Moslims uit Centraal-Afrikaanse Republiek zoeken veilig heenkomen in Kameroen

Screenshot_2

Opmerking vertaler: uit een ander artikel op deze site: “In Nederland zal in 2025 de helft van de Nederlandse bevolking islamitisch zijn” en “in het Verdrag van Lissabon heeft Europa zich ertoe verplicht om nog eens 50-100 miljoen moslims Europa binnen te laten”. De door de bevolking democratisch afgewezen Europese Grondwet, die ons later alsnog door de strot geduwd werd, levert dus een versnelling van de islamisering van Europa op. Het onderstaande is afkomstig van de hevig door de islam geïndoctrineerde World Bulletin / News Desk:

Honderden uitgebrande huizen en vrachtwagens staan langs de weg naar Bouar. Kopieën van de koran, het heilige boek van de moslims, liggen samen met identiteitspapieren van moslims op de grond. Geterroriseerd door anti-islamitische wreedheden, begaan door de christelijke anti-balaka milities, wacht de 14-jarige islamitische jongen Alidou ongeduldig om Kameroen binnen te komen en zodoende het sektarische geweld te ontvluchten in de Centraal-Afrikaanse Republiek. “Ik wil ze [anti-balaka] niet zien”, zei Alidou tegen het Anadolu Agentschap, nadat hij zich bij een konvooi vrachtwagens met vluchtende moslims had aangesloten. “Iedere keer als ze langskomen, ren ik weg en verstop me in het bos: ze hebben velen vermoord”, voegde Alidou er aan toe, wiens moeder en vader, een ex-Seleka strijder, al gevlucht zijn naar het aangrenzende Kameroen.

Screenshot_5

Aan boord van één van de vrachtwagens bevindt zich de jeugdvriend van Alidou, Juisse, een christen, die op het konvooi is gestapt uit angst voor zijn vader, een lid van de anti-balaka militie en voormalig lid van het CAR-leger (FACA).Juisse hoopt in Kameroen bij zijn grootmoeder te kunnen wonen.

Het door Afrikaanse vredestroepen begeleide konvooi is zaterdag vroeg vertrokken vanuit Bangui, de onrustige hoofdstad van de Centraal-Afrikaanse Republiek, en is op weg naar Garoua-Boulai op de grens met Kameroen. Honderden uitgebrande huizen en vrachtwagens staan langs de weg naar Bouar. Kopieën van de koran, het heilige boek van de moslims, liggen samen met identiteitspapieren van moslims op de grond. Iedere keer als het konvooi stopt, zoeken de vluchtelingen naar weggegooide korans en identiteitspapieren van vermiste vrienden of familieleden. Vele. proberen tevergeefs geliefden te bellen die vastzitten in verafgelegen dorpen.

Screenshot_3

CAR is afgegleden in een staat van wetteloosheid in maart 2013, toen seleka-rebellen – naar verluidt meestal moslims – François Bozize, een christen die tijdens de coup van 2003 aan de macht kwam, afgezet hebben. De rebellen hebben later Michel Djotodia, een moslim, geïnstalleerd als interim-president. In de maanden daarna werd het land overspoeld door sektarische vergeldingsacties van christelijke anti-balaka milities en voormalige seleka-rebellen.

Het geweld tegen moslims is verergerd sinds Catherine Samba-Panza, een christen, tot interim-president is gekozen in januari. Met manchetes zwaaiende christelijke militieleden krioelen nu door de buitenwijken, waar zij vaak illegale controleposten oprichten met het doel moslims te identificeren en standrechtelijk te executeren. Een aantal moslims werd recentelijk overdag standrechtelijk geëxecuteerd, waarna hun lichamen in brand werden gestoken. Verschillende moskeeën in Bangui zijn ook vernietigd en tientallen huizen van moslims zijn geplunderd.

Christenen, die een meerderheid uitmaken van de bevolking in de Centraal-Afrikaanse Republiek, beschuldigen moslims ervan voormalige seleka-rebellen te ondersteunen die beschuldigd worden van het plunderen van christelijke huishoudingen en het uitvoeren van standrechtelijke executies.

Screenshot_4

Bron:
www.worldbulletin.net

Vertaald uit het Engels door:
Wans Horst
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Afrika, Barbarisme, christenhaat, Christenvervolging, Desinformatie, Genocide, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, Krankzinnigheid, mainstream-media, Moslims, Rotzakken, Terrorisme. Bookmark de permalink .

21 reacties op Moslims uit Centraal-Afrikaanse Republiek zoeken veilig heenkomen in Kameroen

 1. Benesha zegt:

  Alleen dit geweld komt in de media. Niet het geweld op Christenen. Wat is de bedoeling van de EU vraag ik mij dan af? Zijn onze EU politici dan in het geheim moslims? Hebben de vrijmetselaarsloges zich collectief tot de islam bekeerd? Tjonge jonge.

  Like

  • Wans Horst zegt:

   Grappig, ik heb zelf ook weleens gedacht dat alle politici, behalve de PVV, moslims zijn.

   Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Benesha: 09.09. uur. Inderdaad Benesha, van het uitmoorden van christenen, en de vernieling van christelijke kerken, hoor en zie je NIETS bij de gevestigde pers en omroepen. Ook de christelijke partijen- die zich christelijk noemen- horen we geen enkel geluid over de verschrikkingen die plaatsvinden in overwegend moslimlanden. Maar ja, de hele pers en media, zijn volkomen onderdanig aan de RODE SOCIALISTISCHE ELITE. En deze ELITE heeft schijt aan christenen, de muzelmannen zijn hun favoriete bevolkingsgroep. En waarom vraagt men zich dan af; nou het is heel simpel, de BELANGEN van de EUSSR, de BILDERBERG en de NWO MOETEN gediend worden.

   Like

   • Harry zegt:

    Maar dan zouden ze toch wel zo’n irritante vieze baard laten staan ?
    Zo helemaal onderaan hun bakkes .
    Het islamvirus is zo sterk , dat ze zich nergens voor schamen .
    Ze gaan al gauw gekke kleding dragen en onzin uitkramen .
    Net als een hond die door hondsdolheid getroffen is , gek genoeg om een grote stier aan te vallen .

    Er moet nog iets anders aan de hand zijn , een nsb-bacterie of zo .
    Misschien wel allebei die kwalen in een bepaalde mengverhouding .
    Net genoeg om niet uiterlijk zichtbaar te worden .
    Zou dat kunnen ?

    Of is het een soort taqquia ? Zou ook nog kunnen .
    Politici blijven toneelspelers tenslotte .

    Like

 2. fleckie zegt:

  “Wie DU MIR, so ich DIR”‘ zijn aan elkaar gewaagd.”.kan men denken.

  Like

 3. Eindelijk nemen de christenen eens wraak!

  Like

 4. JooJootje zegt:

  Koekje van eigen deeg krijgen noemen we dat in Nederland.
  Of wat je zaait zal je oogsten.

  Like

 5. luckybee zegt:

  Mijn grootste concurent was ook in Munchen een Kameroener, heel erg populair voor al bij Siemens.Hij had gedacht om dat ik uit Indonesie komt dat ook ik een moslim was.En vertelde mij dat het kind dat hij bij een leuk meisje heeft gemaakt alleen van hem is en van niemand anders.Ik hoop dat het toch Goed gaat met die twee.

  Like

 6. jantjeuitnl zegt:

  Over enige tijd ook in Nederland, vrees ik.

  Like

 7. Tempelier. zegt:

  Toch aardig dat de laatste zin nog iets zegt over de werkelijk toedracht.

  Like

 8. delamontagne zegt:

  Jack Terrible zegt:
  24 februari 2014 om 10:06
  Eindelijk nemen de christenen eens wraak!
  //////////
  Vanavond nemen P & W weer wraak, door over DIE zielige moslims te beginnen.
  Waar blijven de tijden. Was Jean Bedel Bokassa er nog maar, met z,n “gouden-apen-troon.”

  Like

 9. Jean zegt:

  De EU misdaadorganisatie is de ondergang van Europa.
  Wij burgens zijn verplicht die EU bende weg te stemmen en te kiezen voor een vrij, veilig en leefbaar Europa zonder moslims.
  Op 26 mei moeten we dan die EU misdadigers oppakken en voor een volkstribunaal slepen met burgers op de stoel van de rechter zodat die misdadigers hun verdiende straf krijgen.
  Wie graag een welvarende veilige en leefbare toekomst wil nalaten aan zijn kinderen en kleinkinderen moet op 25 mei anti EU stemmen w.w.z. voor Europa, dus voor vrije onafhankelijke republieken zonder die middeleeuwse poppenkasten.

  Like

  • Wans Horst zegt:

   Eens, het is om te janken dat velen helaas niet de wens hebben anders dan kortzichtig te leven en erger nog is het dat we in een samenleving leven die deze kortzichtigheid aanmoedigt. De vrije Nederlandse mensen zijn onderhand net zulke zombies als de islamieten geworden, zonder enige ruimte voor het uitoefenen van onze eigen vrije wil, creativiteit is helaas een scheldwoord geworden en nee, dan heb ik het niet over het besmeuren van een doek met de meest onooglijke kleuren.

   Like

 10. Yvonne zegt:

  Als je medemensen[christenen in dit geval]jarenlang worden afgeslacht vind ik het niet gek dat de emmer overloopt en je hen een koekje van eigen deeg geeft;gaat hier ook gebeuren.Mensen zijn het gedram van en uitgebuit worden door moslims zat!

  Like

  • Wans Horst zegt:

   Nederland kan zóveel beter! Als we alleen al niet de last hoeven te dragen van niet-westerse allochtonen die alles behalve een verrijking voor onze samenleving zijn, per saldo 7,3 miljard euro (ruim 16 miljard gulden) per jaar, de EU, garant staan voor landen die niets presteren, dat nooit zullen doen en ontwikkelingssamenleving, dan kunnen we weer onze gouden eeuw beleven!

   De angst van de regenten is dat het deel van de bevolking dat zij hebben bestempeld als niet-elite in opstand zal komen als de zakdoekjes voor het bloeden komen te vervallen en zij zullen weigeren dat te zien, totdat de Afrikaanse Unie ons eraan komt herinneren dat de rollen zijn omgedraaid en dat wij hulpbetalingen van Afrika mogen ontvangen.

   De euro is het grootste gelegaliseerde diefstal project van deze tijd, puur bedoeld om de bevolking kaal te plukken, en zoals altijd mocht Nederland bovendien weer verhoudingsgewijs een beetje meer betalen dan bijvoorbeeld Duitsland door de 10% onderwaardering van de Gulden t.o.v. de DMark.

   U had een miljoen? Toen de wisselkoersen zijn ‘vastgesteld’, op basis van natte-vinger-werk, verloor u 100.000 gulden om de voorgangers van Rutte wat meer internationaal aanzicht te geven!

   De volgende film is de ruim 2 uur tijd die hij in beslag neemt meer dan waard: http://www.youtube.com/watch?v=lEV5AFFcZ-s

   Like

 11. Michael zegt:

  Dat nou precies moslims tegen christenen daar gaan vechten is echt achterlijk maar dat is logisch dat die christenen dat daar wel durven aangezien ze in de meerderheid zijn want als een van die Arabische landen er zich mee gaan bemoeien dan zullen die mensen die een mens aanbidden zien wat echte bloeddorst is

  Like

 12. Jan zegt:

  Help de onschuldige moslims beschermen tegen genocide. Moslims zijn onschuldig, alle ellende, alles is de schuld van de blanke westerlingen. Sharmuta van Pus.tv en dhimmie berichten :

  Like

 13. Pingback: BOKO HARAM slacht onschuldigen boeren af! - Pagina 6

 14. Jan zegt:

  Intussen in CAR

  Opvallend, Reuters noemt de moordenaars en terroristen moslims

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s