Londen: Rechter tegen “religieuze zelfjustitie”

Screenshot_16

Al meer dan een jaar geleden deed een bende van zich spreken, die in het oosten van Londen shariazones invoerde en ook bereid was deze met geweld te verdedigen. De shariawachters organiseerden een zogenaamde “moslimpatrouille” en terroriseerden openlijk op straat vrouwen in korte rokken of stelletjes die hand in hand liepen. Rechter Timothy Pontius pakte nu “in het openbaar belang” door. De deelnemers zijn blijkbaar leden van de verboden islamitische groepering “al-Muhajiroun” rondom de radicale geestelijke Omar Bakri Mohammed.

De bekeerlingen Jordan Horner (20), Ricardo McFarlane (26) en Royal Barnes (23), op de foto van links naar rechts, bedreigden voorbijgangers die niet “shariaconform” leken te zijn. Met een megafoon werd onislamitisch gedrag aan de kaak gesteld: “Laat u dit gedrag, dit hier is moslimgebied!”, riepen ze stelletjes achterna die hand in hand liepen en ze gaven opdracht tot een alcoholverbod. “Ongesluierde” vrouwen werden sletten en hoeren genoemd, die in de hel zouden branden. Wie zich niet wilde schikken of snel het gebied verliet, werd lichamelijk aangevallen. Ook werd in toenemende mate geprobeerd om op een onbehoorlijke manier te missioneren.

Bij hun arrestatie kwam de volledige arrogantie van deze personen aan het daglicht. Helemaal overtuigd van hun gelijk zeiden ze tegen de agenten: “U mag ons niet aanraken, wij zijn moslims.”

Als het aan rechter Timothy Pontius ligt, is het daar nu mee afgelopen. Jordan Homer moet 68 weken de gevangenis in wegens verstoring van de openbare orde, belediging en het dreigen met geweld. McFarlane werd wegens het toebrengen van lichamelijk letsel tot een jaar gevangenisstraf veroordeeld. Barnes krijgt nog een extra straf voor aanzetten tot terreur en het verbreiden van video´s in verband met de moord op soldaat Lee Rigby, die hij goedkeurde.

Bovendien werden alle drie veroordeeld tot sociale dienstverlening. En, wat veel belangrijker is, de rechter verbiedt hen welke vorm van missionering dan ook. Ze mogen hun opvattingen niet meer aan anderen opdringen. Het vonnis verbiedt hen strikt “informatiemateriaal” uit te delen en ze moeten zich verre houden van de haatpredikers Anjem Choudary en Dean Le Page. Beide zijn vooraanstaande leden van de groepering “al-Muhajiroun”.

De groepering “al-Muhajiroun” werd in de jaren-´80 opgericht door de Syriër Omar Bakri Mohammed. Bakri Mohammed keurde de moord op de Britse soldaat Lee Rigby goed en zei dat de moordenaars van Rigby gewoon “het bloed hadden laten spreken.” Steeds opnieuw riep hij zijn aanhangers ertoe op: “Als jullie westelijk georiënteerde mensen ontmoeten, snijd dan hun kelen door!”

Rechter Pontius zei dat hij zich ervan bewust was dat het hier om een drastische maatregel ging, die diep zou ingrijpen in de persoonlijke rechten van de aangeklaagden, maar hij motiveerde ze echter met het openbaar belang in de zin van de veiligheid van de bevolking. Er mag geen “religieuze zelfjustitie” bestaan.

“Ik weet gewoon dat deze zaken zullen toenemen en in de toekomst echt een gevaar voor ons vormen als we ze niet definitief een einde toeroepen”, aldus Pontius.

Blijft te hopen dat er in het vervolg meer rechters zullen zijn die het reële gevaar dat van de islam en zijn soldaten uitgaat herkennen en dat als gevolg hiervan ook de wetten zullen worden aangescherpt.

Screenshot_17

Bron:
www.pi-news.net
Auteur: L.S. Gabriel

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron|
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Integratie", "Religie van de vrede", "Verrijking", Groot-Brittannië, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, Justitie, Krankzinnigheid, Moslims, Rotzakken. Bookmark de permalink .

20 reacties op Londen: Rechter tegen “religieuze zelfjustitie”

 1. janfreak zegt:

  De enige juiste oplossing is denk ik zulke lieden het land uittrappen. Laat ze maar in een land gaan wonen waar ze zich in thuis voelen, wij hebben geen behoefte aan dit soort mensen met hun radicale ideeën.

  Like

 2. Sjaak zegt:

  Maar onder ons ! Hoeveel van DEZE kanaalratten leven onder ons ?

  Like

 3. Theresa Geissler zegt:

  Dat werd tijd! Ik vond het al zo onwezenlijk, dat de Britse justitie totaal niet tegen al deze toestanden leek op te treden!
  Boven dien heeft deze rechter inderdaad behoorlijk doorgepakt: Dat verbieden van elke vorm van missionering is een prima zaak!
  Alleen geloof ik niet, dat het met deze drie alléén afgelopen is, al zijn het dan ‘kopstukken.’Als je het mij vraagt, moeten er nog veel meer worden ingerekend.
  Die haatpredikers, bijvoorbeeld. Pas als ze zo ’n Choudary te grazen nemen -en het liefst het land uit flikkeren- begint het misschien nog eens ergens op te lijken . Oh, en vergeet Haitham al-Haddad niet. (Maar als-je-blieft NIET naar Nederland sturen! LOL.)

  Like

  • Joop Klepzeiker zegt:

   zeggen en doen is heel verschillend , tenminste dat denk ik te denken, waarom denk ik steeds dat mensen niet zover kunnen denken dat ze niet in de gaten hebben dat ze in de maling worden genomen.

   raar ding dat denken,ik denk maar dat ik niet meer probeer te denken is dat nu een gedachte of denk ik dat het maar een gedachte is ?

   sorry met alle respect ben even aan het dollen hoor, moet je niets bij denken.

   blijf toch een raar iets dat denken, denk je ook niet ?

   Like

   • Theresa Geissler zegt:

    Ik denk inderdaad,dat denken een héél raar iets blijft. Maar aangezien het denken een deel van onszelf is, valt daar wel mee te leven….
    Sterker, als ik bijvoorbeeld ergens lees, dat een volgeling van één of andere spirituele richting (zoals indertijd de Baghwan) aanbeveelt om ‘af en toe te stoppen met denken’
    vat ik direct vlàm. Kun je nagaan……
    Mocht je overigens met de rest bedoelen, dat er in de praktijk een verschil is tussen verordonneren en handhaven, dan kan ik alleen maar zuchtend beamen: “Tja…..”
    Maar anderzijds: Hoop doet leven: Ik had er niet meer op gerekend dat die klootzakken zelfs maar voor het Gerècht Zouden komen, dus…..Dat valt alwéér mee, DENK ík dan.
    Dat JIJ uiteraard verder DENKT, verbaast me niets. Niet van jou, Joop.
    Als jij DENKT wat ik DENK dat jij DENKT, heb je uiteindelijk nog gelijk ook. Zoals zo vaak.

    Like

 4. Republikein zegt:

  Geslacht Pilatus?

  Like

 5. Sjaak zegt:

  Fotos geven Inzest in eindstadium weer !

  Like

 6. Syrier zegt:

  Dat soort mensen moeten ze op een eiand neerzetten waar ze geen binding meer hebbeb met de rest van de mensheid.Uiteraaard moet men hen geen voedsel sturen en dan kijken wij hoe ze piepen.
  Taakstrafje is toch belachelijk.

  Like

 7. marnix valke zegt:

  Waar zijn onze knokploegen gebleven??Als dit in mijn stad zou gebeuren,ging ik met 10 ,,zware ,,jongens even opruiming houden.Daarna zouden ze nooit meer westerse mensen lastigvallen!

  Like

 8. Joop Klepzeiker zegt:

  @Theresa Geissler

  Je reactie is als dauwdruppels op de verdorde ziel van een reiziger in de trein der geschiedenis die steeds sneller en sneller aan het bewegen is richting eindpunt.

  Dan gaan we nu maar weer even raar doen.

  Ik denk inderdaad dat jij denkt dat wij samen er over nagedacht hebben wat dat eindpunt zou kunnen zijn, ja zou want ook dauwdruppels zijn vreemde dingen die kunnen meerder zielen bevochtigen.

  Like

 9. Joop Klepzeiker zegt:

  @Theresa Geissler

  Believe nothing, no matter where you read it, or who said it, no matter if I have said it, unless it agrees with your own reason and your own commonsense.

  –Buddha (563BC-483BC)

  Like

 10. Joop Klepzeiker zegt:

  @Theresa Geissler

  Wees je eigen god
  Wees de baas over je eigen toekomst
  Maar dat kan alleen als je de waarheid herinnerd

  De waarheid dat je een onderdeel ben van het alles en het alles is een onderdeel van jezelf.

  Als dat besef is doorgedrongen is er geen plaats meer voor de angst die gecompenseerd wordt door een geloof/ideologisch systeem wat je tot een slaaf maakt.

  Like

 11. Klukkluk zegt:

  Sorry maar ik moest lachen om die naam Pontius.
  Wel ok actie.

  Like

 12. Tempelier. zegt:

  Dit is dan weer een mooi signaal voor de regering van de UK. Ze EISEN weer een gebied op ?!

  Like

 13. Jean zegt:

  Tot welke diersoort behoren die drie griezels? Het kunnen geen apen zijn…zwijnen???

  Like

 14. D.Day zegt:

  Voor dit soort moslim-figuren geldt alleen de sharia. Strengere wetten hebben daarom geen enkele zin, omdat zij die niet erkennen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s