Meer dan duizend alleen al in één weekend!

Screenshot_7

(Door: Andreas Unterberger)

Ondanks de schrikbarende aantallen worden de feiten überhaupt niet geregistreerd. Want de linkse leugenmachine beheerst immers bijna volledig de media. Alleen al het afgelopen weekend werden er meer dan duizend “vluchtelingen” voor Lampedusa “gered”. Dat lees je daar, waar er überhaupt over wordt bericht. Maar in werkelijkheid was het aantal deze keer bijzonder groot. En de goedmenschelijk gecamoufleerde immigratiemachinerie functioneert uitstekend.

– Zoals altijd lezen we, als we het überhaupt al te lezen krijgen, over “vluchtelingen”. Daarbij gaat het bijna uitsluitend om welvaart en werk zoekende immigranten uit Afrika en Arabische landen, die illegaal Europa binnenkomen.

– Zoals altijd wordt er over “redding” geschreven, hoewel men daarmee de beslissende hulp voor de cynische handel van mensensmokkelaars bedoelt: de mensensmokkelaars troggelen eerst het geld van de migranten af, waarna deze heel bewust op volle zee in nood worden gebracht; waarop Italiaanse en EU-schepen de immigranten redden (de mensensmokkelaars zelf willen zichzelf en hun schepen liever niet uitleveren aan de Italiaanse autoriteiten).

– Zoals altijd zullen deze migranten enkele dagen later uit de Italiaanse kampen verdwijnen en in de steden van het land illegale handelsactiviteiten gaan ontplooien of sowieso direct naar het noorden doorgesluisd worden. Het komt echter bijna nooit tot uitzettingen, maar hoogstens tot door de “vluchtelingen” en de vele NGO´s die de smokkelaars helpen tot oneindig lang durende asielprocedures. Uiteindelijk zegt dan zelfs na een negatieve beschikking het koor van de goedmenschen: Desondanks moeten ze hier blijven, want ze zijn hier nu al zo lang.

– En eveneens zoals altijd worden door de goedmenschen al deze feiten in de media gecamoufleerd. Of kunnen we ergens deze feiten lezen, die gewoon een beetje anders zijn dan de altijd dezelfde leugen over “vluchtelingen” en “reddingen”? Kunnen we ergens iets lezen over de verbazingwekkende statistiek dat Oostenrijk nu al het op één na grootste islamitische bevolkingsaandeel in de hele EU heeft? Hoewel Oostenrijk voor zover ik weet, in tegenstelling tot veel andere Europese landen, nooit een koloniale macht was…

Maar dat is immers allemaal in werkelijkheid niets nieuws. Maar gewoon zoals altijd. Alleen de aantallen worden steeds groter…

Bron:
www.andreas-unterberger.at
Auteur: Andreas Unterberger

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", "Verrijking", EUSSR, Immigratie, Italië, Krankzinnigheid, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, mainstream-media, Multiculti, Naïviteit, NGO´s, Oostenrijk, Rotzakken, Socialisten. Bookmark de permalink .

18 reacties op Meer dan duizend alleen al in één weekend!

 1. Sjaak zegt:

  Werk aan de winkel voor de nieuwkomers !
  Ook in Duitsland overuren !
  Asylbewerber nutzt Reutlinger
  Heim als Drogenumschlagplatz
  Fahnder stellen zehn Kilo Marihuana
  und 19 000 Euro Bargeld bei Festnahme
  5 männer aus Gambia !

  Like

 2. Jean zegt:

  Allee deze week 250 naar België, 250 naar Nederland, 250 naar Frankrijk, 250 naar Duitsland, 250 naar G.B. 250 naar enz enz, probleem opgelost, we praten er niet meer over we voelen en zien het wel in de criminaliteitsstatistieken voor zover deze gepubliceerd worden want met die linkse ratten weten we het intussen wel…
  Man man man wanneer wordt nu eens drastisch ingegrepen en worden al die toeristen dadelijk teruggestuurd naar de Noord Afrikaanse zandbak? O ja, was ik vergeten, in die zandbak staan er geen automaten met OCMW of mutualitee op vermeld….

  Like

 3. bigljohn zegt:

  Als ik een schatting maak, zouden er alleen al in Lampedusa elk jaar aan mensen een stad als Eindhoven erbij komen. Maar hoeveel Lampedusas heeft Europa wel niet waar we nooit over horen.
  Al die muzelmannen die met het vliegtuig komen, en via slecht bewaakte grensovergangen. In principe zouden er jaarlijks miljoenen Europa binnensluipen, nog niet meegerekend de voortplantingsdrift der (Noord) Afrikanen die hier al zijn. En geen een illegaal hoeft vandaag de dag meer terug te gaan. Voor dat we het goed en wel beseffen is het huidige Europa alleen nog maar geschiedenis.

  Like

 4. Tom Hendrix zegt:

  Dit artikel geeft exact weer, wat de huidige werkelijkheid is. We worden overlopen door hordes gelukzoekers, terwijl we al bijna struikelen over het aantal moslimimmigranten, hier naar toe gekomen door: de waanzinnige maatregel van Den Uyl, om de gastarbeiders van Turkse en Marokkaanse origine hier te lande toestemming te geven tot verblijf, terwijl het nota-bene “gastarbeiders”, zijn en waren, en hen toe te staan hun vrouw en kinderen over te laten komen, waarna zowat het halve geboortedorp Nederland binnen kwam! Daarna, de waanzinnige Resolutie van Straatsburg, waardoor nog meer moslims ons land mochten binnen komen. En toen het WAANZINNIGE PLAN EU, met het waanzinnige Verdrag van Schengen, waardoor onze grenzen wijd open werden gezet! En de hele politiek, te weten VVD,CDA,D66,PvdA, SP,GL, hebben hieraan meegewerkt, en ja, ook de hypocriete werkgevers! Allemaal ook nog met welwillende goedkeuring van de BILDERBERG MAFFIA!

  Like

 5. Driek zegt:

  Als ik die figuren op de foto zie gaan wij echt een fijne toekomst tegemoet. Ik hoop de dag van de Grote Afrekening nog mede te maken, maar ik ben bang van niet, deze ellende gaat nog jaren en jaren duren, en het is werkelijk ongelooflijk en onbegrijpelijk dat de mensheid deze zelfvernietiging van onze beschaving over zich heen laat gaan. Eens moet dit toch een halt worden toegeroepen.

  Like

 6. luckybee zegt:

  Was Hongarije en Bulgarije dan geen collonie van Oostenrijk?Of wat zeg dan van Servie?Bosnie Croatie, en Maccedonie?Waren ze niet allemaal door de Habsburgers veroverd?
  Wij echter waren door de Wener Congres gedwongen een colloniale macht te worden, en een koninkrijk.

  Like

 7. Henk.V zegt:

  Voornamelijk ”vluchtelingen” van het mannelijke geslacht..
  Wie herinnert het zich nog hoe deze noodlijdende types uit frustratie een KERK op Lampedusa in brand staken omdat ze niet snel genoeg op hun wenken bediend werden?
  Deze ”noodlijdende vluchtelingen” waren allemaal in staat heel veel geld op tafel te leggen voor de hulp van eveneens islamitische verhuurders van onzeewaardige bootjes.

  Wij laten ons niet voor de gek houden! Hier vindt een gecamoufleerde, geplande poging tot grootschalige islamitische infiltratie van Europa plaats.

  Toen de Libische dictator Ghadaffi nog in leven was, betaalde de Italiaanse regering hem vele miljoenen om de ”vluchtelingen” tegen te houden.Er kwam geen boot in Italië aan.
  De man is om het leven gekomen, nadat de EU de ”democratisdche krachten” in Ghadaffi’s land militair te hulp was gekomen. De dictator werd gelyncht.Moslim fundamentalisten grepen de macht.De democratie kwam er natuurlijk niet, maar in plaats daarvan komen er wel de scheepsladingen infiltranten richting Europa. Voor wat hoort wat, niet waar?

  Links weet ervan en werkt er absoluut aan mee en vroeg of laat -als het even meezit- eisen grote aantallen ”vluchtelingen, gesouffleerd door linkse juristen en sociale werkers , ook toegang tot ons land. De linkse zieligheidsindustrie zal allah op de blote knietjes danken, want wat is er mooier dan goeddoen op andermans kosten? Alle slachtoffertjes zorgen voor veel dankbaar werk en ze zullen door links altijd graag in de armen worden gesoten, omdat men aan goed doen een bijna orgasmisch gevoel van voldaanheid over houdt.
  Wees er maar zeker van dat er absoluut op zal worden toegezien dat al het menselijk wrakhout gekoesterd en verzorgd zal worden, van de wieg tot het graf. Geheel op jullie kosten natuurlijk.

  Deze behoefigen hebben immers net zoveel recht op onze welvaart als wijzelf!. Ze zijn hier en ze zullen hier blijven, of , om een spandoek van een groep ”vluchtelingen” in Zweden te citeren : ”We are your future!” En zo is het maar net in de nieuwe linkse wereld.

  Hoe vaak moet ik het nog herhalen???

  Links moet electoraal VERPULVERD WORDEN en alle verantwoordelijken voor de teloorgang van onze samenleving moeten levenslang achter slot en grendel. Zonder pardon.

  Like

  • Benesha zegt:

   Mooi verwoord.

   Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Henk V: 18.12. uur, op 19/2. Beter zou ik het niet verwoord hebben, Henk!

   Like

  • Yvonne zegt:

   Helemaal met u eens en,hoewel ik normaliter zachtaardig van aard ben;van mij mogen ze allemaal verzuipen!Wat hier naar toekomt is niet zielig,maar heeft inderdaad een vooropgezet plan;je mag nu al in je handen klappen als je eindelijk eens een Nederlander ziet op straat;je struikelt over de baardmannen met hun broedkippen.Waar,in hemelsnaam kun je je nog vestigen om in een normale,beschaafde samenleving te kunnen wonen?

   Like

 8. Jan III Sobieski zegt:

  En het toppunt; zodra de spanjaarden in hun marokaanse enclaves rubberen kogels afvuren op indringers, is het hek van de dam in de EU. We zijn al verloren…

  Like

 9. Qvic zegt:

  Moslims zijn net als sprinkhanen, vreten alles kaal. Wij mogen ze niet bekritiseren, want dan ben je een racist. Maar zij doen niets anders en dat wordt nog eens beloond ook door o.a. de overheden en het beursgenoteerde bedrijfsleven. Europa is al erg vermoslimd en nog willen veel mensen dit niet begrijpen, dat dit een heel groot probleem is en het wordt steeds erger en bedreigender voor de autochtoon. Linksdenkende mensen heb ik nog nooit begrepen met hun logica.

  Like

 10. Pingback: DE NIEUWE TSUNAMI VAN ASIELZOEKERS! | eunmask

 11. Perfide Albion zegt:

  Er zijn in de wereld 3 tot 5 miljard arme sloebers en talloze conflicten. Het antwoord is natuurlijk niet om die armoede en dus die conflicten naar hier te importeren. Alleen al vanwege de aantallen is dat onmogelijk. Er moeten heel wat verdragen opgezegd gaan worden. Stap één is dat “vluchtelingen”verdrag. Dat moet maar eens snel sneuvelen. Zoek het uit met je conflicten. Het kan me echt helemaal niets schelen.

  Like

 12. Jade zegt:

  Kijk maar goed, want daar komen onze koppensnellers aan.
  De wereldbevolking moet z.s.m. terug naar 500 miljoen mensen.
  Dit hebben 8 kut-families in Amerika bedacht , die de NWO
  willen invoeren. En inmiddels bezitten ze al bijna de complete aarde…
  Dus even 8 families uitmoorden, en het probleem is opgelost.
  http://www.expressionoftruth.com/2013/05/the-large-families-that-rule-world.html

  Like

 13. treintrien zegt:

  Ik kan eigenlijk niet wachten tot dat hele kut-europa gewoon hardstikke blut is.
  Dat is de enige manier om van de immigrantenplaag af te komen. Als er gewoon hier niks meer te halen is. En ik heb het er graag voor over. Dan maar een paar jaar op een houtje bijten.

  En dan de olie nog op, dan sterft dat zootje ratten in het middenoosten vanzelf uit en kunnen onze kinderen een mooie verse start maken.

  Zó erg hebben die mottige vluchtelingen het met mij al gemaakt. Dat zelfs ik zo racistisch als ik weetnietwat ben geworden. Als je mij dat twintig jaar geleden had gezegd, was ik heul boos op je geworden ;). Het is niet anders: wangedrag roept deze reactie op.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s