Aiman Mazyek eist “racisme-instantie”

Screenshot_19

Aiman Mazyek

Aiman Mazyek van de Centrale Raad van de Moslims in Duitsland heeft weer eens een interview gegeven en zoals iedere keer wanneer de islamwachter zijn mond opendoet over de Duitse zeden, gebruiken en denkwijzen komt er een eis uit. Na de eigen wetgeving voor tegen moslims gepleegde delicten via het dubbele paspoort tot aan de constante eis islamkritiek strafbaar te stellen wil hij nu een “racisme-instantie” die zich bezighoudt met de heropvoeding van de Duitsers.

Sinds de NSU-affaire heeft Mazyek geen nieuwe redenen meer nodig voor zijn heropvoedingbegeerten. Deze drie hoofdletters kan hij sindsdien en vermoedelijk nog de komende 20 jaar als argument gebruiken voor alles waarvan hij in een toekomstig geïslamiseerd Duitsland droomt. Nu vindt hij onze wetten weer eens niet voldoende om racisme en daarmee ook “nog meer van zulke catastrofes” te verhinderen, want wetten alleen hebben nauwelijks effect “als niet ook het denken van de spelers verandert.”

Wat het land nodig heeft zijn “inspectiediensten voor het werk van de geheime dienst en de strijd tegen racisme” en een “antiracismegevolmachtigde, die jaarlijks een rapport voorlegt aan het parlement” en “racistische foutieve ontwikkelingen van instanties bevat en deze tegenwerkt door antiracisme coaching en gevoeligheidsmaatregelen”, benadrukte hij in een gesprek met de “Neue Osnabrücker Zeitung”.

Eigenlijk is men intussen geneigd om Mazyek niet meer helemaal serieus te nemen. Het probleem is alleen dat zijn “ideeën” onmiddellijk tot serieus overleg leiden in de Duitse politiek. Minister van Justitie Heiko Maas (SPD) en minister van Binnenlandse Zaken Thomas de Maizière (CDU) lieten verluiden dat er als gevolg van de NSU-affaire al aan meerdere wetsontwerpen wordt gewerkt. En ook op EU-niveau denkt men in de EU-tolerantiecommissie al lange tijd na over een soort “tolerantiebewakingsinstantie”.

Hoe komt het eigenlijk dat Mazyek nog nooit op het idee kwam zijn islamitische “beschermelingen” te laten heropvoeden? Dat zou een veel beter werkterrein voor hem zijn. Hij zou zich helemaal uit de naad kunnen werken tot een burn-out aan toe met de door de koran beschadigde haatpredikers, bomgelovigen, vrouwenslachters, politieaanvallers en kopschoppende Duitserhaters. Dat zou niet alleen zeer goed zijn voor zijn geloofwaardigheid als dialeugenloog-partner voor een “met elkaar”, maar er ook toe bijdragen dat minder “ongelovigen” het slachtoffer worden van het islamdictaat.

Bron:
www.pi-news.net
Auteur: L.S. Gabriel

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Incidenten", "Integratie", "Islamofobie", "Religie van de vrede", "Verrijking", Appeasement, Barbarisme, Criminaliteit, Desinformatie, Dhimmitude, Duitsland, hersenspoeling, Hypocrisie, Immigratie, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, Islamkritiek, Islamofilie, Justitie, koran, Krankzinnigheid, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, migrantengeweld, Moslims, nieuw fascisme, Overheid, political correctness, politici, Rotzakken, Taqiyya, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, Turken. Bookmark de permalink .

16 reacties op Aiman Mazyek eist “racisme-instantie”

 1. Sjaak zegt:

  DE GROOTSTE KLOOTZAK DIE HET ONDER DE MOSLIMS GEEFT !
  EEN SMOEL OM ER IN TE SLAAN EN NOOIT MEER OP TE HOUDEN !

  Like

 2. Jan zegt:

  Ik eis zijn kop.

  Like

 3. Tom Hendrix zegt:

  De MOSLIM zal en moet zijn ZIN krijgen! En dankzij de in laffe politici van SPD,CDU en CSU, gaat dat nog lukken ook! Het is daar nog veel erger, dan in ons Nederland! Daar is het – WEG MET ONS- het gevolg van het SCHULDGEVOEL bij de Duitse bevolking vanwege het Hitler regime tussen 1933 t/m april 1945. En de HAATBAARDEN lachen in hun vuistje.

  Like

 4. bigljohn zegt:

  En er wordt weer geluisterd naar deze door inteelt voortgekomen vol-idioot (Aiman Mazyek) met zijn smerige uitspraken. De politiek zal weer bij elkaar komen met het nodige negatieve eindresultaat. Terwijl het zo zou moeten zijn dat het intellectuele Westen zijn kennis en macht kan inzetten tegen zwakbegaafde smeerlappen, gebeurt hier het omgekeerde. Want welke intellectueel laat zich nu de les lezen door zwakbegaafden met zeer gemene bedoelingen ? Ik zie hier alleen maar het werk van de Duivel in die de wereld wil vernietigen. Een andere (rationele) verklaring zal wel nooit gevonden kunnen worden voor die uiterst rare ontwikkelingen in onze wereld.

  Like

 5. Theresa Geissler zegt:

  Alles pikken ze ook maar, hè, maar dan ook àlles! Ik had nog niet eerder van deze Mayzek gehoord, Maar zijn spreekwoordelijke grote bek is intussen een bekend verschijnsel overal in Europa! En nu weer hier: Heropvoeding voor Duitsers! Je zou wensen, dat iemand het Duitse Parlement eens flink door elkaar rammelde en ze zou bezwéren, hier niet verder serieus op in te gaan omdat ze op die manier aan hun eigen ondergang werken! Waarschijnlijk is het daar niet meer geoorloofd om leuzen in die richting in te zetten, maar……Hé, daar valt me iets in: Als een niet-Duitser het nu eens zou doen…..?
  Wat ik bedoel is dit: In 2010 genoten de 500 toehoorders in Hotel Berlin uitermate van de eerste speech van Wilders. Dolblij waren ze dat iemand nu eens verwoordde, wat zij al zo lang dachten, maar waar ze niet mee voor de dag durfden tekomen, niet zèlf. Of, zoals een beschaafde Heer het enthousiast uitdrukte: “Het is heel goed, dat hier eens een buitenlander komt, die zegt waar het op staat: Als ik hetzelfde zeg als hij ben ik meteen een neo-nazi, hoewel mijn grootvader nog in het kamp gezeten heeft.” Juist ja, voor BUITENLANDERS is het dus geoorloofd…..
  Nu dan: Stel dat de één of andere nationalistische politicus -Wilders of iemand anders- dit gebroddel aan de kaak zou stellen en de Duitsers, vooral ook de politici, zou oproepen, intern niet over zich heen te laten lopen onder het motto: Duitsland voor de Duitsers en níet voor de Islam?
  Bemoeienis met andermans politiek? Kom, kom, dat doen figuren als die Mayzek al, hoor! En dat kan heel wat ergere gevolgen hebben!

  Like

 6. Tempelier. zegt:

  EU-tolerantiecommissie al lange tijd na over een soort “tolerantiebewakingsinstantie”. Ik voel hier weer wat tolerantie dozen aankomen. Sorry EU mijn doos is allang leeg en die gaan jullie nooooooooit meer vullen !!!!!

  Like

 7. tjonge zegt:

  “wanneer de islamwachter zijn mond opendoet over de Duitse zeden, gebruiken en denkwijzen komt er een eis”

  een eis, je verwacht het niet van een moslim…

  Like

 8. Republikein zegt:

  Zijn ze daar wel bij zinnen?

  Like

 9. janfreak zegt:

  Waarom trappen ze die vent gewoon het land niet uit op grond van haatzaaiïng?

  Like

 10. Jade zegt:

  Opflikkeren met die onaangepaste aap…
  Laat hem maar weer in de woestijn schijten.

  Like

 11. Avidia zegt:

  Wat zijn de meeste mensen daar schrikbarend lelijk, je schrikt je toch dood als je zoiets in het donker tegenkomt, ik weet nog ergere plaatsen te bedenken waar ik zoiets niet graag zou tegenkomen 🙂

  Like

 12. luckybee zegt:

  Islamieten zijn rassisten.

  Like

 13. Jean zegt:

  Die moslimlul heeft niets te eisen,wij eisen een moslimvrij Europa.:-):-):-)

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Uiteraard, Jean! Dat die moslimlul niets te eisen heeft, zouden de UITSERS hem echter op de eerste plaats moeten vertellen.
   Ironisch: Hitler wou een sterk, trots en zelfbewust volk. Alles wat hij bereikt heeft is een stel dhimmi’s die aan alle kanten over zich heen laten lopen uit schaamte over het verleden.
   Duitsland, herpak je alsjeblieft en begin met die aanmatigende baardapen er uit te smijten!

   Like

 14. Jan zegt:

  Hitler blijft leven, ook in Amerika

  Public university could consider race, gender in admissions if state constitutional amendment passes
  The proposed amendment, SCA-5, would nullify restrictions imposed by Proposition 209, which restricts admission standards on the basis of “race, sex, color, ethnicity, or national origin.” Proposition 209 was originally approved in 1996 in order to prohibit state institutions from giving preferential treatment to select individuals for public employment, public contracting, or public education.
  http://www.campusreform.org/?ID=5477&app=cro

  En zo drukt links volk zijn racistische agenda er door onder het mom van ‘achterstand inhalen’

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s