“Aufmachen und Ausweis!!” Fred Teeven heeft eindelijk zijn zin

Screenshot_13

Na 1 maart 2014 geen huiszoekingsbevel neer nodig.

Het is hem eindelijk gelukt, onze strenge maar o zo rechtvaardige Staatssecretaris van Veiligheid en Justitie. Na zijn eindeloze geknaag aan de fundamenten van democratie en mensenrechten heeft hij nu de botte bijl ter hand genomen. Twee van de pijlers van de rechtsorde, de wettige gelijkheid van ieder mens en de – in ons land al sinds 1815 bestaande – grondwettelijke bescherming van de woning tegen willekeurige binnentreding en doorzoeking, zijn ingaande 1 maart 2014 compleet weggehakt.

Lees verder>>>
(h/t Monalisa & Peter Selie1)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Justitie, Nederland, Overheid, Vrijheid. Bookmark de permalink .

59 reacties op “Aufmachen und Ausweis!!” Fred Teeven heeft eindelijk zijn zin

 1. Monalisa zegt:

  een citaat van een ander
  Dus dit betekend dat iedereen zonder reden een inval in zijn of haar huis kan verwachten….hoezo vrijheid!!!!Woorden als vrijheid en democratie geleden alleen als je bulkt van het geld,,Alles in het kader van veiligheid voor de burger…ja als je geld hebt wordt men met rust gelaten.Daarom is een basis inkomen de oplossing!

  Like

  • Driek zegt:

   Ik lees: Kort gezegd komt het hier op neer: Wanneer de politie, de IND, de marechaussee of welke andere officiële opsporingsinstantie ook, het vermoeden heeft dat op een adres illegale vreemdelingen aanwezig zijn vervalt de noodzaak tot het tonen van een last tot binnentreden, een arrestatiebevel en/of een huiszoekingsbevel.

   Het is natuurlijk wel een maatregel die bijdraagt om ons van illegalen te verlossen. Trouwens al enige tijd is ingevoerd dat alle ouderen boven 65 jaar huiszoeking kunnen verwachten in verband met samenwoning. Zij kunnen dan gekort worden op hun AOW.
   De burger heeft het zelf zover laten komen door op partijen te stemmen die dit alles mogelijk maken. En de burger krijgt nu wat het verdient. Allemaal straks PVV stemmen.

   Like

   • Monalisa zegt:

    Driek je laatste betoog klopt maar u regering wou hebben dat de oudjes bij hun kinderen gingen wonen dus dat zullen velen dan niet doen daarom moet je huis in tweeën delen boven woond zoon of dochter en beneden woon pa en ma dat moet je dan gaan veranderen in bijvoorbeeld nr 184 A en nr 184 B dan zijn er twee huisadressen. dus velen laten zich straks uitschrijven bij de gemeente met het woonadres onbekend die zwerven door nederland maar dan komt die beruchte zorg weer om de hoek kijken daar moet je een huis adres voor hebben Tja een postbus die nemen ze niet aan. en als je op een camping woond neem de camping baas geen genoegen om zijn adres te gebruiken het is al aardig een dictatuur staat aan het worden (was het al)

    Like

 2. Tom Hendrix zegt:

  Dat is dus de zgn. DEMOCRATIE in NEDRIGLAND! Wat zullen de communisten in BRUSSEL blij zijn, van deze rood fascistische maatregel, nota bene van een man en een partij, die het woord VRIJHEID voeren, de zgn. Vrijheid Voor Democratie= een gore fascistische organisatie geworden! Samen met de Partij van de Afbraak maken ze ons land en bevolking kapot!

  Like

  • peterselie1 zegt:

   Tjsa Tom terug naar de tijd waar verraad hoogtij vierde, in de WW 2 volstond een verdachtmaking van een jaloerse buur al voor een huiszoeking en eventuele arrestatie. Rooie rat van Teeven, (dit heeft niets meer met het liberalisme te maken mijns inziens) heeft het gepresteerd om stasi methodes v2.0 door de beide kamers te krijgen.

   Like

 3. bigljohn zegt:

  Men maakt regels voor anderen, en uitzonderingen voor zichzelf. Onze overheid is daar de absolute kampioen in. Legaal stelen, een andere naam voor de belastingdienst. De illegaliteit die in feite niet meer bestaat. Gelukszoekers die meteen stemrecht hebben en door onze overheid behandeld worden als vorsten. De Islam die een streepje voor heeft gekregen op ons allen. En nu ook al legaal inbreken, wat ook al mogelijk is als een politie ambtenaar een hekel aan je heeft. Stukje bij beetje worden onze mensenrechten met voeten getreden, en ligt de weg naar een bananen republiek open. En niet te vergeten DE grote vriend van onze elite de Islam, zal in deze ook hun vele eisen in regelgeving of Wet omgezet gaan zien. Geen wonder dat steeds meer Nederlanders er voor kiezen om te gaan emigreren.

  Like

 4. Leo zegt:

  Dit is ECHT HEEEEEEL griezellig !!!!!!!

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Ja, dat is het. Ze hebben het toegespitst op ‘illegale vreemdelingen’ om het nog wat in verband te brengen met het ‘nut in het algemeen,’ maar de werkwijze is volslagen, fout, natuurlijk. Big Brother is watching You. En op deze manier lijkt het wel rechtstreeks gekopieerd uit 1984.
   Het doet mij trouwens ook nog denken aan de inval van die pedo-jagers, laatst op dat verkeerde adres: Dringen binnen slaan de hele boel kort en klein, waarop de pedofiel die ze op het spoor dachten te zijn, er niet eens bleek te wonen.
   Zoiets kan hier immers ook gebeuren na de één of andere foute tip!
   Totaal krankzinnig geworden, die Teeven. -Voor zover hij het al niet wàs.

   Like

   • Driek zegt:

    Theresa, daar heb je natuurlijk ook wel weer gelijk in, en eigenlijk maakt het niks uit, want al sporen ze die illegalen op, dan ze worden toch niet uitgezet, en ze eindigen weer in een of andere opvangplek of in een opvangkerk. En ja, stel dat ze een foute tip krijgen, van buren die een hekel aan je hebben, in dit verworden land is alles mogelijk.

    Like

   • Monalisa zegt:

    Denk maar aan ter apel en Amsterdam je kon ze zo oppakken toen maar justitie deden niks nederland heeft een slap belijd.

    Like

 5. tjonge zegt:

  “De opsporingsbeambte mag, puur op zijn vermoeden, de deur van een woning forceren, de woning doorzoeken”

  ik mag toch wel aannemen dat er op zijn minst wel AANTOONBARE AANWIJZINGEN moeten zijn voor ze de deur komen intrappen ?
  kan me niet voorstellen dat er niet een dergelijke regel is ingebouwd in deze wet ?

  mocht die regel niet bestaan, kunnen we beter asiel aan gaan vragen in rusland…..

  Like

 6. Aegolius cs zegt:

  De vreemdelingenpolitie en de Koninklijke Marechaussee kunnen in het kader van het onderzoek naar de identiteit van een vreemdeling, voortaan zonder toestemming van de bewoner een woning doorzoeken. Dat staat in het wetsvoorstel Verruiming bevoegdheden vreemdelingentoezicht van staatssecretaris Teeven (veiligheid en justitie) waarmee de Eerste Kamer vandaag heeft ingestemd.
  http://www.rijksoverheid.nl/nieuws/2014/02/11/teeven-breidt-mogelijkheden-vreemdelingentoezicht-uit.html

  Allereerst vreemdelingenpolitie en Koninklijke Marechaussee verkrijgen deze mogelijkheid, evenwel :
  Daarbij is het doorzoeken van een woning aan een aantal voorwaarden gebonden. Zo moet er een hulpofficier van justitie aanwezig zijn bij de doorzoeking en voor de verslaglegging achteraf, en is het doorzoeken beperkt tot handelingen die geen voorzienbare substantiële schade aan aanwezige voorwerpen of de woning zelf aanrichten.

  Evenwel begeeft het politionele deel van het overheidsorgaan zich op voor de gewone burger zich op buitengewoon juridisch glad ijs. EN DAT zal de schade aan overmatige rechtshandhaving de burger moeten bezuren. Zij zullen de rechtmatigheid van enig betwiste “woningbetreding” moeten aanvechten bij de rechter en advocaten…….. Bram Moszkowicz is al geëlimineerd.
  En geachte Teeven: wat bereik je ermee…… Meer uitzendingen (…) ten koste van mijn mogelijk huisvrede inbreuk?!

  U is voor mij gezakt als staatssecretaris en mede toestemmende justitieminister Opstelten in dezen….. Rutte’s zegepraal in het Brusselse wacht hem af onder applaus en dank van het Huis.

  Like

 7. Republikein zegt:

  We zijn geen Turken, @Monalisa 15.58

  Like

  • Monalisa zegt:

   Republikein ik ben een nederlander die in duitsland woond in zo’n groot family Haus boven de jongere en beneden wij, ieder zijn eigen in gang dat is heel normaal in duitsland ben benieuwd hoe de AOW dat wil veranderen.

   Like

   • Republikein zegt:

    Het was maar een grapje, alhoewel. zit toch iets in, besef ik, mentaliteit en betalingen op nr.1,dit is naast een groen bovenal een oranje gekleurd nummer.

    Like

   • vandaag las ik dat het kabinet nog wat heeft gevonden om de oudere de AOW-er uit te kleden die 8% vac geld word 6% Republikein ik had nog wat vergeten te melden mijn zoon woond op een andere huis nummer dan ik,maar wel in het zelfde huis.alles gescheiden hij heeft apart gas en licht en water ik wil dat wel eens zien hoe zij dat voor elkaar kreigen. we wachten af.

    Like

  • apelstaartje zegt:

   Een citaat van een ander.
   Ik heb deze link ook al doorgestuurd naar Niburu.co Dit is een filmpje in het Duits!!

   Het heet die Revolutie Profi`s.

   Zij hebben al menige oppositie`s ten val gebracht en ze zijn nog niet klaar!!

   Rusland is de volgende.

   Kijk en huiver en oordeel niet voordat je dit hebt gezien!

   Like

 8. Dit is op eunmask herblogden reageerde:
  De Nazi-mothoden worden weer ingevoerd!

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Realpredictor: 17.01. uur. Precies zoals U zegt, NAZI – METHODEN! Laat dit klote kabinet gauw naar de donder gaan! Ik ben dat gespuis in Den Haag, wat zich regering durft te noemen, kotszat! MARX RUTTE, LANDVERRADER pleur eindelijk op, klootzak!

   Like

   • Bert zegt:

    Wat jullie vergeten te vermelden in dit verhaal, is dat ook de PVV hier voor gestemd heeft. Net zoals de rest dus.
    Maar dat is iets wat we liever maar weg laten om dit te vermelden.

    Like

   • E.J. Bron zegt:

    Hé Bert!! Welcome back!!

    Maak van je hart geen moordkuil.

    E.J.

    Like

   • Monalisa zegt:

    Bert bedankt voor u informatie helaas in dat stuk wat ik van die Said haalde stond dat er niet in vermeld, en omdat u zo vel op de pvv reageert bent u niet voor de PVV.
    Voor deze regeling stemden:
    PVV
    VVD
    PvdA
    CDA
    ChristenUnie
    SGP
    OSF
    50+

    Bijna elke partij die heeft hier voor gestemd ik zie dat de partei van de dieren niet, maar het gaat om illegalen en criminelen op te zoeken het het land te verlaten of bent u daar voor.

    Like

   • Monalisa zegt:

    of bent u daar voor. dat zij gewoon in nederland rond mogen lopen werken en wonen en stelen.

    Like

   • Theresa Geissler zegt:

    Hallo, Bert!
    Hartstikke blij, je hier te…..lézen!
    Geloof het of niet, maar ik heb je gemist!

    Like

  • BertG. zegt:

   Om te beginnen ben ik helemaal niet fel tegen de PVV.
   Ik stem alleen niet meer op een partij die hierdoor wel het systeem in takt laat door mee te doen. En ook nog een eed afleggen aan een ongekozen nep koning. Dat was wel de druppel voor mij. En kom nou niet aan met, hij kon niet anders. Een schijnheil ben je dan in mijn ogen met 2 gezichten. Iets waar we allemaal tegen zijn.
   “De Nazi-methoden worden weer ingevoerd!”
   En illegalen en criminelen dienen inderdaad opgespoord en verwijderd te worden.
   Waar het om gaat is dat dit een verruiming is van de wet om bij iedereen binnen te mogen komen. Zie ook de vorige reacties die dit heel goed aanvoelen.
   In het verleden was een anoniem telefoontje voldoende met b.v. een nep tip dat er weed verbouwd werd of zo iets. Nu kunnen ze met elke reden binnenkomen. Ook bij jouw.

   Like

   • Monalisa zegt:

    “De Nazi-methoden worden weer ingevoerd!” dat is allang aan de gang zolang de EU al bestaat. lees de blauwdrukken van Hitler ze zijn precies zo.zelfde gedachte gang 1 Reiche.
    En illegalen en criminelen dienen inderdaad opgespoord en verwijderd te worden. dus u bent het er mee eens dat dit prioriteit heeft.Dan ben ik het met u eens.
    En over willem en bea zullen we maar zwijgen koning pils noem ik hem, je kan leuk leven van de nederlanse staat en geen belasting betaald.

    er zal toch ergens een beging gemaakt moeten worden, ik ben het er ook niet mee eens maar het is zo kan u en ik er iets aan veranderen dat is de vraag, ik denk dat u het antwoord zelf wel weet jente,

    Nu kunnen ze met elke reden binnenkomen. Ook bij jouw. nee niet bij mij, ik woon niet in Nederland.
    maar bedankt dat je het aan de kaart wilde stellen.@ Monalisa

    Like

   • BertG. zegt:

    En stemmen op een partij omdat het nou eenmaal de minst slechtste of de minst kwade keus is (want er geen andere), is nog steeds een slechte of minst kwade keuze.

    Like

   • Tom Hendrix zegt:

    @BertG: 10.32. uur. Inderdaad, dat geeft stof tot nadenken Bert. eerlijk is eerlijk, wat U aangeeft is waar. Dat betekent, dat ik voor de verkiezingen in Mei, heel goed moet nadenken!

    Like

   • Monalisa zegt:

    Tom Hendrix voor mei is het toch niet zo moeilijk??? of we gaan verder op dit belijd, en dan hoeven we hier niet meer te klagen.

    BertG De ChristenUnie wil hier al weer van af.

    Like

   • BertG. zegt:

    En waarom wil de CU hier vanaf?

    De weerstand van Slob heeft echter niet alleen met de kwestie zelf te maken. Hij zei ook: “Je kunt niet aan ene kant met ons samenwerken en er parallel zo’n wetsvoorstel met steun van de PVV willen doordrukken.” Oftewel: omdat de PVV de strafbaarstelling steunt, weigert de ChristenUnie hetzelfde te doen.
    Bron: http://www.dagelijksestandaard.nl/2014/02/kabinet-moet-chantagepoging-slob-negeren

    Dat zijn nog eens principes die er op na gehouden worden.
    Als de PVV er tegen was, dan was de CU er automatisch wel voor.

    Like

   • Theresa Geissler zegt:

    @Tom Hendrix11.52u: Nee, inderdaad, Tom: Ik snapte ook niet zo goed wat hier het bezwaar is voor de verkiezingen in Mei.
    Ik dacht eerst: Enfin, laat maar even zitten, maar nu Monalisa er toch op in gaat, moet mij van het hart dat ik ook wel wil weten, wat het bezwaar is ivm Mei.
    Dan is het toch zonneklaar wat we moeten stemmen!
    Of heb je het over de gemeenteraadsverkiezingen?

    Like

   • Monalisa zegt:

    laat ik het zo zeggen ik ben er voor maar op en andere manier (DE OUDE MANIER) nederland heeft zijn kans gehad om de illegalen op te pakken denk aan ter apel denk aan Amsterdam daar kan je hel ver in gaan in de jaren 90 barstte het in de Bijlmer er vol mee, maar en was geen politieke partij die er wat mee dé. je kunt hier uren over schrijven hellas dar komen we niet tot elkaar u denkt er zo over en ik denk er ander over.
    De heer Slob die doet ze nog liever in de kerk om ze te beschermen. maar dat heb je met die grijze sokken figuren durven geen beslissing te nemen.

    Like

   • Monalisa zegt:

    Theresa Geissler, nee Tom heeft het over mei en niet over de gemeenteraads verkiezings, maar Tom als het zo moeilijk is geef je het stem biljet maar aan mij, dan stem ik wel voor jou ik weet waar ik wel op stem. niet op de kunduz kliek die er ook zit.

    Like

   • Monalisa zegt:

    BertG ik doe er een citaat van een blogger bij van u link denk er over na.
    arie bombarie
    Illegaal verblijf dient evenals huisvredebreuk strafbaar te zijn. Illegalen schenden de soevereiniteit van Nederland. Zij menen dat niet Nederland het recht heeft om te bepalen of vreemdelingen hier welkom zijn, maar de vreemdeling zelf. Die christelijke compassie met illegalen is misplaatst, omdat tot in hoogste instantie is beoordeeld of ze recht hebben op verblijf alhier. Dat gepamperd van illegalen door gemeentebesturen en christelijke en linkse clubjes, zou ook strafbaar gesteld moeten worden, want gaat in tegen de democratie. Strafbaarstelling is een extra stok achter de deur tegen illegaal verblijf. Illegalen dienen net zo lang en net zo vaak te worden opgesloten, totdat ze eieren voor hun geld kiezen en terugkeren naar hun landen van herkomst. Arie Slob maakt veel bombarie om zich als goed mens te etaleren. Oh, wat zijn die christenen toch goed voor vreemdelingen. Waren ze maar even goed voor autochtonen, die de rekening gepresenteerd krijgen voor al die illegale verblijvers.

    Like

   • Monalisa zegt:

    VERS van de pers
    Nieuwe limo voor koning Willem-Alexander
    De Audi van Kooyenga heeft ongeveer 350.000 euro gekost, maar de limousine van Willem-Alexander heeft een hoger prijskaartje omdat hij over andere specificaties beschikt.
    De extra veiligheidsmaatregelen resulteren overigens wel in een hoger wagengewicht. De complete limousine zou 3.725 kilogram wegen. Met dat gewicht bedraagt de motorrijtuigenbelasting in de provincie Noord-Holland per jaar 2.604 euro, al zal Willem-Alexander dat niet hoeven af te dragen…
    Ook een elektrisch wegklapbare schrijftafel met uitschuifbaar werkblad, twee wegklapbare 10,2 inch LCD-schermen en een geïntegreerde koelbox zijn van de partij. Een 6,3 liter W12-motor met een vermogen van 500 pk en 625 Nm gekoppeld aan een achttraps automaat zorgt voor de aandrijving. een lekker slurpje. en wie mag dit betalen kom op de fiets is goedkoper.

    Like

   • BertG. zegt:

    @Monalisa,
    Illegale zouden in ze geheel niet eens toegelaten moeten worden zonder papieren.
    Dat is het probleem. Door ze op te sluiten, van voedsel en eventueel zakgeld te voorzien, hebben ze ’t nog altijd veel en veel beter dan waar ze vandaan komen.
    Ik zou ’t er ook op gokken in dat geval. Slechter kan ’t niet verlopen met ze.
    En als ze maar lang genoeg opgesloten zitten (want geen geld voor boete), eventueel met een cursusje NL, vriendinnetje zoeken en kindjes maken en je kostje is gekocht. Verliezen kunnen ze nooit op deze manier.
    Zonder papieren moet het niet eens mogelijk zijn om het vliegtuig of waar ze ook mee komen te verlaten. Zo werkt het in ieder normaal land.
    Dus niet eerst toelaten en daarna iedere NL verdacht maken door wet verruiming onder de noemer, we gaan illegalen opsporen. Als ze er niet in komen, hoef je ze ook niet te sporen. Makkelijk hé.

    Like

   • Monalisa zegt:

    BertG Helaas wat u verteld dat zeg ik meer dan 20 jaar maar wie is nu gekker u en ik of de regering, denk u maar aan het kinderpardon daar zitten ook ouder aan vast ,zoals ik het al op ander Said heeft verteld je moet niet een kunnen procederen tegen je uitzetting, ja bent afgewezen en klaar, en het land uit maar wat u steld geen papieren dan mag je helemaal hier niet blijven maar volgens ander mensen ben je dan niet humaan nee dat klopt ik ben recht door zee, je hebt hier helemaal niks te vertellen in dit Nederland HIER IS Joop den Uyl AL DE FOUT INGEGAAN IN DE JAREN 70/80 als hij gekozen had voor het zwitser systeem hadden we nu niet zo veel buitenlanders gehad. we kunnen hier uren over tikken en hier wil ik het bij laten u weet wat mijn stand punt nu is.

    Like

 9. Bert zegt:

  Hierbij wat info welke partijen allemaal voorgestemd hebben. Ter aanvulling van vorige reactie.
  https://www.piratenpartij.nl/blog/cath/razzias-woningen-nederland-vanaf-1-maart-legaal

  Like

 10. peterselie1 zegt:

  Tsja het is gemakkelijk te praten als men de PVV aanvalt op het stemgedrag, zeker om dat dit wetsvoorstel door de 2e en 1e Kamer is goedgekeurd.
  Ben net zoals Theresa van mening dat er haken en ogen aan deze wet kleven, voor de ongelukkigen onder de burgers die met de mis uitvoering van deze wet te maken krijgen en onterecht een sanctie of gevangenisstraf opgelegd krijgen, is een zwaar verteerbaar punt. Wanneer er alleen illegale cultuurverrijkvers er mee opgespoord kan worden vind ik dat geen probleem, maar wanneer de hermandad deze wet voor elke anonieme tip gebruikt wordt heb ik er wel een probleem mee (wie ben ik?).
  En het stemgedrag van de PVV inzake dit wetsvoorstel kan ik niet meer dan Wilders gelijk geven, kritiek leveren op een wet die van landsbelang is komt meestal uit de linkse hoek, er is immers geen andere keuze dan de PVV in mijn optiek.

  Like

 11. Tom Hendrix zegt:

  @ Theresa: 13.09. uur, en Monalisa 13.29.uur. Het probleem voor mij is, – en ik had het over de Europese verkiezingen beste dames- dat ik moeite heb met het wetsontwerp op zich. Voor mij, is het ook helder, dat mensen die ILLEGAAL hier verblijven, en waar de RECHTER een uitspraak over heeft gedaan, dat ze TERUG MOETEN naar het land van herkomst, dat ook ik daar uiteraard VOOR ben. Wat ik echter gevaarlijk vind aan het betreffende wetsontwerp is, de mogelijkheid dat deze WET oneigenlijk gebruikt zou kunnen gaan worden. En het dus ook mogelijk kan zijn, dat WIJ in de gevarenzone kunnen geraken omdat we merendeels kritisch zijn over de ISLAM en het GEDROCHT EU! Men kan dan deze WETGEVING ook TEGEN ONS inzetten. Daar ligt mijn twijfel beste Theresa en Monalisa.

  Like

  • Monalisa zegt:

   Tom ik ben geen dame maar een man, helaas Tom wat jij verteld daar zitten wij allemaal mee en als jij niet gaat stemmen dan hebben die ISLAM en het GEDROCHT EU! gewonnen omdat jij het moeilijk vind op een partij te stemmen die hier ook aan mee doet maar je kan op de partei van de dieren stemmen die hebben er niet aan me gedaan, maar even serieus Tom denk er over na en neem een goede beslissing anders kunnen we bij de herr bron ook gaan stoppen met klagen over al die onderwerpen die hier aan het bot komen.

   Like

 12. Monalisa zegt:

  peterselie1 het is wel koren op de molen van de PVV maar misschien kan Geert het veranderen? als hij een beetje hoger aan de macht komt i,k zeg maar wat er zullen nog veel meer dingen verander moeten worden, daarom mag u twee keer stemmen maar doe het dan goed. @Monalisa

  Like

  • peterselie1 zegt:

   Tsja Monalisa er is geen één partij die aan mijn eisen voldoet, behalve de PVV dus met de gemeenteraadsverkiezingen stem ik op een lokale partij en met de verkiezing voor het Europarlement hou ik het op de PVV. Sinds ik de stemgerechtigdeleeftijd heb bereikt, ben nu 65 heb ik voor het eerst op de CD in 1986 gestemd daarna op LPF van Fortuyn en de laatste twee maal op Wilders en dat blijft zo. De reguliere politiek kan 47 jaar lang mijn rug op.

   Like

   • Monalisa zegt:

    peterselie1 dus u behoord ook bij de ouwe lullen club net zo als wij maar ik heb het al gezegd wij kunnen niet voor de gemeenteraad kiezen wand wij woonnen niet in nederland, maar wel voor europa als zij mij die stembiljet opsturen de vorige keer is dat niet gebeurt ondanks dat wij daar bij ingeschreven staan als nederlander die in het buitenland woond het scheelde de PVV wel 12 stemmen.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s