De ongebreidelde liefde van links voor immigratie

Erik60

(Door: Erik60)

Nederland is volgens links al vijf eeuwen een immigratieland. Links houdt natuurlijk van immigratie. De toestroom van de vele immigranten houdt de linkse partijen aan de macht. Links doet alles om de macht te behouden en ons echte Nederlanders een minderwaardigheidscomplex aan te praten. Dat ze daar leugens voor gebruiken deert haar niet. Zo heeft ze dat met Koningin Maxima gedaan door haar wijs te maken dat de Nederlander niet bestaat. Ze kunnen er wat van, die mensen die de ‘weg met ons’ mentaliteit uitgevonden hebben. Zij vertellen zonder blikken of blozen dat 98% van de Nederlanders buitenlandse voorouders heeft.   

Sinds 1580 is de immigratie volgens de goedmensch al aan de gang. Wat natuurlijk een kern van waarheid bevat. Maar deze immigranten waren Europese immigranten die op de vlucht waren voor de Spaanse inquisitie. Onder hen veel rijke Portugese Joden, arbeiders uit de zuidelijke Nederlanden en Duitsland. Ook kwamen er uit Vlaanderen en voornamelijk Antwerpen veel ambachtelijke vluchtelingen naar Amsterdam. Zo ontstond de Gouden Eeuw. Maar van een echte massale immigratie zoals nu was toen geen sprake. Toch waren deze mensen ook immigranten. Zij waren een verrijking voor Nederland. Deze harde werkers brachten de welvaart naar ons land en zo werden we een van de rijkste landen van de wereld waar veel andere naties jaloers op waren.

Screenshot_26

Wat een verschil tegenover nu. De meeste immigranten nu zijn moslims. Deze mensen komen naar hier om hun hand op te houden bij de sociale dienst. Toentertijd was er geen sprake van een sociale dienst en moest iedereen werken om in leven te blijven. Hoe harder je toen werkte, des te beter je leefde. In het Nederland van de 17e eeuw bestond godsdienstvrijheid. Dat was toen voor veel mensen een echte opluchting. Ieder kon in vrede hier zijn geloof belijden zonder de kans dat je vervolgd werd. Nu is er ook nog steeds godsdienstvrijheid. Maar wat een verschil tegenover het Nederland in de Gouden Eeuw. Door de vele Afrikaanse immigranten die het islamitisch “geloof” aanhangen, is hier in het tolerante Nederland een sfeer van frustratie, angst en intolerantie tegenover het christendom ontstaan. En dat terwijl het christendom met zijn verschillende stromingen het oudste geloof in het land is. De tijden veranderen, zoveel is zeker. We zitten met een heel agressief “geloof”, namelijk de islam, opgescheept. Indien deze trend van het islamitische “geloof” zo snel blijft doorzetten, zal het christendom binnen onafzienbare tijd voorgoed uit Nederland verdwenen zijn.

Screenshot_27

Nederland telt ongeveer 16.7 miljoen inwoners. Daarvan is 20% niet van Nederlandse komaf. 10%  heeft een westerse achtergrond en de andere 10% heeft een niet westerse achtergrond. In totaal wonen er in ons mooie landje 190 nationaliteiten. Meer dan 900.000 inwoners hebben twee nationaliteiten. In de grote steden zoals Amsterdam, Rotterdam en Den Haag is een derde van de bevolking niet westers. Amsterdam is de meest multiculturele stad in de wereld. Er wonen 177 verschillende nationaliteiten in de stad. Op nr. 2 staat Antwerpen met 164 nationaliteiten en op nr. 3 New York met 150 nationaliteiten.       

Screenshot_29

Volgens links is maar 5% aanhanger van de islam. Iets wat ik ten zeerste betwijfel. Want wie in bepaalde wijken van onze grote steden goed om zich heen kijkt, zal zien dat de moslims in de meerderheid zijn. Ze maken zich duidelijk kenbaar aan ons en dat is hun goed recht. Want wij kennen godsdienstvrijheid, iets wat zij in hun land van oorsprong niet kennen. Dat maakt ons intelligenter dan zij. Wij kennen het genoegen van vrijheid en kunnen ermee omgaan. Veel moslims kennen dit niet en kunnen er dan ook niet mee omgaan. De laatste lichting vluchtelingen is zo uit het tijdperk van Mohammed gestapt. Zo zien ze eruit en zo gedragen ze zich. Zij kijken zich de ogen uit het hoofd als zij op straat lopen. Deze manier van leven kennen zij niet. Daarom haten de meesten van hen de westerse vrijheid ook. Zij zijn bang dat hun vrouwen van deze vrijheid gebruik gaan maken en zij niet meer naar de pijpen van het dominante islamitisch mannelijk gedrag gaan dansen. Toch komen die mensen jaarlijks met duizenden graag naar hier. Waarom komen zij naar hier? Omdat zij hier door de linkse partijen in de watten gelegd worden. Gratis geld, een huis, theehuis en een moskee waar ze naar de haatpreken van hun niet-westerse imam kunnen luisteren.    Wat wil je als ongeletterde moslim nog meer in een land dat de godsdienstvrijheid omarmt? De sharia invoeren misschien?

Screenshot_31

Door:
Erik60
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Immigratie, Islam, Islamisering, Krankzinnigheid, landverraad, Linkse Kerk, Moslims, Multiculti, Nederland. Bookmark de permalink .

33 reacties op De ongebreidelde liefde van links voor immigratie

 1. Peter Klaasing zegt:

  Mooie foto, van die vrouwen. Zeker ook met afgesneden schaamlippen? Bah ik walg van deze mensen.

  Like

  • exter39 zegt:

   Ja als ze hier net zo moesten leven als hun tuisland zouden ze niet zo lachen, maar om dat ze zo achterlijk zijn vinden ze het fijn ,uitgehuwelijkt te worden als ze 15 zijn , en dan nog even d’r clitorus er uit en we hebben weer een broedkip er bij.

   Like

 2. louis-portugal zegt:

  Erik ik ben het eens met de strekking van het artikel maar wil er nog iets aan toevoegen.
  De hollanders zijn nooit de echte werkers geweest, op een paar misschien wel katholieke en strengere gristen stukjes (bollenvelden,kassen. enz.) na, en nu nog niet.
  Ga eens op een bouwput in de randstad kijken en je zult zien dat de werkmensen bijna allemaal van buiten de randstad zijn.
  Hollanders zijn natuurlijk handelaren maar vooral praters en uiteraard de ambtenaren.
  Vanaf pakweg 1850 begon de hele industrie, toen vooral schoenen en textiel, in vooral Brabant en Overijsel.
  Omdat die mensen geen ambtenaar konden worden want dat was weggelegd voor hollanders begonnen die met hun industrie.
  Nog altijd zit in die gebieden de meeste industrie met Eindhoven rond Phillips als hoogtepunt.
  Overigens heb ik als kind nog meegemaakt bij de mijnen dat onder de grond de limburgers werkten en boven de grond zaten de hollanders.
  Daarbij zijn wel veel mensen geëmigreerd naar Amerika en Australië.

  Like

  • Republikein zegt:

   Ja, het is goed hoor, alle Friezen zijn Hollander, maar zijn……

   Like

  • exter39 zegt:

   Van welke planeet kom jij.

   Like

  • fleckie zegt:

   De LIMBURGERS werden NIET alleen gedomineerd door de “boven-Moerdijkers” zoals ze genoemd werden,maar VOORAL door de. CLERUS,die zich met hun “slaapkamers bemoeiden ! (er moest immers volk in voorraad zijn ! Om de mijnen te voorzien van “ondergronds. werkvolk”! waarvan de meesten later aan STOFLONGEN stierven,op nogal jonge leeftijd ,(zodoende)….. (kolenstof of. STEENSTOF dat gaten in de longen zou veroorzaakt hebben,(met tbc-oorzaak.?)

   Like

   • fleckie zegt:

    Bij “grote loondag” kwamen af en toe? Missionarissen vertellen over “die. Arme Negertjes”!waarna met Een collecteschaal of nog meerdere. werd “rondgegaan.!”9Omdat er GUL! werd gedoneerd! Voor die arme negertjes . :maar DE pastoor, + de. “afgevaardigde” v.d.bisschop. Etc. mocht. OOK. een GEDEELTE ,incasseren ,de rest bleef over. voor die “arme”. Negertjes. Dat de missionarissen al die tijd bij hun verblijf in “familiekring “. doorbrachten.was een” vanzelfsprekende.”zaak!

    Like

 3. Theresa Geissler zegt:

  Ja, dat is wat ze uiteindelijk willen: De Sharia invoeren. De ene groepering wil het dan misschien wel nadrukkelijker dan de andere, maar als puntje bij paaltje komt, leggen de “Rekkelijken” de “Preciezen’heus nietsin de weg.De “Rekkelijken” hebben het dan misschien nog in zich om af en toe voor elkààr op te komen, zoals in het geval van die Marokkaanse met haar wijnbar, maar als de “Preciezen”het in hun hoofd krijgen om zich tegen het autochtone bevolkingsdeel te keren, heb ik zo’n voorgevoel dat diezelfde “Rekkelijken” héél discreet de andere kant uit zullen kijken.
  En zich met alle middelen verzetten tegen de Sharia…..ik geloof niet, dat ze het zullen doen.
  Maar ja, dat kun je niet hard maken; dàt is juist zo geniepig.
  Dat de op het oog verwesterde moslim gemakkelijker te tolereren valt, wil niet zeggen, dat hij net in de gaten gehouden moet worden. Soms is hij niet, wat hij lijkt.
  Zoals indertijd Tariq Ramadan: Aangesteld als Bijzonder Hoogleraar, als “Bruggenbouwer.” Wanneer behoort dat niet meer tot de mogelijkheden? Als hij bijvoorbeeld, zoals genoemd heerschap, terughoudend blijkt over de afwijzing van barbaarse straffen zoals steniging?
  Nog eerder, zeg ik zelf; het ligt heel simpel: Betrap zo iemand op één redevoering, waarin hij beweert, al is het maar een ogenblik, dat “een goede vrouw haar blikken op het trottoir gericht houdt,” en het is wat mij betreft al Schluss, over, uit. Niks Bruggenbouwer; wegwezen.
  Je hoeft zo’n verwesterde moslim maar op een kleinigheid te betrappen en je weet, waar hij de samenleving tenslotte zal willen hebben.
  Moslims blijven moslims.

  Like

  • exter39 zegt:

   Vooral die laatste zin , moslims blijven moslims , de oude generatie die hier begonnen is in de 60 tiger jaren ,waren mensen uit afgelegen gebieden ,met een geloof zo als wij die kenden uit de 30 tiger jaren,de kinderen werden door hen opgevoed, en kwamen op de scholen met de nederlander in aanraking , maar nog steeds onder invloed van hun ouders, de 3 de generatie ,is al weer wat anders , en zo zal het nog wel 2 generaties duren voor 60 % zo ver is als de Nederlander, maar er blijft een fanatieke stroming over , maar die hebben wij ook, staphorst ,Ede,volendam.

   Like

   • Theresa Geissler zegt:

    Die verlangen geen invloed op de samenleving in zijn geheel.

    Like

   • fleckie zegt:

    Van Staphorst e.d.heeft NL. weinig last. van. DE. ” GEIMPORTEERDEN” meer dan. “GENOEG”,(die dan ook nog eens goed worden opgehitst door HUN. IMAMS, en de.
    ARABISCHE t.v.-zenders,die. ze. via. Hun. schotelantennes kunnen ontvangen.

    Like

   • Driek zegt:

    @exter39. Van de oude generatie moslims, dus de gastarbeiders uit de zestiger jaren, hadden wij totaal geen last. Veel Turkse mannen hadden een kosthuis in een Nederlandse familie, vooral in Amsterdam waren er veel Turkse gastarbeiders, o.a. van de Ford fabriek, die kost en inwoning hadden bij Amsterdammers, vooral in de Jordaan en Amsterdam Oost. Die mannen werden, als ze op reis gingen naar Turkije, door hun hospita naar de bus gebracht, in de Raadhuisstraat in Amsterdam, dat was toen een busonderneming gespecialiseerd in reizen naar Turkije. Pas in de jaren tachtig begon het gezeur over gebedsruimten en familieherenigingen. Dat hele gedoe met hoofddoeken is er op de een of andere wijze langzaam ingeslopen. In die tijd riep ook iedereen dat de tweede en derde generatie wel anders zou zijn. Nu, het is alleen maar erger geworden, en de volgende generaties passen zich helemaal niet meer aan. U kunt die moslims absoluut niet vergelijken met Staphorst. Ede en Volendam, die vergelijking slaat helemaal nergens op.

    Like

 4. Driek zegt:

  Wat een inteeltkoppen. Er gaat toch niets boven een Hollandse deerne.

  Like

 5. Rick zegt:

  Rekenen “ze” de toenmalige legers van de Batavieren, Romeinen, Alva, Napoleon en Hitler zeker óók als immigranten 🙂 Gelukkig zijn die allemaal weer vertrokken!!
  De “Cultuurverrijkers” en overige opportunistische “Gold Diggers” die de afgelopen 50 jaar op uiterst (S)Linkse wijze zijn binnen geloodst blijven helaas. Wat héét; ze planten zich voort als konijnen, waarbij als gevolg van continue inteelt het aantal zwakbegaafden schrikbarend toeneemt. Zodanig, dat de minimale IQ grens om in de Wajong te kunnen komen met 10 punten is opgetrokken naar 70. Op deze manier probeert de (R)overheid de toestroom een beetje in te dammen. Hoe je het ook went en/of keert; betalen zúllen we…

  Like

  • Rick zegt:

   Heel de nacht liggen woelen 🙂 Heb vergissing gemaakt:
   De IQ norm om in de Wajong te komen wás 70.
   Om enorme toestroom in te dammen werd deze verláágd naar 60.
   Overigens wordt deze zwakzinnigheids-norm steeds vaker met
   het grootste gemak gehaald door het inteelt kroost der cultuur
   verrijkers.

   Like

 6. luckybee zegt:

  Ik geloof dat het ook de bedoeling was; ongebreidelde immigratie bezorgd de Gereformeerde kerk behoorlijk veel koppijn;dat is allemaal tegen de 10 geboden, wat nu in Nederland gebeurd.
  Exodus 20 vers 1-26

  Like

 7. koddebeier zegt:

  Mooi stuk Erik60, jammer dat het de harde waarheid is !! Als ik het lees word ik misselijk van alle ellende die door die linkse en gutmensch hufters over ons heen is gekomen.

  Like

 8. delamontagne zegt:

  …………zijn moslims. Deze mensen komen naar hier om hun hand op te houden bij de sociale dienst.
  ///
  Wat jammer dat hier die cartoon van de Hr Nekschot niet bij kan.
  Ik bedoel die van zo,n muslim, die zegt: “met deze hand ontvang ik een uitkering van die ongelovige honden”.

  Like

 9. Tienus Plotseling zegt:

  Kopvoddentaks invoeren, dat zou een machtig mooie inkomstenbron zijn.

  Like

 10. Tom Hendrix zegt:

  Prima Eik60. Over het feit dat de Islam een godsdienst zou zijn, heb ik een andere opvatting. In mijn optiek is de Islam een nazistische, perfide ideologie!

  Like

 11. Tempelier. zegt:

  louis-portugal , Daarom is het belangrijk dat de Limburgers hun minderwaardigheidscomplex loslaten, dit staat ze al jaren in de weg.

  Like

 12. eg regs zegt:

  Dit getal van 98% is ‘ontdekt’ door de website vijfeeuwenmigratie.nl .Een op subsidie lopend project bedoeld om ons wijs te maken dat er in het geheel niet zo iets bestaat als een Nederlands volk.Dus laten we ook maar niet sentimenteel worden nu dat eea in onze inbeelding dreigt weggevaagd te worden door de ontembare horde volksvreemden.

  Vijfeeuwenmigratie.nl zag het levenslicht onder het goedkeurende oog van Kathleen Ferrier.Verder kleven de volgende verrijkende vingerafdrukken aan dit initiatief:het Landelijk Overleg Minderheden (LOM),het Inspraakorgaan Chinezen (IOC),het Inspraakorgaan Turken (IOT),het LIZE (overlegpartner Rijksoverheid Zuid-Europese gemeenschappen), het Overlegorgaan Caribische Nederlanders (OCaN),het Surinaams Inspraak Orgaan (SIO), het Samenwerkingsverband van Marokkaanse Nederlanders (SMN) en Vluchtelingen Organisaties Nederland (VON).

  Ervan uitgaand dat die 98% niet voor de 100% uit de duim gezogen is,zegt zij evengoed weinig.Er zit cocaine in 100% van het rioolwater-maar hoeveel?

  Sowieso was het buitenlandse element vroeger maar heel betrekkelijk;de overweldigend grote meerderheid van de nieuwkomers kwam uit Vlaanderen of de Duitse grensstreek.Kortom op allerhande manieren al verwant;qua godsdienst,taal en etniciteit.Bovendien bleef niet iedereen.De Oostenrijkse protestanten bijvoorbeeld keerden bijna allemaal weer terug en voor veel Hugenoten was Nederland slechts een doorreisstation.

  Deze laatste 2 voorbeelden tonen,ten overvloede,wel aan dat wat er in kwam er ook weer uit kan.Zou de aandacht dáár niet wat meer gericht op kunnen worden?Niet iedereen hoeft weg;maar wel de meerderheid -het zijn er nu veel en veel te veel.En niet alleen de moslims overigens (die zouden door een totaalverbod op iedere openbare manifestatie van hun ‘religie’ -een beetje naar het idee van de vroegere schuilkerken en je moet dan denken aan:geen moskees,geen moslimscholen en geen halal-etiketten- wel gemakkeliijk de juiste richting op te dringen zijn,maar dit terzijde).

  Like

 13. delamontagne zegt:

  wat is ,t toch verdomdde jammer dat die Nekschot niet meer die cartoons tekent.
  kon bij mij, na een “rot-dag” alles weer goed maken met z,n waarheids-getrouwe uitbeelding van die verrijkers der NL-maatschappij.

  Like

 14. Dit is op eunmask herblogden reageerde:
  HET DEKSEL VAN DE DOOFPOT WEER EEN STUKJE GEOPEND!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s