De stelling van de week

Screenshot_11

“Wassenaar lijkt me een uitstekende gemeente voor huisvesting van pedofielen zoals Benno L.”

Click onderstaande link aan om uw stem uit te brengen (rechts onderaan op de pagina):

http://www.popned.nu/

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

7 reacties op De stelling van de week

 1. delamontagne zegt:

  Ik heb gestemd met”:EENS”, maar wilde erbij zetten:” Wel in de buurt van de “Bronckhörsten”.
  Er woont in Wassenaar n.l. ook nog gewoon volk.

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   De “Bronckhörsten?” Oh, “De Hórsten!”
   Goed idee, bij voorkeur in een woning op het terrein-zelf…….
   Zal men desnoods íets beter op de drie wurmen moeten passen, die ‘prinsesjes’ genoemd worden, maar ach, personéél genoeg…..

   Like

 2. luckybee zegt:

  Nadat hij gecastreed is ? vind ik ook, ook in Wassenaar leven vele kleine kinderen.

  Like

 3. vanhetgoor zegt:

  “Alle Turken terug naar Marokko!” stond er ooit eens op een muur. Toen ik de stelling van de week las moest ik daar aan denken. Alle pedo’s naar een andere plaats, dat moet toch wel duidelijk zijn dat dit geen oplossing is. De vervuiler betaalt, de veroorzaker moet met de gebakken peren zitten. Het wegsturen van een pedofiel uit de kinderrijke straten mag dan misschien wel een oplossing lijken maar dat is het niet! Daarnaast is het ook niet rechtvaardig.

  Laat ik voorop stellen dat elke pedofiel per definitie geestelijk gestoord is, geen normale man zou er aan denken om te doen wat hij doet. Maar geestelijk gestoord zijn en gekke dingen denken zijn betekent nog niet dat er handelingen worden uitgevoerd. Daar is een groot verschil tussen, misschien zijn er wel veel meer pedo’s dan we denken. Maar misschien kunnen die mannen zichzelf in de hand houden en komen zij nooit tot het werkelijke misbruik. De reden waarom sommige mannen kinderen misbruiken ligt aan de gemeenschap waar zij in opgroeien of in leven en de omstandigheden. Als er totaal geen enkele sociale controle is dan kan iemand met pedo-nijgingen er makkelijk toe over gaan om te komen tot daden. Als iemand leeft in een betrokken en sociaal voelende samenleving dan wordt zo iemand tegengehouden. Niet alleen door de maatschappelijke druk, maar ook door zijn morele plicht om NIET aan zijn nijgingen toe te geven. Op het moment dat er geen sociale druk meer is om zich te conformeren aan wat maatschappelijk wenselijk is kan men doen en laten wat men wil. Dáár zit het probleem, daar zit het gevaar. Een verantwoordelijk iemand die bij zichzelf pedofiele nijgingen bespeurt die vraagt psychische hulp.

  Wanneer het welbevinden van de maatschappij iemand geen flikker meer uit maakt dan gooit men rotzooi op straat, ververst men de motorolie op straat en laat alles in het putje lopen. Het zelfde gebeurt met pedofielen, in de ene stad wil men deze pedofielen het liefste dumpen in een àndere stad. Maar ik ben van mening dat elk dorp en elke stad zelf zijn eigen pedofielen moet laten zitten waar ze zitten. De inwoners van dat dorp of die stad hebben verzuimd om sociale controle uit te oefenen. In het geval van Benno Larue is het zo dat hij ca. twintig jaar lang zwak begaafde meisjes heeft kunnen aanraken op plekken waar dat niet hoort. Niemand van de ouders heeft ooit de moeite genomen om eens een zwemles bij te wonen, niemand heeft het gecontroleerd. Totale desinteresse!

  Alle Turken naar Marokko sturen heeft net zoveel zin als pedofielen naar een ànder dorp sturen, ze moeten terug naar de plaats waar de problemen zijn ontstaan. Daar waar ze maatschappelijk zijn ontspoord, daar waar er oorspronkelijk geen plek voor hen was. Een zorgzame samenleving zorgt ook voor mensen met een kleine afwijking. Juist die mensen hebben extra aandacht nodig, extra controle. Als in het verleden in Marokko er voor de mannen met een lage opleiding werkgelegenheidsprojecten waren opgezet was het niet nodig geweest om deze mannen in Nederland te dumpen. Het zelfde geldt voor Turken. Ze zijn niet naar Nederland gekomen omdat ze in Turkije een goede baan hadden en kans op een vrouw zonder snor die niet hun nicht was. Marokko en Turkije hebben hun simpele neefjes op de bus naar Nederland gezet, doelbewust! Ze waren in de hoop voorgoed van ze af te zijn. En nu zouden pedofielen de zelfde weg moeten gaan als Turken en Marokkanen, ergens dumpen om van ze af te zijn. De mensen die dat willen zijn zeer onverantwoordelijk, en zeer zwak sociaal! Iedereen weet wat voor problemen er met Turken en Marokkanen in Europa zijn gekomen, slecht opgeleide mensen die alles niet zo heel erg goed begrijpen, de kosten zijn extreem hoog geweest, de landen van herkomst hebben hele volksstammen naar het buitenland gejaagd.

  In België doet men het goed, daar worden werkloze Nederlanders tot maximaal drie maanden de tijd gegeven om weer werk te vinden of ze moeten terug! Werkloze of criminele Turken of Marokkanen moeten gewoon terug naar het land van herkomst. Een pedofiel is het probleem van het dorp of de stad dat er bij gestaan heeft en NIET heeft gezien dat deze man ontspoorde. Aanleg en gelegenheid maken van een beetje gestoorde man een pedofiel, maar met sociale controle kan VOORKOMEN worden dat iemand met pedofiele nijgingen over de schreef gaat.

  Like

 4. Rick zegt:

  Betrap diverse reaguurders op een enigszins dubbele moraal….
  Aan de éne kant continue steen en been klagen indien bepaalde groepen “cultuurverrijkers” een selectieve keuze uit onze wetgeving menen te mogen maken. “Men” is het dán unaniem én luidruchtig eens met de stelling; “Dat IEDEREEN zich heeft te voegen naar de Democratische Wetgeving der Nederlanden”. In het geval van Pedofiel Benno L. menen deze zélfde voorvechters van het Nederlandsche Recht zich plotsklaps van het padje af te mogen begeven.
  Naar mijn bescheiden mening een flagrante alsmede ondermijnende aantasting van onze, toch al zo wankele, rechtstaat.

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Als je bedoelt, dat een rechtstaat in geen geval mag tolereren, dat het ooit tot volksgerichten komt, om het even vanwege wàt, heb je mijn onverdeelde steun!

   Like

 5. @ vanhetgoor, 22 februari 2014 om 16:19

  ‘Als er totaal geen enkele sociale controle is dan kan iemand met pedo-nijgingen er makkelijk toe over gaan om te komen tot daden. Als iemand leeft in een betrokken en sociaal voelende samenleving dan wordt zo iemand tegengehouden. Niet alleen door de maatschappelijke druk, maar ook door zijn morele plicht om NIET aan zijn nijgingen toe te geven.’

  Dus volgens u kwamen pedoseksuele daden in de jaren vijftig in Nederland niet voor? Noch in orthodox Joodse kringen in New York? Laten we maar geen discussie beginnen over de vraag of islamitische samenlevingen per definitie niet sociaal voelend genoemd kunnen worden.

  U begrijpt, ik heb zo mijn twijfels over het door u geschetste ideaalbeeld van een betrokken en sociaal voelende samenleving waarbinnen pedofielen worden gestopt voordat ze tot actie over kunnen gaan.

  Het was u misschien wel duidelijk, maar (ik noem het hier toch maar even) de portee van de stelling is dat zogenaamd beschaafde en weldenkende Nederlanders de praktische gevolgen van hun beschaafdheid en weldenkendheid graag buiten hun eigen keurige wijken en plaatsen houden, of het nu om de multiculturele samenleving of de huisvesting van veroordeelde pedofielen en andere ‘kwetsbare groepen’ gaat.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s