Terreuraanslag op toeristenbus in Egypte: Moslims laten ons opnieuw zien wat de islam onder vrede verstaat

Screenshot_25

(Door: Michael Mannheimer)

De terreur is terug in het vakantieparadijs! Voor het eerst sinds de Egyptische revolutie drie jaar geleden wordt het land aan de Nijl getroffen door een aanslag op buitenlandse bezoekers. Wie nu nog naar een islamitisch land op vakantie gaat, is daar zelf schuld aan.

Geschreeuw, bloed en chaos: vreselijke beelden uit de Egyptische badplaats Taba na een bomaanslag op een toeristenbus.

De islamitische bommenleggers verstaan hun vak: alleen de carrosserie van de uitgebrande gele bus staat nog aan de kant van de weg. In de bus zelf moeten zich vreselijke taferelen hebben afgespeeld. De gruwelijke balans: volgens de nieuwste informatie drie dode toeristen uit Zuid-Korea, pelgrims! Het Zuid-Koreaanse persbureau “Yoinhap” bericht dat er 21 mensen gewond zijn geraakt.

Screenshot_26

Wereldwijd sinds 9/11 23.000 terreurdaden met meer dan 1,5 miljoen doden. En nog steeds hebben onze media het over “incidenten”. Zouden ze de 6 miljoen in de gaskamers van de nazi´s omgekomen Joden ook als 6 miljoen “incidenten” hebben afgedaan? De verdenking begint zich op te dringen: ze zouden het gedaan hebben.

Onze media en politici zijn niet bij machte – nee: niet bereid – om deze aanvallen met de islam in verband te brengen. Daarbij volstaat een blik in de koran om diens bloeddorstige boodschap te herkennen. Zoveel tot geweld bereide moslims sinds 1400 jaar kunnen geen vergissing zijn. Ze hebben in die periode meer dan 300 miljoen niet-moslims afgeslacht. En daarmee keurig de bevelen en aanwijzingen van Allah en zijn “profeet” Mohammed uitgevoerd. Wie iets anders beweert, liegt. Of heeft de koran nooit gelezen.

Bron:
http://michael-mannheimer.info
Auteur: Michael Mannheimer

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Appeasement, Barbarisme, Desinformatie, Dhimmitude, Egypte, hersenspoeling, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, Islamofilie, koran, Krankzinnigheid, Linkse Kerk, mainstream-media, Mohammed, Moslims, politici, Rotzakken, Terrorisme, Westen. Bookmark de permalink .

20 reacties op Terreuraanslag op toeristenbus in Egypte: Moslims laten ons opnieuw zien wat de islam onder vrede verstaat

 1. Driek zegt:

  Onze bewindslieden kunnen nu wel blijven volhouden, dat de islam een mooie spirituele godsdienst is, maar dagelijks stapelen de bewijzen, namelijk dat het een wrede misdadige ideologie is, zich op. Er moet toch een moment aanbreken dat zij tot inzicht komen, en erkennen dat zij de islam verkeert hebben ingeschat, want dit is toch niet meer recht te praten? In de 21e eeuw een bus met toeristen opblazen is toch een aanslag op onze beschaving? zoiets kun je toch niet accepteren? Als onze regeringsleiders dit blijven goedpraten, dan geeft dat toch wel een zeer scherpe kijk op de duistere gangen van de politiek, en levert het bewijs dat het volk niet ernstig wordt genomen. Dan hebben we te maken met uiterst onbetrouwbare sujetten die deelnemen aan een duister complot, aan een samenzwering die ten doel heeft onze Joods christelijke wereld met alle middelen omver te werpen. De PVDA heeft zelfs het gore lef om met posters te komen in het Turks. Ze moeten opsodemieteren, die Mohammedanen, want het Satanische rijk van die barbaar Mohammed breidt zich meer en meer uit, wij worden straks zonder pardon afgeslacht.

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @ Driek: 22.14. uur. Ik geef U op een briefje Driek, dat de huichelaars en verraders van de partijen: VVD,CDA,PvdA,D66,GL, DIT BLIJVEN GOEDPRATEN. Deze KLOOTZAKKEN en SCHOFTEN hebben in 1975 VOOR GESTEMD, om de moslims onbeperkt toe te laten in Europa en Nederland. VERDRAG VAN STRAATSBURG= VERRAAD!

   Like

 2. De Westerse wereld kan (nee, moet) weten wat de waarde is van wetenschappelijk onderzoek. Dat heeft niet alleen plaats in de laboratoria, op de universiteiten of in de industrie maar ook bij het nauwkeurig bekijken van historische documenten. Onderwerp: geschiedenis van de volken.
  Pas in de laatste decennia is daar een grote stap voorwaarts gezet. Veel documenten en boeken moesten eerst uit een heleboel talen vertaald worden. Ook moesten onderzoekers eerst allerlei moeilijke talen leren.
  In de wetenschap geldt het principe dat men niet ‘zaken gelooft’ maar dat men de gegevens van collega-wetenschappers verifieert. Dat is een methode die wereldwijd wordt toegepast.
  In de journalistiek geldt iets dergelijks. Althans, daar is het uitsluitend bij journalistieke instituten die de regel van dubbel check toegepast willen zien. En helaas, dat is niet steeds het geval. De journalistiek heeft daardoor een hoop vertrouwen verloren.
  De wetenschappelijke geschiedenis-vorsers hebben VASTGESTELD dat de Islam een gruwelijk, bloedig spoor van ‘genocidaal’ gedrag heeft getrokken over grote delen van de wereld. Ongeveer 300 miljoen doden gedurende het bestaan van het ‘geloof’ islam zijn er te betreuren. En daarbij mag niet onvermeld blijven dat deze mensen: mannen, vrouwen en kinderen, veelal op beestachtige wijze om het leven kwamen.
  Het is ook geen kwestie dat het toevallig zo uitkwam. Het was het strijdplan van deze bewuste veroverings-ideologie, vermomd als geloof. De vermeende stichter van deze moordenaarsbende heeft zijn volgelingen zonder meer opgedragen om ALLE NIET-MOSLIMS te doden.
  Er is een enorm krachtige beweging, die tegenwicht zou kunnen bieden aan deze ziekmakende sekte. Dat is de MSM, de main stream media, als ze het lef zouden hebben. De uitkomsten van de wetenschappelijke onderzoeken zijn ruim voorhanden. De MSM weigeren echter om ze op grote schaal te tonen aan het publiek. Dat is de reden dat wij daar via dit medium, de weblog, steeds opnieuw aandacht voor vragen. Wij moeten datgene doen wat de MSM (uit angst) weigert.
  Kom, bloggers en reageerders. Laten we voortgaan met het ontmaskeren van het kwaad van de ISLAM. Omdat het nodig is om recht te doen aan de waarheid maar ook uit lijfsbehoud en dus eigen belang. Wij zijn immers de volgende slachtoffers

  Like

  • Syrier zegt:

   U heeft volkomen gelijk wij moeten getuigen van de waarheid en strijden voor het goede.

   Like

  • treintrien zegt:

   Jamaar, dat mág de MSM heulegaar niet, meneer van Baarle!
   Het is niet uit angst dat de MSM niet bericht hierover: het komt door internationale politieke verdragen. Het zou u niet moeten verbazen dat de EU daar een grote rol in gespeeld heeft.
   Dit staat in een Resolutie van Straatsburg uit 1975:
   (Citaat uit Pamela Hemelrijk-Oil for Immigration: http://www.meervrijheid.nl/?pagina=1391)
   In het document belooft de EEG om voortaan de Arabische immigratie actief te bevorderen, en de nieuwkomers ruim baan te geven om hun cultuur naar Europa te exporteren. De tekst benadrukt “de grote verrijking, die het Arabisch cultuurgoed ons te bieden heeft, vooral op het gebied van normen en waarden”, en draagt de lidstaten op om aan de verspreiding “de hoogste prioriteit” te geven. De pers moet worden ingeschakeld “om een gunstig klimaat te scheppen voor de immigranten”, en de academische wereld moet worden gemotiveerd “om de nadruk te leggen op de positieve bijdrage van de Arabische cultuur aan de ontwikkeling van Europa”. Geld moet worden uitgetrokken om de oprichting van moskeeën, Islamscholen, centra voor Arabische cultuur en wetenschappelijke instituten ter bestudering van de Islam te stimuleren. Het staat allemaal zwart op wit. Sinds 1975. Dankzij ons onvolprezen Europarlement.
   -einde citaat-

   Vandaar de zeer strenge gedachtenpolitie in Nederland. Als wij burgers nare dingen roepen over de islam, dan schenden wij de verdragen die onze prutsambtenaren zich hebben laten aannaaien in ruil voor olie. Stomme lul van een den uil. Alsnog vierendelen die knakker. (Nou ja. Das drastisch: ik begrijp wel dat dat een fikse aderlating zou zijn geweest voor Nederland, als we geen olie meer zouden krijgen toen. Net als nu zou dat ontwrichtend zijn geweest. Maar hadden we dan écht niet die kolenmijnen weer een tijdje open kunnen gooien en de wetenschap stimuleren om alternatieven te vinden voor die olie? Dát vraag ik me dan af altijd. Achteraf gezien denk ik dat een groot deel van Nederland met liefde nog een paar jaartjes de fiets of de benenwagen had genomen. Als ze toen eens hadden geweten wat ze zich met die ‘paar’ gastarbeiders op de hals haalden.)

   Ik zal de veel te jong overleden schrijfster Pamela Hemelrijk voor eeuwig dankbaar blijven dat zij me een hele hoop schellen van de ogen heeft gerukt:
   Door dit artikel ‘ http://www.meervrijheid.nl/?pagina=1391 ‘ ben ik dat Eurabie gaan lezen. Wat mij betreft staat deze vrouw op dezelfde hoogte als Theo van Gogh, Pim Fortuyn en onze geliefde van Frikschoten… en ze worden allemaal node gemist…

   Nog een aanrader van de hand van Pamela Hemelrijk:
   http://www.meervrijheid.nl/?pagina=1497 (Als uw machtige arm dat wil, 2006)
   http://www.meervrijheid.nl/index.php?pagina=979 (Flatgebouw Nederland, 2004)
   En eigenlijk alles, maar dit vind ik wel drie uitschieters.

   Ow…en deze:
   Theo van Gogh was al het derde jihadslachtoffer in Nederland? Iemand meer info? Ik had duidelijk nog lang niet alles gelezen van haar 😉 http://www.meervrijheid.nl/index.php?pagina=1054

   Like

   • peterselie1 zegt:

    Goed zo treintrien! de artikelen en boeken van de auteurs zoals Pamela Hemelrijk, Oriana Fallaci, Pieter Lakeman en Martin Bosma kunnen niet genoeg onder de aandacht van de lezers gebracht worden. De meeste lezers denken dat het niet zo een vaart zou lopen, maar mijns inziens vergissen zij zich degelijk, want er wordt door de politieke schijn elite voortborduurt op de resolutie van Straatsburg, het is in EU verband een beoogd beleid.

    Like

   • Tom Hendrix zegt:

    @Treintrien: 02.30. uur. Goed gedaan, treintrien! Helemaal mee eens, dat het geweldige lectuur is met een schat aan CORRECTE INFORMATIE, tegen de RODE DESINFORMATIE!

    Like

 3. Republikein zegt:

  Misschien kort door de bocht, op vakantie gaan naar deze streken roept om moeilijkheden, dat is mijn mening, amen!

  Like

 4. Syrier zegt:

  Mijn stelling is men hoeft niet naar zulke landen op vakantie te gaan.

  Like

 5. louis-portugal zegt:

  Zo is dat Driek en Th.
  Als mnensen al pratend over islam het woord RELIGIE gebruiken heb ik het eigenlijk al gehad.
  Daarna komt dan nog meestal dat het maar een paar fanatiekelingen zijn dan is wel duidelijk wie er tegenover je staat.
  Die mensen laten toe, en vergoelijken zelfs, dat wij zoveel problemen hebben met dat volk.

  Like

  • fleckie zegt:

   In ” Readers DIGEST “. van maart a.s. Pag 60. vertelt. een. MOSLIMA. Uit Saoudi-Arabië dat ze “gehersenspoeld ” was, :.” Ik was het. Product van. een.” TERRORISTISCHE. CULTUUR”

   Like

 6. koddebeier zegt:

  BOYCOT de moslimlanden ga er niet op vakantie !!!! Het kan Uw dood worden !!

  Like

 7. luckybee zegt:

  Bij ons in Dordrecht is met de verkiezingen begonnen overal zie je bij ons , hoofdzakelijk posters van de Partij van Allah (PvdA)in de hele stad te zien. niet vergeten dat ook in deze partij hoofdzakelijk Sefardische Joden zitten denk aan Samsom, en de hele Amsterdamse klieke.Allemaal zgn Goddeloze Marxisten.Ze waren de eerste die ons dwingt de 10 Geboden te overtreden.

  Like

 8. Tom Hendrix zegt:

  @Monalisa 08.33. uur. Bedankt voor de reactie Monalisa. Ook ik was tijdelijk zo dwaas in die jaren, om PvdA lid te zijn. Dat was echter vanaf 1984, heel snel gedaan!

  Like

 9. Harry zegt:

  Rutte heeft vandaag geroepen dat de barbarij moet stoppen .
  Dat is al heel wat !
  Al ging het over Oekraine .
  Hij is dus wel in staat om ellende te snappen .
  Nou moeten we hem er enkel nog even op attent maken , dat de aanslagen van de islam duizenden keren erger zijn dan dat gerommel in Kiev .

  Like

  • Ekster zegt:

   Nee hoor Harry, dat zul je Marc Kutte echt niet horen zeggen, nooit en te nimmer. Hij weet dat trouwens heus wel maar kritiek op booslims mag nou eenmaal niet (zie EU richtlijn).

   Like

 10. Yvonne zegt:

  Reden temeer om uit de Eu te stappen!Stem in mei Pvv!

  Like

 11. William McCoy zegt:

  Flower Power als de politiek toen ballen had gehad hadden ze gewoon een boykot op alles uit het westén naar die landen moeten instellen. In 1972 had China en de opkomende industrieele landen helemaal niet aan de behoefte kunnen voldoen.Denk daar bij aan medicijn en technologie en als belangrijkste voeding van olie en een hap zand kun je niet leven.Ik had het 3 maanden gegeven dan hadden ze met een rot gang de kraan weer open gedraaid mensen met een lege maag gaan,op een gegeven moment de straat op. Marcus Antonius en Cleopetra deden het zelfde met Rome en moesten dat welis waar met de dood bekopen. Maar denk toch wel dat we in staat waren die zand happers in bedwang te houden in 1973

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s