Vrijheid van meningsuiting in Amerika in gevaar!

Screenshot_2

Screenshot_4De Verenigde Staten stonden tot nu toe bekend als de voorpost van de vrijheid van meningsuiting. Tot nu toe! Nu echter werd bekend dat de FCC (Federal Communications Commission) een plan van de Obama-regering heeft voorgelegd om alle redacties te controleren op de evenwichtigheid in hun berichtgeving. Dat betekent dat alle artikelen rekening moeten houden met de speciale belangen van minderheden, anders dreigen er sancties! Wat dat betekent, daar kan iedereen voor zichzelf wel een voorstelling van maken: controle op de vrijheid van meningsuiting door de staat – voor Amerikaanse verhoudingen buitengewoon vreemd! Het wordt interessant om te zien of de met vrijheid verwende Amerikanen zich dit zullen laten welgevallen.

Bron:
www.pi-news.net

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Islamisering, Krankzinnigheid, landverraad, Linkse Kerk, mainstream-media, Marxisme, Obama, Persvrijheid, Rotzakken, Socialisten, Verenigde Staten, Vrijheid van meningsuiting. Bookmark de permalink .

24 reacties op Vrijheid van meningsuiting in Amerika in gevaar!

 1. Theresa Geissler zegt:

  Dankzij de betreffende link kwam ik te weten, dat de FCC al werd opgericht in 1934 door Roosevelt himself. En pas nú komen ze met zo ’n plan. Onder de Regering-Obama.
  Frappant! Dat zegt eigenlijk genoeg over wat er hier met ‘evenwichtigheid in de berichtgeving’ bedoeld wordt.
  Als het Amerikaanse volk ook maar een beetje dóórblikt, accepteren ze dit níet! Sinds wanneer hebben juist ZIJ de gewoonte, in de media de ISLAM naar de mond te gaan praten?! -die hèn nota bene in haar eigen media constant uitmaakt voor alles wat (in moslim-ogen) lelijk is!
  Begin liever een procedure om dat stuk President af te zetten, want zijn beleid vertoont steeds meer verraderlijke trekken! Onmogelijk? Och….Nixon trad ook af na Watergate.
  Ga eens wat dieper graven in Obama’s beleid en er valt misschien wel een “Obamagate” te ontdekken…..

  Like

  • Jan zegt:

   Roosevelt was een uiterst smerig figuur die loog als Obama nu doet en anderen overal de schuld van gaf. Van hem is ook de AAA, de Agricultural Adjustment Act*. Dit hield o.a. in dat boeren ook geld kregen als zij niets verbouwden. Ingevoerd wegens de (zelf veroorzaakte) overproductie. Deze wet is nog steeds van kracht en is ook door islamitische terreurorganisaties ontdekt die sinds jaar en dag ‘boerenbedrijven’ hebben, niets verbouwen en hiervoor honderden miljoenen toegeschoven krijgen. Zo financieren de VS hun eigen ondergang van binnenuit.

   New Deal or Raw Deal? How FDR’s Economic Legacy Has Damaged America
   http://mises.org/misesreview_detail.aspx?control=347
   http://www.amazon.com/New-Deal-Raw-Economic-Damaged/dp/1416592377#reader_1416592377

   Overigens was Roosevelt een van de zovele gestoorde presidenten van de VS. Een smerige schuinmarcheerder zoals Clinton en een ziekelijke leugenaar, door en door corrupt (omkopen van stemmers) en te stom om voor de duvel te dansen. Zowel fysiek als geestelijk kreupel. Stalin speelde met hem net zoals Putin Obama in zijn gezicht uitlacht.

   Like

 2. Tom Hendrix zegt:

  En ik ben ervan overtuigd, dat de RENEGAAT, VERRADER en MOSLIM OBAMA, dat doet op bevel van zijn vrindjes, de moslims!

  Like

 3. Een Nederlandse Turkse moslim noemt Amerika Satan. Omdat ze bijvoorbeeld wapens leveren aan moslimrebellen in Syrië. Dat mag wèl gezegd worden. De rage uit Amerika waait ook uit naar Europa, daar kun je donder op zeggen. Dan kunnen de westerse regeringen steeds gaan zoeken op internet naar discriminerende teksten en foto’s over moslims. Dan zullen ze ‘wat’ vinden op de site van E.J. Bron en bijvoorbeeld op mijn site. http://www.jackterrible.com En op nog veel meer sites. De westerse regeringen willen moslims te vriend houden maar omgekeerd is het niet zo. Want op een katholieke site las ik bijvoorbeeld dat de Turkse regering heeft verklaard zich altijd te verzetten tegen democratie en het christelijke westen. Ze willen ook geen aansluiting met Europa omdat ze gewoon vies van ons zijn! Waren al die Turken maar nooit naar Nederland gekomen!

  Like

 4. Jan zegt:

  Hilarisch: Amerikanen tekenen petitie die gesteund wordt door Obama en die Karl Marx tot volgende president van de VS moet maken

  Dit is dus ook het klotenvolk dat de huidige gek aan de macht hielp

  Like

 5. Jan zegt:

  Man beboet omdat hij kussende homoseksuelen stuitend vindt

  ESPN commentators Stephen A. Smith and Skip Bayless on Monday night vigorously disputed punishment meted out to a Miami Dolphins defensive back Don Jones who was fined by the team and suspended from football activities for having the temerity to post an opinion on Twitter about Michael Sam’s televised kiss with his boyfriend, Vito Cammisano.

  What exactly was he being punished for?

  In a tweet, Jones called the kiss “horrible.” In a flash, the Dolphins called Jones a homophobe. Then the team hit him with a fine and announced he would be routed into some kind of sensitivity training until he learns all homosexual relationships are prima facie just as valid as heterosexual relationships and that expressing opinions otherwise is unacceptable in 21st century America (and possibly how to match plaid socks with a fetching beret).

  Gestoorde, linkse gekken

  Like

 6. Jan zegt:

  Verscheidene homogroepen zeggen hoe steun aan Employment Non-Discrimination Act (ENDA) op omdat het hen niet lukte via het bedrijf Hobby Lobby Christen de mond te snoeren, wat de bedoeling was.
  http://www.washingtonpost.com/blogs/post-politics/wp/2014/07/08/gay-rights-group-withdrawing-support-of-enda-after-hobby-lobby-decision/

  Waar het om ging was dat deze radicale flikkers en lesbo’s eisten dat het bedrijf alle kosten wat betreft zwangerschapspreventie in de ruimste zin van het woord zou betalen, wat dit particuliere Christelijke bedrijf weigerde en waarin zij van de rechters gelijk kreeg.

  Like

 7. Jan zegt:

  Beroepslesbo van Houston, nu burgemeester en gedachtencontroleur, vaardigt tegen alle dominees gerechtelijk bevel uit de preek in te leveren om te controleren of deze voldoet aan de flikkernorming, anders verboden te preken

  On 28 May 2014, Houston Mayor Annise Parker signed the controversial Houston Equal Rights Ordinance (HERO) into law. The Houston Chronicle described the ordinance thusly: The measure bans discrimination based not just on sexual orientation and gender identity but also, as federal laws do, sex, race, color, ethnicity, national origin, age, religion, disability, pregnancy and genetic information, as well as family, marital or military status.

  The ordinance applies to businesses that serve the public, private employers, housing, city employment and city contracting. Religious institutions would be exempt. Violators could be fined up to $5,000.
  Read more at http://www.snopes.com/politics/religion/houston.asp#GEeAm1lXvVzmw2qk.99
  http://www.snopes.com/politics/religion/houston.asp

  Like

 8. luckybee zegt:

  Wil Amerika democratisch blijven zo als het altijd was geweest,met de leer van Jezus Christus als een van zijn pilaren, dan moeten ze terug gaan naar de Grondwet dat door de Pilgrimfathers in the USA was geintrduceerd.Anders gaan het ook met de USA naar de Haaien net als alle andere Amerikaanse staten in Midden en zuid Amerika.

  Like

 9. Jan zegt:

  Kind van 9 jaar geschorst van school omdat hij met zijn ‘toverring’ had ‘gedreigd’ medeleerling te zullen laten verdwijnen.
  Commentaar schoolleiding: “Wij nemen ieder dreigement serieus”

  Kermit Elementary School officials called it a threat when the 9-year-old boy, Aiden Steward, in a playful act of make-believe, told a classmate he could make him disappear with a ring forged in fictional Middle Earth’s Mount Doom.
  http://www.nydailynews.com/news/national/texas-boy-suspended-bringing-ring-power-school-article-1.2099103

  Like

  • lucky bee zegt:

   Met de Demokratische partij helemaal in Katholieke hand is en een President die een Kenyaan en moslim is, is het aan ons de plicht de macht aan God terug te geven.Zo dat tenminste ons land weer in God’s handen is.

   Like

 10. Jan zegt:

  Steeds meer beroepsnegers, een ander woord is er niet voor, eisen afschaffing van de vrijheid van meningsuiting* omdat een andere mening beledigend is voor hen

  * First Amendment:
  Het congres zal geen wet aannemen omtrent het vestigen van religie, of het verbieden van de vrije uitoefening daarvan; of het belemmeren van de vrijheid van meningsuiting, of van de pers; of het recht van het volk om zich vredig te verenigen, en de regering te petitioneren voor een herstel van grieven.

  Dean Of CA College Forced Out, More Colleges Affected By SJW ‘Maoist’ Purges
  http://www.foxnews.com/us/2015/11/12/university-missouri-does-not-accept-professor-resignation-over-email-flap/?vgnextrefresh=1&intcmp=hpbt2

  Like

  • Jan zegt:

   Ben Carson: Colleges Have A Level Of Intolerance For Non-PC Ideas, This Is Threatening Our Freedoms

   “Safe Space” Students Silence Asian Woman For Saying “Black People Can Be Racist”

   Laatste filmpje laat zien dat universiteit in VS eerder een psychiatrische inrichting is dan een leerinstituut

   Like

 11. Jan zegt:

  De imbeciele messias geeft adviezen; hilarisch filmpje

  Attack of the Snowflakes: Anti-Free Speechers Go Wild on Campus
  http://heatst.com/culture-wars/free-speech-campus/

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s