Kempen: Asielzoekers krijgen nu contant geld

Screenshot_9

Na jarenlang touwtrekken is opnieuw een hardnekkig geuite eis van de Groenen realiteit geworden. De “mensonwaardige” praktijk om asielzoekers in Duitsland op kosten van de belastingbetalers te voorzien van eten, kleding, meubels en dingen voor de dagelijkse behoefte wordt in Kempen (Nordrhein-Westfalen) met ingang van 1 mei beëindigd. Je kunt het deze mensen per slot van rekening niet aandoen dat diegenen, die gaan over de kassen van de brave Duitse burger de mogelijkheid krijgen om alles zo voordelig mogelijk af te wikkelen. Kempen maakt een einde aan dit discriminerende gedoe, asielzoekers krijgen nu een soort “vluchtelingenloon” uitbetaald.

Dr. Michael Stoffel van de Vluchtelingenraad Nordrhein-Westfalen had, net zoals de Groenen in Kempen, herhaaldelijk geëist om het principe van betaling in goederen af te schaffen. Ook afdelingschef sociale zaken Michael Klee vindt het beter wanneer men het geld rechtstreeks zonder voorwaarden aan de asielzoekers geeft.

De “Rheinische Post” bericht:

Al twaalf jaar lang krijgen asielzoekers en zogenaamde gedulde buitenlanders, die al twee jaar lang in stedelijke gemeenschappelijke onderkomens wonen, in Kempen een mix van geld en betaling in goederen. Als betaling in goederen geldt sindsdien het onderkomen. De kosten voor voeding en kleding krijgt men in de vorm van waardebonnen. Daarbij komt contant zakgeld. De uitbetaling van de geldbedragen en de uitgifte van de waardebonnen voor levensmiddelen vindt tweemaal per maand plaats. De asielzoekers krijgen tweemaal per jaar waardebonnen voor kleding. (…) Na een principiële uitspraak van het Duitse federaal constitutioneel gerechtshof in juli 2012 moesten de gemeentes de bedragen voor zakgeld voor asielzoekers al aanzienlijk verhogen – van eerst € 50,- naar nu € 150,-

Veel gemeentes zouden al zijn overgestapt naar het contant geld principe. Al in september vorig jaar had ook de integratiegevolmachtigde van de Beierse regering, Martin Neumeyer, ertoe opgeroepen een einde te maken aan deze “discriminerende praktijk”. Nu krijgen de asielzoekers in Kempen tweemaal per maand een cheque voor contant geld.

We stellen dus vast: wanneer men de “vluchtelingen” alles wat ze voor een gepast bestaan in ons land nodig hebben voor de neus neerzet en hen bovendien ook nog zakgeld geeft, is dat “mensonwaardig” en “discriminerend”. Dat het doel van deze regeling was om de kosten voor de noodzakelijke dingen van het leven op deze manier zo laag mogelijk te houden, speelt daarbij geen rol. Het is veel beter om de mensen, die onze taal niet machtig zijn en ook de gebruiken betreffende prijs en kwaliteit niet kennen, geld in de hand te geven en ze op de spannende, maar “waardevolle” reis van alle zelfverzorgers te sturen.

Rest alleen de vraag wat er gebeurt wanneer deze pseudo inkomensgerechtigden aan het eind van het geld nog zoveel dagen tot de volgende cheque over hebben? Wanneer alles aan nutteloze zaken of te dure kleding werd uitgegeven en er niets meer over is voor levensmiddelen? Geeft men hen dan nog extra “discriminerende levensmiddelenpakketten” of krijgen ze een uitnodiging van de Groenen in een restaurant naar keuze?

Vaak ben je geneigd om te eisen dat stommiteit strafbaar gesteld wordt.

Screenshot_10

Bron:
www.pi-news.net
Door: L.S. Gabriel

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Integratie", "Nuttige idioten", "Verrijking", Appeasement, Dhimmitude, Duitsland, Groenen, hersenspoeling, Immigratie, Krankzinnigheid, landverraad, Linkse Kerk, Multiculti, Naïviteit, praatjesmakers, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie. Bookmark de permalink .

28 reacties op Kempen: Asielzoekers krijgen nu contant geld

 1. Tom Hendrix zegt:

  Gloeiende nog aan toe, de Duitse ROVERHEID is nog GEKKER als de “halve zolen”, die wij in Den Haag hebben zitten. Bij de “kloten van Herodes, overal krijgen de roden en de linkse groenen het voor elkaar om Sinterklaas te spelen voor Jan en Alleman, behalve voor de eigen bevolking. Alles wat ook maar moslim is of gelukzoeker- meestal ook nog kerels- krijgen alles voor NIETS, terwijl de Duitse belastingbetaler, -net zoals bij ons- ervoor mag opdraaien. Dankzij de PLOERTEN van de EUSSR en de rest der RODEN in heel Europa gaan we naar de filistijnen!

  Like

 2. bigljohn zegt:

  Ik zie de wervingsadvertentie voor gelukszoekers al in de Derde wereld. Het zou een nieuwe actie van de E.U. kunnen zijn. WORDT GELUKSZOEKER. Gratis inkomen zonder werken. Gratis medische verzorging. Gratis alle vormen van hulp en bijstand. Discrimineren van de autochtone bevolking wordt ten zeerste aangeraden alsmede het opdringen van het Islam geloof. Speel de gediscrimineerde zielepiet, dat levert extra voordeel op. Maar ook zonder zo’n advertentie verwordt Europa tot een tweede Arabische regio waar Muzelmannen en de Sharia de dienst uitmaken, vanwege de; Zegt het voort, zegt het voort, zegt het voort mond tot mond reclame in de Derde wereld.

  Like

 3. Sjaak zegt:

  Dank zij de groene brigade die de leuzen klaarstomen
  en de weg vrij walzen voor de immigranten-asyl-soziaalpot !
  Maar wel betaald door de Europese belastingbetaler !
  Maar wacht maar af totdat de deksel van de stoomketel afvliegt !

  Like

 4. bobzelf zegt:

  ZIJN ZE VROEGER ALLEMAAL MET HUN HARSUS OP EEN STRAATTEGEL GEVALLEN IN DE SPEELTUIN ???
  IN WELKE KUIS VERROTTE WERELD LEEF IK TOCH ????
  ALLEMAAL O.L.O AFGEMAAKT ???

  OLO ONTZETTEND LAAG ONDERWIJS !!!

  JEZUS CHRISTUS , EN DAN ZEGGEN DAT IK GESCHIFT BEN !!

  KUS BOB X X X EN HUG

  Like

  • Driek zegt:

   @Interessante mededeling bobzelf, maar u hoeft toch niet zo tegen me te schreeuwen? En ik vind u helemaal niet geschift. U moet zich niets aantrekken van wat andere mensen over u zeggen hoor.

   Like

   • bobzelf zegt:

    WHAHAHAHAHA, HA , LET OP EEN NRC LEZERT !!!!!!!!!!!!!!!!!
    EEN GEEN ID666 STEMMERT !!!
    LEUK U TE ONTMOETEN !!!!
    WAKKER GEWORDEN , EINDELIJK ????
    OF KWAM U EFFE ZEIKEN ???
    OVER HOOFDLETTERS , WAARSCHIJNLIJK ??
    Zelf avond BLO en 2 jaar verplicht perenplukken ???
    GESTUDEERD WAARSCHIJNLIJK VAN MIJN CENTEN ??
    nou hoop u nog wat langer op deze geweldige site te zien !!!
    waar mensen voor hun mening uitkomen !!

    MAAR DAN ZONDER ALLE LEUGENS VAN UW LANDVERRADERS EN OMHOOG GEVALLEN KLOOTZAKKEN !!

    MAAR MISSCHIEN KRIJGEN WE U WAKKER ??

    WELTERUSTEN , SNEUNEUS !!

    Like

   • E.J. Bron zegt:

    Kalmpies aan bob! Driek is de beroerdste niet!!

    Webmaster

    Like

   • Lucie zegt:

    Ja Bobzelf,deze Driek kan inderdaad heel erg z……

    Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Dat is het allemaal niet, Bobzelf, maar het zijn Duitsers en die zijn om een schéét al bang, dat men ze met Hitler en het Nationaal-Socialisme vereenzelvigt.
   Daar zullen ze toch eens van af moeten, anders graaft dat prachtige land haar eigen graf! Ze laten veel te veel toe en vergeten zichzelf.
   IK heb ze nooit iets verweten, ook al deden ànderen het. Ik heb ze altijd al aardig gevonden en gehoopt, dat ze goed op zichzelf en hun mooie cultuur zouden passen.
   Maar nu verkwanselen ze àlles, uit angst, racistisch te lijken.
   En dan die ‘Bundeskanzlerin,’ die Merkel…..Goed te ‘merken,’ dat die afkomstig is uit de DDR; heeft alles van een landverraadster in zich! (Hoe komt dat nog bij de CDU terecht? Wijlen Franz Joseph Strauss van zusterpartij CSU zou zich ómdraaien in zijn graf!)

   Like

 5. Monalisa zegt:

  bobzelf hoeveel; kogels heb je al?

  Like

 6. De politieke partijen denken natuurlijk dat als ze asielzoekers volop geld geven dat dan de criminaliteit en discriminatie van zulke mensen reuze mee zal vallen. Dan komen zulke mensen die strafbaar zijn niet meer in het gevang, denken ze. Ze hebben niet in de gaten dat hooguit 2 % van de misdadigers uit die hoek in het gevang komt. De rest van de gepakten uit die hoek krijgt een waarschuwing of taakstrafje. We zitten wel mooi met die koppensnellers en rovers opgescheept! Ze binnen halen is gemakkelijk maar terug sturen naar Afrika en het Midden Oosten…

  Like

 7. bobzelf zegt:

  ALS ER STERREN AAN DE HEMEL STAAN !!!
  VOLGENS FRANSKE BAUER !!!
  WEHAHAHAAHAHA
  HEBBEN JULLIE AL ONTDEKT O.A. OP INTERNET !!!

  DAT HET GEKKENHUIS IN UKRAINE GEORGANISEERD IS DOOR USA EN BRUSSEL ??

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @ bobzelf: 19.15. uur. Bob, dat de vuile ploerten in Brussel ermee te maken hebben, betwijfel ik geen moment. De vuile smerige SCHEINHEILIGE BENDE von Rampuy, Barosso, en Schulz hebb3en flink gestookt. En potverdorie, een democratisch gekozen president wordt gewoon afgezet! En deze VUILE EUSSR DRAAK, zal onze VRIJHEID INPERKEN! Het smerige vieze gore communistentuig!

   Like

   • Tistochwat zegt:

    Bij de baard en het schaamhaar van de profeet: ik ben het weer helemaal met je eens, beste Tom en ik vrees dat we ons voorlopig nog groen en geel moeten ergeren aan linkse idioten en idem islamofielen!

    Like

   • Lucie zegt:

    Niet vergeten die vuile moslimbroeder Obama…..

    Like

  • Tistochwat zegt:

   Is uw toetsenbord weer op hol geslagen, heer bobzelf? 😛
   Ik vind dat eigenlijk wel prettig; het leest een stuk gemakkelijker door die grotere letters.

   Like

   • bobzelf zegt:

    kijk dat is nou een hele gave opmerking,

    DE GEMIDDELDE LEEFTIJD MET AL DIE LEESBRILLEN ????? WHAHAHAHAHA

    IK DENK , IK HELP EFFE

    JA , HOOR IK HEB HET GEWOON OPGEGEVEN !!!

    OOK DIT CHINESE TOETSENBORD EN DIE CHINESE COMPUTERT ,

    WEIGEREN NAAR DE EU TE LUISTEREN .!!!!!

    EN DAN IEDERE KEER DAT TAKKEN UKRAIN/RUSSISCH ER TUSSEN DOOR !!!

    ALS MENSEN GAAN ZITTEN ZEIKEN , ZE GAAN HUN GANG MAAR !!

    GROSSE BUCHSTABEN SOLL ES SEIN , VON HEUTE,

    GRUSS ADOLFA MERKEL X X X X

    Like

 8. Sjaak zegt:

  Vluchtelingsonderkomst Stuttgart !

  Like

 9. Fred zegt:

  Euhh, nee hoor.
  Dit heeft helemaal geen aanzuigende werking.
  Er zullen echt niet nòg meer asielzoekers deze kant op komen.
  Ècht niet.
  Nee hoor.

  Like

  • exter39 zegt:

   Onder welke steen heb je ,je huis ,geen courant ,geen T.V. en geen contackt met de buiten wereld ,ja dan kun je deze uispraken doen,maar door de ontwikkelings hulp die we jaren geleden ( toen het hier nog goed ging ) gegeven hebben kunnen er sommigen lezen, en laat die mou net werk gevonden hebben in het transporteren van gelukzoekers naar europa, en om de dwazen in het parlament aan het werk te houden, geven ze nu ook nog contant geld aan de nieuwkomers, lachen man , die bellen metteen naar de test dat ze maar zo snel mogenlijk moeten komen. en jij Ered zgd dat valt wel mee , neem er een paar in huis zou ik zeggen, en dan spreek ik je nog .

   Like

 10. Republikein zegt:

  Een normaal mens heeft toch minstens een verhuiswagen nodig, mijn rug zou eraan gaan.

  Like

 11. Jade zegt:

  Het enige wat men moet doen, doet men niet:
  Al die hottentotten terug sturen naar het land van herkomst…
  Eens gelezen op geenstijl…”Europa heeft zichzelf voor de trein geworpen.”
  En zo is het…

  Like

 12. Tistochwat zegt:

  Het mooie zou zijn, als de rooien ALLE vluchtelingen, asielzoekers e.d. naar Nederland zouden halen… Dat is een prachtig en nobel rood streven. http://home.wanadoo.nl/dewilde-deligny/emoticons/fubar.gif

  Alleen snappen de rooien niet dat er hier op een gegeven moment geen cm² ruimte meer over is, om die lui te stallen, zodat we straks als legbatterij-kippen opgestapeld zitten.
  Ook vragen de rooien zich kennelijk niet af wie deze dure hobby straks moet gaan financieren als alle werkende Nederlanders uitgeroeid zijn.
  Het barst in de wereld van de armoedzaaiers, oorlogvoerders, koppensnellers en hongerlijders; hoe moeten we al die lui in vredesnaam in dit zotte kleine landje aan het vreten houden???!!

  Like

  • @Tistochwat: Door al die asielzoekers krijgt Nederland vanzelf de status van een Afrika-landje of een Midden-Oosten-landje.

   Like

  • Republikein zegt:

   Jan Mulder zei ooit dat hij wilde dat de Chinezen naar Nederland zouden “verhuizen”.
   Ja, ik weet ook wel dat ie niet spoort, zn ballen afknippen zou een mooi antwoord zijn geweest, weet hij veel, neuken doet ie vast niet meer met Jojanneke.

   Like

 13. Crava zegt:

  Ik zou heel hard willen lachen om de reacties (sommige zijn echt leuk!) als het allemaal niet zo om te janken was! En de gemeenten en woningbouwverenigingen heulen overigens net zo hard mee, want voor je het weet worden er plotsklaps heel stiekem asielzoekers in de seniorenwoning naast je gehuisvest! En jij maar € 509,- per maand schuiven! BAH!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s