Oh te gek! Moslima’s bevrijden zichzelf

Screenshot_4

De catfight om wie de goeiste feminist is woedt voort. Lees gerust verder, paternalistische moslimhatende GeenStijlreaguurder (m), straks wordt het leuk en gaan we gewoon gepeperde dingen over de islam zeggen, want alleen feminisme is saai. Goed, de kwestie. Nu niemand Asha Tuinbroeke meer serieus neemt dankzij een uitstekend commentaar van Machteld Zee komt nu Nadia Ezzeroili met de volgende stap in het discours. Nadia, exmoslima die nog altijd ❤ allah, vindt de bemoeienis van witte, elitaire mevrouwen met de emancipatie van moslimae maar ‘paternalistisch en betuttelend.‘ “Feminisme is al lang geen bezigheid meer voor verlichte blanke, hoogopgeleide vrouwen die reddingsvestjes staan uit te delen aan moslimvrouwen, zodat ze veilig op hun emancipatiegolven kunnen surfen.” Haha, grappig he?

Lees verder>>>
(h/t Martien Pennings)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

6 reacties op Oh te gek! Moslima’s bevrijden zichzelf

 1. stef zegt:

  voor moslima’s 75 chippendales in de hemel na emancipatie

  Like

 2. fleckie zegt:

  “LAAT ZE. TOCH. HUN. EIGEN,!….BOONTJES,! DOPPEN”. En…..”ONDANK. IS DES. WERELDS …LOON”.

  Like

 3. Theresa Geissler zegt:

  Ja, hoor, Moslima”s bevrijden zichzelf……Met zo’n drie, vier eeuwen misschien. Tenslotte is de ene hoofddoekdraagster nu eenmaal niet al te capabel om de andere te stimuleren tot emancipatie en zelfs àls ze de hoofddoek hebben afgelegd stikken ze nog van de onzichtbare remmingen -vergis je niet- die hen beletten, hun lieve zusters definitief onder het juk vandaan te helpen. Dus dat schiet niet op. De krabbenmand-mentaliteit ligt ze nog altijd beter (logisch, omdat die vanouds ingebakken zit) en intussen zitten wij hier in het westen nog steeds tegen de ‘geplante vlaggen aan te kijken, die lijken te schreeuwen: “Ik ben moslima, alleen zoals ík het doe, is het goed!” Zelf ben ik er intussen heus wel achter, dat het vergeefse moeite is, om te proberen, zulke creaturen te ‘redden,’ maar je vraagt je dan wel af, wat ze op den duur nog híer willen, als ze in het midden-oosten veel beter geaccepteerd zouden worden…..
  -Wàt zegt U? Profiteren, provoceren en dóórdrammen? Hé, dat was nu nog wer-ke-lijk niet in me opgekomen. Hartelijk dank!

  Like

  • Luchtpint zegt:

   Het was te voorzien dat “Westers paternalisme” nu het probleem ging worden in hun hoofd. Feministen hebben er geen belang bij dat moslim paternalisme zelf zou worden aangeklaagd. Die wildbreiende hobby-feministen van tegenwoordig zouden anders wel eens een mes tussen hun ribben kunnen krijgen of bijtend zuur in hun gezicht van moslim paternalisten. Dat is veel te gevaarlijk, natuurlijk…

   Dat verklaart alles uiteindelijk !

   Like

 4. luckybee zegt:

  Jammer genoeg staat dat niet in de Koraan of a Hadith,ze moeten zelfs de 72 maagden versterken, door ook een hoerie te worden.

  Like

 5. Jelle R zegt:

  ‘Goeiste’ ?? :s

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s