EU financiert “leugendetector” voor sociale media

Screenshot_2

Steeds sterker oriënteren de eurocraten in Brussel zich aan de totale controlestaat uit George Orwell´s roman “1984”. Nu dient er van EU-geld d.m.v. enorme subsidies een “leugendetector” voor sociale media te worden ontwikkeld. Via een door de universiteit van Sheffield zelf ontwikkelde software dienen door de EU als “online-geruchten” gekwalificeerde meldingen te worden opgespoord. De software zou vooral ingezet kunnen worden voor de analyse van informatie op Facebook en Twitter. De basis daarvoor vormt een zelf ontwikkeld algoritme.

Online-info live op “geruchten” controleren

Officieel moet het systeem ertoe dienen om via sociale media verspreide valse informatie vroegtijdig op te sporen. In werkelijk zou het nieuwe “informatiemanagment systeem” echter ook gebruikt kunnen worden om de Europese Unie en de regeringen in de verschillende lidstaten klaar te maken voor protestbehandeling en antipropaganda tijdens een communicatief begeleide crisis. Kortom: het systeem kan ertoe dienen mogelijke kritiek van de burgers al van tevoren te herkennen en deze zo snel mogelijk monddood te maken, voordat er verzet tegen impopulaire toestanden ontstaan en georganiseerd kan worden.

Screenshot_1

Onder het voorwendsel valse informatie te onderdrukken, kan in de toekomst allerlei mogelijke informatie “uitgesorteerd” worden. Zulke informatie zou dan vallen onder de categorieën “speculatie”, “controverse”, “foutieve informatie” of “desinformatie”. Wie bepaalt echter wat foutieve informatie is wanneer hierover niet meer gediscussieerd kan worden? Alleen de politieke elite? Nog gevaarlijker: Tegelijkertijd dient ook de herkomst en de verbreding van informatie, die onaangenaam is voor de machtigen, volledig gecontroleerd en achterhaald te worden.

Screenshot_3

Bron:
www.unzensuriert.at

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in democratie, Elite, EUSSR, Krankzinnigheid, nieuw fascisme, Rotzakken, Vrijheid, Vrijheid van meningsuiting. Bookmark de permalink .

20 reacties op EU financiert “leugendetector” voor sociale media

 1. bigljohn zegt:

  Waar zullen we het eerst aan denken ? Aan de Nazi tijd, aan Oost Duitsland, Noord Korea, het midden Oosten ? Nee, maar wel aan Europa. Wij gaan precies dezelfde kant op. Onze mond moet en zal op slot ! Een nachtmerrie van waaruit men niet meer wakker kan worden. Een soort van permanente lethargische slaap, met in die slaap hoofdrollen van de E.U. en de Moslims met al hun horror. Gruwelijk !

  Like

 2. Benesha zegt:

  Als het nu nog niet duidelijk is? Men houdt de sheeple voor dat ze vrij zijn maar in werkelijkheid zijn het mind controled supergecontroleerde slaven. Gelukkig zijn er nog mensen zoals wij hier op dit forum.

  Like

 3. Cathja zegt:

  Het net sluit zich bijna ongemerkt om ons heen! Smerige, geniepige maatregelen worden getroffen om ons volledig te kunnen controleren.
  Het zou beter zijn als wij in het geheim eens afluisterapparatuur in de privé-vertrekken van de ‘leiders’ in Brussel zouden kunnen plaatsen.
  Ik vermoed dat de beerput dan helemaal open zal gaan. Wat er nu naar buiten komt aan informatie is wellicht een schijntje van wat er werkelijk aan de gang is. Wie weet hoe ver men al is met deze duivelse plannen?
  Tijd voor opstand in alle lidstaten!

  Zijn er nog mensen die het kwaad niet willen zien?

  Like

  • Jean zegt:

   Cathja,
   Waarom denkt u dat de NSA zich bezighoudt met afluisteren?
   M.i. moeten ze IEDEREEN liggend in de EU gedrocht afluisteren 24u op 24u én ze volgen op hun handel en wandel want het krapuul is voor niets te vertrouwen.
   Dergelijke dictatuur kom je zelfs niet tegen in Afrika of Azië en daar kunnen ze er iets van qua dictatuur en sencuur.

   Like

 4. Tempelier. zegt:

  Daar kon je op wachten, pure dictatuur , censuur. Het loopt ze dun door de broek anders doe je zoiets niet. Ook lekker transparant en eerlijk en VOORAL erg DEMOCRATISCH. Wat een verademing die EU. Echt alles om de burger mond dood te maken, afhankelijk en machteloos. Nou dan schakelen toch over op de postduif of zoiets. Hier krijg ik nou werkelijk braak neigingen van.

  Like

 5. lucky9 zegt:

  EU-Fascisme. Eind mei 2014: opdoeken!

  Like

 6. Jean zegt:

  Lieve Europeanen is het nu stilaan duidelijk wat die EU misdaadorganisatie echt wilt? Ik zal het zeggen Walter: DICTATUUR VIA TERREUR vandaar de misdadige import van nog miljoenen achterlijke gewelddadige barbaren die maar een opdracht hebben, paniek en terreur brengen zodat de belastingbetalers niet meer buiten durven komen en ze enkel maar hun steeds hoger gedreven belastingen moeten betalen en voor de rest mogen kijken naar de gemanipuleerde linkse brol op TV.
  Lieve Europeanen laat aub dat EU gedrocht in mei ontploffen anders is er geen toekomst meer voor onze kinderen en kleinkinderen, verwacht vooral niets van dat Europees gerechtshof want die staan maandelijks met het handje open gespekt door hun vriendjes liggend in dat EU gedrocht.
  En de VN zult u zeggen? Ik ga het zeggen Walter, één pot nat.

  Like

 7. WAT U NU LEEST…PAS OP…IS EEN GERUCHT !
  een soortgelijke tekst kom je straks veelvuldig tegen…
  weet dan dus vriend….die EU is hier weer in de weer,
  .
  om àlles wat jij zegt op haar Goudschaaltje te wegen
  en jij (als goed verstaander) weet wat dàt betekent…
  in vrije-mensen-taal heet dit gewoon CENSUUR !
  .
  waarmee je op jouw VRIJ ZIJN dus wordt afgerekend
  je komt steeds dichter bij je laatste Vrijheids-uur !
  .
  men lijft ons lachend in… in koelen bloede…
  zeg OP DE GRENS NU STOP tegen die Overheersingswoede !
  .

  Like

 8. Tom Hendrix zegt:

  @ Jean: 14.36. uur. Goed verwoord Jean!

  Like

 9. peterselie1 zegt:

  Tsja dat krijgt de burger nu voor de kiezen, een klap in het gezicht van de democratie na 69 jaar trouw op de reguliere politiek te stemmen.

  Like

 10. Benesha zegt:

  Ik las vandaag op RT een interessant commentaar tussen de reacties. Het ging ongeveer zo: ‘De EU politici zijn als de dood voor nationalisme, culturele eigenheid en bewustzijn. Daarom importeren ze massaal vreemdelingen om de Europese samenhang en de cultuur kapot te krijgen. Verdeel en heers. Zorg dat Nederlanders zich geen Nederlanders meer voelen. Dat Vlamingen zich niet meer thuisvoelen tussen al de baarden en moskeeën. Creëer spanningen tussen bevolkingsgroepen en zorg dat ze hun energie verspillen aan elkaar te bestrijden. Dan kan het EU politburo rustig de touwtjes in handen houden.’ Er zit wel iets in. Alhoewel het toch maar korte termijn denken is. Want die baardige mannen hebben lak aan de EU en het politburo zal als eerste sterven onder het zwaard van de multicul eens de sharia wordt ingevoerd.

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @ Banesha: 15.25. uur. O U bedoelt het verdeel en heers principe, wat onze gore politici hebben overgenomen uit de geschriften van Niccolo Machiavelli. Deze rechtsgeleerde, schreef een standaardwerk genaamd; ” Il Principe”, waarin hij aangaf dat een VORST om zijn/haar doel te bereiken gerust mocht liegen, bedriegen en moorden. Goh, dat komt aardig overeen met het handelen van de volgers van MO de PEDO PROFEET! Hoe toevallig zeg!

   Like

 11. Pingback: EU GAAT FACEBOOK EN TWITTER BESPIONEREN! | eunmask

 12. Met de nieuwe wet: ‘Rechtmatig woningen binnenvallen’ zullen de razzia’s weer volop worden uitgevoerd!

  Like

 13. Charles Martel zegt:

  Prachtig, zodra het ding klaar is worden NOS en onze ‘mainstream’ media opgedoekt. Ze zijn toch zo eerlijk in hun berichtgeving. Goebbels had er geen verstand van, in vergelijking met die ‘voorlichters’.

  Like

 14. Avidia zegt:

  allemaal Uw deuren beschermen met stalen schuifstaven, met elektrische bedradingen, met van alles en nog wat, stelletje rotschoften.
  Op internet massaal blijven protesteren, massaal Uw ongenoegen uiten, vooral over die EU despoten!!!

  Like

 15. Yvonne zegt:

  Dit alles niet afwachten,maar actie ondernemen.Om te beginnen in mei Pvv stemmen!Daarna kijken we verder.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s