Illegale immigratie in de EU stijgt dramatisch

Screenshot_9

De illegale immigratie in Europa is duidelijk toegenomen. Dat blijkt uit de nieuwste statistiek van het “Europees Agentschap voor het beheer van de operationele samenwerking aan de buitengrenzen van de lidstaten van de Europese Unie” (kortweg Frontex), die betrekking heeft op het 3e kwartaal van 2013. Volgens de statistiek werden er in die periode meer illegale grensoverschrijdingen geregistreerd dan op het hoogtepunt van de zogenaamde “Arabische Lente” in het jaar 2011. Er werden ook nog nooit zoveel asielaanvragen in Europa ingediend. De meeste vluchtelingen kwamen in Italië aan. Ze zouden grotendeels afkomstig zijn uit Syrië, op de vlucht voor de burgeroorlog aldaar. Er zouden geen aanwijzingen zijn dat dit beeld op de korte of middellange termijn zou veranderen, schrijft Frontex.

In het 3e kwartaal 2013 werden 42.618 illegale grensoverschrijdingen in de EU geregistreerd, wat bijna tweemaal zoveel waren als in hetzelfde kwartaal een jaar daarvoor en viermaal zoveel als in het begin van 2013…

Het aantal asielaanvragen in de EU-landen steeg in de genoemde periode “met een alarmerende snelheid”, aldus Frontex, naar 97.207. Dit was het grootste aantal gemeten asielaanvragen in een kwartaal dat ooit in de EU werd geteld. Aanvragen van Syriërs maakten daarvan 13.963 uit, wat een verdubbeling van hun sowieso al hoge aantal aanvragen uit het vorige kwartaal betekent. Meer dan tweederde deel van de Syrische aanvragen werd in Zweden, Duitsland en Bulgarije gedaan. Als je naar de nationaliteit van alle asielzoekers kijkt, dan is er sprake van een “toenemende concentratie” op Zweden, Duitsland en Groot-Brittannië, staat er in het bericht. (aldus de FAZ!).

Bron:
www.pi-news.net

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in EUSSR, Immigratie. Bookmark de permalink .

10 reacties op Illegale immigratie in de EU stijgt dramatisch

 1. skrheinlandmodell zegt:

  The result of an unwritten collaboration between Speculating Capitalists of the BBM Group for cheap workers and Bourgeois-Socialism (their sons !) for future Socialist Votes. Short video to watch at http://www.vimeo.com/78359400

  Like

 2. Driek zegt:

  Fijn, al die cultuur verrijkende lieden, goed voor de vergrijzing, en de verzorging van onze bejaarden, – en niet te vergeten: er zullen vast hoog opgeleide manspersonen bij zitten, zoals doktoren, ingenieurs, bouwkundigen, en goed geschoolde vakmensen, bijvoorbeeld lassers, timmerlieden, metselaars, kortom de ambachtelijke beroepen. Ook het creatieve gehalte van deze vluchtelingen zijn meer dan welkom, ik denk aan schrijver en dichters, architecten, vooral heel veel originele denkers zullen hun bijdrage gaan leveren. Het lijkt me verstandig om vast maatregelen te nemen in verband met de huisvesting.

  Like

 3. Jean zegt:

  Ze weten exact hoeveel illegalen binnenkomen? Hoe komt het dan dat er nog maar één illegaal doorkomt? Illegaal is toch verboden bij mijn weten of zie ik dat verkeerd omdat hier LINKS kiesvee betreft?
  Op 25 mei krijgen die LINKSEN (rood én groen) een 42 tegen hun klokkenspel zodat iedereen het hoort loeien. Ik geniet nu al van de binnenpret.

  Like

 4. Tom Hendrix zegt:

  WEG MET ONS! Deze verrijkers, dienen volgens de SOCIALISTEN en de ZIELIGHEIDSINDUSTRIE met volle egards binnengehaald te worden. Wat opvalt dat het voornamelijk mannen zijn, moeten die dan niet hun eigen land opbouwen? O…wacht effe…Europa is uitkering, gratis geld,huis, en soepsidie! Tja, daar komen ze op af! Maar dat mogen wij dan weer niet zeggen, want dan zijn wij, xenofoob,nazi, of bruinhemd! Maar onze oudjes mogen in de luiers blijven liggen, of mogen creperen, dat maakt de RODEN en de andere huichelaars de Groenen,liberalen en christen-democraten niets uit! Sterf toch uit RODEN en gedrocht EU!

  Like

 5. koddebeier zegt:

  De 5e colonne die ons land komt bezetten en kaal vreten als een horde sprinkhanen.

  Like

 6. Jade zegt:

  Het werd in 1974 al aangekondigd door Houari Boumediene op een UN-top :
  “Miljoenen mannen en vrouwen zullen van het zuidelijk, naar het noordelijk halfrond komen.
  En ze zullen niet komen als vrienden, maar wel om te veroveren.”

  Inmiddels zijn we 40 jaar import verder, en zie wat voor walgelijke
  klotenzooi het is geworden…

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @ Jade: 13.01. uur. Dat is toch het BEWIJS, beste Jade, dat er een grote SAMENZWERING is tegen de OORSPRONKELIJKE BEVOLKINGEN van Europa! Ik noem even een paar termen, waardoor het duidelijker wordt: EUSSR,BILDERBERG en de NWO! Ik weet genoeg! En de hele “oude politiek”, heeft zich als een HOER hiervoor laten gebruiken!

   Like

   • Yvonne zegt:

    Vergeet de banenmachine niet,waarvoor ze het doen!Heeft niets met overtuiging te maken;zij willen een goede toekomst hebben over onze ruggen.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s