Kritiek in Groot-Brittannië op Legoland wegens halal feest

Screenshot_6

Kritiek, o.a. van de English Defence League, kreeg Legoland in Windsor, nadat men het park op 9 maart het park aan duizenden islamitische families verhuurd had voor een “halal entertainment”.

De Britse krant “Express” bericht dat het park door de Muslim Research and Development Foundation (MRDF) en de bij haar aangesloten organisaties werd afgehuurd.

De MRDF is gevestigd in het Londense stadsdeel Tower Hamlets en wordt geleid door Haitham al-Hadad, die op voordrachten aan Britse universiteiten altijd zijn antiwesterse opvattingen benadrukt.

Hadad staat op de lijst van de “25 haatpredikers” en is kandidaat voor de toepassing van het zogenaamde ASBO-voorschrift vanwege asociaal gedrag. Hij is o.a. voorstander van vrouwelijke genitaliënverminking (FGM), hoewel hij weet dat deze in Groot-Brittannië illegaal is, en hij schreef na de dood van Bin Laden in 2011 dat deze in het paradijs zou komen, omdat hij moslim was.

De ultraconservatieve Britse islamitische geestelijke, die afkomstig is uit Palestina, is lid van de islamitische shariaraad.

Screenshot_5

Bron:
http://europenews.dk/de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com) 

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", Appeasement, Dhimmitude, English Defence League, Groot-Brittannië, Islam, Islamisering, Islamofilie, Krankzinnigheid, lafheid, landverraad, Moslims, Rotzakken, sharia. Bookmark de permalink .

3 reacties op Kritiek in Groot-Brittannië op Legoland wegens halal feest

 1. Cathja zegt:

  Boycot dat park! Als autochtone Engelsen nooit meer een voet binnen dat park zetten, weten de parkbeheerders wel waaraan ze dit te danken hebben!

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Cathja: 16.41. uur. Inderdaad boycotten deze “moslimkontlikbende”. Kotsmoe ben i9k van al deze laffe organisaties, die maar bukken en buigen voor iedere haatbaard!

   Like

 2. Pingback: Legoland Windsor zegt islamitisch feest af | E.J. Bron

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s