De Nederlandse politieke elite en de pedofiele zedendelinquenten

Erik60

(Door: Erik60)

Wat is er nou toch aan de hand met ons mooie Nederland? Wanneer zijn wij toch zo soft geworden?  Zware criminelen krijgen een lichte straf en nu komen pedofielen er ook met een taakstraf vanaf. Want een 47 jarige Helmondenaar is veroordeeld tot 240 uur werkstraf, omdat hij vanaf 2006 tot 2008 een kind misbruikt heeft. De pedofiel filmde al zijn verwerpelijke daden met het meisje. Ik vraag me af wat deze rechter bezielde om zo´ belachelijke straf uit te spreken?  Is het laksheid?  Of misschien een bewuste strategie?

Deze pedofiel moet het slachtoffer ook een luizige € 5000,- smartengeld betalen. Wow, wat een compensatie voor dat meisje. Zijn ze nu echt helemaal van de pot gerukt die rechters? Dit slachtoffer is getekend voor de rest van haar leven. En deze rechter heeft haar nog eens een trap nagegeven. Hoe moeten die ouders en dat meisje zich voelen? Ik zal het zeggen: zij voelen zich slecht en hebben waarschijnlijk alle vertrouwen in ons rechtssysteem verloren. Een normaal mens kan toch niet akkoord gaan met zo´n uitspraak. Dat is helemaal van de pot gerukt. Dit zijn geen straffen meer. De politiek moet zich beraden om heel ons rechtssysteem te veranderen. Pedofielen zijn ziek en horen niet thuis in de maatschappij. Deze mensen bezorgen hun slachtoffers een trauma voor het hele leven. Een slachtoffer krijgt levenslang en de dader een taakstraf. Hoe gek wil je het nog hebben!?

Net als Benno L., die een vrij man is en een flat toegewezen heeft gekregen in Leiden. De mensen komen in opstand en terecht. Deze man hoort zich niet meer tussen de mensen te begeven. Zeker niet in een buurt waar kinderen wonen. En beste lezers, is het jullie nog niet opgevallen dat indien een pedo vrijkomt hij altijd tussen het plebs moet gaan wonen? Nooit zal een pedo een woning toegewezen krijgen tussen de zelfverklaarde elite. Geef deze pedo een huis in de rijke grachtengordel of een andere D66 woonwijk. Het zal dan wel snel gedaan zijn met het vervroegd vrijlaten van pedo’s. De straffen zullen snel verzwaren. Want vrijgelaten pedo’s en criminelen worden altijd geplaatst in arbeiderswijken.  Ik vraag me dan ook af: Is het leven van een arbeiderskind minder waard dan het leven van een kind uit een elitaire familie? Ja dus, anders werden deze mensen niet in een arbeiderswijk geplaatst.

Zoveel is het leven van ons en onze kinderen waard voor de Nederlandse elite. Niks, deze mensen hebben niks voor ons over. Er zal geen enkele pedo wonen in een wijk waar een politicus of een rechter woont.  En dat is een feit. Duw ze maar in een wijk waar veel ouderen en arbeiders wonen, dan zijn wij er vanaf. Zo denken deze mensen over ons. Ik vind het heel erg dat zulke dingen nog gebeuren in een moderne westerse samenleving. De Nederlandse politici moeten ons beschermen tegen de uitwassen van de maatschappij. En daar is het rechtssysteem op gebaseerd. Daar zijn rechters en officieren van justitie voor aangewezen. Daar betalen wij belasting voor. Maar tot op heden vertikken ze het. Dus politici, indien jullie dit lezen doe er verdomme wat aan! Laat ons weer trots zijn op Nederland.  Want het is een mooi land om in te leven.

Screenshot_24

Door:
Erik60
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Elite, Hypocrisie, Justitie, Krankzinnigheid, Linkse Kerk, Nederland, Overheid, Rotzakken. Bookmark de permalink .

26 reacties op De Nederlandse politieke elite en de pedofiele zedendelinquenten

 1. Ik loop ook al meer dan veertig jaar mank. Dat is ook door een pedo veroorzaakt. Leuk!?

  Like

 2. Sjaak zegt:

  Het enig verklaarbare is dat ze zelf pedofiel veraanlaagt zijn !

  Like

 3. Erik60 zegt:
  “indien jullie dit lezen doe er verdomme wat aan!”
  Wel, ze zullen het niet lezen want ze leven in hun ivoren toren. Bovendien zullen ze er echt niet wat aan doen.
  Niets van dat alles. Waarom zouden ze?. Ze zijn toch voor het leven benoemd!
  We moeten wat dat betreft realist Maar aan de slag!
  Er MOET een ommekeer komen door ONS bewerkstelligd.
  Mei 2014 is de maand dat daar een begin mee gemaakt wordt.
  Met de verkiezingen voor het Europees Parlement.
  Dan krijgen die elitaire partijen zo’n klap dat de regering van de Partij van de Allochtonen en de Vele Vunzige Donderstenen van hun podium wordt gerukt. Ze worden zo vernederd dat ze niet kunnen blijven zitten. De PVV neemt over.
  Dan kan er afgerekend worden met die taakstraf-juristen, die de maatschappij naar de verdommenis hebben geholpen.

  Like

 4. Theresa Geissler zegt:

  Je hebt natuurlijk 100% gelijk, Erik60: Een andere benadering en striktere aanpak, c.q. strengere bestraffing door de overheid zou hier hoogstnoodzakelijk zijn.
  Maar dat zeg ik wel om twéé redenen:
  De eerste is die, welke jij al noemt -wie zou het daarmee níet eens zijn- m aar de tweede is wat mij betreft deze:
  Als het volk wat dit betreft, de indruk zou krijgen, dat justitie hen serieus zou nemen, ontstond er wellicht wat meer rust en nam datgene misschien wat af, wat op dit moment een even ernstig probleem is: Die vreselijke hysterie.
  Op het gevaar af dat ik weer eens deze of gene over me heen krijg, die vindt, dat je daar ‘begrip’ voor moet opbrengen: Ik heb al eens eerder ergens duidelijk gemaakt, dat ik dat op een zeker moment niet meer kàn. Als ik de tendens bespeur, dat mensen het gerechtvaardigd schijnen te vinden om eigen rechter te gaan spelen, dan móet ik daar tegenin gaan, zeker -dat is eigenlijk mijn voornaamste drijfveer- als dit ontaardt in massale ‘Volksgerichten.’ Wat ook de aanleiding mag zijn, daar ben en blijf ik mordicus tégen.
  Ik heb die ouders bij P&W gezien en om het maar eens ronduit te zeggen: Ik zou niet goed weten, wat een grotere ramp is voor een kind: De ‘pedo’ in kwestie of zulke ouders.
  Ze gedragen zich zó ongeremd hysterisch, zo weinig aanspreekbaar, dat iedereen met enig inlevingsvermogen zich kan indenken, dat een deel van hun hysterie afstraalt op het kind-zelf. (“Wààrom heb je dat met je laten doen,,,,,etc.”) Het is waar, in de jaren ’70 was er achteraf te veel openheid op seksueel gebed, maar mij bekruipt het gevoel, dat we nú weer op het andere uiterste afstevenen.
  En dat is evenmin goed voor een kind als misbruik.
  Dus inderdaad: De overheid, met name justitie, zou veel consequenter moeten optreden, want het vergrijp is ernstig genoeg (al zijn er uiteraard nuances in wat de pedo zich metterdaad permitteert) maar een afname van de bestaande hysterie bewerkstelligen -hopelijk door diezelfde consequente aanpak- is eveneens broodnodig.
  En nogmaals, daarbij denk ik ècht, dat dit tevens in het belang van het KIND is.

  Like

 5. janfreak zegt:

  Ik kan me de angst van ouders heel goed voorstellen wanneer er een pedofiel bij hen in de buurt komt wonen. Men kan wel zeggen wanneer hij of zij weer in de fout gaat dan pakken we die persoon wel goed aan, dan is het wel te laat. De enige juiste manier is ze nooit meer in de samenleving op te laten gaan maar ze daar buiten houden. Want ook al hebben ze hun straf uitgezeten, ze vervallen steeds weer in hun oude patroon, dat is onomstotelijk bewezen.

  Like

 6. Thomasson zegt:

  Erik60 stelt hier een vraag die ons allemaal bezig houdt: Wat is er nou toch aan de hand met ons mooie Nederland? Wanneer zijn wij toch zo soft geworden?” Het antwoord op beide vragen is niet moeilijk te beantwoorden. Een week geleden werd de piepjonge kerngezonde giraffe “Marius” voor de ogen van het hele publiek in de dierentuin van Kopenhagen afgeslacht en in stukken gesneden. Reden: hij leed aan een genetische afwijking. De directeur van de dierentuin die deze misselijkmakende praktijk heeft verordend, behoort tot de zwaar gedegenereerde “Baby Boom generatie”. Net als ‘Marius’ de giraffe, lijdt deze generatie aan een zware genetische afwijking. De afwijking is niet lichamelijk, maar geestelijk. Deze mensen zijn geboren met een afwijkende geest en ziel. Hun menselijke eigenschappen zoals: moraal en gedragscodes die een mens tot mens maken, zijn bij hen voor een groot deel verdwijnen. Hoe hoger de Alpha-exemplaren, op de maatschappelijke ladder staan, hoe onmenselijk ze zijn. Niets is voor deze lieden slecht, onethisch of niet conform normatieve gedragscode. Daaronder hoort ook seks met kinderen. De Baby Boom-rechters en hun pupillen, zien in het misbruik van kinderen niets slechts of onethisch. Daarom krijgen pedofielen van de rechters zo’n lage straf. Het leed dat de slachtoffertjes en hun ouders hebben, kunnen deze zombies niet voelen; a) ze zijn vaak zelf pedofielen (zie het boek van Yvonne Keuls “Annie Berber en het verdriet van een tedere crimineel” (1985) en b) ze zijn totaal apathisch voor het leed dat zedendelinquenten en andere criminelen veroorzaken. Natuurlijk sturen ze pedofielen linea recta naar plaatsen waar mensen wonen die minder goed voor zichzelf kunnen zorgen. De vervolggeneratie (geboren in de jaren ’60 en 70) is zelfs zieker. Behalve ziekelijke geldbegeerte en ultieme egoïsme is de menselijkheidsniveau van deze lui aan die van een amoebe. Het is niet vreemd dat onze hele maatschappij langzaam ontbindt.

  Like

  • bigljohn zegt:

   De BabyBoomers hebben het bij u gedaan, en misschien rijden velen onder hun een scheve schaats. Linksen hoogstwaarschijnlijk. Ik hoop dat u niet generaliseert, want ik ben ook een zgn. BabyBoomer. En volgens mij val ik niet onder die categorieën die u beschrijft als eigenschappen,die volgens u voor BabyBoomers kenmerkend zouden moeten zijn.

   Like

 7. bigljohn zegt:

  Dit is toch heel simpel waarom zeden deliquenten zo zwakjes gestraft worden. Die linkse rechters voelen de hete adem van de Sharia wetten al in hun nek, namelijk de komst van een Sharia wetgeving in Nederland. Zodoende zijn die slappe straffen een opstapje naar het verrotte Sharia systeem, waar seks met kinderen als normaal wordt beschouwd. Hoe verklaart men het anders, dat als criminele Moslims voor de rechtbank verschijnen, deze ook altijd met een flutstrafje wegkomen ? En dit is ook heel simpel te verklaren. De Islam met zijn Sharia is de toekomstige heerser van Nederland, en mag niet geschoffeerd worden in zijn aspiraties. Deze casus ligt besloten in het verdrag van Straatsburg waar Europa schijnbaar mee getrouwd is. Welliswaar een slecht huwelijk, maar een van de partners die Europa heet, is zo in en in stom om niet te gaan scheiden.

  Like

 8. Tom Hendrix zegt:

  @ Tomasson: 01.12. uur. U zegt-terecht- “Het is niet vreemd dat onze hele maatschappij langzaam ontbindt”. En volgens mij is de neergang voorgoed ingezet, vanaf 1968. De zogenaamde “bloemenkinderen”, en de volgers van de ” Frankfurter Schule”, hebben deze samenleving voorgoed uitgehold. Onder het mom van TOLERANTIE, en “HET ALLES MOET KUNNEN”, hebben deze “breingestoorden”, hun gang kunnen gaan. Een sprekend voorbeeld in deze is de PvdA, er was in de jaren “70 van de vorige eeuw, een senator van PvdA huize, ene Brongersma, die seks tussen volwassenen en kinderen normaal vond. En op school was het niet meer meneer of juffrouw, maar opeens Kees en Truus. Zo is het van kwaad tot erger gekomen, in mijn optiek. O ja, ik weet waar ik over spreek. Mijn vrouw en ik vangen een vriendin op, die op jeugdige leeftijd is misbruikt. Zij is voor altijd slachtoffer, en heeft een borderline-stoornis ontwikkeld.
  De progressieven hebben hun sloopwerk kunnen voltooien!

  Like

 9. Jean zegt:

  Hoe meer ik er over lees hoe meer ik er van overtuigd ben dat het in mei 2014 NIET zal veranderen, ik heb zo een vochtig vermoeden dat de linkse smeerlapperij als winnaar uit de bus gaat vallen met in hun nek de anti EU groep.
  Het zal spannend worden want hoe dichter bij 25 mei hoe meer er gelogen en bedrogen en beloofd wordt, punten die nooit realiseerbaar zullen zijn maar dat snappen de simpelen van geest niet.
  Dat de bom ontploft is een feit daar moet niet meer aan getwijfeld worden, daar zorgen die parasiterende massa allochtonen wel voor waarbij die islamfanatici de grootste klappen gaan krijgen, die baardapen in soepjurken zullen nog vluchten met hun harem richting zandbak in Noord Afrika en dat is zeer positief, ik denk dat die knal zal plaatsvinden tegen 2016.
  Mensen houden blijkbaar van sprookjes, ze horen liever leugens dan de waarheid, jammer.
  In Vlaanderen heeft het gespuis de koers gewijzigd, ze hebben eerst bij Kris Peeters ingebroken nadien bij Miet Smet en nu bij die linkse zakkenvuller in Sint Truiden, goed bezig zou ik zeggen, wie is de volgde? vanRAMPay? vrhfstdt? vandenbossche? Of bij de busgriet? Hopelijk.

  Like

 10. vanhetgoor zegt:

  De meeste mannen zien liever een vrouw van achtentwintig dan van achtenveertig. De eerste is nog stevig, de tweede is vet en uitgezakt. Dat is de natuur, de jeugdigheid staat garant voor gezondheid en geluk. Het is ALLEEN de beschaving die mannen tegenhoudt om niet voor een vrouw van 28 te kiezen, maar eentje van achttien, zeventien of zestien. Overal en altijd zijn er mannen die kijken naar jongere vrouwen, zo gek is dat niet, jong is mooier dan oud. Ik heb liever een nieuwe computer dan een oude, liever een vers brood dan een oud brood. Overal waar de moraal in verval raakt wordt het leeftijdsverschil tussen de beide sekspartners groter.

  Vroeger was het in Nederland not-dun als een man meer dan drie jaar ouder was dan de vrouw. Bij de vrome moslims is het een prestatie als een man van ver in de vijftig nog een jong meisje van vèr onder de achttien kan veroveren, daar is dat een deugd! Hier is het een gebrek aan moraal. Daar is het adagium, des te dichter bij de nul, des te strakker om de . . . (vul maar in)

  Een ander aspect is dat er tegenwoordig makkelijker over gesproken wordt over seksualiteit en erotiek. Vroeger moest een minister al aftreden als hij met een dronken kop een paaltje had omgereden. Rommelen met de secretaresse liet hij daarom wel uit zijn hoofd. Vroeger moest een prins die van de herenliefde was verplicht huwen met een strategische uitgezochte prinses. Vervolgens gebeurde er wel een ski-ongelukje en vergat men de boel. De eer was gered.

  Het gemak waarmee tegenwoordig een kasthomo minister president kan worden staat gelijk aan de manier waarop men TOEGEEFT dat men zondigt tegen de beschaving. Er is dus niets veranderd, het is alleen dat het nu allemaal bekend wordt. Kinderneukers zijn al zo oud als de weg naar Mekka. Er kan tegenwoordig over gesproken worden, maar sommige dingen veranderen nooit.

  Like

 11. Tempelier. zegt:

  Theresa Geissler , ik zou het helemaal met u eens kunnen zijn als de rechtspraak onafhankelijk was. Voor de gewone burger zijn bepaalde uitspraken dan ook niet te begrijpen, buiten het wetboek speelt de persoonlijke mening van een rechter, die niet toetsbaar is ook een grote rol. U heeft gelijk dat een land zonder wetten zal vervallen in een anarchie.

  Like

 12. Lucie zegt:

  In de regering en bij de elite zitten heel wat gore pedofielen,ik heb al zo vaak op sites daarover gelezen.In het koningshuis zijn er ook heel wat geweest door de eeuwen heen,en nog steeds.
  Dus deze smeerlappen houden altijd dit soort viespeuken de hand boven het hoofd,

  Like

 13. Jean zegt:

  Om het heel kort te zeggen, voor pedofielen is er maar één straf en dat is de kogel of de strop, aan de pedofiel de keuze.
  Pedofielen zijn het smerigste ongedierte onder de mensen, dat nu niemand komt zeiken over alla en troelala, vuiligheid moet opgeruimd worden.

  Like

 14. Tistochwat zegt:

  “is het jullie nog niet opgevallen dat indien een pedo vrijkomt hij altijd tussen het plebs moet gaan wonen? Nooit zal een pedo een woning toegewezen krijgen tussen de zelfverklaarde elite”

  Op ‘koninklijk’ landgoed ‘De Horsten’ zijn ook geen pedo’s woonachtig, heb ik de indruk.

  Like

 15. Willie zegt:

  Wat blijven jullie hier nou verwachten van t gerecht ???? Tot men een ons weegt ??? Die zullen NOOIT iets doen tegen die vetzakken , ze zitten er nl ZELF tussen (Demmink bv )
  Recht is iets wat men zich zelf moet verschaffen , zeker in deze turbulente zombie tijd

  Like

 16. Yvonne zegt:

  Ja,als de ‘hoge heren”zichzelf schuldig aan die praktijken maken,kunnen ze maar beter zo soft mogelijk straffen;stel dat ze zelf ook aan de beurt komen!

  Like

 17. Ekster zegt:

  Er wordt al sinds jaar en dag zeer slap gestraft waar het echte, “hard-core” criminaliteit betreft. Als je bij voorbeeld zonder reden iemand in elkaar trapt en het is je eerste vergrijp, kom je er met een taakstraf vanaf. Gezellig, met gelijkgezinden een paar middagjes rommel opruimen, dat kom je wel door.

  Maar dan, het verschil met verkeersovertredingen. Oh wee, als je als hardwerkende burger een paar kilometer te hard naar huis rijdt en je wordt betrapt, dan wordt je meedogenloos, keihard afgestraft. Het staat in geen verhouding en is zo krom als het zwaard van Allah, de niet-bestaande.

  Hooggeplaatste pedo’s (zie Demmink) komen -tot nu toe dan toch- overal mee weg.

  Nederland is een heel naar land geworden.

  Like

 18. Lucie zegt:

  Er zijn nog veel meer hooggeplaatste pedo’s,bij politici en ook in het oranjehuis.
  En die weten dondersgoed dat ze beter die smeerlappen mild kunnen straffen,voor het geval dat!!

  Like

 19. antoon gerritsen zegt:

  laat de pedo’s tot mij komen,ik heb ze zo lief,zo lief.

  Like

 20. antoon gerritsen zegt:

  liever een pedo in mijn hand dan tien in de lucht.

  Like

 21. antoon gerritsen zegt:

  laat mij de pedo,s pijpen,dat is zo heerlijk.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s