is het duidelijk wat moet verdwijnen.

   Like

 6. guusvelraeds zegt:

  Islam is een totaal concept. Binnen de islam is geen scheiding tussen het algemeen religieus/ideologisch aspect en de militaire, economische en sociale onderdelen van een maatschappij. Alles binnen de islam wordt door de religie bepaald en met alles bedoel ik letterlijk alles. Hoe je naar het toilet moet staat omschreven in de sharia en ook hoe en wanneer je, je vrouw of slavin bestijgt en aanvullend de niet moslim de strot en het hoofd moet afsnijden. Al dit gedragen en aangestuurd door koran, hadieth en sharia. Waar de islam heerst is geen plaats voor mede menselijkheid laat staan geneuzel over democratie en aanverwante spielerei. De islam is een geboden en verboden doctrine die gericht is op absolute en totale controle over alles en iedereen. Controle over moslim en niet moslim en ook over de progressieven. Ze zullen er nog achter komen. Elk conflict waarin moslims betrokken zijn is te verklaren vanuit de islamitische religie. Of je nu spreekt over het midden oosten conflict of over de conflicten in de Europese steden. De islamitische religie is de oer oorzaak en continu aanjager en motor van alle ellende die we hebben met moslims waar je ook gaat of staat in verleden, heden en toekomst. De islam is inherent puur wat betreft intolerantie en agressie. Het nazisme en communisme zijn koorknapen vergeleken met de islam. Wacht maar totdat de reële islam met twee benen stevig op de grond staat in Europa. We zullen allemaal ermee verrijkt worden.

  Like

 7. Tom Hendrix zegt:

  De Islam is zowel strijdig met onze Nederlandse Grondwet, alsook met artikel 1 en artikel 18, van de UNIVERSELE VERKLARING VAN DE RECHTEN VAN DE MENS uit 1948, aangenomen in de VN. Maar sinds de Verenigde Nazies, gedomineerd worden door de Islamitische landen, is deze VN een grote lafhartige organisatie geworden! En de progressieven in Europa doen ijverig mee, aan de verspreiding van de perfide islam!

  Like

 8. baksteen zegt:

  Troost je met de gedachte dat al die EU praal met al dat glas straks midden in een moslimgebied staat. Doe je ogen dicht en denk aan Beiroet, Aleppo, etc.

  Like

 9. Jean zegt:

  Alla heeft misschien de grootste maar hij is niet de grootste, waar die wel de grootste in is is moorden, verkrachten, verminken samengevat de grootste in barbaarse smeerlapperij daarin gesteund door een ordinaire perverse pedofiel. Wat fraais niet?

  Like

 10. Henk.V zegt:

  In het artikel schetst Ben de waanzin die de geestesgesteldheid van de islam voedt en waarmee wij in het Westen, wanneer wij allemaal bij ons volle verstand waren, ons nooit zouden moeten willen inlaten. In deze ideologie zit immers in het totaal HELEMAAL NIETS wat onze manier van leven ook maar bij benadering zou kunnen verrijken.Onze maatschappij vorm was de meest vrije van de wereld.De allerbeste die maar mogelijk was!

  Dat politiek correct totaal voorbij kan gaan aan wat in het artikel aan de orde wordt gesteld toont aan dat elke verbintenis met de opvattingen van de islam de Westerse geestesgesteldheid werkelijk totaal vergiftigt.
  Onderdrukking van de menselijke vrijheid, intolerantie jegens anders denkenden, ongelijkheid tussen de seksen, leidend tot grote achterstelling van vrouwen, Jodenhaat, onvoorstelbare humorloze kleingeestigheid, plus een onbedwingbare drang tot overheersing,
  HOE kan men dit alles VOORUITGANG noemen, of VERRIJKING?

  Welke van deze eigenschappen zouden wij moeten overnemen?
  Alleen idioten zeggen volmondig ja tegen de islam nadat ze alle karakteristieken die ik noem als niet van toepassing zijnde op de islam van de hand hebben gewezen.

  In de situatie die door links in geschapen zie ik de islam niet als eerste doelwit.
  De mensen die in dat systeem zitten zijn er van kinds af aan in ondergedompeld en zij konden daar niet uit ontsnappen. Zij weten, in zekere zin niet beter.Dat is erg genoeg!

  Het ergste is dat er mensen rondlopen die ooit wel beter wisten, die hebben genoten van de zegeningen van de westerse vrijheid en die zich bij hun volle verstand aan hun vijanden hebben overgeleverd.

  De islam die in het Westen opereert heeft namelijk zich IN NIETS aangepast aan onze manier van denken en handelen.

  Alle aanpassingen die tot een nieuwe vorm van samenleving leidden kwamen van de Westerse kant!
  De islam doet NOOIT concessies aan ideeën die buiten het gezichtsveld van de islam liggen.Nu niet en nooit niet!

  Dus wie moeten wij aanpakken? Van Baerle geeft het al aan: LINKS! .Wie moeten wij VERNIETIGEN? Links! Wie behoren achter de tralies in een wereld die gezond wil worden: De linkse elites!

  Links-liberaal heeft ons uitgeleverd aan de dwaasheden van de EU en aan de islam en alles wat ons rijk, tolerant en welvarend maakte, op de afvalhoop gegooid..Links heeft haar bestaansrecht definitief verspeeld.

  Verwijder links uit de macht en je kun gaan werken aan het herstel van de samenleving.

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @ Henk V: 11.33. uur. Precies Henk, de RODEN en de zgn. liberalen, zijn de grootste ploerten! En dat hebben we nu in Den Haag, “aan de knoppen”, zitten.

   Like

 11. Jan Wandelaar zegt:

  NB de juiste vertaling van de strijdkreet ” aLLahu akbar ” is
  onze god is groter dan jullie God !

  ( aLLah altijd zonder hoofdletter )

  Like

 12. johannes zegt:

  alla is een LUL weet, ik zeker heb hem net nog gezien.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s