Frankrijk: Demonstratie voor referendum over immigratie

Screenshot_25

Vrijdag 9 maart vindt er in Parijs een demonstratie plaats om een referendum over immigratie te eisen. De demonstratie wordt georganiseerd door “Résistance Républicaine” en “Riposte Laïque”. Het Front National eist eveneens een referendum en heeft een petitie op haar website staan.

Op de poster van “Riposte Laïque” staat: “Nee tegen de grote vervanging, nee tegen islamisering.” “De grote vervanging” is de uitdrukking die gebruikt wordt door de schrijver Renaud Camus om het onderliggende motief van de door de regering gesponsorde massa-immigratie te omschrijven: bevolkingsvervanging.

Bron:
http://galliawatch.blogspot.nl

Vertaald uit het Engels door:
E.J. Bron
(h/t Martin Bosma)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Frankrijk, Immigratie, Islamisering. Bookmark de permalink .

15 reacties op Frankrijk: Demonstratie voor referendum over immigratie

 1. Theresa Geissler zegt:

  “Bevolkingsvervanging,” dat is een rake uitdrukking!
  Voor alle zekerheid heb ik die Renaud Camus toch even opgezocht, maar hij is, voor zover ik kan nagaan, géén familie van Albert Camus.
  Maar goed ook, want dat was een Existentialist van de ergste soort!
  Ik ken deze man natuurlijk verder niet, maar op de foto in het Wiki-artikel (Engels) oogt hij wel evenwichtig en sympathiek. Echt het soort man dat met beide benen op de grond blijft. -Zoals zoveel Islam- en immigratiecritici.

  Like

 2. lucky9 zegt:

  Er is geen alternatief. De islam moet op onze territoria verboden worden, en alle islamieten moeten zonder het geringste onderscheid vriendelijk maar uitdrukkelijk, verzocht worden om onze territoria ten spoedigste definitief te verlaten om hun aards paradijs te vervoegen.
  Op uitsluitend eigen kosten, wel te verstaan!

  Like

  • Yvonne zegt:

   Lucky9:daarom mogen ze vanaf hun 45e nog terug met gegarandeerde levenslange uitkering van 600 euro per maand;kunnen ze daar riant van leven zonder ooit een poot te hoeven uitsteken!Verhuiskosten krijgen ze ook nog,alhoewel die er volgend jaar vanaf schijnen te gaan en de leeftijdsgrens wordt opgerekt naar 55.Maar dan nog!Hebben de bek vol over slavernij,maar wat maakt dat ons?Slaven dus,die dit allemaal op moeten brengen tot in onze kist!En dat allemaal voor een stel uitbuiters die zich nu krom lachen en in de handen wrijven,dankzij onze misdadige regering!

   Like

 3. realist zegt:

  nog meer kopzorgen voor de EU(SSR) 🙂
  in elke europese lidstaat zou men daar een referendum moeten over houden EN!!! de uitslag van de democratie in werking moeten respecteren! de wil van de meederheid van het volk telt.

  Like

 4. Republikein zegt:

  Bevolkingsvervanging is wat ikzelf 40 jaar geleden ook al zei, ik noemde het gedwongen volksverhuizingen op straffe van geen olie.

  Like

 5. koddebeier zegt:

  Een referendum in Nederland…………….NU !!!

  Like

 6. koddebeier zegt:

  Bevolkingsvervanging dat is wat hier in Nederland ook op grote schaal plaats vindt, door het importeren van stemvee voor de linkse partijen. De Nederlandse ‘arbeider’ stemde steeds minder links, dus moesten er vervangers komen. Het resultaat……een ontwrichte samenleving !

  Like

 7. peterselie1 zegt:

  Bedankt Martin Bosma.

  De islamisering of bevolkingsvervanging is een feit, kijk maar eens hoe het is vergaan in de stedelijke arbeiderswijken.
  Deze wijken waren een duidelijk voorbeeld van een verdringing van vooral niet westerse arbeidsmigranten die de oorspronkelijke bewoners van deze wijken gewoon verdrongen met de gezinshereniging als klap op de vuurpijl.
  Dat wat de werkgevers voor ogen hadden is ook een opmaat voor de toekomst, ‘goedkope arbeidskrachten’ die de toch al kwakkelende arbeidsmark nog verder onder druk zet en de lonen gegarandeerd zullen doen zakken.
  De arbeidsimmigratie is een commercieel succes gebleken voor de werkgevers en uiteraard geheel gefaciliteerd door de opeen volgende regeringen die niets in de weg lijken te hebben gezet voor deze bevolkingsvervanging .
  Deze gesponsorde massa-immigratie die door alle regeringen van de lidstaten van de EU wordt gefaciliteerd is een uiterst lucratieve zaak waar voornamelijk de werkgevers en de Bilderberg groep zich aan verrijkt, goedkope arbeidskrachten is het toverwoord.
  De sociale problemen en vooral de kosten die deze arbeidsimmigratie met zich mee brengt wordt zoals gewoonlijk bij tegenvallers op de begroting afgewenteld op de burgers.
  De altijd kritische burgers ‘kuch’ hebben dit ruim vijf decennia over zich heen laten komen als een zomerse stortbui, hevig maar kort maar het omgekeerde is waar.
  Gelukkig voor de nu kritische burger blijkt de tegenspraak uit de zogenaamde linkse hoek zich niet meer zoveel toe te spitsen met de begrippen zoals xenofoob, racist en woorden van gelijke strekking, deze slag hebben de criticasters van de multiculturele maatschappij gewonnen.
  Hoe kan het ook anders zelfs Angela Merkel deze oud stasi-agente heeft zelf toe gegeven dat het maakbare project van de multiculturele samenleving is mislukt.
  Ook oud CDA minister Maxime Verhagen heeft deze uitspraak gedaan, alsof deze politiek correcte rat zijn handen in onschuld heeft gewassen, de partijen PvdA, CDA en de VVD zijn de hoofdverdachten in deze bevolkingsvervangingszaak mijns inziens.

  De poging om in Duitsland een multiculturele samenleving te creëren, is mislukt. Dat zei de Duitse bondskanselier Angela Merkel gisteren op een bijeenkomst in Potsdam met jongeren van haar christendemocratische partij CDU. Merkel stelde dat Duitsland zichzelf een tijd voor de gek heeft gehouden, door te denken dat de gastarbeiders die in de jaren ‘60 naar het land kwamen weer weg zouden gaan. „Maar dat is niet de realiteit”, aldus Merkel. „De poging om een multiculturele samenleving op te bouwen en naast elkaar te leven, is mislukt, volkomen mislukt.”(Lees verder) – – ->
  http://vorige.nrc.nl/buitenland/article2632571.ece/Merkel_multiculturele_samenleving_mislukt

  Like

 8. Jean zegt:

  Dergelijk referendum moet er komen in heel Europa daarvoor moeten we niet vragen of dat mag van die waardeloze reetlikkers, gewoon doen via het internet, via die weg zijn miljoenen Europeanen te bereiken en 98% van het tuig waarover het referendum gaat kunnen niet lezen noch schrijven omdat ze de hele dag bezig zijn met hun vrouwen te vernederen en ons Europeanen liggen te irriteren resp. vernederen incl. angst aanjagen agv van dat gewelddadig barbaars geweld hun in het koppeke gepompt door die perverse pedofiel.
  Mijn prognose is dat 90% die barbaren weg wil hebben uit Europa en geen enkele meer binnen wil laten, dus asap dergelijk referendum in Europa.

  Like

 9. Yvonne zegt:

  Ik las vandaag in een Belgische krant dat Belgie het volgend de EU goed doet,maatregelen treffen tegen rascisme,maar er waren ook punten van kritiek:rascistische forums[of fora?]en dergelijke moesten toch echt nog aangepakt worden!!!Dus:dat is ons voorland als het aan Brussel ligt:bek dicht en slikken of stikken!En kijk;daar word ik nou agressief van!Gek he?

  Like

 10. Tom Hendrix zegt:

  @peterselie: 22.26. uur, op 25/2. Peter, misschien is het te bestellen via Bol.Com. Ik weet zelf niet meer hoe ik eraan ben gekomen, maar het boekje moet toch nog wel ergens te krijgen zijn?
  Anders is het misschien een optie, om na te vragen via de PVV web site.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s