“Woordenwisseling” in lijnbus: pepperspray verwondt 8 passagiers

Screenshot_24

Niet alleen een taxi nemen wordt in Duitsland steeds gevaarlijker. De geïmmigreerde krijgers uit Turkije, Libanon en uit de hele islamitische wereld gebruiken onze bussen om hun stamtwisten onder elkaar te beslechten – tot groot leedwezen van menig bejaarde en schoolkind, die op het openbaar vervoer zijn aangewezen:

Berlin-Neukölln: Traangas in lijnbus – 8 gewonden

In Berlin-Neukölln kwam het afgelopen nacht tot een woordenwisseling in een bus van het openbaar vervoer. Volgens de huidige informatie hebben twee personen in de leeftijd van 17 en 18 jaar meerdere passagiers in de bus lijn M11 beledigd, waarop de 48-jarige buschauffeur de twee bij de bushalte Steinträgerweg uit de bus zette. Terwijl een van de beide bij het verlaten van de bus de buschauffeur beledigde, spoot zijn handlanger tegelijkertijd pepperspray in de bus. Daardoor raakten zeven passagiers en de buschauffeur lichtgewond.
De daders gingen er vandoor, maar konden door gealarmeerde politieagenten op de Buckower Damm worden aangehouden. Volgens getuigen hadden de daders ook een teaser bij zich en deze ook gebruikt hebben. Zowel de teaser als de pepperspray werden in de nabijheid van de bus in beslag genomen. Nadat een bloedproef was afgenomen en de identiteitsgegevens waren opgenomen, werden de beide jongemannen weer op vrije voeten gesteld.

Polizeipresse

Ja, hoe zou men ook durven deze edele traangaskrijgers vast te houden? En justitie mag sowieso alleen maar de politie hard bestraffen voor het gebruiken van traangas, maar absoluut niet de edele moslims uit de Oriënt.

Stel je toch eens voor dat je eigen kind/kleinkind in die bus zit en er gebeurt zoiets!

Bron:
www.kybeline.com
Auteur: Kybeline

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Incidenten", "Integratie", "Religie van de vrede", "Verrijking", Appeasement, Berlijn, Dhimmitude, Immigratie, Islam, Islamisering, Justitie, Krankzinnigheid, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, migrantengeweld, Moslims, Multiculti, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie. Bookmark de permalink .

11 reacties op “Woordenwisseling” in lijnbus: pepperspray verwondt 8 passagiers

 1. Theresa Geissler zegt:

  Ja, dat wou ik maar net zeggen: Hoezo weer op vrije voeten gesteld?!
  De gepleegde feiten liegen er toch niet om, zou je zeggen.
  Of moet de goegemeente al blij zijn, dat men ze überhaupt heeft ààngehouden? Is daarmee de plicht vande Hermandad jegens de gemeenschap alweer vervuld?
  Je moet ook niet het uiterste verlangen, hè, het zijn nog weer van die zielige allochtonen ook!
  Voor zó ’n onfortuinlijke mensensoort kun je toch niet anders, dan desnoods de veiligheid van je eigen kinderen in de waagschaal stellen; het is anders zo crú……
  Ziekelijk, doodgewoon ziekelijk….!

  Like

 2. Scarlatti Bombatti zegt:

  Omdat ik reeds tijdenlang hoor over de WANDADEN van deze koeltoerverrijkers, reis ik dus al zeker 10 jaar niet meer met het O.V. Ik blijf nog liever thuis dan dat ik me zelf in gevaar breng doordat onze linxe smeerlapperige regeringen dit ‘volk’ in grote getale binnen hebben gehaald en èrger nog, dat BLIJVEN doen en niet tegen hun crimineel gedrag optreden!

  Like

 3. Thomasson zegt:

  In de natuur bestaat geen permanente vacuüm. Iedere leegte wordt direct door andere kracht gevuld. Dat geldt ook voor menselijk gedrag. De Duitse autoriteiten en politie gedragen zich als de lammetjes uit de tijd van de ‘Weimar Republiek’. Ze lopen op hun tenen om de zielige migranten en vluchtelingen, uit het Midden Oosten, niet kwaad te maken ..Anders worden zij beschuldigd voor racisme en vreemdelingenhaat. Ze zijn te zwak om de boel te beheersen. Daar loert het gevaar. Het zal echter niet meer lang duren of er iemand zal, uit de mist, verschijnen en schreeuwen: Die Grosse Zeit ist jetzt angebrochen. Deutschland ist nun erwacht. Die Macht haben wir uns in Deutschland gewonnen, nun gilt es das Deutsche Volk zu gewinnen.

  Like

 4. Tistochwat zegt:

  Waarom hebben ze hun handjes niet afgehakt?
  Dat soort straffen is men ín die ‘cultuur’ toch gewend en die ‘edel-islamieten’ willen ons toch zo graag hun eigen ‘cultuur’ en gebruiken opdringen?
  Liet de politie nou maar eens zien dat ze wat van die ‘cultuurverrijkers’ had opgestoken?

  Like

 5. Thomasson zegt:

  @Tistochwat
  Handjes afhakken is geen praktische straf; al behoord zo’n straf in hun verrijkende cultuur. Dit vullis in de gevangenis gooien lost ook niets op. De meest praktische straf is deze gasten plus hun hele familie op de eerste de beste lijndienst (mag ook een soort ‘Con Air’ zijn) naar de zandbak sturen. Dat spaart enorm veel geld in een tijd van crisis. Duizenden van uitkeringen worden stopgezet, detentiekosten worden gespaard en alle mogelijke idiote integratieprojecten worden geschrapt.

  Like

  • Tistochwat zegt:

   Thomasson 24 februari 2014 om 21:47

   O ja, daar zit wat in; dat ik daar zélf niet op gekomen ben!
   Maar zoals de pa van onze ‘koningin’ deed: mensen boven de zee uit een vliegtuig smijten, kan dat ook met moslims?
   Ja, het is maar een ideetje?

   Like

 6. luckybee zegt:

  Pepper spray? laten ze toch liever elkaar met een Kalashnikov afmaken mischien zijn ze dan weg voor dat ze jihad kunnen plegen?

  Like

 7. Mary zegt:

  De juiste optie Tistochwat!

  Like

 8. bigljohn zegt:

  Het openbaar vervoer ja, daar begint de Moslim helaas de baas van te worden. Ook in Nederland. Onze overheid zal het een worst wezen ! En daarna gaan ze zeker onze auto’s hi-jacken. Europa gaat steeds meer last krijgen van Moslims. Zij zijn als rotte kiezen die erg veel pijn doen, en waarvan Europese overheden bedachten dat aspirines slikken (Moslims koesteren) de oplossing is om die pijn voorgoed te doen verdwijnen. Gaat zo voort Europa, binnen niet al te lange tijd reizen de jihadisten niet meer af naar Syrie, maar gaan hier de zaak op stelten zetten. Stemmen op de PVV, zolang het nog kan !

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s