Een diepzwarte hoofddoek die op Schiphol de beveiliging doet van El Al: dat vinden ze bij Pauw & Witteman heel gewoon

Screenshot_32

(Door: Martien Pennings)

In de serie “Het chronisch leipenisme van Pauw & Witteman” zou dit aflevering zesduizend-en-vier kunnen zijn. Gisteravond, donderdag 20 februari 2014: kijk vanaf 26:25. Sabra Rahiembaks is te gast. Diepzwarte hoofddoek met borstbedekking. Nee, die droeg ze nog niet toen ze bij de Marechaussee het Koninklijk Huis beveiligde. En ook niet toen ze daarna bij de “Hoog risico Beveiliging op Schiphol” zat. “Wat betekent dat?”, vraagt Pauw. Antwoord: “Dan heb je taken zoals El Al”.

Pauw raakt geen moment uit de plooi en knikt instemmend. Diepzwarte hoofddoek met borstbedekking doet de beveiliging van El Al. Dat is heel gewoon. Ook aan tafel blijft het stil. Niemand die in een hysterisch hoonlachen uitbarst. Ook niet als eraan toegevoegd wordt dat mevrouw ook in de VIP-begeleiding zat. Wel maakt Pauw een grapje: “Is dat dan Geert Wilders?”

Er zitten wel meer moslima’s bij de beveiliging, zegt mevrouw, maar niet zoals ik, “die hoofddoek dragen en gebed verrichten op het werk”. Ze ging dus vijf keer per dag, ook in werktijd op haar knieën met haar reet omhoog om Allah te behagen. De God dus die in de Koran beveelt de Joden boven alles te haten & vermoorden en voor de rest van de ongelovigen de keus tussen dood en onderwerping aanbeveelt. Ja-ja! Dat is juist! Wat zegt u? Ja, u bent voortreffelijk  ingelicht. El Al is inderdaad een Joodse vliegmaatschappij.

Op de vraag of mevrouw, als de schorsing opgeheven zou worden, van plan zou zijn om die hoofddoek met het uniform te combineren, zegt ze met een zucht “dat weet ik nog niet?” Nog steeds geen rumoer aan tafel. Iedereen zit ernstig te kijken alsof er hier iets volstrekt normaals besproken wordt.

De islamitische hoofddoek dus. Een symbool van een geloof dat alle wezenlijke kenmerken van het nazisme heeft, dat al 1400 jaar wereldwijde oceanen aan bloed veroorzaakt, dat ook de laatste decennia globaal zo’n beetje in zijn eentje voor 98% van de terreur verantwoordelijk is. De islamitische hoofddoek: een dubbele Jodenster. Want niet alleen symbool voor de racistische onderdrukking van de vrouw binnen de antisemitische islam, maar natuurlijk ook voor de vijandschap en minachting van het Übermenschen-geloof richting buitenwereld, richting “ongelovigen”. De islam, waarin het principe van de “Taqiyya” geldt: als het helpt om de islam te verbreiden, is liegen tegen de ongelovigen verplicht.

Blijkbaar moeten we geloven dat ook bij de Marechaussee en de MIVD een diepzwarte hoofddoek op zich geen wantrouwen opwekt, want de inlichtingendiensten hebben beweerd dat mevrouw alleen maar ontslagen is omdat ze via haar man contact  heeft met leden van de Hofstadgroep.

Ze gaat haar verklaring van goed gedrag terug krijgen, zegt hoofddoek. “En dan gaan we verder zien”, meldt ze dreigend. Mooi land toch, Nederland. Salaris van mevrouw wordt doorbetaald en ze kan alle energie richten op het procederen op kosten van de Nederlandse belastingbetaler.

“Het kan niet zo zijn”, zegt mevrouw, “dat omdat je een hoofddoek bent gaan dragen en omdat je de islam bent gaan praktiseren, je op non-actief wordt gesteld.”

Het is jammer dat ze niet zegt: “Het kan in dit goede land toch niet zo zijn . . . . .” Dat zou op de perfecte integratie geduid hebben.

In ieder geval is de krankzinnige Jood Lodewijk Asscher het helemaal met haar eens: islamitische hoofddoeken zijn mooi! Hoofddoeken moeten de Nederlandse bevolking elke dag honderden keren in derlui smoel gewreven worden. In alle Nederlandse straten, in alle Nederlandse publieke ruimtes, tot in de hoogste regionen van ons staatsbestel moet de hoofddoek ons de hele dag er juichend aan herinneren: Islam is hier! Islam is hier! Islam is hier!

Á propos herinneren: we herinneren ons hoe onze koningin, Maxima, toen nog prinses en net zo geflipt als Lodewijk Asscher . . . .  enfin, ik zal mezelf maar citeren. In april 2012 schreef ik het volgende:

“Ja, die rel rond Maxima. Hoe zat dat ook alweer?

Dé Nederlander, zei Maxima eind 2007, nee, die was ze niet tegengekomen. Maar wat ze bedoelde was natuurlijk: er bestaat geen eenduidige Nederlandse cultuur. En ze bedoelde óók: wat is die multiculturele samenleving toch iets moois, dus laten we maar lekker doorgaan met immigratie en dat grootschalige bevolkingsexperiment. ( . . .) Bizar aan de uitspraken was, dat die Nederlandse cultuur natuurlijk hartstikke ‘eenduidig’ wordt als je hem legt naast die van Marokko of Saoedie Arabië. Neem nu dat laatste land bijvoorbeeld, waar massa-moordenaar Idi Amin tot zijn dood luxe asiel genoot en in het rond naaide, waar in de paleizen het misbruiken en vermoorden van zowel inheemse vrouwen alsook uit alle windstreken van de wereld aangevoerde heidense teefjes en christen-hoertjes dagelijks werk is. Waar kleine meisjes een brandend schoolgebouw terug ingejaagd worden, omdat ze niet decent gekleed waren.

En dat vrouwtje Maxima inderdaad bedoelde dat de islam óók heel mooi is, bleek toen ze een sms-je stuurde aan een van de ‘meiden van halal’ luidende: ‘You go girl!’ En Maxima bedoelde dat in twee betekenissen: ‘Go!’ zoals je een sporter aanvuurt en zoals in ‘Go for it!’ Maar ook bedoelde ze instemming te betuigen met het weglopen uit een uitzending van Sonja Barend van alle drie de Halallies. In het kader van een discussie over de vraag ‘moet alles kunnen op tv?’ zouden de dames en de rest van de volwassen tv-kijkers met een fragment Westerse porno geconfronteerd worden. Van mij mogen ze, deze kuisheidsgeile masochistes, maar . . . . . . dan liever niet met de impliciete boodschap dat seksualiteit in het islamitisch cultuurgebied fatsoenlijker geregeld is. En dat is precies wat Maxima hier beloonde:

“Kijk toch eens wat een prachtfatsoen die vredesmeiden aan de dag leggen! Zo heel anders dan onze Westerse decadentie! Het is een zedelijke aanwinst voor ons land, die islam, dat ziet men toch!”

Oh ja! Er was tijdens die uitzending van Pauw & Witteman minstens één persoon die haar verstand nog bij elkaar had. Je moet eens letten op die mevrouw die achter de linkerschouder van die hoofddoek in beeld zit. Die heeft moeite om haar openlijke verachting voor wat daar aan die tafel gebeurt te verbergen.
______________________________________
Door:
Martien Pennings
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Integratie", "Islamofobie", "Religie van de vrede", "Verrijking", Appeasement, Dhimmitude, hersenspoeling, Hypocrisie, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, Islamofilie, Krankzinnigheid, Linkse Kerk, Moslims, Multiculti, Naïviteit, Nederland, Rotzakken, Socialisten. Bookmark de permalink .

66 reacties op Een diepzwarte hoofddoek die op Schiphol de beveiliging doet van El Al: dat vinden ze bij Pauw & Witteman heel gewoon

 1. E.J. Bron zegt:

  Tsja….hetzelfde als wanneer je een vos op je kippen laat passen! 😦

  Like

 2. Monalisa zegt:

  het commentaar gezien en gehoord ik vind dat deze vrouw van islam niet op die functie mag zitten, en met die slachter ben ik meteen klaar meteen het lidmaatschap opgezegd, wat wat de heer Bron schrijft Tsja….hetzelfde als wanneer je een vos op je kippen laat passen! 😦

  Like

 3. Sjaak zegt:

  Zie ik in een winkel een verkoopster of een kassierster
  met een kopvod laat ik alles staan en liggen ! Word
  er gevraagt waarom , geef ik als antwoord bei moslim
  hielenlikkers koop ik niks ! !

  Like

 4. topsporter zegt:

  De aan tafel zittende konijnen zaten in de koplamp van de islam gevangen met de pootjes omhoog.
  Ik geef me over?
  Ik weet dat dit beter te verwoorden is maar ik ben ongelooflijk boos als ik naar die door de VARA getrainde ratten kijk.

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @topsporter: 13.04. uur. De VARA, net als de rest van de KROMROEPEN zijn helemaal op de hand van ” de rode kerk”, en de politiek correcte elite. Zij huilen het liefst mee met de PvdA, anders bekend als de Partij van de Allahtonen. Ik kijk er nooit meer naar!

   Like

 5. Syrier zegt:

  Ik zat gisteren ook te kijken en op gegeven moment was dat mens in beeld.
  Ik zat te denken om mij tv naar buiten te gooien,zo verschrikkelijk was.
  Gelukkig is het zover niet gekomen en heb ik de tv maar uit gedaan.

  Like

 6. Syrier zegt:

  Wat de Jood Asscher betreft ik vind hem niet krankzinnig.Hij is als de rest van de Joden en moslims hij profiteert van de westerse maatschappij.Daarbij komt dat hij slim is om zulks mogelijkheden uit te buitten.

  Like

  • Driek zegt:

   @Syrier. U schrijft: “Hij is als de rest van de Joden en moslims hij profiteert van de westerse maatschappij.”

   U stelt Joden en moslims hier op een lijn, alsof Joden van de westerse maatschappij profiteren. Ik ben dat niet met u eens, beste Syrier, Joden hebben nog nooit ergens, in welke maatschappij dan ook, geprofiteerd.
   En u schrijft over “de Jood Asscher”, netter staat als u schrijft over
   “de Joodse meneer Asscher”.
   Dank u wel.

   Like

   • E.J. Bron zegt:

    EENS!! Ik vond het comment ook op het kantje…..

    E.J.

    Like

   • Syrier zegt:

    Ik had en heb respect voor de goede Joden,maar Asscher met zijn politiek kan mij respect vergeten.Wat de Joden in zijn algemeenheid betreft ze zijn slim en bekwame mensen en ze verdienen goed en dus profiteren zij van de infra structuur in de landen waar zij wonen.Van mij mogen zij best wel verdienen,ik ben op niemand jaloers.
    Maar ze mogen ook wel de beste voorbeelden.Als Asscher zich om de medemens geeft , moet hij zeggen dat zo’n doek een symbool van fascisme is,punt.En laat hem de islamitishe jongeren maar aanspreken op hun terrorische daden in Syrie.Hoeveel onschuldige slachtoffers zullen de marokaanse en turkse moslim wel niet op hun geweten hebbn in Syrie.Als deze terroristen op schiphol aanlanden krijgen zij een lintje van de heer Asscher?

    Like

   • win zegt:

    de joden zijn met de grieken, de basis van de westerse maatschappij.

    ps feitelijk is asscher natuurlijk niet joods.

    Like

 7. topsporter zegt:

  Oh ja Slagter zit niet alleen met de pootjes omhoog hij heeft ook de koran in zijn bek.
  Binnenkort mag deze muts bij omroep Max laten zien hoe wij in de toekomst knielen-buigen-knippen voor Mohammed de pedofiel.

  Like

 8. jowitteroos zegt:

  …………tenenkrommend die zogenaamde objectiviteit van die pauwel & wauwel………………en dan die ‘pas tot inzicht gekomen praktiserende moslima’ …………………die zogenaamd ( ondertussen natuurlijk gewoon contact met de Verhofstadt-groep) geen weet heeft van allerlei oorlogen en moorden uit de naam van islam over de gehele wereld…………..ikke nie weten joh………………….liegen liegen liegen……………zielig doen zielig doen zielig doen………………..KUTWIJF

  Like

  • Jean zegt:

   jowitteroos,
   U bedoeld uiteraard “besneden” kutwijf…☺☺☺
   Nogmaals, kom met zoiets thuis, genoeg om zelfmoord te plegen.☻☻☻

   Like

   • jowitteroos zegt:

    …..tja dat zal ik niet weten omdat zij pas sinds kort meedoet met het moslim zijn ( oftewel geradicaliseerd???!!) ……………..en als ze besneden is………..is het dus een ‘dichtgenaaid’ en verminkt kutwijf…………..

    Like

 9. delamontagne zegt:

  Heb die uitzending niet gezien. Kijk vrijwel nooit naar die 2, maar dit wil ik wel zien op uitzending gemist. Kan me niet indenken het is waar. Ben vroeger verschillende keren met El Al naar Israel gevlogen en zover ik weet doen ze alles zelf, beveiliging, screening etc. En ook nog bij aparte afd., pier zus-en-zoveel.
  Wat die mevr.Sabra Achterbaks betreft, waarom gaat ze niet in de landen van herkomst “beveiligen”. Kan ze bidden zoveel ze wil EN wordt ze in ,t openbaar op straat er ook nog toe-op-geroepen, middels dat “katten-gejank”.

  ]

  Like

 10. Luchtpint zegt:

  Wie de waarheid over de Islam wil zien, moet zich baseren op feiten, en moet vooral NIET luisteren naar wat moslims zelf te zeggen hebben. De onaangename waarheid en de objectieve feiten zelf die vind je niet in de mainstream media. Zo eenvoudig is dat !

  Like

 11. Bonebakker zegt:

  Ik vindt het een schande het zijn een stelletje lafbekken

  Like

 12. Theresa Geissler zegt:

  Ja, ook Pauw en Witteman pikken teveel, dat wil zeggen: Ze vragen niet kritisch genoeg door.
  Want ik sluit bepaald niet uit, dat het mens ook dààr aan tafel ijskoud zat te draaien en te liegen en in elk geval dingen achterhield. Wie zegt, dat er niet veel meer aan de hand is, maar dat ze dat hier niet loslaat? Een vorsend “Kunt U zich niet voorstellen, dat……”werd afgekapt met: “Het gaat alleen om MIJ.”Ja, dat kennen we: Zekere Imams, aan wie kritische vragen worden gesteld, reageren precies zó: Vast blijven houden aan dàt detail waarover je je wenst uit te laten en de rest negeren, ongeacht of de volledige kwestie daarmee belicht is, of niet. (Dat die volledig belicht wordt is dan ook het laatste wat ze willen.) Een ding is trouwens zeker: Met hoofddoek kun je dat mens niet langer opnemen in de marechaussee en in geen geval meer op El-Al zetten! Dat kàn niet, dat is een gotspe van het ergste soort! -En als ik, Martien, die, om heel eerlijk te zijn, toch nog íets minder fel op de Joodse Zaak zit dan jij, dat met mijn klompen aanvoel, moet de overheid daartoe toch ook nog in staat zijn, dacht ik zo. Zo niet, dan moeten we wel aannemen dat ze allemaal gedrogeerd zijn. Hoe, weet ik ook niet, maar dat kan dan gewoon niet anders.
  Overigens hoefde het wijf niet langer dan ca. 10, 15 seconden haar bolle kop op de buis te laten zien om aan mij de gedachte te ontlokken: “Haal die hondsbrutale blik van je smoel, voor ik hem er af slà!” Het was duidelijk: Daar zat ze, de móslima en wie dééd haar wat, zag je haar denken.
  Nou, je zou werkelijk gaan hopen, dat ze bij de Marechaussee en op Schiphol heel even hun volle verstand terugkrijgen, zodat het ontslag gehandhaafd wordt. Dergelijke types vràgen er om, dat je ze dat toewenst…..
  Maar ja, helaas moeten we er niet te vast op rekenen…..

  Like

 13. Jean zegt:

  Sorry dat ik het even moet zeggen, Nederland spreekt graag over die domme Belgen maar wat ik zie dat mogelijk is in Nederland ben ik blij dat ik Vlaming,, dus geen Belg, ben…
  Sorry Bert, ik kon het niet verzwijgen. 🙂 🙂 🙂

  Like

 14. Tom Hendrix zegt:

  Steeds weer het ondersteunen van de Partij van de Afbraak, van deze waanzinnige islamvolgers! Kotsmisselijk ben ik van de roden, en andere progressieven, en de huichelaars van liberale-en christen-democratische huize, die deze onaangepasten blijven voortrekken!

  Like

 15. Willem zegt:

  Dus een veiligheidsrisico voor EL AL, moet een veiligheidsrisico tegen EL Al beschermen?,
  Kon de KM het nog bonter maken?

  Like

 16. Harry zegt:

  Wedden dat ze net zo lang blijven donderstralen totdat ze alle vitale functies in handen hebben ?
  Ze moeten uitgesloten worden van verantwoordelijke baantjes .
  Ze hebben toch nog zat vuil op te rapen , buiten .
  Dat hebben ze weliswaar meestal zelf op straat gemieterd, als een soort vicieuze cirkel .
  Of anders wc’s schrobben , ze zijn dol op vieze luchtjes en zoals we pas in een artikel op deze site mochten lezen , ze hebben niks tegen poep .
  Misschien gaan ze dan ook graag terug naar hun eigen land , hun carriere voortzetten met de schat aan ervaring die ze hier opgedaan hebben .
  We maken het ze veel te gemakkelijk .

  Like

 17. peterselie1 zegt:

  Maak geen uitzonderingen voor dit moslimtuig en diegenen die deze veroveringsideologie om wat voor reden dan ook beoefenen. In de moskeeën worden de vileine plannen die het wereld kalifaat beogen door gegeven aan de zogenaamde religieuze achterlijken, wanneer het tijd is om in actie te komen.

  Like

 18. Jean zegt:

  Bay de way, kom met zo een kop thuis zoals die op de foto? Is dat een vrouw of een vent?
  Men zou voor minder zelfmoord plegen…

  Like

 19. ezra70 zegt:

  Ik heb het hele verhaal gehoord en vind dat in de beveiliging van een land alleen maar gescreende
  integere autochtone inwoners mogen plaats nemen.
  Het is toch van de zotte om dat door buitenlanders te laten doen. En wat voor soort….
  Op de school van mijn kleinzoon staat momenteel ook een “theedoek” voor de klas als stagiere.
  We hebben de directeur van de school hierop aangesproken en konden het doen met: we leven in een multiculturele samenleving en wij willen dat iedereen op school daarmee om leert gaan.
  Mijn kleinzoon heeft het dan ook over “juf theedoek”.
  Wij wonen in het oosten van het land en in ons gedeelte van de stad lopen nog (geen) hoofddoeken rond.

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Bij mij, in de westelijke wijk van Alkmaar zie je er wel steeds meer, maar NIET achter de toonbanken/kassa’s van winkels en NIET op de scholen, voor zover ik weet.
   AH heeft het geprobeerd, maar ook weer opgegeven.
   Ik vind het nogal erg, dat U,als naaste familie van uw kleinzoon, zoiets te horen krijgt: Onderwijzend personeel zou juist pal moeten staan voor de gelijkberechtiging van de vrouw, d.w.z. dat het nergens voor nodig is om als vrouw je haren te verbergen. Dàt zou zo ’n school haar leerlingen moeten bijbrengen, eerder dan die multikul.
   Hoe staan uw (schoon) kinderen -de ouders van uw kleinzoon- hier tegenover? En de andere ouders/opvoeders?
   Altijd nuttig om dat te weten te komen.

   Like

   • Driek zegt:

    In de Bijenkorf te Amstelveen stond onlangs een verkoopster met hoofddoek achter de kassa, in de Hema te Amstelveen is het nu gewoon, je kunt er niet meer omheen. Ik moest voor bloedonderzoek naar een laboratorium, de vrouw die mij het bloed afnam droeg een hoofddoek. Ik kan moeilijk weigeren, want mijn leven hangt er vanaf. Iedereen heeft maar makkelijk praten, van: “ik wil niet geholpen worden door een hoofddoek”, ik kan moeilijk stad en land afgaan voor m’n boodschappen, want ze zitten overal, en aangezien ik niet meer tot de jeugdigen behoor, zal ik toch naar de dichts bijzijnde supermarkt moeten, en dat is Dirk v/d Broek en de Liddl en AH. En daar dragen ze achter de kassa hoofddoeken. Het is niet anders. Ik heb nu een paar keer geweigerd mij te laten helpen door zo’n moslima, maar ik schiet er niks mee op. Het kost mij alleen maar een hoop tijd en energie, vooral dat laatste, want ik sta me verschrikkelijk op te winden.

    Like

   • jowitteroos zegt:

    In Utrecht zie je ze overal en zelfs bij verschillende diensten zie je/merk je/hoor je/ ervaar je/ dat er rekening wordt gehouden met islamitische feestdagen of gewoontes als een Ramadan………………de pakjes worden dan te laat bezorgd met excuus van de ramadanhouder die het helemaal aan je uitlegt.

    Zelfs dodenherdenking gaat eraan/is eraan/, daar de Marokkaanse vlag erbij te hangen op verzoek en met behulp van moskeegangers……………………

    Ach en als je een davidster opgespeld hebt bij de AH en heel toevallig ( maar niet heus) een hoofddoek tegenkomt, krijg je hele rare reacties……………………….en krijg je Marokkaanse islamitische buren dan is de eerste vraag of je een Jood bent……….etc.
    bent…………………..
    In het zwembad houden ze ook op allerlei wijze rekening met de wensen van islam m.b.t.. kleding en laatst nog de pashokjes waar de vader wel aanwezig willen zijn bij het ontkleden van hun dochtertjes………………
    Ach we spreken hier niet eens meer van islamisering maar van een totale overgave in Utrecht voor de Islam……………………

    Like

   • Theresa Geissler zegt:

    Nou, Heren, dan komen wij, in de provincie, er vooralsnog bepaald genadig af: Wèl hoofddoeken -waar niet, trouwens, maar al te veel poot aan de grond krijgen ze vooralsnog……
    Ai, nou lieg ik toch: Zo ’n anderhalf jaar geleden liep ik er wèl tegenaan bij het Maatschappelijk Werk, nota bene!
    Ze vertellen je weliswaar, dat het intake-gesprek zal plaatsvinden met ene “Mevrouw Karim,” maar níet, dat het een moslima in Niqaab betreft.
    Moet U horen, Helemaal niets tegen buitenlanders, maar dàt was niet de bedoeling. Onbehoorlijk! Dat hadden ze van tevoren moeten zeggen!
    Ik heb het meteen verder zónder sociale hulp gered.
    Wel net iets voor Maatschappelijk, Werk, als je er over nadenkt: Even de multikul door de strot rammen.

    Like

   • Monalisa zegt:

    Theresa Geissler dus u gaat ook niet naar de bazaar in Beverwijk????? Beverwijk en Alkmaar is maar 35 KM daar lopen er wel duizenden met een theedoek om..

    Like

   • Monalisa zegt:

    Driek zelf in het VU ziekenhuis word u behandeld door een CO assistent met en hoofddoek op.

    Like

   • Theresa Geissler zegt:

    @Monalisa: Weet ik. Maar daar kwam ik vooral zo’n vijftien jaar geleden, toen de jongens er graag heen wilden en nog iets te jong waren om alleen te gaan. -Heeft niet al te lang geduurd; Hooguit twee jaar later pakten ze -zonder overleg, dat wel- met vrienden zelfstandig de trein en toen dàt goed gegaan bleek te zijn, heb ik het verder maar laten begaan. Toen zag je er trouwens minder hoofddoeken. Tja, dat zal nu wel toegenomen zijn, dat geloof ik best.
    Maar ik beweerde ook niet, dat je ze hier niet zíet: Je komt er hier genoeg tegen, alleen -gelukkig- nog erg weinig in openbare functies. Ja, die “Mevrouw Karim” dan, dat moest ík net weer treffen!

    Like

   • ezra70 zegt:

    Beste Theresa,
    Mijn dochter en ik wonen samen. We hebben altijd samen gewoond en in volledige harmonie.
    Ik was 18 jaar getrouwd met een narcist en ben er gelukkig van verlost.
    Mijn dochter heeft besloten om alleen te blijven.
    Wél had ze een kinderwens en die is vervuld.
    Ik heb de taak op me genomen om ze overdag op te voeden en naar school te brengen.
    Ze zijn 5 en 3 jaar. Het is 1 van de mooiste dingen die me zijn overkomen in mijn leven.
    Ik hoop dan ook dat het met de toekomst van de maatschappij waarin wij wonen beter zal gaan.
    Op het schoolplein praat ik wel met de mensen over de wereld waarin we leven maar er zijn maar weinigen die begrip hebben van de wereld om hen heen.
    Ze zwijgen als je een “moeilijk” onderwerp aankaart want ze weten er niets van.
    Ja, alleen door de main stream media.
    Dus weet ik niet hoe men over de islam denkt.
    Ze vinden me misschien maar raar omdat ik in hun ogen ‘” oud” ben.(71)
    Laatst zei er eentje tegen me: nou en die babyboomers zijn we op gegeven moment gelukkig ook wel kwijt. Ik vroeg hoezo? Hoe durft u dat te zeggen.
    Door de babyboomers hebben jullie het goed. Alles waar jullie nu van profiteren komt door die “babyboomers”.
    Foutje…..Ze kijkt me niet meer aan.
    Ik denk dan maar prima dat schift zichzelf.

    Like

   • Monalisa zegt:

    ezra70 hier wil ik graag op reageren wat u verteld over de babyboomers daar zit veel mensen kwaad bloed het zijn wel de mensen die door de babyboomers zijn verwekt of de twee generatie die niet snappen wat zij hebben aan recten waar u en onze ouder voor gevochten hebben neem papadaggen een mamadaggen en zo kan ik wel even door gaan maar op de telegraaf (WUZ) zit een zeker FOX001 die de babyboomer zo haat dat hij daar graag voor uit komt maar het is wel een persoon van zo’n 40/45 jaar die alleen naar zijn eigen kant kijkt hij is een dircteuer van een zaak in Zwaag en zijn vrouw werk maar wel een pgb vanggen voor zijn zoon deze man verdraait alles zijn kritiek op de babyboomers maar hier kan ik uren over schijven

    Like

   • Monalisa zegt:

    Theresa Geissler ik ken Alkmaar op mijn broekzak het is wel 35 jaar geleden dat ik er ben geweest neem 1 voorbeeld op de houttil zat een snackbar Hulskamp als ik het nog goed hebt, die verkocht in die tijd mayonaise die roze was die noemde ze tomatenmayonaise en lekker dat hij was en zo zijn er nog meer dingen die ik heel goed herinnert neem de kaasmarkt die met Gerrit kaper de kaas boer uit Alkmaar elke vrijdag kaas halen daar.en zo bewaar je de herinneringen. andere zeggen dan opa je word dement.

    Like

   • Theresa Geissler zegt:

    @Ezra70: Wat heeft úw dochter het getroffen met een vader als U!
    U heeft haar wensen gerespecteerd, zelfs dat ze, alleenstaand, moeder wilde worden, twee keer zelfs! En U heeft zonder discussie de zorg voor de kleinkinderen opgepakt!
    Kijk, dààr moet je nou ‘babyboomer’ voor zijn, om dat op uw leeftijd te kunnen.
    Weet die jongere generatie veel! De babyboomers zijn juist degenen geweest, die voor hen de vrijheid hebben bevochten, en de open mind! Alles, wat zij nu zó vanzelfsprekend vinden, dat ze het met droge ogen weer verkwanselen ten behoeve van de multikul! Maar waar U voor open staat…..Ha, daar hadden we indertijd eens bij onze eigen ouders mee aan moeten komen!
    Laat maar kletsen hoor, op dat schoolplein; Niets realiseren ze zich, helemaal niets!
    Lekker makkelijk voor die stagiaire, overigens. Het enige wat U kunt doen is: Uw kleinzoon duidelijk voorhouden, wààr die hoofddoek precies voor staat. En waarom dat niet goed is, wat er allemaal aan vast zit.
    Leg hem maar goed uit, wat èchte vrijheid inhoudt. Als er één is, die dat kan, bent U het…..Als Babyboomer.

    Like

  • Jean zegt:

   Europa MOET islam/barbarij vrijgemaakt worden als het kan zonder geweld maar als het moet dan maar op andere werkwijze als de smeerlapperij maar uit Europa verdreven wordt.

   Like

 20. win zegt:

  een moslim die zich westers voordoet moet je beter in de gaten houden.

  Like

 21. koddebeier zegt:

  Het duo P & W horen in een inrichting voor geestelijk gestoorden thuis. Ze zijn een gevaar voor de samenleving !!

  Like

 22. tjonge zegt:

  blah, was een hele opgave om naar die kopvod + die 5e colonne te kijken.
  meteen geen honger meer….

  Like

 23. Jantje zegt:

  Als ik die bolle kop zie (de rest kan ik niet zien) dan kan ze natuurlijk nooit terug naar “Hoog risico Beveiliging op Schiphol”, toch?

  Like

 24. Klukkluk zegt:

  Mooi artikel weer meneer Pennings.
  Ik volg u al een tijdje maar niet eerder gereaguurt.
  Ga zo door!

  Like

 25. Aegolius cs zegt:

  Anachronisme past in iedere tijd.

  Like

 26. luckybee zegt:

  Smijt ze eruit zelfs God wil dat zo lees de 10 Geboden.Exodus 20 DE TIEN GEBODEN vers 1-26

  Like

 27. Azraël zegt:

  Heb de uitzending nog eens teruggekeken en het spijt mij……ik wil toch even offtopic gaan (het heeft niks met dat kopvodden-topic te doen).

  De uitzending begint over de onrusten in ‘Kiev’.
  Er wordt namelijk nogal makkelijk gepraat over allerlei oplossingen of maatregelingen.
  Er zouden twee kampen zijn; De ene is voor en de andere tegen de president.
  Zo wordt het ons verteld door de media (de welbekende MSM).
  Maar iemand wees mij erop dat het niet zo zwart-wit gezien kan worden.

  De Eukraïne is geen land wat alleen moet kiezen tussen de EU en Rusland.
  Het is een land wat laat zien welke weg wij nu gaan inslaan met de EU als wij er niet iets tegen inbrengen.
  Wij proberen landen in te lijven terwijl een groot gedeelte van de bevolking dat niet eens wil.
  De Sovjets deden dat op die manier vroeger maar dat is passé.
  Zij hebben daar ‘Russen’ gehuisvestigd om een meerderheid te verkrijgen zodat daar een pro-Russische koers gevaren kon worden.

  Over het Midden-Oosten hebben wij de bek vol maar in het ‘Oost-blok’ mag en heeft dat allemaal geruisloos plaatsgevonden.

  De strijd in de Eukraïne laat zien dat de grootmachten met een smerig spelletje bezig zijn.
  Thank God dat het ze niet gaat lukken iz Israël.

  Want daar willen ze eigenlijk hetzelfde bereiken; Zoveel mogelijk palestijnen inbrengen dat daardoor de Joodse entiteit verloren gaat. De Joodse Staat Israël zou daardoor niet meer kunnen bestaan.

  Tevens laat dit conflict zien dat mensen zich niet laten ‘samenklonteren’ tot één geheel. Onder de hoed van een supermacht.

  Voorbeelden te over en toch…..gek genoeg slaat de EU die weg in. Een weg waarin wij gedwongen worden tot iets waarvan een ieder al weet dat het ‘em dat niet gaat worden.

  Mensen; Ontwaak!
  Samenwerken is vaak noodzakelijk in deze tijd maar 1 worden is daarvoor geen vereiste.
  De geschiedenis haalt de gedachten van de EU compleet onderuit.
  Het leidt naar niks.
  Met niks bedoel ik dan; oorlogen, geweld en strijd.

  Het is krankzinnig te zien dat mensen met $-tekens in hun ogen de massa toch op deze manier naar het schavot willen deligeren.

  Ontwaak en zie in waarvoor men u gebruikt.

  Like

 28. Azraël zegt:

  Nu ontopic (wederom na het zien van de uitzending)

  Het is toch niet zo vreemd dat ‘beveiligingsorganen’ haar een stempel geven/inschalen in de categorie ‘gevaar’.
  Zij gaat immers van ‘gematigde’ moslima tot praktiserende moslima.
  Een praktiserende moslim(a) heeft hele andere gedachten over ‘ongelovigen’ dan een ‘gematigde’.
  Ineens worden ‘ongelovige vrienden’, vijanden van die doodscultus.
  Al doet onze regering er alles aan om dat te verbloemen, zo’n stap (naar praktiserend) heeft gevolgen.
  Er verandert iets en dat gaat van ‘medemens’ naar ‘vijand’.

  Dat zij dat niet duidelijk maakt is typerend voor dat slag.
  Dat P&W dat niet duidelijk maakt is ronduit verraad/bedrog.
  Verbloemen, roet in het eten gooien of nog meer van die termen zijn hier van toepassing.

  Die sLinkse Ratten van die slinkse kerk mogen het zomaar uitzenden….
  Wie gaat hun stoppen in dit bedrog?
  Waarom komt deze linkse mind-controle uberhaupt op een publieke zender?

  Wanneer barst de bom eens in dit land?
  Het is toch niet normaal meer dat wij alleen maar vergiftigt worden met deze retoriek.

  Er is ook een andere kant van het geheel. Waarom wordt dat tegengehouden voor de massa?

  Like

 29. Republikein zegt:

  Zeekoe uit de Nijl.

  Like

  • Schijtsaucijs zegt:

   Die weet waar ze haar snot moet afvegen als ze verkouden wordt.

   Like

   • Theresa Geissler zegt:

    Dóen ze ook! Lees “Not without my daughter” van Betty Mahmoody er maar op na.
    Nou leed die wel duidelijk aan typisch Amerikaanse smetvrees -weer het andere uiterste- maar niettemin…..

    Like

 30. Fleur zegt:

  Dit artikel is toch niet serieus? Ik heb nog nooit zo iets belachelijks gelezen; rotzooi is dit.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s