Van karakterloosheid je beroep maken? Informant worden

Screenshot_18

(Door: Udo Ulfkotte)

Bent u gewetenloos, karakterloos en kunt u zich voorstellen uw grootmoeder te verkopen – alleen uit persoonlijk belang? Dan is er nu op korte termijn een aantrekkelijke baan voor u.

Na de jongste schandalen van de technische Amerikaanse geheime dienst NSA in Europa zou je denken dat het de eerste tijd rustig zou worden rondom deze dienst. Per slot van rekening houden geheime diensten niet echt van het licht van de publieke opinie. Maar de NSA bereidt zich heel duidelijk voor op verwachte zware binnenlandse onlusten in Europa. En voor de beoordeling van informatie daarover is ze nu al op zoek naar Duitstalige communicatiedeskundigen. Al in eind november 2013 had de EU-ministerraad besloten de NSA meer toegang bij de spionage in Europa toe te staan.

In een als “EU intern/vertrouwelijk” gekwalificeerd document van de EU-ministerraad met de titel “Samenvattingen van de conclusies van de EU/VS-ministerraadbijeenkomst van 18 november (document nr. 16682/13)” staat letterlijk: “De VS wijzen op hun inspanningen om contact met lokale gemeenschappen te zoeken om processen te ontdekken die tot extremisme zouden kunnen leiden.”

Tegen deze achtergrond heeft het Amerikaanse leger in Europa dinsdag een van de kerntaken van de NSA overgenomen: het informatie vergaren om potentieel gevaarlijke stromingen in de bevolking vroegtijdig te ontdekken. Daarvoor zoekt het Amerikaanse leger in Duitsland nu ondersteuning voor de verwerking van informatie van sociale media zoals Facebook. Duitstaligen, die Amerikaanse geheime diensten bij de het bespioneren van Duitsers willen helpen, kunnen solliciteren.

De in Duitsland gestationeerde Amerikaanse strijdkrachten zijn op ziek naar “autochtone” specialisten, die hen bij taken ondersteunen waarvoor eigenlijk de NSA verantwoordelijk is. Daarbij gaat het om “data mining binnen sociale netwerken, plaatselijk onderzoek, doelgroepenanalyse en de bereidheid tot doelgerichte communicatie.” En de EU-ministerraad heeft dat onlangs goedgekeurd, zoals blijkt uit dit vertrouwelijke EU-document.

De Verenigde Staten vrezen opkomende onlusten in Europa. Ze bereiden zich daarop voor. Veel burgers hebben echter geen idee wat daarbuiten werkelijk gebeurt. Maar dat was precies 100 jaar geleden voor de Eerste Wereldoorlog niet anders.

Bron:
http://info.kopp-verlag.de
Auteur: Udo Ulfkotte

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Duitsland, landverraad, Rotzakken, Verenigde Staten. Bookmark de permalink .

7 reacties op Van karakterloosheid je beroep maken? Informant worden

 1. bigljohn zegt:

  Uit het stukje; Het informatie vergaren om potentieel gevaarlijke stromingen in de bevolking vroegtijdig te ontdekken. En wie vormt alhier het gevaar volgens die inlichtingendiensten ? De Islam, het socialisme, of degene die zich teweer stellen tegen het socialisme alsmede de Islam met al zijn uitwassen ? Bekend was al dat moskeeën door de inlichtingendiensten met rust worden gelaten, terwijl bewezen is dat daar de grootste dreiging vanuit gaat. Volgens mij zijn U en ik zijn degenen die achter hun broek worden gezeten, want wij mogen ons van die rotzakken niet verzetten tegen alles wat Islam of links is.

  Like

 2. Fred zegt:

  Iedereen die hier wat leest of nog erger commentaar schrijft is genoteerd.
  Wij zijn allemaal daardoor subversieve elementen.
  Maar liever dàt dan karakterloos.

  Like

 3. treintrien zegt:

  En zo is het ! Fred !
  Een prachtige geuzennaam, vind ik dat 😉
  De Subversieven.
  Práchtig!

  Like

 4. Tom Hendrix zegt:

  Ik heb wel een vermoeden WIE er in de gaten gehouden worden. Namelijk WIJ, die herhaaldelijk ageren tegen het verkwanselen van onze landen aan de islam, en aan het gedrocht eu! Let maar eens op waar in Europa geen kritiek op mag worden gegeven, dat zijn juist de perfide islam en het monster eussr!

  Like

 5. Tempelier. zegt:

  Fred u heeft helemaal gelijk , dat stimuleert mij nog meer om controversieel te zijn.

  Like

 6. luckybee zegt:

  Een typische character eigenschap van Pechtold geloof ik.

  Like

 7. theo zegt:

  interessant document van EU raad. Dus persoonlijke vrijheid is samen met de vredesduif weggevlogen. goed bezig zou ik zeggen.
  Dat iedereen zijn GSM afgeluisterd wordt is normaal, alle data verkeer wordt aan de USA medegedeeld, is prachtig. Dus surf nooit op een site en post nooit meer e-mails.
  Binnenkort allemaal terug met pen en papier en verzenden met een postduif. Nog beter zo.
  Dat is dan onze “bondgenoot” de USA, hun spionage op de gewone Europese burger, wordt nu gelegaliseerd door de EU.

  De USA zou beter de Arabische wereld in het oog houden. Lees eens de Engelstalige site van Al Jaziraa eens erop na. Daar staat het ene haat bericht na het andere, tegen de Westerse wereld. Waarbij dan stelselmatige de Koran misbruikt wordt. Als USA dat had gecontroleerd zou 9/11 nooit hebben plaatsgehad, wat een bende stommelingen.
  Maar dat zal wel te moeilijk zijn, Amerikanen zijn nogal dom en kortzichtig. Daar staan zij internationaal voor bekend trouwens.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s