De ‘weg met ons’ mentaliteit waait over Nederland

Erik60

(Door: Erik60)

Er is de laatste tijd wat te doen over de goede prestaties van onze schaatsers. Onze schaatsers hebben nog de echte Nederlandse vechtersmentaliteit van vroeger. Zij gaan ervoor en laten niet over zich lopen.  Maar dat is een doorn in het oog van links. Want er zijn mensen die beweren dat het recente Nederlandse succes op de Olympische schaatsbaan in Rusland niet echt goed is voor de schaatssport. Dat zegt de schaatshistoricus Marnix Koolhaas. En nu begint de hoogste baas van de internationale schaatsunie ook kritiek te geven op de Nederlandse kampioenen.

Dit is eigenlijk toch allemaal te gek voor woorden. Nu we de beste schaatsers van de wereld hebben is het voor sommigen ook weer niet goed. Want volgens deze schaatshistoricus Marnix Koolhaas sloopt Nederland de schaatssport. Hij vind dat het internationaal schaatssucces van onze schaatsers dramatisch is voor de sport. Volgens hem verliezen andere landen interesse in de sport wegens de Nederlandse dominantie. Wat bezielt die vent nu eigenlijk. In plaats van trots te zijn op onze jongens en meisjes duwt hij ze de put in. De linkse ‘weg met ons’ mentaliteit steekt nogmaals de kop op. Deze mensen zijn alleen trots op Nederlandse prestaties als door een Nederlandse allochtoon deze prestaties geleverd worden. Dat deze linkse idioten zichzelf graag als nietsnutten wegzetten om hun teergeliefde vreemdelingen een genoegen te doen, dat moeten zij zelf weten. Daar hoeft de hele Nederlandse bevolking niet aan mee te doen.  Ja, Marnix Koolhaas, er zijn nog mensen die hard werken en trots zijn op zichzelf en hun land. En nog iets, meneer Koolhaas, u hebt bij veel Nederlanders nu wel afgedaan. Mensen zoals u kunnen we hier missen als kiespijn. U als schaatshistoricus zou toch moeten weten dat onze jongens en meisjes er hard voor getraind hebben om deze prachtige resultaten te bereiken. Waarschijnlijk bent u zo´n linkse goedmensch die alles wat met echte Nederlanders te maken heeft, haat? Wel meneer, uw achternaam is Koolhaas.  U kunt uw afkomst niet verbergen.

Screenshot_42

En de afgunst reikt verder dan de Nederlandse grenzen. Nu begint de hoogste baas van de internationale schaatsunie, Ottavio Cinquanta, zich ook al te roeren. Ook hij is jaloers op ons succesvol schaatsteam. Deze man kondigt trouwens ook maatregelingen aan. Ik zeg het nogmaals: dit is allemaal te gek voor woorden. Nu is het aan onze politici om te laten zien dat wij niet met ons laten sollen. Onze politici moeten een reactie geven aan deze linkse jaloerse idioten om deze achterlijke ‘weg met ons’ mentaliteit te stoppen. Ik vraag me dikwijls af of wij als autochtonen de geneugten van onze cultuur nog wel mogen beleven. Je ziet het gebeuren met Zwarte Piet en nu met onze succesvolle schaatsers. Geloof het maar dat de linkse goedmensch alles en iedereen haat die de Nederlandse cultuur en zijn land omarmt. Deze linkse wereldverbeteraars willen maar niet begrijpen dat de jaren-´60 voorbij zijn.  De tijd van de flower power is voorbij. Het is tijd om terug te komen in de echte wereld. Want wat deze wereldverbeteraars niet is gelukt in de flower power tijd, willen ze nu er wel doordrukken.

Beste goedmensch en vreemdeling, Zwarte Piet zal niet verdwijnen. Bovendien hebben de meeste Nederlanders geen feeling met de slavenperiode. En dat om de simpele reden: dat is voor onze tijd gebeurd. Toen bestonden wij, “de huidige Nederlanders”, nog niet. Wij hebben niks te maken met deze vreselijke periode. Wij hoeven toch niet te boeten voor de fouten van onze voorouders? Maar geachte Zwarte Piet haters, ik begrijp waar het om te doen is. De haat tegen alle autochtonen zit er bij jullie ingebakken en als jullie nog eens een zware financiële meevaller van de Nederlandse belastingbetaler kunnen krijgen, dan is dat natuurlijk meegenomen. Niet alle donkere medelanders willen Zwarte Piet weg hebben. Zij noemen jullie de Zwarte Piet haters, zeurpieten, profiteurs en handophouders bij de gemeente. Diegenen die dat zeggen, zijn dan ook hardwerkende mensen.

Dus, wij zijn trots op onze Zwarte Piet en onze schaatsers. Niet iedereen laat zoals links over zich heen lopen. Wij houden van ons land en van ons volk. Zijn jullie er niet happy mee, dan staat het jullie vrij om te vertrekken. Maar vertrek dan wel zonder oprotpremie, want die wordt door de door jullie zo gehate werkende Nederlanders betaald.

Zoals Vincent van Gogh zei: “Wat zou het leven zijn als we de moed niet hadden iets te bereiken.”

Screenshot_41

Door:
Erik60
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", Krankzinnigheid, landverraad, Linkse Kerk, Multiculti, Nederland, Rotzakken. Bookmark de permalink .

35 reacties op De ‘weg met ons’ mentaliteit waait over Nederland

 1. Lis zegt:

  Mooi geschreven, Erik. Eén opmerking: u geeft aan dat wij niet te hoeven boeten voor de fouten van onze voorouders. In de tijd van de slavernij waren mijn voorouders arme arbeiders of boeren. Zij hadden net zo min te maken met de slavenhandel als mijn generatiegenoten en ik nu.

  Like

 2. Driek zegt:

  Mooi geschreven Erik. Ik heb een pesthekel aan schaatsen, maar ik vind het natuurlijk erg leuk dat de Nederlanders winnen, ik verwachtte ook niet anders. En het Sinterklaas feest moet zo blijven, met zwarte Piet, maar mijn lol is er al lang vanaf. En ik vond het toch altijd het leukste feest, tot op hoge leeftijd ben ik in de Goed Heilig man blijven geloven, sinds kort eigenlijk niet meer, die allochtonen hebben mij mijn geloof in de Sint afgenomen. Jammer hoor.

  Like

 3. Rick zegt:

  Helder als glas en helemaal mee eens….
  Wáár en wannéér houdt het op !!???

  Like

 4. guusvelraeds zegt:

  Wij hoeven toch niet te boeten voor de fouten van onze voorouders?

  We hoeven niet alleen, niet te boeten voor onze voorouders, we hoeven ook niet, ons te schamen voor onze voorouders. Waarom niet? Omdat de handel in slaven en het houden van slaven tot en met de 18de eeuw normaal was. Het hoorde er gewoon bij. Het was onderdeel van de CULTUUR. Snap je. Elke cultuur marxist moet dat begrijpen. Dus vanaf nu kop houden over het slavernij verleden met de smerig linkse doelstelling, het aanpraten van schaamte en schuld.

  Like

 5. Linkse Nederlanders zeggen: “Weg met ons!” Maar ik zeg dat niet. Ik zeg niet: “Weg met mij (ons)!” Ik zeg wel: “Weg met jullie!”

  Like

 6. Theresa Geissler zegt:

  Ik moet bekennen, dat me ergens iets ontgaan is, want dat van die Ottavio Cinquanta intrigeert me: Heeft hij mààtregelen afgekondigd? Wat voor maatregelen? Hij wil toch zeker niet de Nederlandse kernploeg in z’n geheel schorsen omdat ze te veel en/of te vaak winnen? Is-ie helemaal belazerd! Dat zou gaan lijken op een kinderstrip in Donald Duck toen ik nog jong was:
  Het Duckstadse schaatscomité besloot Guus Geluk te schorsen, omdat hij -door zijn onevenredige geluk- te veel schaatswedstrijden won en niemand meer tegen hem wilde rijden.
  Maar daar was dan nog sprake van het sprookjes-element van dat onevenredige geluk! Onze jongens en meiden hebben er doodgewoon keihard voor geknokt, net als iedereen. Of misschien harder, inderdaad, vandaar dat ze aldoor winnen. Ik weet niet, wat die vent van plan is, maar ik vermoed nu al, dat het iets zéér onrechtmatigs is. Als hij dàt durft……!

  Like

 7. eg regs zegt:

  De slavernij was misschien een “vreselijke periode” maar de arabieren waren gidsland in deze en het waren de zwarten zélf die hun rasgenoten uitleverden aan die verfoeilijke blanken.Zolang deze facetten nooit belicht worden is het niet nodig zelfs maar te denken aan “de fouten van onze voorouders”.

  De term “donkere medelanders” is -met respect- totaal absurd.Erik60,als ik zeg ‘Chinees’,denkt u dan ook aan kroeshaar?Indien zo dan is uw associatie met neger waarschijnlijk spleetogen.

  Sinterklaas is tot slot,wel de laatste traditie waar we ons voor zouden moeten beijveren.Kinderen met platgestreken smoel (mischien wel jarenlang) een leugen vertellen…hebben die facebookers wel eens stilgestaan bij wat de implicaties daarvan zouden kunnen zijn?De schending van het vertrouwen dat idealitair tussen ouder en kind bestaat,het introduceren van een kiem van twijfel ten aanzien van de vastheid van dingen die boven iedere twijfel verheven zouden behoren te zijn.En er zijn nog wel één of twee problematische kanten aan eea te ontdekken.Bijv in relatie tot de godsdienst.

  Like

  • Scarlatti Bombatti zegt:

   Ah EINDELIJK EG REGS! Ik was het al zooo BEU iedere keer weer er op te wijzen dat niet WIJ maar de Afrikanen ZELF aan slavernij onderling al deden, hun soortgenoten VERKOCHT aan de islamieten die tóen al en NOG STEEDS aan slavernij deden en DOEN! Wat Nederland heeft gedaan toentertijd was idd CULTUUR van toen en zij kochten de slaven van de gore islammers en laten wij ook NIET vergeten dat EUROPA een vd EERSTE landen was die de slaven hun vrijdom schonken mèt allerlei secondaire behoeften er aan verbonden en jààà ik weet dat Nederland niet het EERSTE land was die de slavernij ontbond.. Ik vraag mij af WAAROM als die slavernij dan ZOOO VRESELIJK was, waarom die arabieren NU dan niet verguisd worden en veroordeeld aangezien die nu NOG STEEDS aan slavernij doen en HOE! WREEDHEID, niet wetende mensen die voor werk geronseld worden, worden vervolgens van hun vrijheid beroofd en aan martelpraktijken en verkrachtingen onderworpen! Nog niet eens zooooo lang geleden in het brusselse Carlton hotel wisten verscheidene bedienden uit dat hotel te ontsnappen en vertelden zij dat zij als SLAVEN gehouden worden en wàt weten wij daar NU nog van? Gore hypocrisie! Het ENIGE wat er gebeuren moet is die gruwelijke eu ontbinden en al die linxe gore lui berechten en àl die arabieren UIT onze landen zetten!

   Like

  • sylvia Groot zegt:

   eg regs: 21 februari 2014 21:39

   De arabieren zijn nog steeds het gidsland van de slavernij. Het mag van hun heilige boek.

   Sinterklaas een leugen? Hoe haalt u het in uw stupide hoofd om een opvoedende folklore zo te noemen? U houdt van de waarheid? Dus in plaats van voorlezen uit een sprookjesboek, bent u het type “opvoeder” dat kinderen liever voor de tv zet waar ze intens kunnen genieten van de realiteit hoe volwassenen elkaar de hersens inslaan en de strot doorsnijden.

   Ik ken niet EEN volwassenen die opgroeide met de humor van Sint en Piet, dat die hiervan getraumatiseerd raakte.
   Integendeel, men voedt elkaar op met plagerige gedichtjes, surprises en het schenken van kleine kadootjes. Erg he Eg Regs?

   U spoort niet.
   Weg met u.

   Like

   • Driek zegt:

    Sylvia Groot, die Eg Regs spoort inderdaad niet, en dat leuke feest is nu wel genoeg verpest door dit soort ongelovige lieden. Ze beweren zomaar dat de Sint niet bestaat, dat het allemaal flauwekul is. Maar, – Sylvia, er zijn genoeg overtuigende bewijzen dat de Goed Heilig man wel degelijk bestaat, dus ik trek me er niets van aan, ik blijf, net als u, mijn schoen op 5 december neerzetten. Ik laat me niet gek maken hoor.

    Like

  • Frans Brassens zegt:

   Je begon zo goed, met die eerste alinea, Eg Regs.
   Waarom dan je reactie verzieken met de volgende, die van enige misplaatste zurigheid betreffende het taalgebruik van Erik60 getuigt?
   En waarom, ‘tot slot’, dat totaal foute ‘pedagogisch correcte’ inzicht in het Sinterklaasgebeuren? Er is geen kind te vinden dat wantrouwen tegenover de ouders heeft ontwikkeld omdat het Sinterklaassprookje tot een einde kwam.
   Integendeel. Sinterklaas werd en wordt ook door die (volgens jou belazerde….mijn hemel, hoe kóm je op zo’n idee) kinderen op latere leeftijd volop ‘benut’ als een gezellige kindervriend waaraan vele kinderlijke voordelen kleven.
   Dat zouden ze écht niet doen als ze een vertrouwenscomplex zouden hebben opgelopen door het onvermijdelijke voortschrijdende inzicht betreffende de existentie van deze goede oude baas, iets dat uiteindelijk hun deel moest worden.

   Like

   • eg regs zegt:

    Taalgebruik is niet het probleem.Wel de gedachte erachter.Namelijk dat deze inwijkelingen Nederlanders zijn geworden.Dat een pas gearriveerde Somaliër of Angolees over precies dezelfde (maar in de praktijk natuurlijk nog veel meer) rechten zou behoren te beschikken als een ‘echte’ Nederlander.Het is als een erfenis die niet geschonken wordt aan de eigen kinderen maar aan die van de buurman.Het waren immers ónze voorouders,en niet die van de Somaliërs ed,die deze samenleving met hun bloed,zweet en tranen hebben gemaakt tot wat het is.Niet meer dan logisch en rechtvaardig is het derhalve dat deze nalatenschap ons,en niemand anders,toevalt.

    Maar om te spreken over ‘Turkse Nederlanders’,’Kaapverdiaanse Nederlanders’ ed is om nóg een reden onverantwoord.Het ontbloot het hele begrip ‘Nederlander’ namelijk van iedere zinvolle betekenis.Het ontneemt ons de mogelijkheid onze etnische identiteit te benoemen.Het bestaan van een volksverband wordt er feitelijk door ontkend -‘de Nederlander bestaat niet’.Een volk dat vervreemd is van zijn identiteit zal zijn geschiedenis niet kennen (wat al erg genoeg is) maar ook ten aanzien van de toekomst des te gemakkelijker te sturen en te onderwerpen zijn.

    Over Sinterklaas kunnen we twisten maar misschien kunnen we het erover eens zijn dat de 1miljoen facebook-likes getuigen van een prioriteitsstelling die totaal uit het lood geslagen is.Zoveel mensen die zich druk maken om een kinderfeest maar ondertussen de ontheemding en onteigening van hun volk in alle gelatenheid ondergaan.

    Like

   • Frans Brassens zegt:

    Eerst maar even ‘Sinterklaas’, Eg Regs (10:44).

    -Je meent dat daarover te twisten valt. NEE.
    Wat dat onderwerp betreft kun je als ‘tegenstanders’ alleen gefrustreerde lieden tegenkomen zonder kennis van zaken en zonder écht historisch besef.
    Merkwaardig is dan wel dat men diep in de historie duikt om argumenten te leveren voor het uiten van hun frustratie.
    Met dat soort mensen valt niet te ‘twisten’, omdat ze ondanks feiten en geldige argumentaties blijven doordrammen op grond van hier of daar opgezogen merkwaardige opvattingen (ze hebben deze niet in luiertoestand opgedaan) waarbij men dan zoekt naar dingen die bruikbaar LIJKEN te zijn voor het continueren en koesteren van hun afwijking. Het beschreven soort drammers is bijna toe aan behandeling….

    -Dan taalgebruik: Als je het hebt over (bijvoorbeeld) een ‘Marokkaanse Nederlander’, is de gedachte erachter dat we te maken hebben met een Marokkaan die op de een of andere manier een papier in handen heeft gekregen waarop staat dat hij ‘Nederlander’ zou zijn. Een, wat ik altijd noem, papiéren Nederlander dus.
    Zou je ‘Marokkaan’ schrijven, dan kon je op het verkeerde been komen te staan en veronderstellen dat dit een volbloed buitenlander betreft die wellicht hier illegaal verkeert of iets dergelijks.
    ‘Nederlander’ alléén schrijf je in zo’n geval niet. Heb je het dus over een ‘Marokkaanse Nederlander’ dan is er je iets aan gelegen om aan te geven dat het geen échte Nederlander betreft. Dat dat inderdaad een correcte visie is blijkt maar al te vaak uit de dagelijkse praktijk.
    Wat betreft ‘donkere Nederlanders’, dan hebben we het in vrijwel alle gevallen over Surinamers. Met Nederland verbonden al voor ze zich hier massaal (1975) vertoonden, bijvoorbeeld door het Surinaamse onderwijs dat in het Nederlands werd gegeven.
    En dát zijn in heel veel gevallen dan ook échte Nederlanders geworden, al hebben ze vaak wat van hun cultuur behouden -wat hun natuurlijk gegund is.
    Lieden als die Surinaamse dwaas in Amsterdam en zijn ‘donkere volgelingen’ vormen een uitzondering. Stokers die zichzelf opjuinen en daarin volharden, meer zijn het niet.
    Stokers op de treinen van vroeger zagen er overigens óók een beetje ‘donker’ uit, ongeacht hun originele huidskleur…..

    -Wat betreft je visie op wat hier zomaar komt binnenvallen, waarbij men van alles gratis in de schoot geworpen krijgt, die ben ik het met je eens. De oorzaken ervan zijn in dit topic niet aan de orde, maar zijn op deze site bijzonder makkelijk terug te vinden in zeer gedegen artikelen.

    Like

  • peterselie1 zegt:

   Flikker toch op eg regs met je zalvende linkse gelul je bent de zoveelste van het linkse tuig dat probeert de autochtone burgers een schuldgevoel aan te praten. Of je vindt het fijn om samen met die racistische neger Quinsy Gario zoveel linkse rooie, rot onzin uit te braken waarin de Nederlandse cultuur onderdoor dreigt te gaan. Om je zo verheven te voelen boven boven een ieder die niet links progressief is dat is al aardig een gepasseerd station aan het worden. Waar het mij omgaat is vooral om de ‘weg met ons terreur’ die sinds Den Uyl te gelijk met nieuw links en tien over rood, het culturele klimaat in Nederland naar de knoppen heeft weten te maken. Het goedkope socialistische cynisme van jou ten spijt en de lethargie waarmee je toekijkt naar de ontmanteling van cultureel, autochtoon en vrij Nederland zijn jouw gelijkgestemde groep zwaar aan te rekenen. Er komt een tijd dat er afgerekend wordt met de collectivistische rand debielen zoals jij.

   Like

 8. louis-portugal zegt:

  Eens met het stuk en idd. de gutmenschenheit stroomt uit hun mond.
  Misschienkan hij ook eens met een paar voetbalclubs gaan praten die ook veel teveel geld hebben en mede daardoor ongeveer altijd winnen.
  Nog iets over de slavernij.
  De grote slavernij is altijd uitgevoerd door arabieren.
  Ze hebben vanaf Mohammed slaven gevangen en gehouden.
  Velen daarvan werden geroofd in vooral Zuid-Europa en Afrika.
  Ze doen het nu nog zij het in kleinere aantallen.
  Van de meer dan 25 miljoen zwarten die ze in Afrika gevangen hebben, hebben ze er ongeveer 10 miljoen verkocht aan de europeanen die ze naar Amerika brachten.

  Like

 9. Lucie zegt:

  Wij hoeven ons niet te schamen voor wat onze voorouders gedaan hebben.
  Het is veel langer geleden dan dat wat de vader van onze nep koningin geflikt heeft.
  En die zit toch ook gewoon van ons geld koninginnetje te spelen en schaamt zich voor geen meter.

  Like

 10. louis-portugal zegt:

  Zelfs de romeinen hadden al slaven.

  Like

 11. Republikein zegt:

  Stront, waar hebt u gescheten.

  Like

 12. Henk der Niederländer zegt:

  Mag Ik het ff kort houden.
  Dat mijnheer Koolhaas CS de rotpest krijgen.

  Like

 13. peterselie1 zegt:

  Quinsy Gario kreeg vandaag weer podium op de socialistische staatszender geheel betaald door uw belastinggeld Radio 1. Quinsy Gario kon zijn riedeltje over zwarte piet weer helemaal afmaken en er werd natuurlijk weer geen andere gast uitgenodigd om een weer woord te geven tegen deze racistische neger. Hieronder een video van Quinsy Gario die natuurlijk, hoe kan het ook anders verleden jaar uitgenodigd bij deze twee landverraders P & W.

  Like

 14. Avidia zegt:

  Driek zegt:
  21 februari 2014 om 20:07

  We mogen niet toestaan dat ze aan Sinterklaas komen, het mooiste feest dat bestaat, als hij bij ons in de haven aankomt, geloof ik meteen weer in hem en zet mijn schoen voor de kachel. Opdonderen iedereen die tegen onze feesten zijn, wie denken ze wel dat ze zijn, stelletje azijnpissers.

  Like

 15. Tom Hendrix zegt:

  De rode zure kerk, wenst ons alles te ontnemen, wat het leven enigszins aangenaam maakt! Laat ze toch in godsnaam vertrekken naar een onbewoond eiland, en daar hun eigen roodland maken! Het gaat maar door!

  Like

 16. Henk.V zegt:

  De ”Weg met ons” mentaliteit is een linkse uiting van nationale zelfhaat. Het is precies dit misplaatste gevoel dat de politieke Gutmenschen ertoe heeft gebracht zich zo buitensporig coöperatief ,en werkelijk bereid tot elke (on)mogelijke concessie, op te stellen tegenover lieden die onze samenleving niet in het minst respecteren, ja die zelfs willen omvormen tot een gemeenschap dat onder islamitische toezicht staat.

  Zelden heb ik waanzin zo extreem tot opperste wijsheid zien worden, en lafheid als een uiting van respect zien verkopen.

  Mijn gevoel van minachting voor links gewauwel is zo sterk dat ik geen woorden kan vinden die precies weergeven wat ik werkelijk voel en denk.

  Er bestaat tuig dat moet worden weggevaagd uit het politieke bestaan.

  Like

 17. Peter Buitelaar zegt:

  Heeft Nederland dan iets fout gedaan in het verleden???
  Het gaat juist NU helemaal fout door toedoen van die linkse landverraders.
  Kan eenvoudig gered worden… door massaal op de PVV te stemmen.

  Like

 18. dgneree zegt:

  Laat de mensen goed beseffen dat slavernij al sinds mensenheugenis bestaat…. behalve in de christelijke wereld. Wij, de westerlingen, hebben ons daar 200 jaar aan bezondigd en hebben toen, wat uniek is in de wereld, de slavernij afgeschaft.

  Ja, wij, oftewel onze voorouders, hebben de slavernij verboden. Wereldwijd.
  Laat mensen daar trots op zijn in plaats van mee te janken met de weg-met-ons wolven.

  Like

 19. sylvia Groot zegt:

  eg regs 22 februari 2014, 10:44
  >>>Maar om te spreken over ‘Turkse Nederlanders’,’Kaapverdiaanse Nederlanders’ ed is om nóg een reden onverantwoord.Het ontbloot het hele begrip ‘Nederlander’ namelijk van iedere zinvolle betekenis.Het ontneemt ons de mogelijkheid onze etnische identiteit te benoemen.<<<

  Hou toch op met dat semi-intellecte gewauwel.
  Geen enkele import nederlander kan ooit Hollander worden genoemd. Over de gehele wereld wordt die term gebruikt om onze etnische identiteit te benoemen.

  Like

 20. Pingback: EU verheft “Weg Met Ons!” tot standaard | Lang Leve Europa!

 21. Pingback: EU verheft “Weg Met Ons!” tot standaard | FreedomBytes

 22. Pingback: De EU is een staatsgreep aan het uitvoeren op de Europese landen | Stop de bankiers

 23. thomasvermeeren zegt:

  Ja maar in Vlaanderen is het al veel erger iedereen loopt hier naast elkaar alleen in de winkels is men sociaal tegen elkaar – en dan is het ook maar hoogst noodzakelijk, in Nederland doen ze meer initiatieven voor van alles, alleen het onderwijs zou slechter zijn dan in Vlaanderen, al is het maar hoe je het ziet – Vlaanderen klaagt teveel, Nederland geniet beter – alleen is het crisis en zijn Nederlanders misnoegd en zeggen ze gewoonweg meer directer hun mening en daarom komen ze arrogant over, maar dat betwijfel ik – in VL is alles droog sec, zelfs de winkels hier zijn verouderd en ongezellig geworden en wat he in Nederland kunt vinden is veel toffer dan bij ons in Vlaanderen, daar vindt je gewone daagse dingen die maar gewoontjes zijn in NL vind je meer speciale dingen en meer keuze in van alles – in Vlaanderen is het saai voor jeugd – alleen is het crisis en dat weegt, ook in VL, maar in VL wordt het alsmaar saaier…t

  Like

 24. felix zegt:

  Als je bij een willekeurige marathon een aantal Kenianen als eerste over de meet ziet schuiven dan valt er bij de NOS nooit een onvertogen woord. Ik hoor nog steeds die lijzige stem van Henry Schut bij de nabespreking : “Het is toch ook eens leuk als er iemand anders wint?” waar komt dit weekdier toch vandaan?

  Like

 25. Vincent van Bruchem zegt:

  4 billion years of evolution?!
  wij zijn schepseltjes, niets meer en niets minder..

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s