Verkiezingen 2014: Over kereltje Pechtold en de doelstelling van zijn partij D66

Screenshot_17

(Door: Martha N.)

Partij D66 over fatsoen. Alexander Pechtold de haatzaaier. Welke partij kan ik nog vertrouwen? De verkiezingen komen er weer aan, de trukendoos wordt weer opengetrokken. Waar de coalitie eerst één gesloten front vormde tegen de PVV, dus tegen Geert Wilders, zo ver staan ze nu weer tijdelijk van elkaar af, het is nu even ieder voor zich. Ja, we wonen in een Nederlandstalig land, onze politieke leiders en leidsters zijn zich hiervan bewust, maar bij een verkiezingscampagne telt iedere stem. En zo, Nederlandstalige inwoners, kan men tot zijn verbazing verkiezingsleuzen tegenkomen die in het Turks geschreven zijn, dit in ons eigen vaderlandje. Lezen we in Turkije ook verkiezingsleuzen in het Nederlands?

PvdA, D66 en Groen Links hebben geen problemen met een campagne waar de tekst op posters in het Turks staat. Terwijl de vorige keer besloten werd de posters te verwijderen, zegt men nu staalhard: Campagnevoeren in het Turks valt onder de “Vrijheid van meningsuiting”. Aha, juist, duidelijk, maar dan geldt dit recht ook voor de PVV mensen..! Ja, ja, hoe geloofwaardig zijn sommige politici nog..? Sammie en Spek, zijn nu in de strijd om het gewin van de “Stemzieltjes” de eigen coalitiepartners (VVD en “gedoger” D66)  aan het  besmeuren.

Nu we het toch over D66 hebben… Eén van de doelstellingen van deze partij is: “Vrouwen – Mannen – Mensenrechten.” Een team moet zich bezighouden met de gelijke behandeling van mannen en vrouwen in de samenleving. Hierbij wordt er voor het gemak even aan voorbij gegaan dat moslimmannen de vrouwen absoluut niet zien als gelijkwaardig en gelijkberechtigd. En om eerlijk te zijn, is er totaal niets van deze prachtige doelstelling terug te vinden in de behandeling door Pechtold (en consorten) van Geert Wilders en de PVV. Als blikken konden doden, dan was de Heer Wilders al lang dood en begraven, de aanvallen tegen de PVV door Alexander Pechtold zijn ergerlijk en spreekwoordelijk. Het enige programmapunt van D66: alles naar Europa, weg met Wilders. Waar zijn de “Kroonjuwelen” gebleven… “Gekozen burgemeester, bindend referendum en afschaffen Koningshuis”?

Ook, en misschien wel juist, “De Partij voor de Vrijheid” heeft recht op een vrije en democratische meningsuiting. Dit vanwege het feit dat deze “Partij” opkomt voor ons Hollandse land en zijn bevolking.

Geert Wilders spreekt niet alleen voor zichzelf, maar vertegenwoordigt de stem van vele Nederlanders, de autochtonen wel te verstaan. Door de PVV worden geen posters in het Turks uitgedeeld, zij heeft deze stemmen niet nodig, maar wel onze stem, een stem voor vrijheid!

Samen met de PVV zijn veel Nederlanders tegen nog meer invloed door Brussel. Eveneens voor het beperken van de instroom van moslims en mensen die alleen komen om hun hand op te houden en nog nooit een spat hebben uitgevoerd! Deze aanhangers zijn tegen het aan banden leggen door de EU van “onze hard bevochten vrijheid”. Het met bakken geld smijten naar allerlei “politiek correcte” goede doelen, waarbij dit geld alleen in de zakken terechtkomt van de “geldmaffia en pluche ridders!”

Screenshot_15

Nederlanders hebben het recht om zelf te kiezen, wij staan voor vrijheid en democratie. Helaas is de democratie ver te zoeken en het liefst zouden de meeste partijen (niet de PVV) de ”democratie” helemaal in een hoek trappen, jammer dat ooit iemand dit systeem heeft uitgevonden.

Democratie, vrijheid om op je eigen partij te stemmen, zal binnenkort dan ook wel verdwijnen. We hebben straks nog maar één democratie over en dat is de “Democratie van Brussel”, die beter weet dan de Schepper (om dit woord even te gebruiken) zelf wat goed voor de mensen is.

Mijnheer Pechtold (samen met Rutte en Samsom) is één van die heerszuchtige politici die ons willen knechten, het gaat gestaag en bijna onmerkbaar, maar het gebeurt.

D66 en Alexander Pechtold. Kereltje Pechtold, zoals hij in de volksmond en de media vaak wordt genoemd. Zijn haat en woede voor Geert Wilders en de PVV zijn overduidelijk. Alles wat door Wilders naar voren wordt gebracht, wordt weggehoond (en niet alleen door Pechtold). Er wordt alles aan gedaan zijn woorden te verdraaien en hem in diskrediet te brengen bij de bevolking. Vergeten we daarbij niet dat door dit beschimpen de mensen die achter de doelstelling van de PVV staan ook beledigd worden, tellen zij niet mee..? Zijn zij uitschot..? Nee, zij zijn lastig en werken tegen, laten zich niet alles welgevallen..!

Wie zich werkelijk in de doelstelling van de PVV verdiept, weet dat de zaken anders liggen en dat al deze grotere partijen bang zijn voor de komende verkiezingen, bang zijn dat de PVV de grootste partij zal worden… Het gespuwde venijn is daardoor beter te begrijpen.

Haatzaaier Pechtold. Alexander Pechtold van D66, die Wilders en de PVV´ers haat als de pest, Geert beschimpt als haatzaaier en wat al niet meer, dit kereltje Pechtold is zelf een perfecte haatzaaier en demoniseert Wilders. Kereltje Pechtold roept een klimaat op van haat rondom Geert Wilders en de PVV, zoals  hij voorheen heeft gedaan bij Pim Fortuyn. Indertijd was het Pim Fortuyn die door dit haat zaaien en deze felle aanvallen door Pechtold (hierbij krachtig geholpen door Paul Rosenmöller en de media)dit met de dood moest bekopen, nu probeert deze leider van D66 hetzelfde te doen met Wilders.

Screenshot_18

Door zijn uitspraken, waarbij hij Geert Wilders van de PVV uitmaakt als staatsgevaarlijk en extreemrechts, roept hij opnieuw op tot zeer gevaarlijke acties! Hierin niet alleen gesteund door de D66- leden zelf, maar door alle andere partijen, zelfs de christelijke, die beter zouden moeten weten. Niets christelijks is terug te vinden in hun gedrag. Er is slechts één navolger van Volkert van der G nodig, die denkt dat hij een held is als hij het volk bevrijdt van een staatsgevaarlijke politicus, hierbij eventueel gesteund door “mensen op de achtergrond”…  Zoals bij Fortuyn. Nee, dit is geen verzinsel, al deze berichten staan voor ieder te lezen op internet. Dit  internet is voor politici een vervelende bijkomstigheid, want tegenwoordig verjaart het verleden  niet meer zo snel.

Pechtold van D66, gesteund door zijn partij en andere partijen, gaat te ver. Er is een grote groep Nederlanders die het vertrappen van onze Nederlandse belangen door die mensen,die deze juist zouden moeten behartigen, niet meer pikt en steeds meer protest wordt gehoord.

Veel onzuivere zaken werden en worden met de mantel der liefde bedekt..! Dat er vele politici zijn die een hand in de “geldla” steken, dat mag de pret niet drukken. Gaat bijna altijd zand over en na korte tijd is de burger het wel weer vergeten, zo denkt men. Het is tot nu toe altijd gelukt…

Pechtold niet van onbesproken gedrag. Pechtold zelf heeft geen brandschoon verleden, evenals vele anderen, die van het rode pluche geplukt hebben en slechts kale stoelen achterlieten. Er is een behoorlijk aantal D66´ers dat op is moeten stappen, maar er zijn er ook die zijn blijven zitten om de greep op de kassa niet te verliezen. Bij Pechtold gaat het om een vermeende fraude rondom een onteigeningsprocedure door de gemeente Leiden. Dit speelde zich af in de periode van 1997 tot 2003, toen Pechtold wethouder was aldaar en men durfde zelfs te beweren dat hij hiervan volledig op de hoogte was en zelfs meewerkte aan het in de doofpot stoppen ervan.

Dan hebben we het zeer serieuze geval Joris Demmink, jarenlang beschuldigd van pedofilie. 10 Jaar lang topambtenaar (van 2002 tot 2012) van ”Veiligheid en Justitie” nota bene..! Altijd de hand boven het hoofd gehouden, omdat dit niet anders kon, daar deze man  teveel weet/wist van “anderen”. Dat wil zeggen, door Pechtold en D66 werden Joris’ schimmige praktijken getolereerd, daarbij gesteund door andere partijen, die maar al te graag de ogen sloten..

En zo zijn er nog veel meer gevallen te vinden, alles staat wel ergens beschreven in artikelen op Internet, voor wie de moeite neemt ze op te zoeken. En dit gaat alleen nog maar over D66-mensen. Dan hebben we nog de PvdA, de VVD e.v.a…  Zullen we daar maar een vervolgverhaal van maken..?

Wat nog te kiezen? Gaan we op zulke partijen stemmen..? Dan wil dit zeggen dat wij, de burgers van Nederland, misstanden belonen en steunen! Ik ga maar niet stemmen, het helpt toch niet, denkt men… Juist wanneer we NIET gaan stemmen, wordt dit gezien als instemming met de gang van zaken..! Alles zal zo doorgaan en kan alleen maar slechter worden..!

Screenshot_16Massaal gaan stemmen. Wanneer we een einde willen maken aan het belemmeren van onze `Vrijheid`, het steeds meer aan banden leggen van onze mening en het volstoppen van een betrekkelijk klein land met nog meer moslims en “hand-op-houders”, ga dan JUIST stemmen! Stem bij de Gemeenteraadsverkiezingen op plaatselijke belangen partijen, daar waar de PVV niet meedoet. Het is uw stem die voor deze ”Vrijheid” zo belangrijk is…

Verkiezingen Europees Parlement. Een stem “TEGEN” is zo vreselijk belangrijk voor de toekomst van ons eigen Nederland en de toekomst van onze kinderen. Laat uw stem horen, uw stem die u nog steeds in “Vrijheid” kunt gebruiken. In ieder geval laat ik me niet gebruiken door gewetenloze partijen en haat zaaiende personen zoals ene Pechtold, behorend tot een partij waarbij de opperste rechter jarenlang, ondanks  zwaarwegende beschuldigingen van kindermisbruik, vrij zijn gang kon gaan.

Ik herhaal de “Doelstelling van de Partij D66”: “Vrouwen – Mannen – Mensen rechten”.

Een nobele kreet, maar een holle frase..! Waar zijn onze rechten? “Kiezen voor vrijheid!” is mijn motto. En kiezen ga ik!

Screenshot_14

Door:
Martha N.
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

66 reacties op Verkiezingen 2014: Over kereltje Pechtold en de doelstelling van zijn partij D66

 1. Monalisa zegt:

  Een nobele kreet, maar een holle frase..! Waar zijn onze rechten? “Kiezen voor vrijheid!” is mijn motto. En kiezen ga ik! Marta dat doet maar een klein beetje nederlander u en ik en andere van deze Said zullen stemmen .
  Op de telegraaf word een pol gevraagd over het stem gedrach van de mens en die is al niet best.
  Dit is de pol
  Ik stem 19 maart op
  Aantal stemmen : 532
  een lokale partij : 54%
  een landelijke partij : 13%
  ik stem niet : 25%
  weet het niet : 8%

  Er word veel over gediscussieerd maar de mens word weer een mooi appeltje voorgehouden ze zeggen het gaat goed met de economie het gaat weer goed met de huizenmarkt het gaat in de eurozone fantasies(dus niet) het Gaat beter met de eurolanden? en het gaat goed met nederland op naar 1 miljoen werkelozen en dan de bijstand nog en de WAO+jong dit zijn al mooi beloftes die na de verkiezing ineens weer weg zijn, maar de mens is en blijft dom ik kan mij vergissen.

  En over pechtold daar moeten we ons niet druk om maken dat is de bilderberg groep onder leiding van bea die zakt weer vanzelf weg de VVD die verliest mensen die lopen nu over naar D66,dus u weet ook waar het koninklijke huis op stemt.?

  Like

 2. Monalisa zegt:

  Marta ik kom nog op iets anders terug lees dit ook even.
  http://www.telegraaf.nl/binnenland/22323831/__Kabinet_viel_na_misverstand_CDA__.html
  Kabinet-Rutte I viel na misverstand CDA
  Maar de PVV kreeg de schuld,maar de echte schuldenaren zijn het CDA en van je christen moet je het hebben.
  Dus Verhagen heeft het kabinet laten klappen en niet Wilders. Zo komen er steeds meer apen uit de politiek mouw.
  AMSTERDAM –
  Miscommunicatie en onenigheid in de CDA-top hebben begin 2012 de val van het eerste kabinet-Rutte ingeleid. Daardoor kon partijleider Verhagen uiteindelijk niet leveren wat hij al aan PVV-leider Wilders had voorgespiegeld. Het verklaart waarom Wilders alsnog opbrak na 7 weken onderhandelen in het Catshuis.

  Like

 3. Andre M zegt:

  Een nieuwe Volkert van der G, zou zomaar eens een kereltje Pechtold kunnen gaan pakken om het land te behoeden voor de EU. Waarom zou het alleen jegens Wilders kunnen, politici van de PVDA en de VVD hebben meer kapot gemaakt als wijlen Fortuyn.

  Like

 4. Monalisa zegt:

  Marta en iedereen lees ook even de commentaren van de mensen die hier commentaar op hebben het zijn er nu al 239 stuks dit hoor bij het artikel van 22 februari 2014 om 10:00

  Like

 5. Jean zegt:

  Lafaards zitten overal maar op sommige plaatsen toch heel veel zoals bij D66,VLD/VVD, PvdA/SPa en nog van dergelijk zootje.

  Like

 6. Henk.V zegt:

  Dat is een mooie , correcte schets van het Nederlandse politieke speelveld, Martha.N 🙂 !
  Het is goed dat de Partij D’66 (naast de PVV de grote stijger in de peilingen.!!!) eens wordt belicht.

  Ooit ,onder Hans van Mierlo, presenteerde de nieuwe partij D’66, zich als een grote vernieuwer in de samenleving, waarbij één troef op tafel werd gelegd: WARE INSPRAAK VAN DE BURGER.
  D’66 was dus voor het houden van referendums, als een middel om de burger direct bij de politiek te betrekken.Op zich een uitstekend idee!

  Dit middel is slechts éénmaal effectief in stelling gebracht, toen de Nederlandse bevolking zich mocht uitspreken over de ondertekening van de Europese Grondwet , die richting bepalend zou moeten worden voor alle landen van de EU.
  D’66 verwachtte dat de Nederlanders de zeggenschap over eigen land zouden opgeven en voor de grondwet zou stemmen. D’66 bewindsman Laurens Jan Brinkhorst waarschuwde het volk ”dat het licht uit zou gaan wanneer Nederland ”NEE!'” zou stemmen”

  Hij kreeg gelijk, maar anders dan hij dacht.Nederland stemde tegen de EU, en bij D’66 ging het licht van het gezonde verstand uit.
  De roep om een referendum bleek eigenlijk alleen maar bedoeld om het volk te laten instemmen met de eigen ideeën over onze eigen samenleving en Europa.
  Officieel bleef het houden van referendums een ”kroonjuweel” van deze partij, maar wij hebben gemerkt dat D’66 niets wil weten over heldere uitspraken van de Nederlanders over het Europees beleid.

  Een andere opvallend inconsequentie houding is de absolute voorliefde die Pechtold c.s, voor Turkije tonen. Terwijl het fundamentalisme probeert Turkije in een ijzeren greep te krijgen en Erdogan ELKE vorm van aanpassing van Turks immigranten in de EU OPENLIJK SABOTEERT en daarmee overal parallelle, islamitische samenlevingen wil doen ontstaan, blijft de liefde voor dat land onverminderd voortbestaan.

  In de Turkse gemeenschappen in de EU worden de opvattingen die D’66 zegt te koesteren met voeten getreden, maar dat deert Pechtold kennelijk niet zo veel.

  Daarom is het inderdaad een uitstekend idee geweest van Martha, om deze wereldverbeterende partij in het zonnetje te zetten, waarbij één intrigerende vraag steeds boven het politieke maaiveld blijft zweven:

  WIENS BELANGEN VERDEDIGT D’66 EIGENLIJK ECHT?

  Alsvast niet die van de Nederlandse. bevolking..

  Like

  • Martha N zegt:

   Henk V, dank je, dit was nu precies mijn bedoeling… D66 eens in een ander daglicht plaatsen…

   Like

  • Monalisa zegt:

   WIENS BELANGEN VERDEDIGT D’66 EIGENLIJK ECHT? Henk.V dat zijn die mensen die zich groter houden dan ze voorkomen, dus die mensen met die met de hete pieper in hun strot praten, helaas ze zitten in mijn family ook. ach er is een gezegde Als niets tot iets komt kent het zichzelf niet meer. doe gewoon dan doe gek genoeg.

   Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @ Henk V; 10.30. uur. Beste Henk, de belangen die Demonen 666 dient, dan denk ik aan het zgn. Koningshuis, en zonder meer aan de BILDERBERG bende en de NWO!

   Like

 7. Henk.V zegt:

  Alsvast=alvast

  Like

 8. louis-portugal zegt:

  Goeie oproep Martha.
  Ik begrijp wel dat D 66 veel stemmen krijgt van weggelopen VVD.ers en Pvda-ers maar ze verdienen ze absoluut niet.
  Ik begrijp dat ze tegenwoordig zelfs tegen een gekozen burgemeester zijn.

  Like

  • Martha N zegt:

   Louis-Portugal… ook juist, D66(6) krijgt te veel stemmen, stemmen die ze absoluut niet verdienen.

   Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Goeie oproep, maar een volkomen open deur, zeker op deze site.
   Daarin heeft Monalisa helemaal gelijk.
   Zou er hier ook maar íemand één seconde er overwegen om op iets anders te stemmen dan op de PVV?
   Dacht het niet.

   Like

   • Martha N zegt:

    Theresa,op deze site lezen ook anderen dan alleen PVV aanhangers…
    Berichten vinden hun eigen weg, zoals ik Monalisa schreef…
    Bron is gelezen door velen en dus ook door nog niet direct overtuigde PVV aanhangers.
    Trouwens het gaat mij niet alleen om de PVV,, het gaat vooral om het behoud van ons Nederland.
    Wij willen niet in een keurslijf gedrongen worden, jij wel..?
    Ik weet wel zeker van niet.
    Een fijn weekend.

    Like

   • Tistochwat zegt:

    Ons keuzemenu bestaat uit:

    CDA
    ChristenUnie
    PvdA
    SGP
    VVD

    We zouden eventueel op het lokale sufferdje kunnen gaan stemmen.

    Like

 9. koddebeier zegt:

  Het wordt tijd dat de landverraders en volksverlakkers de rekening krijgen gepresenteerd !!

  Like

 10. peterselie1 zegt:

  Rutte accepteert geen lage opkomst!

  Premier Rutte accepteert het niet als bij de gemeenteraadsverkiezingen minder dan de helft van de kiezers naar de stembus gaat. In het NOS-radioprogramma Met het Oog op Morgen zegt hij dat hij iedere kans zal grijpen om mensen op te roepen te gaan stemmen.

  Deze week presenteerde TNS Nipo een onderzoek over de verkiezingen van 19 maart. Het onderzoeksbureau verwacht dat niet meer dan 50 procent van de kiezers naar de stembus gaat en dat zou een historisch dieptepunt zijn bij raadsverkiezingen. Rutte ziet dat niet gebeuren en hij is ervan overtuigd dat de opkomst boven de 50 procent zal liggen, misschien wel een stúk hoger. Hij benadrukt dat voor de meeste partijen de campagne nog moet beginnen.(Lees verder)- – ->

  http://nos.nl/artikel/614675-rutte-accepteert-geen-lage-opkomst.html

  Like

  • Tistochwat zegt:

   @ peterselie1 22 februari 2014 om 11:54

   “Volgens TNS Nipo is de belangrijkste reden voor mensen om thuis te blijven dat de politici toch niet luisteren. Rutte zegt daarover: “Dat politici niet luisteren en dat het allemaal graaiers zijn, hoor je al 200 jaar.” Hij wil met de mensen in gesprek om dat beeld te bestrijden. ”

   Rutte wéét het dus donders goed, maar hij gaat gewoon door met liegen!
   ‘Dat beeld bestrijden’! Wát een praatjesmaker!

   Like

   • Monalisa zegt:

    Ik kan die lijst van de PVDA en de VVD ook hier plaatsen maar daar heeft Rutte niks aan wand hier kijken zij niet.

    Like

   • Lucie zegt:

    Ja,maar we hebben in 200 jaar niet zulke slechte en niet luisterende politici gehad,als nu.
    Rutte,dit beeld kan je bestrijden tot je een ons weegt,wij vergeten jouw liegen en bedriegen nooit meer.
    Je bent de slechtste premier ooit.

    Like

   • peterselie1 zegt:

    ” Hij wil met de mensen in gesprek om dat beeld te bestrijden. ” Ben het met je eens Tistochwat, wat een ongegeneerde arrogantie die Rutte tentoonspreidt de schaamte op 18 jarige leeftijd al voorbij.

    Like

 11. Tom Hendrix zegt:

  Prima artikel van Martha N. Ik kan ook meegaan met bovenstaande reacties. Laten we in maart maar afrekenen met D66, en de andere landverkwanselaars zoals de PvdA,VVD en het CDA.

  Like

  • Martha N zegt:

   Ja Tom, en niet alleen in Maart, op 22 Mei staan gaan we weer…
   Ja met bovenstaande reacties ga ik ook mee…
   Er is zoveel te zeggen, maar anders wordt het bericht te lang, jullie vullen aan, en goed ook.
   Het gaat mij erom dat het bericht verspreidt wordt, samen met de reacties
   En niet ter meerdere glorie van mij, LOL

   Like

 12. Theo Prinse zegt:

  De eerste regel in de inleiding van het D66 programma uit 2012 luidt: Waar willen we heen met Nederland? D66 werkt aan een wereld waarin de mens weer centraal staat. [einde cit]
  Er staat dus dat D66 zogenaamd geen ideologie heeft zoals het elitaire vroege liberalisme van Thomas Hobbes en John Locke dat de redacteur van de Jerusalem Post Caroline Glick als inspiratiebron toedichtte aan de tekst van de Amerikaanse Constitution van de Fouding Fathers.

  Locke reisde na zijn vlucht uit Engeland naar Nederland met Willem de Derde terug naar Engeland waar hij Willem van Oranje tot verlichte elitaire koning legitimeerde en de Oranje Bank of England oprichtte. Daarmee werd de basis gelegd voor het Britse imperialisme waarvan de Founding Fathers zich vrijvochten. In 1783 erkende het Koninkrijk Groot-Brittannië de onafhankelijkheid. Amerika was en is een unie met een republikeinse staatsvorm en het is zeer de vraag hoe lang dit nog zal duren.

  In 1620 waren vanuit Delfshaven de mythische Pilgrim Fathers naar Amerika vertrokken maar die hebben de Founding Fathers ook geen staatsrecht tips gegeven.
  Ook de Joodse Maccabeen van 160 tot 60 voj waren geen voorgangers van de Pilgrim Fathers zoals Glick in samenhang met Locke en Founding Fathers beweert.
  De meeste Pilgrim Fathers bleven met de ideologische leider rev. John Robinson gewoon in Leyden. Hij werd begraven in de Pieterskerk; en met hem vele anderen.
  De Verlichting begon van Nederland met Spinoza, Johan de Witt, Hugo de Groot etc.

  D66 beweert ook niets te hebben met het post industriële liberalisme van het utilitarisme van Jeremy Bentham.

  D66 heeft ook niets met Nederland en D66 ziet Nederland als een gouw voor hun Brusselse elite.
  D66 ambieert de dictatuur van Brussel en daarvoor is grootschalige spionage nodig zoals de elite in Washington met het NSA programma waar D66 zo tegen is.

  Like

 13. Martha N zegt:

  Monalisa, ga ik zeker doen, morgen in alle rust… ik heb nog meer adressen.
  Niets geprobeerd niets bereikt..
  Ik weet dat hier op deze site de meeste, zo bijna alle mensen achter de PVV staan, maar berichten worden ook door anderen gelezen, die nog net niet overtuigd zijn of twijfelen.
  Berichten vinden hun eigen weg en Bert is een geweldige “bron” van informatie, dus zoals ik al zei ook voor anderen dan onze vaste groep.
  Het is ook niet de bedoeling alleen achter de PVV te staan, ik (en met mij velen) komen op- niet voor eigen belang,, maar voor het behoud van onze eigen waarden, cultuur en ons Nederland, onze vrijheid zoals ik al schreef en de toekomst van de kinderen….
  Daar staat Geert Wilders eveneens achter…

  Dank je voor meedenken en zie je zelf een mogelijkheid door te geven, ga gerust je gang.
  Fijn weekend.

  Like

 14. Mr Talkie zegt:

  Dit filmpje is duidelijk genoeg…

  Like

  • Martha N zegt:

   Mr Talkie, goed..! Deze heb ik niet gezien, bedankt.
   Maar er is ook zoveel informatie te vinden… wanneer je wilt.

   Like

  • Tom Hendrix zegt:

   Mr. Talkie: 01.30. uur. Dit filmpje laat inderdaad zien, hoe vuil en gemeen de D66 kliek is!

   Like

   • Monalisa zegt:

    G20 pompt 1500 miljard euro in wereldeconomie??

    Wat moet je hier opzeggen we laten de mensen eerst in de stront zakken en nu jawel gaan we de economie aanjagen en wel voor wie zal dit dan wel zijn? U raadt het zeker wel niet voor de kleine man natuurlijk want deze mogen voor de helft van het loon op het werk komen maar de rijkeren varen er wel bij dank jullie wel hoor fijne europa en regering

    Like

  • Tistochwat zegt:

   @ Mr Talkie 23 februari 2014 om 01:30

   Zeer raak filmpje; ik kende het reeds en de eerste keer dat ik het zag, associeerde ik dat miezerige onderkruipseltje al met een stinkende rioolrat.
   De rat komt zelfs in beeld. Vergeleken met het stuk onderkruipsel, is de rat natuurlijk een veel edeler organisme.

   Like

 15. Scarlatti Bombatti zegt:

  Perfect weergegeven Martha N.! Ik ga het uiteraard ook verspreiden! Hoe meer er over D66 bekend wordt des te beter. Ik hoop dat ‘de mensen’ alle leugens eindelijk door hebben en dat er en masse gestemd wordt op de PVV!

  Like

 16. Scarlatti Bombatti zegt:

  Zo, het staat op mijn TL
  MENSEN VERSPREID DEZE FEITEN OVER D66 ZOVEEL MOGELIJK als je maar kunt EN BIJ IEDEREEN DIE JE KENT!
  ALLES wat er GEVONDEN kan worden ten nadele van d66…VOEG die TOE BIJ DIT ARTIKEL, ONDER DEZE LINK:
  https://ejbron.wordpress.com/2014/02/22/verkiezingen-2014-over-kereltje-pechtold-en-de-doelstelling-van-zijn-partij-d66/#comment-157444

  Like

 17. Scarlatti Bombatti zegt:

  KIJK eens wat ik hier heb gevonden in een oude ‘internet’ doos?
  Wie wat bewaart heeft wat! Maar het moet wel gechecked worden op recentheid, en uiteraard of het op feiten berust maar het is een ‘beginnetje’ toch?
  http://nos.nl/nieuws/live/politiek24/

  Wordt het niet tijd voor een TEGEN – OFFENSIEF? Wie helpt mee met het checken van alle leden van ALLE andere politieke partijen!

  Kunnen we de taken niet wat verdelen en per persoon iemand van àlle partijen grondig napluizen??

  Ook ìedereen van de PVV uiteraard en als we wat vinden dat onmìddellijk doorgeven aan Geert!

  Verzamel-lijst Koningshuis:
  http://www.rondehuis.blogspot.com/

  Verzamel-lijst van partijen-nieuwtjes
  met hypocriete ontkennende Frits Wester:
  http://luxetlibertasnederland.blogspot.com/2010/11/rtl-nieuws.html

  PvdA-lijst:
  PvdA raadslid Cebeli Gönül uit R’dam: mishandeling echtgenote
  PvdA raadslid Ronald Buld Nijverdal: mishandeling, verkrachting
  PvdA raadslid Ernest Owusu-Skeyere A’dam-ZO: fraude, illegaal wapenbezit PvdA Kamerlid Hamid Houda moest weg vanwege belastingfraude; nu toch op PvdA-lijst Prov Staten
  PvdA raadslid Mohammed Kaied uit Dalfsen: poging tot doodslag
  PvdA raadslid Ama Carr A’dam: zonder rijbewijs, onverzekerd rijden, valse naam
  PvdA raadslid Elvira Sweet A’dam: 2x veroordeeld voor dronken achter stuur PvdA raadslid Jerry Sulaiman (A’dam-ZO): fraude, greep uit kas
  PvdA deelraadslid Randy Stena (A’dam-ZO): arbeidsverzuim, werkweigering PvdA burgemeester Aleid Wolfsen: intimidatie en knevelarij krantenredactie PvdA raadslid Faiz Yerlibuçak (Beverwijk): banden met terreurorganisatie Grijze Wolven
  PvdA penningmeester Sharda Poese (A’dam-ZO): fraude, verduistering
  PvdA senator Edward Brongersma: overtreding wet op kinderporno
  PvdA burgemeester Guusje ter Horst: dronken achter stuur, doofpotpoging PvdA raadslid Jerry Sulaiman (Amsterdam-ZO): fraude, greep uit kas
  PvdA raadslid Hakim Hmadouch (Arnhem): mishandeling echtgenote, bedreiging
  PvdA raadslid Cebeli Gönül uit Rotterdam: mishandeling echtgenote
  PvdA raadslid Mohammed el Yaakoubi Amsterdam: mishandeling, dumpen importbruid
  PvdA raadslid Murat Yasar uit Kampen: mishandeling echtgenote.
  Khadija Arib Dubieus reisje naar congres in Marrakesh betaald door Marokkaanse overheidsinstantie)
  PvdA Diederik Samson ? Link aub
  Pvda Melkert SM kelders? Link aub
  PvdA Depla copulerend in fietsenhok, nu burgemeester van Heerlen
  PvdA Rob Oudkerk van de PvdA trad af vanwege hoerenloperij, cocaïne gebruik
  PvdA Jan Pronk, bezopen achter het stuur
  PvdA Marcel van Dam, gepakt met drank achter het stuur, oplichting met Exota ontplofte flessen en uiteindelijk faillissement van Exota, door de leugens van Marcel van Dam
  Herman Meijer, pedofiel Daniel Cohn-Bendit pedofiel Jo Ritzen als bestuurder in 2003, een bedrag van 372.000 euro betaald om het pensioengat van de ex-minister van onderwijs te repareren
  De Haagse PvdA-wethouder Henk Kool geeft opdracht gemeente aan afdelingsvoorzitter van zijn partij, Constant Martini 30.000 euro.
  PvdA Ama Carr rijdt zonder rijbewijs en onverzekerd rond. Geeft valse naam, een vals adres en een valse geboortedatum op.
  Ben (Bildenberg)Knapen met miljoenen gezwendeld nu staatssecretaris buitenlandse zaken. Hoor je niemand over in de media.
  Wim Kok altijd tegen de absurde salarissen geweest,maar stemde bij ING voor 50% verhoging van de salarissen.
  Koenders overtreedt EU regels door het gunnen van organisatie aan BKB wat partij vrienden van hem zijn
  Wie is Nebahat Albayrak? Het PVDA gevaar. 15 sept 2009
  http://www.ditdan.com/news/123/ARTICLE/1409/2009-09-15.html
  Pvda Fatima Elatik, hoeveel miljoen ook alweer en haar dagtripje met die boot on Sail
  Fatima Elatik is een Nederlandse politica van Marokkaanse afkomst.
  Ze was van 1 januari 2009 tot 4 oktober 2010 namens de Partij van de Arbeid stadsdeelvoorzitter in de Amsterdamse stadsdeel Zeeburg, dat in die periode fuseerde tot stadsdeel Oost.[1]
  Elatik trad op 4 oktober 2010 af na verschillende financiële schandalen waarbij zij als stadsdeelvoorzitter betrokken was[2].
  MAARRRRR Mevrouwtje Elatik keert terug !!
  http://www.at5.nl/artikelen/52171/fatima-elatik-keert-terug-in-oost Diefstal? Corruptie? leugens? verduistering ?
  http://www.elsevier.nl/web/Nieuws/Nederland/281471/VVD-Herbenoeming-Elatik-onbegrijpelijk-en-onuitlegbaar.htm?forum=207215&showall=true http://www.spitsnieuws.nl/archives/binnenland/2010/10/holman_elatik_pleegde_diefstal.html
  http://dutch.faithfreedom.org/forum/viewtopic.php?f=25&t=17674
  nog meer PvdA schandalen, volg onderstaande links en vind…
  http://luxetlibertasnederland.blogspot.com/2010/05/pvda-schandalen.html

  Herfkens weigert vergoedingen terug te betalen

  Politie wilde drankbon Ter Horst geheim houden

  Wim Kok verdedigt topsalaris

  Spoedberaad om uitspraken in dreigmail Ismaili

  Universiteit Maastricht gaf Ritzen ‘bindingspremie’

  Babyromper op kosten van de gemeente

  PvdA-wethouder onder vuur vanwege ‘klusje’ partijgenoot

  Die zonnebril kan Bos nog opbreken

  Raadslid Siamari zegt in ‘De Pers’ begrip te hebben voor lijfstraffen

  Voorzitter stadsdeel Zuidoost tweemaal met drank gepakt

  PvdA Bijlmer wist van illegaal café deelraadslid

  Wolfsen laat oplage krant vernietigen

  Raadslid in opspraak na auto-incident

  PvdA Zuidoost opnieuw in opspraak

  PvdA-wethouder Duivesteijn weer in opspraak

  Minister Koenders overtreedt regels EU

  BKB doen het al lang niet meer voor nix

  Ministers zijn dure PvdA-spindokter zat

  Van Bommel eist opheldering over PvdA-feestje van belastinggeld

  Rekenkamer vertrekt om PvdA-affaire Amsterdam

  http://www.klokkenluideronline.nl/artikel/4026/wouter-bos-loog-en-bedroog.html

  http://forum.fok.nl/topic/1445964

  Meet Tjeerd van Dekken, nummer 27 op de kandidatenlijst voor de PvdA.
  De media-adviseur was in het verleden niet zo fijn in de omgang.
  Hij heeft maandenlang zijn vriendinnetje telefonisch geterroriseerd, zo schrijft ex-vriendin en publiciste Karin Spaink.
  “Gek werd ik van die zwijgtelefoontjes. Soms kreeg ik er tien op een avond, en gemiddeld twintig per week.”
  http://www.hpdetijd.nl/2010-11-09/omstreden-sjoemelaar-op-pvda-lijst-provinciale-staten
  http://fp.dagelijksestandaard.nl/2010/11/ella-vogelaar-gratis-geld-voor-criminelen/
  Ella Vogelaar: Gratis geld voor criminelen
  Ella Vogelaars CPN en de NSB één potnat
  http://www.hetnieuwejournaal.nl/2010/04/04/ella-vogelaars-cpn-en-de-nsb-een-potnat/

  Aantal van genoemde PvdA-ers zit er nog steeds of heeft eerherstel gehad.
  Het heeft hun politieke loopbaan niet geschaad.

  Groen Links Lijst:http://arjanhooiveld.web-log.nl/arjanhooiveld/2005/11/groenlinks_part.html
  Sam Pormes
  Tara Singh Varma
  Krista van Velzen
  Adri Duivensteijn in opspraak om 1400 onkosten vergoeding per maand. – Duyvendak vast gezeten voor inbraak kazerne
  Duyvendak Bedreigingen en brandstichting in zijn tijd als milieuactivist)
  Helma Ton Burgemeester van Blaricum Betrapt onder rijden onder invloed van alcohol
  http://www.geenstijl.nl/mt/archieven/2010/11/pvv_kamerlid.html

  Nu wij het toch over internetactiviteiten van Tweede Kamerleden hebben:
  Arjan El Fassed (GroenLinks) is een van de oprichters van de rabiaat anti-Israëlische (en deels antisemitische) website “The Electronic Intifada”: electronicintifada.net…
  En ik zou de roze microfoon van Rutger ook eens graag onder de neus van Femke Halsema zien, voor een reactie op Daniel Cohn-Bendit.
  Dat is de fractievoorzitter van de Groenen (inclusief GroenLinks) in het Europarlement, die in het verleden walgelijke uitspraken van pedofiele aard heeft gedaan: http://www.dumpert.nl...
  VAN ELSEVIER.NL:
  Herinnert iemand zich nog de Probo Koala affaire?
  Door de lozing van het gif zijn 10 mensen overleden, 23 in het ziekenhuis opgenomen en moesten 26.000 mensen gebruik maken van tijdelijke medische hulp. De verantwoordelijke wethouder was notabene GroenLinks. En bleef zalig aan het pluche plakken.
  29 mei 2010: Broers van GroenLinks-kandidate Venlo zijn “zware jongens” in de drugswereld
  27 mei 2010: Halsema zou Balkenende een knietje hebben gegeven om opmerking “u kijkt zo lief”
  12 apr 2010: Stenen gooister maakt kans op lidmaatschap Tweede kamer bij GroenLinks
  22 mrt 2010: GL: Schrap de Eerste Kamer… en lever het volk over aan de idioten in de tweede kamer
  24 feb 2010: Amsterdamse GL-wethouder wil kraken bevorderen
  16 feb 2010: Halsema: Balkenende moet mogelijk weg na bewust voorliegen van tweede kamer
  22 feb 2010: Duyvendak strooit, namens Cramer, met milieusubsidies
  27 jan 2010: Groen Links wil voorkeursbeleid allochtonen voor topfunctie in ambtenarij
  28 nov 2009: GroenLinks wil graag regeren
  12 mei 2009: De diesel slurpende dertig jaar oude roestbak van groene Femke
  19 dec 2008: Partner Halsema graait in de pot van hulpgoederen voor Haïti 29 dec 2008: Vrouw van 20 krijgt 9 maanden cel voor het veinzen van kanker
  22 nov 2008: Halsema: Groen Links klaar om te regeren
  20 nov 2008: Omstreden Singh Varma wil geld van het rijk (lees: belastinghgeld) voor privé-rechtszaken
  23 sep 2008: Linkse partijen Rotterdam willen Gaza als zusterstad 21 aug 2008: Duyvendak liegt in zijn nieuwe boek
  20 aug 2008: De schijn van groen links
  15 aug 2008: Duyvendak had sleutelrol in harde kern RaRa
  14 aug 2008: Halsema betreurt vertrek Duyvendak heel erg
  14 aug 2008: Duyvendak stapt uit eigen beweging op
  14 aug 2008: Duyvendak zette aan tot bedreiging, intimidatie en vernieling 13 aug 2008: GroenLinks is trots op haar actie (lees: inbraak, diefstal, vernielen en bedreigen) verleden
  29 aug 2008: Duyvendak was lid van terreurgroep RaRa
  28 aug 2008: Duyvendak heeft GL beschadigd
  27 aug 2008: Duyvendak heeft geen spijt van inbraak, wel van bekentenis
  26 aug 2008: Partijbestuur GL wist van de inbraken van Duyvendak en vindt dit geen bezwaar voor een volksvertegenwoordiger
  25 aug 2008: Kamerlid Duyvendak (GL) bekent inbraak bij ministerie van economische zaken
  26 apr 2008: Afkicken in Suriname (programma door o.a. aartsleugenaar Singh Varma (GL)) is drama
  27 nov 2007: Kamer ontsteld over afkickreis Surinamers in eigen land a 50.000 p.p.
  22 apr 2007: Nederland: Dictatuur van de angst
  24 mrt 2007: Leugenaar Singh Varma (GL) vertrekt als Geert Wilders aan de macht komt
  25 sep 2006: Zogenaamd afscheid van zogenaamd doodzieke Singh Varma 22 nov 2005: Groen Links: een partij vol schandalen
  21 aug 2005: Links, 60 jaar leugens en bedrog
  23 mei 2005: Rosenmöller ontvangt 70.000 euro voor 1 dag per week aanwezig zijn
  26 nov 2002: Moord Fortuyn is complot BVD, PvdA & anderen
  26 mei 2002: De linkse politiek demoniseert Pim Fortuyn, met alle gevolgen van dien
  26 apr 2002: Opgelicht bewijst de leugens van Sing Varma (GL)
  26 apr 2002: De leugens van Singh Varma (GL)
  21 feb 2002: Belastingfraude door bewindslieden en (top)ambtenaren
  22 aug 2001: Rosenmöller en Singh Varma (GL) besodemieteren de kluit met zogenaamde doodsaankondiging
  27 aug 2001: Sing Varma (GL) betrapt op financieel wanbeheer theatergroep 29 jul 2001: Singh Varma moet snel sterven om onschuld te bewijzen (ze leeft nog in 2008)
  20 jul 2001: Singh Varma (GL) zegt stervende te zijn aan kanker; in werkelijkheid heeft ze financiële problemen

  CDA-Lijst:
  Jack de Vries met een ‘defensie-secretaresse’ Balkenende met zijn belanghebbende Afghanistan-broer.
  Waarom helpt HirshBallin Joris Demmink zo enorm?
  Ruud Lubbers, ‘onze’ billenknijper op niveau
  Willem Aantjes, ‘onze’ nationale SS-er,
  van Agt, Palestijnenlover en aanzetter tot haat tegen de PVV

  D66-Lijst:
  http://www.standejong.nl/2008/12/05/het-duistere-verleden-van-alexander-pechtold/Rogier van Boxtel drank bestuurder.
  HirshBallin IRT affaire

  D66-Lijst:
  http://www.standejong.nl/2008/12/05/het-duistere-verleden-van-alexander-pechtold/
  Van Mierlo 4x opgepakt om dat hij bezopen achter het stuur zat en dat voor een minister van defensie, buitenlandse zaken en vooral niet te vergeten als minister van staat.
  In Nieuws, Misdaad, Politiek, dinsdag 12 oktober 2010.
  Wouter Engler / Foto: Wikipedia Stichting ‘Beeld van Pim’ deed vorig jaar aangifte tegen D66-leider Alexander Pechtold.
  Pechtold zou zich volgens het bestuur schuldig hebben gemaakt aan onder andere het zaaien van haat.
  ‘De politie heeft niets gedaan met de aangifte’, volgens de verontwaardigde woordvoerster Jennifer Vetter.
  Wilders krijgt in het televisieprogramma ‘De Wereld Draait Door’ van D66-leider Pechtold het harde verwijt dat hij extreem-rechts en staatsgevaarlijk zou zijn en die uitlatingen vallen verkeerd bij de stichting ‘Beeld van Pim’.
  Rinus van den Heerink en Jennifer Vetter van ‘Beeld van Pim’ doen op dinsdagavond 3 november 2009 op het politiebureau in Rotterdam daarom aangifte tegen de D66-leider van ‘smaad, opruiing en het zaaien van haat’.
  Van den Heerink wint daarvoor juridisch advies in bij Hilbrand Nawijn.
  Nawijn heeft naar eigen zeggen na de aangifte, inmiddels alweer bijna een jaar geleden, geen contact meer gehad met stichting ‘Beeld van Pim’.
  De stichting is telefonisch onbereikbaar, maar na de nodige moeite kom ik toch in contact met Vetter. Ze is nog altijd actief voor de stichting en weet bovendien te melden dat de politie niets heeft gedaan met de aangifte tegen Pechtold.
  D66-woordvoerder Roy Kramer en advocaat Gerard Spong willen ondanks herhaaldelijke verzoeken niet reageren.
  d66 fatma koser kaya erkend armeense genocide niet
  http://www.elsevier.nl/web/1098177/Nieuws/Politiek/Turken-voeren-actief-campagne-voor-D66.htm

  VVD-Lijst:

  PVV-Lijst:
  Eric Lucassen
  James Sharpe
  Dion Graus
  Hero Brinkman
  Van Klaveren?
  Van Beveren?
  Richard de Mos

  http://www.ad.nl/ad/nl/1012/Binnenland/article/detail/535569/2010/11/16/PVV-in-zwaar-weer-na-nieuw-incident-met-Kamerlid.dhtml

  In bovenstaande AD-kop staat namelijk een bedrijf van PVV-Kamerlid James Sharpe is in 2008 in Hongarije veroordeeld voor het misleiden van consumenten.
  Het klopt dat Sharpe indertijd als directeur werkzaam was bij Digitania. Doch niet hijzelf maar zijn werkgever Digitania was dus veroordeeld tot het betalen van een hoge boete vanwege misleiding.
  Digitania is overigens een onderdeel van Telenor, één van de grootste telecombedrijven ter wereld!
  Hierbij de letterlijk in het Engels vertaalde tekst van het vonnis.
  June 2006 Digitania, which is in the possession of the Norvegian undertaking Telenor and which main profile is content provision, started to advertise its SMS dating service called magic in different newspapers.
  In the ads the pictures of several women are published generally, with a few sentences next to the picture introducing the woman non-independent woman living in the country is looking for a discreet friend.
  Misschien was het AD dit keer toch iets te overijverig in haar zoektocht naar PVV -sensatie?
  ***************************************************************
  van Ray-Magnetiseur en Intuitief Heler!
  Zomaar een mening waarom iemand op de PVV stemt. Eric Engerd vs Allah Akbar: waarom ik in maart op de PVV ga stemmen
  Nov 17th 2010 Eric Engerd vs Allah Akbar
  1. U vraagt, of ik bij de statenverkiezingen nog steeds PVV ga stemmen? Toegegeven, leuk is het niet. We hebben er een aantal nieuwe jongens bij. Onze buurtproleet Lucassen: Eric Engerd. James Sharpe: vermeend sms-sjacheraar.
  Dan is er nog Hernandez.
  Met Hero “Judas” Brinkman (misschien wel het allergrootste probleem) nog in de coulissen.

  Mijn wedervraag aan u: wat is het alternatief?
  Onze geniale gevestigde partijen? Onze heldhaftige Tweede Kamer die dertig jaar lang heldhaftig toe bleef kijken terwijl een miljoen Nederlanders op de vlucht sloeg in eigen land?
  Daar gingen de Nederlanders: de voorsteden in, naar Almere, Purmerend, Berkel en Rodenrijs en Lelystad, of nog verder, naar Amersfoort, Apeldoorn, Harderwijk, Doetinchem, Oisterwijk, de provincie. Op de vlucht voor Allah. Ze kregen nog een trap na van de heldhaftige Cohen, die ze xenofoob noemde.
  Onze visionaire vrienden in het Binnenhof die dertig jaar lang het aantal eerwraak-slachtoffers langzaam hebben zien stijgen van 0 per jaar, tot nu, 14 moorden per jaar?
  Zonder ooit maar één minuut echt over na te willen denken over wat daar achter zit? Alsook over de vraag: hoe zullen de mensen die dit hun eigen moeders, dochters en zusters aandoen, zich gedragen tegen ons, de varkens, als zij de kans krijgen?
  Onze prachtige premier Balkenende die, toen Hirsi Ali het land uit vluchtte, het zo prachtig zei: blij dat ze is opgedonderd.
  En ja, onze gevestigde vrienden, van Groen Links tot en met VVD, zijn nog steeds heel gepassioneerd over Turkije. Turkije! Natuurlijk móet dat snoezige Turkije, dat snoezig-radicaliserend Turkije, met die snoezig-islamitische moorden op de laatste 10.000 Christenen die ze nog niet hebben vermoord, snoezig Turkije dat nog steeds zo snoezig Cyprus bezet, met die snoezige premier Erdogan, met die snoezige beeldspraken
  – “de moskeeën zijn onze kazernes, de gelovigen onze soldaten” –
  snoezig toch? Was ik zelf nooit opgekomen – natúúrlijk lid worden van de EU! Snoezig!
  Vrij reizen en vestigen voor alle 80 miljoen Turkse snoesjes!
  Plus nog heel veel snoezige Syrische en Iraanse kennisjes van die snoezige meneer Erdogan.
  Ik hoorde vandaag een gesprek tussen twee scholieren / studenten in het O.V. Een gaf aan PVV te hebben gestemd.
  De andere, een alternativo, D’66. Beide bewonderden Wilders.
  De PVV-stemmer gaf aan met de schandalen te kunnen leven “als ze nou maar iets gaan doen”.
  De PVV moet dingen bereiken, dan zijn mensen bereid veel te vergeven.
  De studenten waren het er beide over eens dat “Wilders zegt wat iedereen denkt.”
  Uit het gesprek bleek verder dat kiezers – geen verrassing! – goed kijken naar eigen belang. Zo bleek het schrappen van de stufi, dat bepaalde partijen voorstaan, voor hen een reden niet op die partijen te stemmen.
  Het werd door Joshua op deze site al gezegd: mensen willen actie van de PVV, staan achter het kabinetsbeleid, en laten zich niet snel afleiden door ranzige details. Het gaat om hun leven, hun toekomst, en ze beseffen heel goed dat dit kabinet een trendbreuk kan betekenen ten opzichte van de afbraak van Nederland.
  U vraagt mij: ja, maar wat vindt je dan van Lucassen? Is dat soms wél een snoesje? Nee. Ze hadden hem er waarschijnlijk beter uit kunnen flikkeren. Moeten ze alsnog doen, als hij niet door het stof voor zijn voormalige buurtgenoten gaat. Maar een Lucassen is wat anders dan 1.000.000 Turken en bijbehorende criminaliteit, islamisering en verdere verarming.

  Maar mijn wedervraag aan u luidt: wat dacht ú nou?
  Dat Alexander Pechtold ooit gaat opstaan tegen de islamitische terreur als het hier echt spannend wordt? Sabine Uitslag? Sybrand Haersma Buma? Mirjam Sterk? Ben Knapen? Jeroen Dijsselbloem?
  Een stelletje dégénérés. Het ís hier al spannend, er ís al terreur.
  En ze doen het nu al niet, opstaan.

  Nu de PVV in de steek laten, het zou een perverse beloning zijn voor de terroristen, en de met hun meeschrijvende PCM – journalisten.
  Hun terreur maakt de spoeling dun voor de PVV. Goede kandidaten zijn moeilijk te vinden.

  1. Ik vraag u: wie versloeg Hitler? Waren dat de toenmalige Pechtolden en Balkenendes? De Geer en Chamberlain?
  Of waren het de smeerlappen – de rechtvaardige smeerlappen – de Britse troepen van de SAS?
  Ik zeg niet dat Lucassen een held is. Zelfs niet een smerige held.
  Maar Pechtold is het zéker niet.
  U zegt, ja, maar wie zegt dat de PVV niet even erg is als Hitler?
  Wie is hier de Hitler? De PVV of de radicale islam?
  Nou, mevrouw, zolang de PVV geen doden op zijn kerfstok heeft en geen miljoen Nederlanders op de vlucht doet slaan, lijkt me die vraag eenvoudig te beantwoorden.

  2. Wat Wilders en de PVV moeten doen. – met name Lucassen moet in persoon excuses aanbieden, aan zijn buurtgenoten.
  Sharpe en eventueel anderen aan Nederland. –
  Lucassen moet boete doen. Letterlijk. Dat betekent in elk geval een maandsalaris op een goed doel. – Wilders moet erop hameren dat zij hun schuld terug kunnen betalen door datgene te zeggen dat velen niet meer durven zeggen in hun wijk en op hun werk.
  Ze moeten de kastanjes voor onderdrukt autochtoon Nederland uit het vuur halen. Klappen opvangen.
  – Wilders moet beter screenen.
  – Wilders moet heldere criteria geven wat voor hem (nog) acceptabel is en wat niet.
  Ik verwacht van Geert Wilders dat hij hier een streep trekt en in het vervolg c.v.-leugenaars met strafblad, buurtproleten en sms-sjacheraars er uit knikkert.
  Ik verwacht van hem dat hij zijn lesje leert voor de Statenverkiezing en liever in een aantal provincies NIET meedoet dan nieuwe randfiguren de partij binnenloodst.

  3. Tot slot Ik heb nog één vraag aan u: Waarom stemt ú geen Wilders?
  Wilt u mij echt vertellen dat u niet weet waar doorgaan op de oude voet, met de oude partijen, eindigt? Namelijk, waar iedereen wéét dat het eindigt? Namelijk, met uw dochter in hoofddoek.
  Nederland als vermolmd bouwwerk dat in de handen van Ali Eddaoudi en Mohammed Cheppih valt.
  Het is Hernandez of Hezbollah. Het is Eric Engerd of Allahoe Akbar.
  Het is Wilders of de woestijngod.
  De keus is absoluut niet moeilijk. Bij gebrek aan een fatsoenlijk(er) alternatief is de PVV de enige partij die ons beschermt.

  Gevraagd: mensen met heel veel lef om voor de PVV in te stappen
  H. NUMAN – 17 NOVEMBER 2010
  De volgende PVV’er wordt nu al beschadigd. De gelukkige is deze keer James Sharpe. Het wordt onderhand een beetje saai. De ene PVV’er is nog niet afgemaakt, of de volgende komt al aan de beurt. Het lijkt wel of aan de linkerzijde en het midden van de Kamer alleen maar heiligen zitten.
  Die arme Wilders is niet in staat om mensen zonder strafblad, losse handjes of drankproblemen aan te trekken. Is Wilders nou zo dom of is dat schijn?

  Kijk eens om u heen. Hoeveel ramen ziet u als u naar uw werk gaat waar een PVV poster hangt?
  Stel dat u er een ziet, hangt die poster er ’s middags dan nog als u terug komt van uw werk? Of is dat raam dichtgespijkerd in afwachting van de glazenmaker?

  Als u zelf op de PVV heeft gestemd, durft u dat dan tegen uw vrienden en collega’s te zeggen? Of loopt u dan de kans om vrienden kwijt te raken of een slechte beoordeling? Beter om dat maar te verzwijgen, niet waar? Stemmen is tenslotte geheim.

  Zie hier de almacht van links. Links heeft 40 jaar lang ongestoord en ongestraft kunnen doen en laten wat ze wilden. En in die 40 jaar hebben ze heel wat opgezet om de macht klemvast in handen te houden.
  Om de PVV te beschadigen hebben ze de AIVD echt niet nodig.
  U betaalt, middels de belastingen, de alternatieve AIVD: Kafka, Jansen & Janssen, MDI, om er maar een paar te noemen.
  Er zijn er veel en veel meer.
  Allemaal clubs die door u betaald worden, en niets anders doen dan opschrijven wat u doet. Maakt niet uit wat. Als het als extreem rechts uitgelegd kan worden, gaat u met naam en toenaam aan de schandpaal.

  Bij dat ‘extreem rechts’ hoeft u echt niet te denken aan bruine overhemden en lidmaatschap van de NVU. Als u het Vrije Volk leest bent u al extreem rechts. Okay, u bent een echt grijze muis. Nooit wat gedaan. Geen jeugdzondes. Nooit wilde dingen gedaan. De zwaarste overtredingen die u begaan heeft zijn snelheidsovertredingen en een paar parkeerboetes.
  Links kan u niks maken. In dat geval is het sowieso niet waarschijnlijk dat u interesse heeft in een politieke functie.
  Maar u heeft toch ambitie om wat te doen voor de samenleving.
  In dat geval zet links gewoon de versnelling een tandje hoger.

  Niet alleen Prem zegt glashard dat mensen die hij niet mag pedofiel zijn. Dat doet de Stichting Stopkinderpornonu.com ook.
  Dit is ook een extreem linkse club die mensen graag aan de schandpaal nagelt. Wettig overtuigend bewijsmateriaal is nergens voor nodig.
  Een club die iedereen die haar niet ondersteunt ziet als tenminste potentieel pedofiel. Deze club heeft het gore lef om Eric Lucassen weg te zetten als een veredeld soort van pedofiel, genaamd “efebofiel”.
  Ik wist niet eens dat het bestond…
  Nu wil het geval dat het Nederlandse leger geen kindsoldaten rekruteert en om die reden de leeftijd verhoogd heeft waarop mensen dienst kunnen nemen. Dit soort fielten verandert gewoon iedereen in een of andere fiel. Geeft ze gelijk meer recht van bestaan ook.
  Even zo goed is het helemaal geen probleem om hem met naam, adres en andere gegevens op het Internet te zetten. Niemand die er wat aan doet. Links uiteraard niet, en u heeft ofwel wat anders te doen ofwel geen geld.

  Andersom, moet u eens proberen om een linkse schuinsmarcheerder op gelijke wijze aan de schandpaal te zetten. Dat gaat niet gebeuren.
  Probeer bijvoorbeeld maar niet om de (tijdelijk) afgeserveerde Prem Radhakishun met naam en rugnummer op het Internet te zetten, want binnen een paar uur kunt u een brief van een advocaat verwachten.
  Zeer waarschijnlijk wordt die brief afgeleverd door een (niet bevoegde) hulpofficier van justitie vergezeld van wat zwart blauwhemden om u duidelijk te maken dat dit echt niet kan.

  Gregorius Nekschot weet er alles van. Privacy staat heel hoog in het linkse vaandel. Maar alleen als u extreem links bent, of zwaar crimineel.
  De Amsterdamse politie liet een paar weken geleden een tekening van een zware crimineel die niet eens goed leek (!) voorzien van een balkje… om de privacy van dat stuk tuig te beschermen.

  Als links u echt niets kan maken is dat totaal geen probleem. Dan gaan ze gewoon kijken of uw ramen stevig zijn. Uw auto krasbestendig is.
  Of het profiel van uw banden wat verdiepen. U gaat anonieme telefoontjes ontvangen. Dreigbrieven. Rotzooi in de brievenbus. Uw familie en vrienden worden bedreigt.

  Dat gebeurt uiteraard niet in opdracht van Job Cohen of Femke Halsema zelf. Die passen wel op. Maar het gebeurt. En er worden zoveel auto’s in brand gestoken de laatste tijd, die paar van de PVV kunnen er gemakkelijk bij.

  Vraag u zich eens af: hoe betalen die juridische cliniclowns hun proceskosten tegen Wilders en nu tegen de staat?
  Dat Mr. Moszkowicz gepeperde rekeningen schrijft is bekend.
  Gelukkig levert hij waar voor zijn geld. Maar waar betaalt het zooitje verlepte loosers dat maar door blijft etteren hun proces van? Zelf? Uit eigen zak? Kom, dat gelooft u zelf toch niet!

  Die seniele overjarige hippie Nico Steijnen werd daags na het proces van het hek gehaald bij Gilze Rijen. Op zijn gevorderde leeftijd moet hij uitkijken met dat soort antimilitaristische grappen. Hij kan wel een been breken of een hernia oplopen.

  Even zo goed is het weer een argument tegen Wilders: omdat Wilders zich zeer kundig weet te verdedigen kost dit proces een vermogen.
  Het is dus de schuld van Wilders. Als hij nou gewoon kalm de strop om z’n nek laat schuiven en rustig aan de hijskraan gaat bengelen was er niks aan het handje geweest. Heeft u veel trek om voor de PVV in de Kamer of de raad te gaan zitten? Wetende dat onrecht en onheil uw deel zal zijn?
  En als ze u niet pakken, dan pakken ze uw familie wel. De politie?
  Ach, die staat er bij en kijkt er naar. Je zult eerder beren broodjes zien smeren dan de politie haar werk doen.
  Het laatste wat de prinsemarij gaat doen is zorgen dat PVV politici adequate beveiliging krijgt. Dat levert ze niks op, integendeel.
  Kortom, u moet echt stevig in uw schoenen staan wilt u het besluit nemen om de PVV te vertegenwoordigen.
  Als uw vrouw en familie het tenminste durven te accepteren.
  Ik ken genoeg capabele mensen die dat graag zouden willen doen,
  maar niet tegen die prijs.
  H. Numan

  Like

  • Monalisa zegt:

   Scarlatti Bombatti u kunt na vandaag nog iemand aan u lijst toevoegen PVDA Minister Liliane Ploumen geeft 15 miljoen voor uitbouw luchthaven Tanzania, even een mededeling niet alle linken werken ze zijn verwijdert of werken niet meer, stel je voor dat we het zien.

   Like

  • Theo Prinse zegt:

   Indrukwekkend Scarlatti B. Ik zet het bij mij op Facebook met uw welnemen

   Like

  • Scarlatti Bombatti zegt:

   Zo even met het ‘opruimen’ van mijn ‘postvak hotmail IN’ dit gevonden!
   @ Martha N. verdere aanvulling:

   Het boek der foutlinxen

   Dit is het beruchte topje van de ijsberg. Besef dat wanneer een penningmeester uit de kas jat, dit niet bij de gehele fractie bekend zal zijn, maar dat wanneer men miljoenen misbruikt de fractie er beslist van op de hoogte is en meewerkt.
   Niettemin is er nooit iemand op deze kennis veroordeeld en weggestuurd.

   Medeplichtigheid bestaat niet in de politiek.

   In feite dienen dus alle bestuurders en raadsleden van foute fracties vermeld te worden. Denk hierbij aan Utrecht, Amsterdam, Rotterdam, bijvoorbeeld, waar onbeperkt geknoeid wordt zonder gevolgen voor B&W. Bedenk hierbij ook dat het meeste geknoei zonder gevolgen blijft. Mislukte grondaankopen, werklozenprojecten, straatcoaches, kansen-jeugd-dingen, enz. De lijst is eindeloos.
   Zelden komt iets voor de rechter; het is allemaal onhandigheid.
   En wat er ook fout gaat; wachtgeld en pensioen liggen te wachten als 72 maagden in het paradijs.

   Foutlinxen.

   D66 – Marc Jan Ahne. Meneer is wethoudert te Deventer en vergat alles af te rekenen in een bouwmarkt. Hij is gepakt voor winkeldiefstal. Dat doet ie anders nooit hoor!

   D66 – Magda Berndsen Tweede Kamerlid voor D66 kreeg als voormalig korpschef in Friesland meer dan een ton aan vergoedingen, waar ze geen recht op had. Dit graaien gaat ongeveer zo: je claimt extra geld in je weekeind, omdat je wachtdienst hebt. Terwijl je natuurlijk helemaal geen dienst hebt, maar het tikt zo lekker aan en iedereen doet het. Zodoende fraudeerde ze er een ton bij. Geen probleem voor mannetje Peggold, ze mag gewoon bij D66 blijven, want kritiek mag je alleen op de PVV hebben. Graaien en frauderen is bij D66 geen zonde.

   D66 – Marcel van Dalen, wethouder te Blaricum en raadslid te Ede. Vergat te vermelden dat hij al een strafblad had wegens smaad. Smaad, valsheid in geschrifte.

   D66 – Jos Elbers, voorzitter van D66 en volstrekt foutmens. Megagraaier, die het onderwijs heeft helpen verzieken en zichzelf beloonde met een adviserende functie, die nog beter betaalt. Hij vindt zichzelf niet slecht en verrot en niet linksch, maar betrokken. Graaien, belangenverstrengeling. PS
   Omdat deze oplichter voorzitter is van D66-Rotterdam neemt dus de gehele fractie genoegen met zijn wangedrag.

   D66 – Dirk Elsen, was grootgraaier en knoeier bij de SNV. Heeft een tijd lang directeur gespeeld en moet nu opzouten, helaas zonder strafrechtelijk vervolgd te worden. Maar meneer is van D66, hij zou dus toch niet veroordeeld worden want de rechters hier zijn van dezelfde club. Hij overtrad aantoonbaar de aanbestedingsregels en gaf vriendjes en familie opdrachten. In veel landen wordt
   dit gezien als corruptie. Daarnaast vulde hij flink zijn zakken ten koste van de medemens, maar dat heet “handig” bij linx.

   O ja, het SNV stond onder toezicht van ene Lodewijk de Waal, vandaar. Zie een post op deze lijst van meneer de Waal: dieper kan je niet zinken als vakbondsman, het lijkt Wim Kok wel.

   D66 – Jikkie van der Giessen bestuursvoorzitter van Codarts, de hogeschool voor de kunsten in Rotterdam. Deze prutsmuts werd er weliswaar rijk mee, maar de gehele opleiding is een puinhoop. Een volstrekte nachtmerrie. En dat allemaal omdat manneke Peggol en zijn bende het onderwijs mogen verzieken, wegens taartverdelingen. Is deze graaidoos crimineel? Nee, alleen onhandig. U weet wel: te hoge kosten, snoepreizen, wethouder geweest in 020 (en dieper kan je toch niet zakken) en heel veel geld krijgen en volstrekt niets presteren. Graaien.

   D66 – Korrie Louwes, wethouder in 010. Onhandig. Geeft een bedrijf “Liveable” zomaar het monopoly om studenten te huisvesten in nutteloze gebouwen. Vriendjespolitiek.

   D66 – Alexander Pechthold, wethouder in Leiden, lijsttrekker van het spul en eeuwig kamerlid. Knoeide als wethouder met een stuk grond, vervuilde grond. Is hier nimmer voor gepakt en veroordeeld, maar hij werd ook nimmer gepakt voor het veilen van vervalste stukken. Graaien, sjoemelen, islamisatie.

   D66 – Fedde Reeskamp, raadslid te Haarlem, heler en een leugenaar. Daarnaast frustreert hij het aanhouden van de dief, die bekend is bij hem, door te weigeren het adres te geven van de fietsendief. Meneer kocht een aantrekkelijk geprijsde fiets op Marktplaats.nl. Deze bleek gestolen. Wie had dat ooit gedacht? Heling. Bij de weg: wedden dat deze heler zelf subsidie krijgt van de gemeente, middels het Fietsenplan?

   PvdA / D66 – Marleen Barth, voorzitster van de fractie en lijsttrekker voor de eerste kamer en haar man, de burgemeester van Wassenaar: Klaas Hoekema, D66.
   Dit opvretersduo verslindt per jaar tonnen belastinggeld en zorggeld.
   Ze wonen in een peperduur huis, maar betalen alleen de deurknop en klagen hierover. Zij heeft een eigen maatschappelijk bedrijf, dat haar zelf in dienst neemt en vet betaald en een 18-tal nevenfuncties bij de overheid en semi-overheid. Zij is het ware gezicht van de PvdA. Voorstander van import islam, maar woont zelf in Wassenaar. Graaien. Islamisering.

   Groen Links – Aziz Adahchour, raadslid. Je ontkomt er niet aan om af en toe een moslim te nomineren. Nu frauderen de allochtonen bijna allemaal en aangezien er ruim een miljoen hier rondhangen zou de lijst eindeloos zijn.
   Maar het gaat hier ook om de foutlinxen. Het linxe en groene tuig dat altijd met de opgeheven vingert klaar staat om ons te corrigeren, maar dat zelf alles uitvreet wat allah (of z’n broer) verboden heeft.
   Vandaar deze oplichter: GsL raadslid Aziz Adahchour. Had twee niet bestaande fulltime banen bij het onderwijs. Haatscholen staan bekend om hun frauduleus mensen aanstellen en zo kan het dat de linxe maffia het mogelijk maakt dat iemand zo maar twee banen kan hebben en nimmer op zijn werk hoeft te verschijnen.
   Bedenk hierbij hoeveel mensen bij deze fraude betrokken zijn. De scholen, de foute politieke partij, de ambtenaren, de belastingdienst, de gemeenteraad, enz. enz. Foutlinxen in overvloed. Fraude.

   Groen Links – Judith Bokhove. Is raadslid van de groencriminelen en ook directeur van het erbarmelijke bedrijf Greenchoice. Niet alleen is zij even vergeten te vermelden dat zij directeur is, hoewel dit verplicht is, maar haar bedrijf stinkt aan alle kanten. En wanneer de gemeente iets beslist over “groen, energie, zonnepanelen, duurzaamheid enz.” stemt dit loeder gewoon mee (of niet volgens de fractievoorzittert, maar hiervoor was haar man de directeur en toen stemde ze wel met alles mee, terwijl hetzelfde geld van Greenchoice naar binnen stroomde). Belangenverstrengeling zoals het kan. Erg onhandig allemaal en typerend voor foutlinx. Daarnaast
   ligt haar bedrijf overhoop met de Eneco is de gemeente weer deels eigenaar van de Eneco. Verder graait ze nog wat in de zorg. Het bedrijf Greenchoice is dusdanig rot, dat de overheid er al drie keer heeft ingegrepen. Niettemin vindt haar fractie haar integer en kunnen we het woord “integer” dus schrappen uit de Dikke van Dalen. Graaien, verzwijgen nevenfunctie, twee-petten, blond en gespleten persoonlijkheid, belangenverstrengeling.

   Groen Links – Harry Borghouts ook gemeenteraadslid voor Progressief Heemstede (1977-1987), fractievoorzitter van Progressief Heemstede (1982-1987), secretaris-generaal bij ministerie van justitie (1996-1999) en commissaris van de koningin Noord-Holland (2002-2009)). Hij wordt, als secretaris-generaal van Justitie, in 1999 verantwoordelijk gehouden (door de commissie-Kalsbeek), voor het niet tijdig informeren van minister Korthals van Justitie over coketransporten. In de periode dat Borghouts commissaris van de Koningin was, speculeerde de provincie Noord-Holland op banken in IJsland met 78 miljoen euro tegen een rentevergoeding van 5%. Het geld werd geleend van De Nederlandsche Bank. Door de kredietcrisis is dit bedrag geheel verloren gegaan. Sommige mensen worden fout geboren, hij is er 1 van, toch is hij het ware gezicht van Groen Links; de meeste zijn oude zakken, die slapend miljonair worden en nimmer in dag in het bedrijfsleven presteerden. Graaier, geldverdamper, eventueel corruptie.

   Groen Links – Jamai Challiui. Succesallochtoon en raadslid. Kwam nooit op een vergadering van GsL en dat zou ik ook niet doen, maar maakte zich verder schuldig aan illegale onderverhuur, huisvesting van illegalen, importeren familieleden en uitbuiting.

   Groen Links – Cees van Dijk, raadslid en bestuurslid afdeling Haarlem vanwege seksueel misbruik (verkrachting) van een 13-jarige jongen. Hij werd veroordeeld tot anderhalf jaar cel, plus daarna psychische behandeling.
   Meneer is therapeut en verkracht zijn cliënt, het lijkt wel een boek van Stieg Larsson, monsters bestaan helaas. Het NRC weigerde hier over te publiceren, men wil de sector niet beschadigen. Verkrachter, schending ambt, pedofiel.

   Groen Links – Wynand Duyvendak, crimi-clown en Kamerlid: wegens inbraak in het gebouw van het ministerie van Economischer Zaken, bedreigingen en brandstichting in zijn tijd als milieuactivist – “Ik vond dit soort acties altijd legitiem”, vertelde Duyvendak het opinieweekblad Elsevier nog enkele dagen voor zijn aftreden.
   “Dit feit is verjaard, ik maak me er niet druk om”.
   Zijn fractievoorzitter Femke Halsema sprak van een ‘politieke fout’, omdat hij in de aankondiging van zijn boek deze actie als een groot succes bestempelde, zonder tevens te vermelden, dat hij tot het inzicht gekomen is, dat dit soort acties contraproductief werken; een wijziging in zijn denken, die wel in het boek zelf tot uitdrukking zou komen en die Duyvendak als gevolg van de commotie ook in interviews nadrukkelijk naar voren bracht. Bejaarde Volkert.

   Groen Links – Arjan El Fassed, Tweede Kamerlid van Groenslinksch. Haatzaaien. Meneer is opperhoofd bij een website bedoeld om de haat tegen Joden aan te wakkeren en de islamisering van de wereld te vervullen. (The Electronic Intifada). Geld voor ontwikkelingshulp wordt hier misbruikt en klassiek voorbeeld van een linxe met een dubbele agenda. Zwendel, haatzaaien, islamisering.

   Groen Links – Rik Grashoff, Tweede Kamerlid, Wethouder Delft (1998-2006)) liet Delft voor 4 ton garant staan voor een aanbouw aan de Sultan Ahmed Moskee. De Turkse Vereniging kreeg zo een lening tegen lage rente en zou daarmee “culturele ruimtes” aanbouwen aan de moskee. Voorwaarden waren wel dat de vereniging een ander bestuur moest hebben dan de moskee, en de ruimtes van de vereniging moesten afgescheiden zijn van die van de moskee. Nou zijn die besturen inderdaad verschillend. Precies dezelfde 9 Turken, dat weer wel, maar in een andere volgorde. Heel verschillend, vindt de gemeente. Het zou om te lachen zijn, als het niet zo treurig was. Bovendien blijken de ruimtes van de vereniging naadloos, zonder scheiding over te lopen in die van de moskee. Die heeft zo een fijne uitbreiding gekregen. Laat de Delftse burger maar dokken. Kortom, Grashoff bedonderde de boel en de moskee/ Turkse vereniging benutte de geboden mogelijkheden. Werd beloond met een post als Wethouder in Rotterdam en verdampte daar 50 miljoen in het “Jeugdjaar” en loog bij herhaling over het verdampen van geld in muziekpodium “Watt”. Zwendelaar, vriendjespolitiek, kopen van stemmen, islamisering.

   Groen Links – Leen Harpe, lijsttrekker van de lokale milieumaffia in Zeeuwland. GroensLinks, dus. Meneer is graaiend ambtenaar en politicus. Reden van deze notering is echter dat deze gloeilampenhater tegen zijn ex-vrouw te keer gaat en daarvoor vervolgd wordt, voor huisvredebreuk dus.

   Groen Links – Herman Meijer. Bestuurder van deze foute partij, uitvinder van de kindersex en baanbrekend pedofiel. Binnenkort weer verkiesbaar voor de eerste kamer. Ridder in de orde van Oranje Nassau, kun je nagaan wie allemaal een lintje krijgen tegenwoordig. En waarvoor?! Pedofilie.

   Groen Links – Mariko Peters, kamerlid, heeft als diplomate de gedragscode van het ministerie van Buitenlandse Zaken overtreden, maar mag toch aanblijven als Kamerlid. Ze meldde in 2005 in Kabul niet aan haar ambassadeur dat ze een liefdesrelatie had met een man wiens subsidieaanvragen ze moest beoordelen en dat was tegen de regels. Leermoment: blijkbaar hebben wij dure diplomaten in dienst, die allerlei allochtonen in hun eigen typhusland aan fraaie banen helpen op onze kosten. Belangenverstrengeling, vriendjespolitiek.

   Groen Links – Sam Pormes. Voorzittert van de Groene Bende te Assen. Er was niet sprake van één affaire waarbij Sam Pormes in opspraak kwam, het ging om een hele reeks. De feiten zijn terug te vinden op een Wikipedia pagina. Het ging over betrokkenheid bij het gijzelingsdrama bij de Punt, om een schietpartij in Assen, waarvoor Pormes zeven maanden vastzat, het ging om een gevalletje uitkeringsfraude en het ging om een guerrillatraining in Jemen. Fraude, terrorist.

   Groen – Links – Helma Ton, burgemeester van Blaricum: rijden onder invloed.

   Groen – Links – Tara Singh Varma, succesallochtoon, kamerlid, was een veelbelovend politica, maar vernielde haar eigen politieke carrière door financieel wanbeleid en leugens. Ze ging zelfs zo ver dat ze deed alsof ze elk moment kon overlijden aan kanker. Na veel vertoon bij haar vertrek uit de Tweede Kamer komen de geruchten op gang. Uiteindelijk blijkt dat ze geen kanker heeft, maar dit
   heeft verzonnen. En dit vaker doet. Misleiding, graaien. Geen enkel geweten; verduisterde geld als penningmeester van het Grenada Kommittee.

   PvdA – Susan Baart, voormalig voorlichter van Ad Melkert en de PvdA-fractie. Ze is sinds april 2010 commissaris bij Vestia. Saillant detail is dat ze de echtgenote is van de Tilburgse PvdA- burgemeester Peter Noordanus. De burgervader was tussen 2001 en 2004 voorzitter van de Raad van Commissarissen van de Vestia Groep. Graaien totdat je rood ziet.

   PvdA – Nourdin Belhadi. PvdA. Succesallochtoon. Campagneleider van kadaffie Aleid Wolfsen en fraai voorbeeld van iemand die vanwege zijn afkomst en achterstand slapend rijk is geworden. Ons geld voor hem, met dank aan de rode maffia. Meneer werd zomaar docent, ging naar Mekka en kwam terug als handenschudweigeraar. Deed wat alle PvdA-ers doen: richtte een stichting (iets doen met rotjongeren) en stak de subsidie in zijn eigen zak. Schnabbelde er flink wat bij met lezingen en kreeg zelfs prijzen vanwege zijn goede plannen. Ja, als je bij de PvdA zit kun je hele maatschappij verzieken en toch rijk worden. Fraude en verduistering.

   PvdA – Harry van den Bergh, kamerlid. In 1987 afgetreden als PvdA-Kamerlid, nadat hij wegens handel in aandelen (Fokker) met vermeende voorkennis in opspraak was geraakt. Zag ze vliegen.

   PvdA – Rinda den Besten, wethouder. Liet een ambtelijk stuk opmaken om het succes van het geldvretende jongerenloket vorm te geven. Terwijl dit project een volkomen mislukking was. (zie ook Ella Vogelaar). Toen er een scriptie verscheen over dit jongerenloket, moest deze weer verdwijnen, want de scriptie paste niet bij de leugens van de wethouder. Graaien, verduistering, misleiding.

   PvdA – Els Boot, De burgemeester van Giessenlanden, weigert om een Afghaanse man / asielzoekert uit te zetten. De 45-jarige man wordt verdacht van oorlogsmisdaden, maar is linx zielug. Werkweigering, islamisering.

   PvdA – Ruud Borgman, penningmeester van de lokale afdeling Almelo. Werd betrapt op het jatten uit de partijkas. Er zullen nog vele penningmeesters volgen.

   PvdA – Wouter Bos, minister van Financiën en knoeiert. Ging minder werken voor veel meer geld bij de K.P.M.G. en toevallig is de overheid (dus Wautert himself) de grootste opdrachtgever van dit bedrijf. Belangenverstrengeling.

   PvdA – Gert Braam, wethouder in Coevorden. Verdampte veel geld met grondaankopen. Loog hier en daar eens wat en moest opstappen. Graaien, liegen.

   PvdA – Pieter Broertjes. Hopeloos PvdA-geval. Werkte vanaf 1979 bij de Azijnbode en heeft er echt alles aan gedaan om ons land te verzieken met de multikul. Onder zijn bezielende leiding werd de Volkskrant actief ingezet bij het demoniseren van Pim Fortuyn. Stelde idioot veel allochtone columnisten aan om de hersenspoeling van dom links mogelijk te maken, biedt een platform voor PVV-haters en ondanks de moord op Pim, gaat stug verder met het demoniseren van Nederlanders, zodat nu Geert Wilders aan de beurt is. Kortom een leugenfabriek, zodat we die kennen uit de vorige bezetting. Desondanks wordt deze rooie gifpen niet vervolgd voor moord en evenmin voor de miljarden die onze samenleving kwijt is aan de allochtoon, nee, ze belonen hem met de burgemeesterspost in Hilversum. Haatzaaien.

   PvdA. – Edward Brongersma. Eerste kamer, overtreding wet op kinderporno en derhalve smeerlap.

   PvdA – Ronald Buld, raadslid Nijverdal: mishandeling, verkrachting, huiselijk geweld.

   PvdA – Peggy Burke. PvdA, wat anders? Raadslid van 020 en bij haar is het licht geheel uitgegaan. Zij wil dat autochtonen voortaan kunnen worden uitgesloten van de betere banen, om zo de instroom van allochtonerts mogelijk te maken. Wordt je dus niet alleen benadeeld in de hoofdstad omdat je ouders blank zijn, maar pakken ze je nog een keer als je werkt zoekt. Natuurlijk staat Peggy niet alleen in haar waanzin: GsL steunt haar plan. Soort zoekt soort. Schending grondwet, negerisatie.

   PvdA – Hannah Buyne. Wethouder en daarnaast rechter. Succesallochtoon. Zij vond het nodig de jeugd op te zetten tegen de PVV, want democratie is een gruwel voor de rooien en onderwijs biedt kansen. Zij liet een lesbrief verspreiden onder de scholen tegen een deel van de Nederlanders en loog hierover. Zij is een schoolvoorbeeld van de waanzin en schade, die de PvdA ons land aan doet. Liegen, haatzaaien.

   PvdA – Ama Carr , succesallochtoon, raadslid Amsterdam, rijdt zonder rijbewijs en onverzekerd rond. Geeft valse naam, een vals adres en een valse geboortedatum op.

   PvdA. – Job Cohen, burgemeester Amsterdam, liet miljoenen in de Poldermoskee verdwijnen en miljarden in de metro. Zelfs Europese subsidie werd weggesluisd de moskee in. Verzaakte volkomen, liet een Amsterdam ontstaan waar Joden, vrouwen en homo’s niet meer ongehinderd over straat kunnen en criminelen 500 keer kunnen worden opgepakt zonder detentie. Theedrinker, amateur.

   PvdA – Wim Cornelissen, burgemeester van Gouda. Groot ontkenner van problemen met Fins wajongvolk. Knoeier en graaier. Want ook deze burgemeester graait er op los. Met medeweten van de gemeenteraad, want die heeft boter op z’n hoofd. Maar toch. Meneer heeft een villa in Ghana en de vuilnisdienst van Gouda had in 2009 een rekening betaald in datzelfde Ghana, die verder oninbaar was. Wat doet een miljoen Goudse euro’s in het land der Ghanezen? Daarnaast heeft hij ook nog een functie in Ghana. Deze man, die de Gouwenaren al jaren laat stikken, maakt zich zonder enige twijfel schuldig aan graaien en ongewenste belangenverstrengeling. Zijn werk als hoofd van politie heeft hij niet 1 dag naar behoren uitgevoerd.

   PvdA – Minister Jacqueline Cramer. Diverse portefeuilles, maar geen dag voor ons bezig geweest. Was hoogleraar bij een universiteit ergens in Utrecht, gaf ze daarna 50 miljoen om wat te fröbelen met onderzoek en ging later daar, dik betaald, werken om nutteloos onderzoek te doen. 50 miljoen om jezelf aan een baan te helpen, belangenverstrengeling. Gebruikte later ontwikkelingsgeld om arme landen te dwingen mee te spelen met linxe klimaatspelletjes. Machtsmisbruik.

   PvdA – Marcel van Dam, minister Volkshuisvesting en Ruimtelijke Ordening (1981-1982), gepakt met drank achter het stuur, hielp frauduleus een limonadefabriek om zeep. Omdat dat kon. Rode miljonair. Knoeier en jarenlang god van de PvdA.

   PvdA – Sjoera Dikkers, PvdA kamerlid van het ergste soort en toch niet crimineel. Voor ons allen onbekend en toch betalen we ons scheel aan haar. Kijk ff naar dit stukje uit haar CV: Medewerker projectmanager Greenpeace Nederland (1995-1996). Medewerker bij het CNV. Campagnecoördinator jubileum 2000, Stichting Wemos (campagne voor kwijtschelden schulden ontwikkelingslanden) (1999-2000). Directeur Evert Vermeer Stichting (EVS) (2000-2005). Directeur “Stop Aids Now” (2005-2007). Interim-directeur E-motive, programma van Oxfam-Novib (2008-2009). Directeur ( a.i.) Defence for Children/ECPAT (juni 2009-juni 2010). Nevenfuncties: (je gelooft het niet…….). Eigenaar ‘Dikkers’, Management voor Idealisten (2007-heden). Zo zie je maar dat al die graaiers gewoon in de tweede kamer zitten en gewoon kunnen blijven graaien. Al jaren maken we ons erg boos er over en toch zitten de roodgraaiers gewoon op het pluche en schrapen jaarlijks hun tonnen naar binnen. Ten koste van respectievelijk het milieu, de rechten van werknemers, ontwikkelingslanden, zwartjoekels, aidspatiënten, derde wereld, zielige kindertjes. En Henk en Ingrid! Graaien.

   PvdA – Fatima Elatik, succesallochtoon, raadslid en bestuurder in 020, die informatie achterhield, mede verantwoordelijk is voor de verdamping van 30 miljoen en een nagenoeg failliet stadsdeel Oost-Amsterdam achterliet. Klassieker, totaal ongeschikt voor alles, maar onaantastbaar vanwege de achterban van de PvdA. Misbruik overheidsgeld, verkwisting, liegen, enz. Weggestuurd met een motie van wantrouwen en vervolgens weer op het pluche gaan zitten. In 020 kan alles (mits je tot de juist bevolkingsgroep behoort).

   PvdA – Thea Fierens. Zij graait nu echt ten koste van de getinte medemens. Zij is interim van ontwikkelingsorganisatie SNV. Dit graaicollectief is al vaak slecht in het nieuws wegens vriendjespolitiek en onbeperkte hebzucht. En deze graaidoos Fierens spant de kroon. Hoe diep kun je zinken door tonnen in je zak te steken, die zijn bedoeld voor de derde wereld. Denk daar eens aan als je iemand van de PvdA tegen komt. Ze doen er allemaal aan mee. Onbehoorlijke beloning.

   PvdA – Carolien Gehrels. Wethouder van 020 en beroepsleugenaar. Liegt bij herhaling de raad voor inzake haar bijdragen aan het mislukte muziekgebouw. Weigert verder te vertellen hoeveel geld zij een ontslagen kultuurzeiker Janmaat heeft meegegeven. Liegen. Onbehoorlijk bestuur.

   PvdA – Jaap van Gelder. Bestuurslid. Opperhoofd van vele zaken maar gepakt wegens corruptie bij alweer een woningbouwvereniging “de Key”. Liet vriendje grond kopen en kocht die dan weer voor miljoenen meer om er sociale huisvesting op te plegen. Graaien. Corruptie.

   PvdA. – Cebeli Gönül succesallochtoon, raadslid uit Rotterdam, ernstige mishandeling van echtgenote.

   PvdA – Carlos Gonçalves, succesallochtoon. Voorzitter van de deelgemeente Delfshaven. PvdA-miljonair en Kaap-Verdiaan. En zwendelaar. Meneer kreeg om stemmen te kopen onder zijn landgenoten een fraaie baan van de rode maffia. Hij wordt zeer riant betaald, maar vond het nodig een goede te baan te krijgen bij een stichting en zichzelf daar een vette subsidie te geven. Avanco heet deze stichting en meneer is daar the Big Boss. PvdA-tuig uit eigen eiland helpt hij aan baantjes.

   Is het strafbaar jezelf subsidie te geven? Nee, dat is onhandig. En zolang de deelgemeenteraad in meerderheid dit niet erg vindt, is het niet strafbaar. Waarom dan deze vermelding? Omdat meneer pas drie weken een luxe, gratis vakantie in Marokko heeft gehad op kosten van een Marokkaanse directeur van een maatschappelijke instelling en deze instelling natuurlijk subsidie krijgt van dezelfde
   deelgemeente. Is dit strafbaar? Nee dit is onhandig. Sterker er kwam zelfs een Bing-onderzoek en watdenkkie???: meneer was onhandig.

   PvdA – Eveline Herfkens, minister, nutteloze VN-graaier. Weigerde onterecht ontvangen huursubsidie van $275.000 terug te geven. Gooide het op een akkoordje met Maxim Verhagen en kwam er mee weg.

   PvdA – H. Heuverling, wethouder in Waalwijk en winkeldief. Werd betrapt in de plaatselijke HEMA met een tas vol spullen. Diefstal. Zijn wachtgeld vergat hij niet.

   PvdA – Hakim Hmadouch, succesallochtoon, raadslid Arnhem,: mishandeling en bedreiging echtgenote.

   PvdA – Sadik Harchaoui, zelf behorend tot de BA’s (bekende allochtonen) maar hier succesallochtoon, is vorig jaar in opspraak geraakt door forse declaraties en salarisverhogingen als voorzitter van de gesubsidieerde instelling Forum. Kreeg de niet bestaande baan als opperhoofd van de Raad van Maatschappelijke Ontwikkeling en wist het te brengen tot een voorstel het woord “allochtoon” te verbieden. Graaien.

   PvdA – Hamid Houda, succesallochtoon en kamerlid. Moest weg vanwege belastingfraude en ontduiking, intimidatie van personeel; maar goed genoeg voor de provinciale staten. Bij de PvdA kan alles, wanneer je maar stemmen meebrengt.

   PvdA – Wim Huizing. Spijkenisse. Soms raadslid, soms wethouder. altijd bezig met kindneuqsex. Nu is dit nog steeds verboden, maar nog nooit is iemand daarvoor uit de PvdA gezet. Zal wel een verklaring hebben, waarom al die verkrachte kindertjes op zijn PC staan, dit schijnt altijd per ongeluk gebeurd te zijn. Pedofiel en smeerlap.

   PvdA – Mohammed Kaied, succesallochtoon, raadslid uit Dalfsen: poging tot doodslag.

   PvdA – Hamit Karakus, succesallochtoon en wethouder Rotterdam. Voorheen makelaar, ook al in 010. Doet niets fout, van onbesproken gedrag. Betrokken bij vele dossiers, maar drie springen er uit: ambtenaren wonen velen jaren graties in mooie panden langs de ’s-Gravenweg, die de wethouder vergeet te verkopen, bureau BOOR fraudeert en jat er op los inzake schoolgebouwen, leuke grondverkopen die de gemeente duperen (Calypso) voor 50 miljoen, maar bepaalde ontwikkelaars rijk maken. Onschendbaar /PvdA.

   PvdA – Bert Koenders, minister van ontwikkelingssamenwerking, kocht een afdeling van de VN met de bedoeling daarvan de hoogste baas te worden. Zijn baan kostte ons 89 miljoen euro (per jaar?). Belangenverstrengeling.

   PvdA – Wim Kok, minister en MP. Beste voorbeeld van hoe een socialist zijn gehele linxe loopbaan gebruikt (op onze kosten) om vervolgens te graaien bij alle grote bedrijven (alweer op onze kosten). Hielp de FNV naar knoppen voor eigen gewin. Werd beroemd vanwege het “kwartje van Kok” een tijdelijke heffing om werkend Nederland te pesten, die later terug gegeven zou worden. Belangenverstrengeling, graaier.

   PvdA – Henk Kool Haagse PvdA-wethouder, geeft opdracht gemeente aan afdelingsvoorzitter van zijn eigen partij, graaitoeter Constant Martini ter grootte van 30.000 euro. Verstrengelt ff wat belangen. Er moest zogenaamd een onderzoek worden uitgevoerd. Kan ook zijn dat Martini een nieuwe auto wilde, of zo.

   PvdA – Martin van der Krogt, raad van advies van de Fourstar Groep. Sinds wanneer heeft een lullig bureautje een topzware raad van advies nodig? Sinds je er rijk mee kunt worden. (zie Ella Vogelaar). Bureau gaf geld aan iedereen als stagevergoeding. Zonder stage. Graaien, misbruik belastinggeld.

   PvdA – Krouwel van de gemeente Dinkelland. De PvdA-wethouder besloot zijn functie neer te leggen nadat hij het rapport heeft gelezen over het onderzoek naar de integriteit van de drie wethouders van de gemeente. Tien keer raden welke wethouder boter op z’n hoofd had. Belangenverstrengeling en vriendjespolitiek. Werd wel beloond met wachtgeld, want boter op hoofd loont.

   PvdA – PvdA Els Kuijper. Ook wel Els de Gluiper. Bejaarde bloemetjesjurk met hyacinthkapsel en spuuglelijke halskettingen met metaalafval of rode zwerfkeien erin. Rode vette rups Nooit genoeg. Was wethouder, raadslid, locoburgemeester en bestuurder in arm 010 en graait vrolijk verder. Daarover zo meer. Was lijsttrekker van de PvdA tijdens de periode Fortuyn en deed fanatiek aan haatzaaien door kinderen te vertellen dat ze pappie niet meer mogen zien, wanneer deze op vakantie zou gaan naar zijn zandland. Van tante Pim mocht pappie dan nooit meer terug komen. Ja, hoe diep kun je zinken? Nog dieper. Mevrouw Kuijper hielp in haar functie een bekende horecazaak aan een vergunning en kreeg zo maar een bestuursfunctie bij hetzelfde bedrijf. Wat een toeval. Of zou het onhandigheid zijn? Haatzaaien en belangenverstrengeling.

   PvdA – John Leerdam. Fijne vent. Kamerlid. Krijgt deze notering alleen omdat hij bewijst dat je bij de PvdA niets hoeft te kunnen of te weten om tig jaar te kunnen blijven plakken.

   PvdA – Rob van der Mark, burgemeester van Vlieland: Openbaar dronkenschap

   PvdA – Constant Martini. Voorzitter van de PvdA, afdeling Den Haag. Meneer kreeg van bevriende wethouder Kool opdracht een onderzoek te doen, dit om geld te verschuiven en een rapport te verwerven voor in de onderste lade. Vriendjespolitiek.

   PvdA – Martin van Meurs, Oud PvdA-wethouder en smeerlap van de lokale Pro Arnhem. Deze man verzamelt kinderporno. Je zal er maar op gestemd hebben. Kwam verder nog in het nieuws omdat hij als beroepspedo niet zijn zetel op wilde geven.

   PvdA – Hubert Mollenkamp. Directeur sociale woningbouw. Deze grootgraaier en rooie kapitalist dacht dat ie god was en smeet met ons geld. Sportwagen hier, villa daar. Deed sociale woningbouw bij Rochdale, vandaar. Geeft de PvdA definitie van “eerlijkheid” nieuwe betekenis. Want niet alleen kon deze pretletter zich onbeperkt verrijken, het was nog niet genoeg. Hij is gepakt voor het aannemen van tenminste 2 miljoen aan steekpenningen.Het meest verbijsterende rond zijn arrestatie is natuurlijk dat Hubertje, voor een sociaal bedrijf werkte, voor de sociaalste gemeente van Nederland (Amsterdam) en leefde als Czaar Peter de Grote. En dat niemand van zijn gedrag op de hoogte was, zogenaamd. De huisadvocaat van Rochdale is trouwens ene van der Laan. Tegenwoordig burgemeester / tunnelkijker in 020 en opvolger van amateur en foutmoefti Cohen. Er moeten dus tientallen PvdA-ers zijn in dit netwerk met boter op hun hoofd, maar de oude media hoor je er niet over. Corruptie, graaien.

   PvdA – Peter Noordanus, speelt burgemeester in Tilburg. De burgervader was tussen 2001 en 2004 voorzitter van de Raad van Commissarissen van de Vestia Groep. Getrouwd met ene Susan Baart, die ook al graait bij Vestia. Zou persoonlijk betrokken zijn bij het toekennen van het debiele salaris van speculant Erik Staal. Graaien. Belangenverstrengeling.

   PvdA – Marnix Norder, Wethouder Den haag. Is ook opperhoofd van de Nederlandse Stichting Hoogbouw. Gaf zichzelf als wethouder opdracht in Dubai naar hoogbouw te gaan kijken als voorzitter van de stichting Hoogbouw. Graaien, belangenverstrengeling, vriendjespolitiek voor schizofrenen.

   PvdA – Rob Oudkerk, wethouder Amsterdam, Kamerlid en huisarts:
   woonde verslaafde hoeren uit in 020 dat is nog eens seksueel misbruik! Hij kwam eind 2003 in opspraak omdat hij een agent zou hebben geschoffeerd nadat hij was aangehouden wegens het niet voeren van een werkend achterlicht op zijn fiets. Later werd bekend dat Oudkerk prostituees had bezocht op de tippelzone aan de Amsterdamse Theemsweg, terwijl hij ervan op de hoogte was dat daar illegalen,
   minderjarigen, drugsverslaafden en slachtoffers van vrouwenhandel werkten. Hij trad af vanwege hoerenloperij en cocaïne gebruik.

   PvdA – Ernest Owusu-Skeyere , succesallochtoon, raadslid Amsterdam-ZO: fraude, illegaal wapenbezit.

   PvdA – Bram Peper, burgermeester Rotterdam (1982-1998), minister Koninkrijkrelaties (1998-2002) en minister van Binnenlandse Zaken (1998-2000)): in opspraak door zijn declaratiegedrag. Meneer dacht echt dat alles wat hij uitgaf ten goede kwam aan Rotterdam en zodoende ging hij over de schreef. Graaier, knoeier.

   PvdA – Anton Pieters, voormalig voorzitter van de jonge socialisten en statenlid van de provincie Overijssel. Betrapt bij het jatten uit de partijkas en dusdanig betrapt dat de partij dit aangegeven heeft en niet onder het tapijt geschoven kreeg. Dief. En al zat het in de partijkas van die rooie oplichters, het is natuurlijk ons geld, belastinggeld.

   PvdA – Sharda Poese. Succesallochtoon. Penningmeester en raadslid. Gepakt voor het jatten uit de partijkas van de PvdA. Je moet overigens wel zeer hebzuchtig zijn om als allochtoon te jatten bij de PvdA: je kunt er op vertoon van afkomst en achterstand zo maar een fraaie baan krijgen, waar je niets voor hoeft te doen of te kunnen. Voorbeelden te over.

   PvdA – Jan Pronk, minister Ontwikkelingssamenwerking (1973-1977 & 1989-1994 & 1994-1998) en minister Volkshuisvesting, Ruimtelijke Ordening en Milieubeheer (1998-2002)) stapte bezopen achter het stuur en reed zijn dienstvoertuig in de prak.

   PvdA – Felix Rottenberg. Bestuurslid en partijstrateeg. Graaier, krijgt 5000 euri betaald voor een volkomen overbodige vergadering in 020 aan elkaar te kletsen. Besloten vergadering, dient dus geen enkel openbaar doel. Verder bekend van vele linxe TV-uitzendingen als minister van propaganda. Schijnt per uitzending nog betaald te worden ook. Graaien, vriendjespolitiek.

   PvdA – Evan Rozenblad. In 1994 kort na zijn aantreden als Kamerlid afgetreden nadat via de CDA-gazet Trouw was uitgekomen dat hij zijn loopbaan iets te mooi had afgeschilderd. Valsheid in geschrifte.

   PvdA – Karel Schols, wethouder van Duiven. En: Voorzitter Schols Foundations, Voorzitter Malawi-platform, Adviesbureau Karel Schols. Zie daar hoe verstrengeld deze persoon is. Heeft een fraaie villa in een ontwikkelingsland en is socialist. Hoeveel overheidsgeld toucheert hij. Of betaalt de bankgiro dit allemaal. Europa? Gaat er geld van de gemeente Duiven naar toe? Multatuli draait zich maar weer eens om in zijn graf. De socialisten van nu zijn de uitbuitende imperialisten van toen. Graaien, belangenverstrengeling.

   PvdA – Hans Spekman. Zag kans als wethouder van Utrecht illegaal mijloenen te sluizen naar de lokale voetbalclub. Hielp mede hierdoor een bouwbedrijf het faillissement in. Is tegenwoordig opperhoofd van de rode maffia.

   PvdA – Erik Staal. Godheid bij woningbouwvereniging Vestia. Graaier met een grote “G”. Naast het zichzelf te ruim belonen vond meneer het nodig te beleggen met geld van de huurders en liet Vestia hierdoor met meer dan een miljard het schip in gaan. Werd hiervoor beloond met een vorstelijke bonus en zit nu op Bonaire zijn geld te tellen. Graaien, knoeien.

   PvdA – Randy Stena, succesallochtoon, deelraadslid Amsterdam-ZO: arbeidsverzuim, werkweigering. Verscheen nooit op vergaderingen maar pakte wel de poen. Aan de andere kant heeft hij weinig verziekt tijdens zijn loopbaan en dat kun je van velen niet zeggen.

   PvdA – Jerry Sulaiman, succesallochtoon, raadslid Amsterdam-ZO: fraude, greep uit kas van de fractie. Eerder regel dan uitzondering.

   PvdA – Elvira Sweet, succesallochtoon, raadslid Amsterdam: 2x veroordeeld voor dronken achter stuur zitten.

   PvdA – Guusje ‘Nadorst’ Terhorst, burgemeester Nijmegen en minister Binnenlandse zaken en Koninkrijkrelaties 2007-2010, die met drank op achter het stuur klom en vervolgens eiste dat de politie haar liet gaan. Doofpotdoosch en zuipschuittin. En racist: verhinderde als minister de benoeming van een commissaris omdat deze autochtoon was. Machtsmisbruik, zuipen.

   PvdA – Victor Verhoeven. Bestuurder van de rode bende en schrijver van kul- en partijstukken. Grootgraaier. Speelt directeur bij allerlei woningbouwverenigingen; hij verhoogde de huren, gaf alle nuttelozen huursubsidie en vulden zijn zakken. Graaien.

   PvdA – Willem Vermeend. Een kamerlid en later een staatssecretaris van Financiën. Gebruikte zijn politieke loopbaan om flink aan te pappen bij het bedrijfsleven en graaide er vrolijk op los met tal van bijbanen. Ging ook graaien bij de bedrijf Afab en liep daar tegen de lamp als graaier. Achteraf had ie het niet geweten. Graaier.

   PvdA – Walter Vermeulen, graaiert bij woningcorporatie Laurentius Breda. Wegens jatten, stelen en corruptie gepakt. Ondanks het feit dat de raad van commissarissen (PvdA voorzitter Peter van den Baar, voormalig burgemeester, wethouder van de rooien) zo goed toezicht hield jatte men er op los. Hoe kan het? Graaien, corruptie en toch sociaal. Vastgoedfraude.

   PvdA – Ella Vogelaar. Minister van wonen en smijten. Bezit een netwerk van allerlei re- en integratiebureaus en geeft zichzelf keurmerken, door baas te spelen in een keurmerkeninstituut voor heftige bureaus. Van “Blik op Werk” tot “Fourstar” de puinhoop van het jongerenloket. Werd vooral ook bekend omdat men bij Fourstar criminele jongeren zoveel zakgeld gaf als stagevergoeding, zonder stage. En werd betrapt. Verdampt ook geld bij woningbouwverenigingen. Graaien, belangenverstrengeling, islamisering. Laatst gezien met een emmer asbestvezels bij WBV Mitros.

   PvdA – Mei Li Vos. Lid tweede kamer. Wachtgelddoos. PvdA en zwanger. Dat laatste kan geen kwaad, maar haar linkse bloed is ongeneeslijk. Doet aan haatzaaien. Probeert te verhinderen dat PVV-ers de dodenherdenking bijwonen, wegens vermeende medeschuldigheid aan de misdaden van Hitler. En verklaarde voor “moffenhoer” te zijn uitgemaakt door PVV-ert zonder bronvemelding. Kreeg daarvoor landelijke uitzendtijd bij P&W, het door de belastingbetaler betaalde links TV-front: de VARA. Haatzaaien.

   PvdA – Lodewijk de Waal. Vakbondgod. Beroepslandverrader, die de vakbonden inzette voor de mens, die niet werkt en ook niet gaat werken. Ongeneeslijk PvdA-er. Pas betrapt op fraude als voorzitter van de raad van toezicht van de geldsmijtclub SNV. Hij keurde misbruik van subsidiegeld goed. En dit ten koste van de arme mens in Afrika. Met z’n hele smerige vakbond er verantwoordelijk voor dat niemand meer een vaste baan kan krijgen maar altijd moet werken via een uitzendburo. Tal
   van nevenfuncties, die geen enkel ander doel dienen dan Lodewijk de Waal en de multikul. Graaier.

   PvdA – Jaap Warners. Meneer is soms wethouder van Gouda. Dan weer directeur van het vuilbedrijf Cyclus en zit toevallig ook zichzelf te controleren in de raad van commissarissen. Geeft zichzelf de ruimte veel Gouds geld te investeren in Ghana in een nieuw vuilbedrijf, waarvan hij toevallig ook directeur is. Onnodig te zeggen dat dit geld verdwijnt, in ieder geval niet gebruikt wordt voor de Goudse vuilniszak

   PvdA – Aleid Wolfsen, burgemeester van Utrecht: intimidatie en knevelarij krantenredactie. Grootste knoeier ooit. Knoeide met vergoeding van tijdelijke dienstwoning en liet een oplage van een krant, die hier melding van maakte, vernietigen. Verder bekend van totale ongeschiktheid.
   Liet homo’s jarenlang pesten door kansenjeugd. Sluisde subsidie naar moslimachterban, via een jeugdwerkproject. Gaf miljoenen uit aan een Roma-gezin, gewoon omdat dat kan. Krijgt niettemin in alles de steun van de meerderheid in de gemeenteraad en dat zegt veel over de gemeenteraad en de staat van verval van ons politieke bestel. Keerde uiteindelijk een half miljoen euro’s uit aan weggepest gay-stel als compensatie voor al die jaren wanbeleid. Droeg hier zelf geen cent aan bij: belastinggeld is graties, toch?

   PvdA – Joop Worrel, van alles. Jarenlang opperhoofd geweest van een stichting voor Sinti en Roma en heeft daar miljoenen verdampt, zonder dat de Nederlander er een euro wijzer van werd. Graaien,verdampen.

   PvdA – Murat Yasar, succesallochtoon, raadslid uit Kampen: mishandeling echtgenote.

   PvdA – Mohammed el Yaakoubi, succesallochtoon en raadslid Amsterdam: mishandeling, dumpen importbruid in Zandbakkije.

   Daarnaast nog deze lijst van grootverdieners bij goede doelen. Sommigen kent u al uit de politiek.

   Unicef Henk Franken Rene Grotenhuis

   Rode Kruis Cees Brederveld

   Nederlandse Hartstichting Hans Stam

   Nierstichting Paul Beerkens

   Kerk in Actie Haaije Feenstra

   KWF Kankerbestrijding Ton Hanselaar

   Artsen zonder Grenzen Hans van der Weerd

   Prins Bernhard Cultuur Fonds Adriana Esmeijer

   Natuurmonumenten Jan Jaap de Graeff

   Plan Nederland Tjipke Bergsma

   Wereld Natuur Fonds Johan van der Gronden

   Cordaid Rene Grotenhuis

   Greenpeace Liesbeth van Tongeren (GroensLinksch)

   Woord en Daad Jan lock

   Astma Fonds Michael Rutgers

   Zonnebloem Marijke van Eck

   Terres des Hommes Ron van Huizen

   Amnesty Eduard Nazarski

   Oxfam / Novib Farah Karimi (GroensLinksch)

   S.O.S. Kinderdorpen Albert Jaap van Santbrink

   Tot slot: hoe rot kun je zijn? Er werken een miljoen of meer vrijwilligers in ons land. Mensen die voor nop of een buskaartje zich inzetten voor hun naasten. Al deze directeuren zouden dit werk ook vrijwillig moeten doen. Gewoon uit compassie en beschaving. Maar helaas, iedereen spreekt er schande van en alle oude politieke partijen gaan er gewoon mee door. Graaien tot de dood, zelfs ten kosten van zieke kinderen. Persoonlijk zou ik me kapot schamen.

   Daarnaast hebben we nog vele smeerlappen van honderden lokale linxe partijtjes. Men graait wat af. Wat te denken voor het CDA, daar vindt je ook van alles. Een van hun prominenten is zelfs SS-er geweest. De netste van dit boerenspul heet Koppejan, is tegen de PVV en geeft zichzelf een baan bij t burootje dat hij zelf subsidie heeft gegeven (Coöperatieve Vereniging Kredietunie Nederland). En bij geen andere partij graaien zoveel leden in de zorg dan bij het CDA, duizenden interims lachen zich iedere dag weer kapot om de Balkendenorm en graaien maar door. De haatzaaiers van de SP, met giftige feeks Agnes voorop. Er zijn zoveel foute politici en dan noemen we ons een beschaafd land. En is graaien dan een misdrijf? Volgens vele politici is graaien een vorm van handig zijn, lopen ze tegen de lamp dan is het onhandigheid en ik denk dat generaties na ons dit gegraai heel anders bekijken.

   Het is crimineel gedrag en niet uit te leggen.

   Like

   • Monalisa zegt:

    Zo dat is een lijst ik heb het opgeslagen dat word straks niet meer te lezen van het graaicultuur, en dan te denken dat de mens nog steeds op dat zootje blijft stemmen een goed nacht.

    Like

 18. Martha N zegt:

  Scarlatti Bombatti Je krijgt een dikke zoen… Dank je.voor je moeite, geweldig wat jij in je Toverdoosje hebt gevonden.
  Dit is nu precies mijn bedoeling.
  Het is altijd tegen Wilders, het is tijd tegengas te geven en meer inzicht en informatie over de andere partijen.
  In ieder geval ga ik met jouw informatie aan de slag.
  Ik mag geen foute berichten verspreiden.
  Hartelijk dank en groet
  Fijne zondag, de zon schijnt hier.

  Like

  • Scarlatti Bombatti zegt:

   Héél grààg gedaan Martha N. zoen in dankbaarheid laten uitreiken door Bink mijn Dobermann ;)!
   Inderdaad is het de bedoeling om àlles te CHECKEN of het nog stééds aktueel is en nog belangrijker of het CORRÈCT is!
   Want wij mogen ‘hen’ geen (wapen) stok in handen geven om de hond te slaan nietwaar 🙂

   Like

   • Scarlatti Bombatti zegt:

    en ook HIER schijnt de zon! Nu òp naar het bos met de doggies! Even genieten ervan! Het was lààt genoeg vannacht 😛

    Like

   • Martha N zegt:

    Ha ja, ook wij hebben heerlijk met onze honden gewandeld, die BINK, goed idee, bedankt Bink de Doberman.
    Welke… “de Hond”..? mogen we geen stok geven?
    Die van ons hebben heel wat kachelhout aangesleept..?

    Like

 19. Frans Brassens zegt:

  Laten wij ook nóóit vergeten wat de land- en volksverrader, CDA Balkenende zei over dat éne referendum uit 2005.
  Hij zei létterlijk dat hij niet met een NEE kon aankomen in Brussel en vond dat hij dan voor gek zou staan.

  Like

  • Martha N zegt:

   Frans Brassens,
   Is ook zo, Ook Balkenende…
   Zucht het is een lange lijst, onbegrijpelijk dat bedriegers steeds opnieuw worden gekozen…
   Je zou haast gaan denken dat er met de stemmen gesjoemeld wordt!
   Dank je voor het herinneren.

   Like

   • Tom Hendrix zegt:

    @Martha N: 13.33. uur. Ik vrees inderdaad Martha, dat er met onze stemmen gesjoemeld wordt. Ik weet nog goed, 12 september 2012, belde MARX RUTTE zijn maatje DiDi, al uren van tevoren om hem te feliciteren!

    Like

   • Scarlatti Bombatti zegt:

    Dat weet ik wel zeker Martha N dat er gesjoemeld is!
    Ik dacht PVV man Marc van Kampen die dat toen, 12 September gemèld heeft en naar ik me meen te herinneren ook een klacht heeft gedeponeerd bij de politie,
    net als meerdere personen mij dat meldden toen.
    6 Man in ÉÉN verkiezingshokje waar ‘men uitleg gaf waar het potlood heen moest’…

    ook intimidatie is er aan te pas gekomen…
    vreemd dat ik me dit soort zaken zoooo GOED ook weet te herinneren, heb ik sowieso toch STERK bij ONRECHTVAARDIGHEDEN, LEUGENS, GEDRAAI…
    wàt een SCHOK herinner ik mij… de PVV had niet GEWONNEN!!

    Desalniettemin heb ik àltijd in hen geloofd als de ENIGE INTEGERE Politieke Partij
    die wèrkelijk voor ONS, het VOLK èn ons VADERLAND is en was en àltijd zal blijven!

    STEM PVV! Je redt er niet alleen je EIGEN leven mee!

    Like

 20. Republikein zegt:

  Willen jullie ophouden, ik slaap al zo slecht.

  Like

 21. Frank de Vries zegt:

  Hulde aan “die paar” lieve beste Nederlandse schrijvers, die in alle reacties hierboven dit feitenmateriaal hebben bijeengebracht en er hun tijd en wanhopige inzet aan hebben gegeven.
  En wie leest dit allemaal?
  Ik!
  Toch zou het naar mijn mening effectiever zijn als al die genoemde schrikbarende feiten met hun daders eens (voor)pagina groot in de Telegraaf kwam te staan. Want ik zie elke keer maar een handjevol de zelfde reactie schrijvers. En het aantal mensen, die de website van E.J. Bron bezoekt en ook leest blijft helaas relatief gering. Het kost ook de goedwillende lezer een hoop tijd om alle commentaren te lezen.
  Let wel, ik kritiseer niet en heb alleen maar een warm gevoel, dat ik na al die jaren niet de enige ben, die dit soort mails verspreid over een (altijd te) gering aantal lezers van mijn eigen netwerk.
  Behalve mijn jarenlange hoop, dat de PVV toch ooit nog eens t.m. 76 zetels zal krijgen (want dan pas kan verwacht worden, dat er eindelijk iets ten goede voor Nederland(ers) verandert) zou n.m.m. al lang geleden gebeurd kunnen zijn, indien niet al onze Nederlandse meisjes en vrouwen direct hadden ingezien, dat alleen Wilders met zijn PVV met zijn kennis van de Islam en de politieke durf en persoonlijke moed om van begin af te wijzen op het gruwelijke cultuur- en discriminatiegevaar voor ons allen (ALS NIET MOSLIMS) EN speciaal voor ALLE NEDERLANDSE MEISJES EN VROUWEN, die straks als EERSTE het echte (discriminatie)slachtoffer worden van de door politiek “Links” Den Haag massaal ingevoerde Islamieten!
  (NB later door alle linkse-, Christelijke en zelfs de VVD gesteunde dictaat, waarbij ONS NEDERLANDERS ONGEVRAAGD hun Haagse totaal wereldvreemde idee over “De zegeningen voor ONS van HUN WAANIDEE der Multiculturele samenleving!)
  Dit dagelijks aan ONS geïndoctrineerd via hun uit ONZE ZAK overbetaalde media-Judassen (VARA)! Elke vorm van normale maatschappij kritiek op de Islam werd direct door hen als fascisme en racisme gedemoniseerd!
  Ergo, heel politiek Den Haag (BEHALVE DE PVV!) is bezig om via HUN Brusselse vriendjes alle (normale en grondwettelijke) kritiek op de Islam (NB) STRAFBAAR TE STELLEN!

  Voorbeeld: Als U protesteert tegen de wet in de Koran, dat vrouwen door elke (moslim)man legaal geslagen mogen worden (Zie hfst. 4 vers 34) DAN IS DEN HAAG DAAR nu OOK VOOR!
  Nog één?
  Ook als U wil protesteren tegen de normale Koran wet, dat VERKRACHTING TOEGESTAAN is!
  WILLEN ALLE NEDERLANDSE MEISJES EN VROUWEN DAT DAN?
  NEE?
  Dan kunt U alleen nog maar op de PVV stemmen! WANT ALLE ANDERE POLITIEKE PARTIJEN ZWIJGEN ALS HET GRAF! (Die willen …. hopen alleen maar op al die stemmen van die 2.500.000 ingevoerde moslims in Nederland! Want dat zagen ze profijtelijk eerst bij die PvdA-landverraders.

  Ook “goede Moslims” hier?
  Nee!
  Zolang hun dwingende- en onfeilbare Koran al ruim 1500 jaar stelt dat: “Moslims, die de Islam verlaten MOETEN WORDEN VERMOORD, is het hun op straffe van onthoofding verboden om zelf iets anders te kiezen of enige kritiek op hun geloof te hebben!
  ZE MOGEN DUS NOOIT INTEGREREN!

  Hen geloven op hun woord?
  NOOIT! Want het wordt hen verboden door de Koran!
  Zie hfst. 3 vers 28 en hfst. 16 vers 106: Moslims MOETEN LIEGEN tegen alle niet-moslims om de Islam te helpen en ze mogen niet-moslims NIET in vertrouwen nemen!
  Voorbeeld?
  Het net gesloten verdrag door het Westen met Iran over hun kern energie programma IS DUS OOK EEN ISLAM-LEGALE LEUGEN!

  Ik stop ermee.
  Dit nog als slot.
  Als ALLE NEDERLANDSE (en alle westerse) MEISJES EN VROUWEN ZICHZELF EN HUN (KLEIN)DOCHTERS WILLEN BESCHERMEN TEGEN:
  Legale verkrachting vanaf hun negende jaar (na gedwongen huwelijk!)
  Onder Islam regime (middels hun Sharia rechtbanken) legaal als seksslaven moeten dienen
  Als zij onder de Sharia wet legaal maar 1/4de waard zijn van elke willekeurige man (Om hun verkrachting aan te vechten moeten zij t.m. vier (4) mannelijke getuigen kunnen meebrengen!
  (Zelfs in Nederland is het al moeilijk om er één te vinden!)

  Als al die leuke, vrije en in zelf gekozen kleding rond dartelende Nederlandse meisjes en vrouwen eens willen gaan beseffen, dat zij geen enkel recht op zelfbeschikking meer hebben, geen vrije partnerkeuze, drie andere vrouwen in hun gedwongen huwelijk moeten accepteren, van scholing kunnen worden verstoken, bij het kussen van een aardige jongen legaal met stenen door hun mannelijke familieleden mogen worden gedood en zwijgzaam moeten accepteren, dat hun dochtertjes vanaf DRIE jaar door hun moslimman kan worden verkocht aan een volwassen huwelijkskandidaat….
  ALS ZIJ DAT NIET WILLEN ….. STEM DAN ALLEEN NOG MAAR PVV!

  Er is in dit land (helaas) NIETS ANDERS MEER OVER OM JE LIJF EN GELIJKBERECHTIGING TE REDDEN!!
  Vergeet niet, dat de moslim-kolonel Ghadaffi van Libië al vijftien jaar geleden heeft gezegd, dat: “De Islam het ongelovige Westen helemaal niet met het kromzwaard hoeft te veroveren.
  Dat doen zij binnen drie generaties via de buiken van hun vrouwen!
  EN DAT BEWIJS ZIEN WIJ HIER AL JAREN!
  Terwijl WIJ als verstandige Nederlanders een rampzalige overbevolking in de wereld willen helpen voorkomen door gemiddeld twee tot vier kinderen te nemen …. MAKEN MOSLIMS ER GEMIDDELD ACHT (8)!.
  Allemaal Islamitisch “kanonnenvlees”! (Ook in Nederland klaargestoomd door haat-Imams tot Jihad kelen snijders!) NEE?

  LEES DE KORAN Hfst. 9 vers 5: HET IS DE HEILIGE TAAK VAN ALLE MOSLIMS OM ONS ALLEN (als anders gelovigen) TE DODEN!
  Hfst. 2 vers 1: MOSLIMS MOGEN NIET TWIJFELEN AAN DE KORAN!

  Stem straks al die Haagse Judassen weg! Het zijn Uw nieuwe Nationale Socialisten, die ONS allen (Door Joop den Uyl) AL IN 1973 voor een beetje olie aan de Halal kelen snijders “voor dertig zilverlingen” verkocht hebben.
  DAT NOEMT ONZE ELITE HUN VOC MENTALITEIT!

  Als alle stemgerechtigde vrouwen in Nederland nu op de PVV stemmen kunnen wij de overheersing van de Islam (en Brussel) in Nederland nog even uitstellen!
  Ik hoop natuurlijk, dat alle westerse vrouwen dit nog tijdig gaan beseffen!
  Het is al bijna “te laat”.
  WO III tegen de Islam is niet alleen in Afrika maar ook hier al bijna begonnen.
  Onze (politieke) Elite hebben hun vluchtwegen al voorbereid! (Net als in 1940!).

  Sorry, maar het is weer een hele tirade geworden.

  Like

 22. Henk der Niederländer zegt:

  Niks fout mee Frank dat het een tirade is geworden want het is een tirade van de waarheid.
  Behalve dan dat je het foutje maakt dat een vrouw de waarde heeft van 1/4 vrouw want dat moet naar mijn mening 1/2 zijn

  Like

 23. Frank de Vries zegt:

  Hallo Henk,
  Je hebt gelijk. Ofschoon in principe dat niet zo van belang is.
  Ik heb net een lange mail verstuurd aan mijn lezerskring over de overeenkomsten tussen de Pedo partij Martijn en de (eveneens Pedo sekte) Islam.
  Doel was de Juridische argumenten waarop “Martijn” hier plotseling nu wel kan worden verboden en dus OOK moet gelden voor de Islam.
  Maar ja, politiek is nooit consequent in gelijke berechtiging.
  Die blinddoek van Vrouwe Justitia is haar al “tig” jaar geleden door politiek Den Haag en haar VOC elitaire bazen afgerukt.

  Like

 24. dick zegt:

  massaal gaan stemmen??
  na eerst n betoog te schrijven hoe erg je t vindt gesteld wat betrefd de politiek. kap toch eens met stemmen. doe ik al jaren niet meer.
  EINSTEIN: INSANITY: doing te same thing over and over again excpecting different results…

  Like

 25. Pingback: Pechtold, een man met een duister verleden, hij gaat meeregeren | Waarinholland

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s