Satire: “Süddeutsche Zeitung” ontvangt Islam-Mediaprijs 2014

Screenshot_5

De “Süddeutsche Zeitung” wordt onderscheiden met de Islam-Mediaprijs 2014 van de Organisatie van de Islamitische Samenwerking (OIC). Dit maakte emir sjeik Tamim bin Hamad al Thani, het staatshoofd van Qatar en voorzitter van het prijsuitreikingscomité, in Doha bekend. Met de Islam-Mediaprijs van de OIC worden jaarlijks belangrijke pro-islamitische nieuwsberichten van kranten, tijdschriften, radio- en tv-zenders in de hele wereld gehuldigd, die belangrijke bijdragen leveren in het belang van een wereldwijde islamisering. Als “kranten” in de zin van deze regeling gelden ook publicaties van de Duitse mainstream pers.

De Organisatie van de Islamitische Samenwerking (OIC) is een organisatie van meer dan 50 landen, waarin in principe de islam de staatsreligie of de religie van de bevolkingsmeerderheid is. De “Islam-Mediaprijs” behoort tot de belangrijkste onderscheidingen van de islamitische wereld.

De OIC had in 1990 in haar “Verklaring van Cairo” over mensenrechten in de islam besloten uitsluitend de islamitische wetgeving als basis voor de mensenrechten toe te passen en tegen deze achtergrond de door de Verenigde Naties besloten Universele Verklaring van de Rechten van de Mens quasi afgewezen. Aanvullend had de OIC het besluit genomen om strategieën uit te werken die gericht zijn tegen een anti-islamitische en voor een pro-islamitische mediaverslaggeving in de wereld en in dit verband de jaarlijkse Islam-Mediaprijs in het leven geroepen.

In de motivering voor de prijsuitreiking aan de “Süddeutsche Zeitung” staat: “De Süddeutsche Zeitung zet zich op erkentelijke en dankbare wijze in voor de islamisering van Duitsland. Haar verslaggeving is een voorbeeld voor een pro-islamitische mediawereld in de zin van de doelstellingen van de OIC.” De jury prees vooral “de moedige en energieke inzet van de ´Süddeutsche Zeitung´ voor het geplande islamcentrum ZIE-M (nu: Münchener Forum voor Islam – MÜFFI) in München”, dat “een voorbeeld voor de nieuwe feitenvrije Duitse pseudo onderzoeksjournalistiek in het belang van de komende islamitische wereldorde in Duitsland en Europa” zou zijn.

De “Süddeutsche Zeitung” deelt de met omgerekend 4,7 miljoen euro gedoteerde Islam-Mediaprijs 2014 met de islamitisch-Arabische tv-zender “Hamas24” met zetel in Gaza-Stad.

Het islamitische emiraat Qatar, waarvan het staatshoofd op dit moment voorzitter van het prijsuitreikingscomité van de OIC is, is – behalve de Europese Unie – een van de belangrijkste financiers van Hamas in de Gazastrook. Tegelijkertijd is het islamitische emiraat Qatar van plan om met ondersteuning van alle fracties in de gemeenteraad van München het geplande Europese islamcentrum in München met 30 miljoen euro te financieren.

De prijsuitreiking zal midden 2014 in Qatar in het kader van een traditioneel “kamelenfeest” plaatsvinden, de jaarlijkse festiviteiten ter gelegenheid van de oprichting van de staat Qatar, die culmineren in de verkiezing van de “kameel van het jaar”.

Screenshot_3

Heribert Prantl (foto boven het artikel), lid van de hoofdredactie van de “Süddeutsche Zeitung”, en Khaled Mashal, chef van het Politbureau van Hamas, zullen de prijs in ontvangst nemen.

In een interview met de staats tv-zender van Qatar toonde Prantl zich met het oog op de prijsuitreiking “enorm ontroerd en dankbaar”. De prijs zou voor hem een “verplichting en aansporing zijn om de islamisering van Duitsland met alle journalistieke middelen ook in de toekomst positief te begeleiden en energiek op te treden tegen alle kritiek op de vreedzame islam.” Prantl liet zich tegelijkertijd opnieuw positief uit over het in München geplande centrum voor de islamisering van Europa, dat hij een “in steen gebeiteld uiterlijk teken voor het samengroeien van vredelievende culturen onder een toekomstig beschermheerschap van de vredelievende en democratische islam” noemde.

Aan de prijsuitreiking nemen bovendien op uitnodiging van het islamitische emiraat Qatar vooraanstaande vertegenwoordigers van de Duitse islamlobby deel: de burgemeester van München Christian Uhde (SPD), Claudia Roth (Groenen), vertegenwoordigers van ver.di, Pierre Vogel (islam-missionaris), Aiman Mazyek (Centrale Raad van de moslims in Duitsland) evenals Lieschen Müller van de overkoepelende organisatie van dombo´s en goedmenschen.

Klaus Wowereit, de burgemeester van Berlijn, die als speciale afgezant van de Duitse regering, de ministerraad en het parlement aan de feestelijke prijsuitreiking in Qatar zou deelnemen, heeft zijn deelname “op grond van een te volle agenda i.v.m. met het op korte termijn plaatsvindende openingsfeest voor de Berlijnse luchthaven” afgezegd. Politieke waarnemers zien echter verbanden met reiswaarschuwingen van het ministerie van Buitenlandse Zaken voor Qatar. Daarin staat o.a. dat homoseksualiteit in Qatar verboden is en met gevangenisstraffen van tot 15 jaar kan worden bestraft.

Als speciale afgezant van de Duitse regering, de ministerraad en het parlement zal nu in de plaats van Wowereit de minister van Binnenlandse Zaken van de deelstaat Nordrhein-Westfalen, Ralf jager (SPD), naar Qatar reizen. De deelstaat Nordrhein-Westfalen, die onlangs als eerste deelstaat islamonderwijs op scholen heeft ingevoerd en als bolwerk geldt van de salafisten-scene in Duitsland, geniet groot aanzien in de islamitische wereld.

Ondertussen kondigde de “Süddeutsche Zeitung” aan het geld van de prijs te gebruiken ten gunste van diverse islamiseringsprojecten in Beieren, o.a. voor de duurzame subsidiëring van afgewezen islamitische asielzoekers. Hiertoe behoren de projecten “Geen illegaal is illegaal”, “Weg met de Alpen – vrije toegang voor moslims” en “Jodelcursus voor moslims”.

Screenshot_2

Logo van de “Organisatie van de Islamitische Samenwerking”, OIC

Bron:
www.pi-news.net
Auteur: smiley

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Nuttige idioten", Appeasement, Censuur, Desinformatie, Dhimmitude, Duitsland, Islam, Islamisering, Islamofilie, Krankzinnigheid, Satire. Bookmark de permalink .

7 reacties op Satire: “Süddeutsche Zeitung” ontvangt Islam-Mediaprijs 2014

 1. Cathja zegt:

  Van dit bericht ga je toch over je nek? Wát een haat jegens de autochtone Duitsers zit er verscholen achter de opmerkingen van ‘de heer’ Prantl. Hoe eerder Duitsland geïslamiseerd is en toegevoegd is aan de moslimwereld, hoe gelukkiger en ontroerder deze man is, want de islam is volgens hem toch zó’n vreedzame godsdienst! Dit soort figuren zijn de meest gevaarlijke Duitsers die er zijn! Ik walg van deze man! Wat doet hij zijn vaderland aan!
  Ik hoop dat als in Nederland dergelijke prijzen uitgereikt gaan worden, er zó’n geweldige volkswoede uitbreekt, dat onze overheid niet weet waar ze dekking moeten zoeken!
  Dit laten we in ONS LAND toch niet gebeuren zeker?

  Echt, kótsmisselijk word ik van dit bericht!

  Like

 2. luckybee zegt:

  Ik wist niet dat de Suedduitse Zeitung pro moslim is/was.

  Like

 3. Wat ‘heerlijk’ links weer! Ook die NSB-er kop van die vent met kameel op de foto! Kom maar naar Europa moslims en vestig de sharia hier, doe maar net of jullie vredelievend zijn!

  Like

 4. D.Day zegt:

  Normaal gesproken moet je blij en trots zijn als je een prijs krijgt. Maar als ik deze prijs zou krijgen, dan zou het schaamrood mij op de wangen komen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s