Samenleven of segregatie?

Screenshot_15

(Door: trias politica)

De Nederlandse samenleving dreigt een parallelle samenleving te worden.

Waar is het gezonde verstand gebleven?

Neem de aanstaande Gemeenteraadsverkiezingen. Enkele feiten: posters en pamfletten in het Turks of andere buitenlandse talen; tonnen subsidie om de allochtone stem te mobiliseren; allochtonen worden aangemoedigd om een voorkeursstem uit te brengen op hun landgenoten zodat die hoger-op-de-lijst-staande autochtonen kunnen verdringen. Je vraagt je af waar we hier in dit land eigenlijk mee bezig zijn. En, misschien belangrijker nog, waarom vrijwel elke politieke partij -behalve die vermaledijde PVV natuurlijk- dit een normale gang van zaken schijnt te vinden.

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

16 reacties op Samenleven of segregatie?

 1. Tom Hendrix zegt:

  Dankzij de PvdA,D66,VVD, gaat dit heel gewoon worden in ons land.

  Like

 2. Sjaak zegt:

  De Nederlandse kip zonder kop loopt vrijwillig naar het Halal-schlachthuis !

  Like

 3. john zegt:

  De Nederlander is het slachtoffer. Weg met ons! Het ࿕-regime slaat weer toe.

  Like

 4. koddebeier zegt:

  Er is maar één oplossing !!! STEM MASSAAL PVV !! Voor baas in eigen land !!

  Like

 5. Theresa Geissler zegt:

  Als onze bestuurders van meet af aan niet zo stront-eigenwijs waren geweest en kennis hadden genomen van sociologische auteurs van het kaliber van, bijvoorbeeld, Daniel Greenfield, hadden ze nu veel beter geweten, hóe een succesvolle integratie te bewerkstelligen.
  Maar nee hoor: Al jaren en jaren precíes het tegenovergestelde blijven doen!

  Like

 6. Jean zegt:

  Posters in vreemde talen gewoon van de muur halen.

  Like

 7. Joop Klepzeiker zegt:

  samenleven !, brr ik moet er niet aan denken, dat is zondig.

  Verdomme komt dat denken weer om de hoek kijken.

  Like

 8. Harry zegt:

  Leuke foto .
  Maar bedenk wel dat ze er onder die lorren net zo uitzien als de dames op de poster .

  Ongeveer .

  Like

 9. luckybee zegt:

  Geen zamen leven dus UITZETTING.

  Like

 10. Thomasson zegt:

  Iemand die zich in zijn NL kop het idee vat dat parallelle samenleving in Nederland kan worden gestopt, heeft het mis. De parallelle samenleving bestaat al vanaf het moment dat de eerste moslim immigrant zijn poot op Nederlandse bodem had gezet. Miljarden Guldens en Euro’s aan belastinggeld zijn voor niets verkwanseld. De samenleving in moslimlanden kent uitsluitend parallelle samenleving. Religieuze of etnische groepering leven afzonderlijk van elkaar: de moslims gaan niet om met christenen, Rooms Katholieken hebben niets met Grieks Orthodoxen, Maronieten (Libanese RK christenen van wie het gebedstaal is Aramees) mogen de Armeniërs niet enz. Etnische groeperingen hebben hun eigen wijken of buurten in de steden of leven in afzonderlijke dorpen. In goede tijden laten ze elkaar met rust en in slechte tijden haken ze elkaar in de pan. Dit soort mentaliteit die wij zien in Syrië, Irak, Egypte enz. is door de migranten naar Nederland geïmporteerd. In het Haagse nieuwbouw wijk “Wateringse Veld” zijn er paar straten met dure eengezinswoningen die voornamelijk door rijke Turken zijn gekocht. De paar Nederlandse gezinnen, die daar bij toeval een huis kochten, zijn binnen de kortste tijd weer vertrokken. Hun huizen werden …door Turken gekocht. Iedere dag wordt ergens in Nederland een autochtoon gezin of andere dhimmies weggepest. Zie http://www.powned.tv/nieuws/binnenland/2011/10/tientallen_gevallen_weggepeste.html
  Vaak spelen domheid en/of onwetendheid een rol in een verkeerd beleid. Echter bij (vooral) linkse partijen spelen minachting tegenover de arme autochtone bevolking en hebzucht een belangrijk rol. Ze willen, kost wat kost, aan de macht blijven. Lekker zitten bij de kraan die voor alle graaiers gratis geld spuugt. Op de kosten van het zuurverdiend geld worden posters en pamfletten in het Turks of andere buitenlandse talen gedrukt. Men gebruikt tonnen aan subsidie om de allochtone stem te mobiliseren. Wat kan hen dat schelen? Stomme hardwerkende Jan, Henk en Anita zijn toch de werkezels die de kassa laten vullen. Linksen denken ‘op intelligente wijze’ allochtonen aan te moedigen om een voorkeursstem uit te brengen op hun landgenoten. Zo kunnen zij die hoger-op-de-lijst-staande autochtonen verdringen. Zij realiseren zich niet hoe dom een gevaarlijk hun spel is. Op een ‘blauwe maandag’ zouden hun troetelbeestjes zo’n een grote massa vormen, dat zij hun linkse dombo’s niet meer nodig zouden hebben. Op deze dag zal iets gebeuren die gelijk staat aan wat er op 30 januari 1933 is gebeurt. Na de islamitische machtsgreep worden de lieve linkse goed doeners linea recta naar Kamp Vugt, Kamp Amersfoort of naar een gehuurde Goelang gestuurd. Wat er verder zal in Nederland gebeuren? Ik denk een burgeroorlog. Leven onvrijwillig onder de Sharia is geen optie. Men zou moeten vechten voor vrijheid en het behoud van het land. Hoe dan ook, de politieke leiders van nu zouden in de toekomstige geschiedenisboeken staan als de landverraders van toen; net als de NSB.

  Like

 11. Yvonne zegt:

  Bijltjesdag kan mij niet vlug genoeg komen;en de huidige nsb,ers mogen van mij levenslang krijgen met de regeringen van de laatste 40 jaar voorop!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s