Videoboodschap Geert Wilders, 24-02-2014: “Nederland gaat voor goud”


Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Geert Wilders, PVV. Bookmark de permalink .

31 reacties op Videoboodschap Geert Wilders, 24-02-2014: “Nederland gaat voor goud”

 1. isidor zegt:

  je bent een kanjer Geert,we gaan er voor ,weg met de pleuro en weg met de eu.

  Like

 2. Monalisa zegt:

  Wilders: Rutte moet steun aan Verhofstadt staken
  In een videofilmpje dat vandaag online werd geplaatst doet Geert Wilders
  een oproep tot Mark Rutte om zijn steun te staken aan de kandidatuur van de
  Belg Guy Verhofstadt voor het voorzitterschap van de Europese Commissie.
  Het kan volgens Wilders evenmin dat de VVD in de Europese fractie blijft
  zitten die geleid wordt door Verhofstadt.

  Wilders: “Verhofstadt is een van de allergrootste eurofielen. Hij wil van
  Nederland een provincie van een EU-superstaat maken. Als deze
  super-eurofiel zijn zin krijgt, dan horen we straks ons mooie volkslied
  niet meer wanneer een Nederlander goud wint, maar dat van de EU.
  Tegelijkertijd juichen voor onze atleten in Sotsji én een man steunen die
  Nederland wil afschaffen, zoals Rutte doet, dat kan echt niet.”

  Like

 3. Theresa Geissler zegt:

  Hoe dan ook, het is zonder meer duidelijk, op wie we op 22 Mei wel móeten stemmen!
  Morele verplichting voor wie zich nog een béétje Nederlander voelt.

  Like

 4. ezra70 zegt:

  Ik kan iedereen DEZE film aanraden om te kijiken. Dan wordt duidelijk waar de machthebbers mee bezig zijn…..

  Like

  • bigljohn zegt:

   Als ik deze video moet beoordelen, wordt een belangrijke factor totaal over het hoofd gezien. Namelijk; de menselijke factor. Mensen zijn geen machines en maken fouten. Die Bilderberggroep kan nog zoveel willen, maar ooit zullen er kapitale fouten gemaakt worden. Iemand vind een afgedankte computer of een USB stick met geheime informatie. Iemand anders die ermee wil kappen kan uit de school gaan klappen, net zoals Julian Assange deed. Er kunnen andere fouten gemaakt worden waarvan het grote publiek wakker gemaakt gaat worden. Domme fouten, kapitale blunders, niets vreemd voor een mens. Mensen vinden ook belangrijke informatie op het internet. Een totalitair systeem zoals het Nazisme, waarvan iedereen dacht dat ze niet meer te stoppen waren, ging aan blunders ten onder. Terwijl Nazi’s al spraken van een Duizendjarig rijk, want dat wisten ze zeker. De hele wereld zou gecontroleerd worden door de Nazi’s. In dit perspectief gezien is de Bilderberggroep maar een heel slap aftreksel dat zeer zeker gedoemd is te verdwijnen. Al was het alleen maar de wil van de geschiedenis. Die eist dat geen enkele stroming in deze wereld, zolang de mens bestaat, blijvend kan zijn !

   Like

 5. peterselie1 zegt:

  Mee eens Monalisa dat Guy Verhofstadt zich kandidaad heeft gesteld voor het voorzitterschap van de Europese Commissie betekend nog niet dat hij het daadwerkelijk wordt. Er is nog een vilein, perfide heerschap op leeftijd die deze functie ambieert en aan zekerheid grenzende waarschijnlijkheid het wordt, namelijk oud-premier van Luxemburg Jean-Claude Juncker wordt de volgende voorzitter van de Europese Commissie als het aan de Duitse Bondskanselier Angela Merkel ligt (Merkel heeft een dikke stasi vinger in de pap die meestal doorslaggevend is.). Dus voor de reguliere en strategische renegate stemmers onder ons wordt het kiezen uit twee kwaden, de PVV’ers weten wat hun te doen staan op op 22 mei 2014.

  Nog even een citaat van deze Bilderberger “Wij beslissen iets. We brengen dat dan naar voor en wachten wat af om te zien wat er gebeurt. Als er geen protest is of opstand uitbreekt — want de meesten begrijpen toch niet wat er beslist werd — dan gaan we weer wat verder, stap voor stap, tot er geen terugkeer meer mogelijk is.”.

  Onvermijdelijke crisis wordt gebruikt om politieke eenwording door te drukken

  Er gaat geen week voorbij of de Europese leiders lanceren nieuwe plannen voor de verdere integratie van Europa. Die zou namelijk strikt noodzakelijk zijn – anders zouden ons hel en verdoemenis wachten. Toen ze begonnen aan de open markt, de open grenzen en de gedeelde munt zou de huidige eurocrisis niet te voorzien zijn geweest. Er zaten ‘weeffouten’ in het oorspronkelijke plan, zegt men dan; maar met de kennis van nu, worden die fouten hersteld. Het zijn schandelijke leugens. Toen de open markt, de open grenzen en de gedeelde munt werden ingevoerd, wisten alle beslissers precies wat dit op termijn zou betekenen. Een politieke unie. Een federale staat. Maar ze wisten ook dat de bevolkingen er nooit in mee zouden gaan. Daarom zeiden ze het niet. Het moest eerst crisis worden – en dan konden ze doorpakken. (Lees verder) – – ->
  http://www.wijwordenwakker.org/content.asp?s=m118&ss=P1747&l=NL

  Like

  • Tistochwat zegt:

   De kop van die griezel; net Dracula die in het donker uit z’n kist komt!
   De duivel moet in hem gevaren zijn, dat kán niet anders!

   Like

   • Tistochwat zegt:

    “Wij beslissen iets. We brengen dat dan naar voor en wachten wat af om te zien wat er gebeurt. Als er geen protest is of opstand uitbreekt — want de meesten begrijpen toch niet wat er beslist werd — dan gaan we weer wat verder, stap voor stap, tot er geen terugkeer meer mogelijk is”

    Een welbekende uitspraak; de heren doen niet anders dan ‘proefballonnetjes’ oplaten en de onnozele hals/kiezer denkt dat al die ideetjes voor zijn eigen bestwil zijn.

    Like

   • peterselie1 zegt:

    Tsja Tistochwat figuren zoals Verhofstadt zijn geen prettige mensen, verre van dat, heb je dat gebit van hem gezien daar passen wel een paar voorwielen van fietsen in.

    Like

   • Tistochwat zegt:

    Like

   • Tom Hendrix zegt:

    @ Tistochwat: 16.01. uur. Ik vind hem net ERIK ENGERD van de tv. kinderserie, Tistochwat!

    Like

   • Tistochwat zegt:

    @ Theresa Geissler 24 februari 2014 om 18:04

    Zelfs hier oogt hij beter:

    En Erik Engerd?
    Ach, beste Tom, die had tenminste nog een fraai kapsel:

    Like

   • Theresa Geissler zegt:

    Hij heeft inderdaad iets van een weerwolf of van een zombie, maar hiermee beledig je Dracula, die, behalve een vampier, tevens een fascinerende aristocraat was.
    Geef toe, dat Christopher Lee, mèt hoektanden, toch duizend maal beter oogt.

    Like

   • Theresa Geissler zegt:

    @Tistochwat, 19.10u. Jazeker: Lee is heel lang een mooie man gebleven.

    Like

  • ezra70 zegt:

   Deze man is volkomen krankzinnig!
   Haal het geluid eens weg en kijk dan naar de vertoning van die man.
   Narcisme is één van de ergste vorm van krankzinnigheid.
   Kijk eens naar zijn handgebaren. Zijn geluid doet me aan A.H. denken.
   Hij wordt waarschijnlijk ook door de VS gesubsidieerd…..Net als zijn voorganger 70 jaar geleden.
   Nokken met die club van fascisten.

   Like

   • Monalisa zegt:

    ezra70 hij doet mij denken aan een clown maar als je goed naar zijn handelingen kijkt doet hij iemand na vooral dat met die bril en zo tekeer gaan dat deet Joop den Uyl ook.

    Like

   • peterselie1 zegt:

    Hi ezra70 natuurlijk zijn er een paar schroeven los bij hem, zoals vele VVD’ers zijn het machtswellustelingen daar draait in de politiek alleen maar om. Macht niets anders dan macht en de totale controle over alles en iedereen, de parallellen met verschillende politieke systemen heeft dat duidelijk aangetoond. Maar om het terug te draaien daar gaat nog wel een generatie aan voorbij in mijn optiek.

    Like

   • Monalisa zegt:

    peterselie1 mijn schoonvader zij in de jaren 70 tegen mij, let maar op over 40 jaar kost de benzine 2,50 de liter helaas hij heeft de euro niet meegemaakt maar die euro 95 kost aan de pomp euro = 178,5 = 3,93 gulden de liter, gelukkig voor de man dat hij dat niet meer meemaakt hij zou stapel gek geworden zijn.

    Like

  • Monalisa zegt:

   peter er is zo veel zwendel in het leven van de burger, Het leven van die burger kan veel goedkoper zijn, maar ik en mijn gezin stemmen wel op hem, laat de Heer Wilder het maar proberen wand zoals het nu gaat erger kan het niet, het is zo jammer, u denkt dat nederland hier mee kamt in duitsland lopen de burgers ook te mopperen dat kunnen velen die hier op zitten en wonen beamen.

   Like

   • peterselie1 zegt:

    Natuurlijk Monalisa een ieder die zich in de politiek verdiept, komt onvermijdelijk tot inzicht dat de hele reguliere politiek corrupt tot op het bot is. Een kans krijgen de Nederlandse stemmers op 22 mei dit jaar, maar zie het somber in want meer dan 5 decennia gesleuteld te hebben aan de utopie van één federaal Europa doen deze nazistische leiders van de EU er alles aan om hun einddoel te bereiken. Ook van de gemeenteraadsverkiezingen verwacht ik niet veel, immers de PVV doet maar in twee gemeentes mee. Blijft het stemmen op een lokale-partij de enige optie. Kijk Monalisa maar naar een ding dan weet men meteen hoe de EU burgers in de Euro-landen er in geluisd zijn met de invoering van de Euro, een bosje lente uitjes (10 stuks) € 1,60 dus omgerekend naar de gulden bijna 3,50 bezopen toch?

    Like

   • Monalisa zegt:

    lees reactie op je antwoord 24 februari 2014 om 18:15

    Like

   • Wachteres zegt:

    Met Duitsland heb ik geen medelijden, @ monalisa.

    Ze hebben zelf weer volop op Angela M. gestemd.

    Like

   • Wachteres dat doet het nederlanse volk straks ook let maar op.

    Like

  • Tom Hendrix zegt:

   Democratie naar Europees model? Whoehahahaha! Er is GEEN DEMOCRATIE MEER in EUROPA, SMEERLAP VERKLOOTSTAD, daar hebben jij, en je rode holmaatjes een einde aan gemaakt, door de EEG af te schaffen, en de DICTATUUR EU in te voeren.

   Like

 6. Tistochwat zegt:

  En wederom, zoals we van de heer Wilders zijn gewend, heldere taal!
  Er is geen speld tussen te krijgen.
  En de man maar tegenwerken en demoniseren; stel onnozele blinde dwazen dat ONS leven -en uiteindelijk ook het hunne, maar dat snappen ze niet- hiermee verziekt!

  Like

 7. Jan zegt:

  Warning: Stocks Will Collapse by 50% in 2014

  It is only a matter of time before the stock market plunges by 50% or more, according to several reputable experts: Mark Spitznagel, a hedge fund manager, Swiss adviser and fund manager Marc Faber [and] Warren Buffett is rumored to be preparing for a crash as well.
  Veroorzaker: President Obama’s big government policies and the Federal Reserve’s risky low-rate policies
  http://www.moneynews.com/MKTNewsIntl/Stock-market-recession-alert/2014/02/10/id/551985?promo_code=166D4-1&utm_source=taboola&utm_medium=referral

  Het gaat dus goed met de economie en volgens Rutte zal dit verhaal wel meevallen, iets wat lamlul Wouter Bos destijds ook zei: “Die crisis gaat aan ons voorbij.”

  Like

  • Republikein zegt:

   Ik had het al gelezen Jan, toch bedankt, we blijven een zeer rijk land zei Bos nog niet zo lang geleden, ja ja, boodschap van Nyenrode of Bilderberg?

   Like

 8. Avidia zegt:

  peterselie1 zegt:
  24 februari 2014 om 14:17

  Zo afstotelijk als Guy Verhofstadt eruit ziet, komt ook uit zijn afstotelijke mond, wat een smerige mond, brrrrrrrrr

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s