Marokkaanse ‘Jihad’ in Helmond

Screenshot_14

(Door: Henny Eekhof)

De Marokkaanse gemeenschap in Helmond bezorgt de Brabantse stad enorm veel problemen. Marokkaanse jongeren hangen doelloos rond in de stad en houden zich bezig met geweld, intimidatie en diefstallen of overvallen. Kennelijk hebben de jongeren weinig anders te doen: niet naar school of aan het werk, maar eenvoudigweg het inkomen vanuit de Sociale Dienst aanvullen met wat ‘handeltjes’ hier en daar.

De overlast in Helmond is inmiddels zo erg geworden dat plaatselijke ondernemers een ‘brandbrief’ hebben gestuurd aan de Gemeente om hun ongenoegen kenbaar te maken. Dit moet lokale politici rauw op het dak zijn gevallen, want over de volle breedte van partijen heeft men laten weten ‘hevig geschrokken’ te zijn. Kennelijk zijn deze lokale politici zich totaal niet bewust van wat zich in Helmond onder hun neus afspeelt. Nog gortiger maakte een politiewoordvoerder het: “We onderzoeken de incidenten en verwachten daar op korte termijn resultaat van”.  Tot het zover is, moeten ondernemers en burgers het kennelijk zelf maar uitzoeken. De gemeenteraad van Helmond steunt een plan van aanpak om deze overlast van de Marokkaanse hangjongeren aan te pakken. De jongeren zouden onder andere een ‘coach’ krijgen. De uitvoering van het plan kost ruim twee ton. Een flink pak op hun sodemieter en een jaar lang in de bossen werken zou hen ongetwijfeld veel beter doen.

De problemen in Helmond met Marokkanen staan niet op zichzelf. Vrijwel dagelijks valt in kranten of via radio en televisie kennis te nemen van de enorme problemen die deze bevolkingsgroep ons land oplevert. Het loopt werkelijk de spuigaten uit. Als bij toverslag ook staan er telkens allochtone politici op om de ‘helpende hand te bieden’ teneinde deze ‘kansenjeugd’ te benaderen. Ook moskeebesturen staan onmiddellijk in een hun kennelijk natuurlijk voorkomende ‘bijstandshouding’ klaar. Het beste zou natuurlijk zijn, zeker als moskeebestuur, om de Marokkanen die kennelijk zonder uitzondering bijzonder gelovig zijn, op vrijdag maar eens een ander verhaal voor te houden dan de aaneengeregen oproepen tot ongebreideld geweld jegens andersdenkenden. De problemen met allochtonen, in het bijzonder allochtonen uit moslimgemeenschappen, zijn niet alleen een gevolg van een falend integratiebeleid van maar liefst 40 jaar. Ook de islamitische cultuur draagt in aanzienlijke mate bij aan de afkeer die dergelijke Marokkanen kennelijk van ons land hebben, behoudens de royale sociale voorzieningen. Het wordt tijd dat niet alleen zijzelf dat erkennen, maar ook de autochtone burgers en vooral de politici.

De overlast van deze bevolkingsgroep is zó ontzettend groot geworden dat  exceptionele maatregelen nodig zijn. In de eerste plaats moet maar eens gekeken worden of de islam als religie nog wel gehandhaafd kan worden in ons land. De mate waarin deze ‘religie’ op wereldwijde schaal bijdraagt aan geweld en conflicthaarden nopen zowel de VN als de NAVO/EU voortdurend tot het uitzenden van troepen. Uiteraard om de slachtingen die onder het mom van de ‘religie’ worden verricht nog enigszins te beperken. Thans is het dan zover dat ook in ons land dezelfde religieuze groeperingen, met name Marokkanen, zich te buiten gaan aan roof, verkrachting en soms inderdaad moord en doodslag. Zonder hard ingrijpen wordt dat steeds erger. Wanneer het nodig is, zullen wij zelfs zo ver moeten gaan om degenen die over een tweede paspoort beschikken het Nederlandse paspoort af te nemen en hen uit te wijzen.

Door:
Henny Eekhof
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Incidenten", "Integratie", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Verrijking", Barbarisme, Criminaliteit, Immigratie, Islam, Islamofilie, Krankzinnigheid, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, Marokkanen, migrantengeweld, Moslims, Multiculti, Naïviteit, Nederland, Overheid, politici, Rotzakken, tolerantie/intolerantie. Bookmark de permalink .

39 reacties op Marokkaanse ‘Jihad’ in Helmond

 1. Mowdes zegt:

  Ben ik blij dat ik en mijn familie in een dorp woont.

  Like

 2. Syrier zegt:

  Van mij mag een referandum komen over het wel of niet verbieden van deze religie.

  Like

 3. Theresa Geissler zegt:

  Inderdaad: Wàt wordt die jongeren op Vrijdag in de Moskee voorgehouden?
  Vast niet om zich behoorlijk te gedragen naar de ingezetenen van het gastland toe. Moslims-zelf hebben desgevraagd steevast de mond vol van de regels, die de Koran hen in deze geeft, maar het is intussen algemeen bekend, dat geboden als niet stelen en barmhartigheid betrachten naar hulpbehoevenden al dan niet uitgesproken gelden voor moslims onder elkaar en niet tegenover “ongelovigen.’ Waar de ‘eer’ ter sprake komt, betreft het immers ook voornamelijk het bewaken van de ‘vrouwelijke eer’ (Echtgenotes, moeders, zusters, nichten) en wordt er over de mannelijke verantwoordelijkheden in dit opzicht al veel vager gedaan. -Ja, óók door de meeste Imams, daar ben ik van overtuigd. Met name jongens wordt door iedereen te veel de vrije teugel gelaten, met vaders die zich liever met vrienden/broers/neven bezig houden en ‘bedekte’ moeders, waarnaar so wie so niet geluisterd hoeft te worden. Geen wonder dus, dat die knullen op die manier tot tuig van de richel opgroeien.
  Verantwoordelijkheden, waar ze op gewezen wordt? Ja, hoe je vrouwen er onder houdt! (Dat noemen zij dan waarschijnlijk “zorgen voor…..” )
  Ze pàssen nou eenmaal niet in ons waardestelsel. Dus smijt ze er toch uit, wanneer dit minstens één keer ondubbelzinnig gebleken is…..!

  Like

 4. Tom Hendrix zegt:

  Maar de verraders van CDA,VVD,PvdA,D66,GL,CU zullen wel zorgen, dat er NIETS terecht komt van de aanpak van deze tuigbende Marocs! Prima Henny Eekhof, dat U hier aandacht aan schenkt, en ik ga KEIHARD BEWEREN dat de ISLAM het grote probleem is. Deze jeugd, wordt opgevoed, dat de MOSLIM overal RECHT op heeft, en dat de hele WERELD aan hen en de SATAN allah behoort. En vanwege de roden alhier en in Brussel zal er niets aan gebeuren, tenzij de PVV meer dan 78 zetels haalt bij eventuele verkiezingen!

  Like

  • Carl de munck zegt:

   De heren van CDA,VVD,PvdA,D66,GL,CU mogen van mij als landverraders mee uitgezet met dit schorem want zij zijn geen haar beter. Dus ook hun pas inleveren en statenloos richting Riff gebergte en zeker niet terug komen ook niet voor familie bezoek.

   Like

 5. Cathja zegt:

  Er is veel te lang gewacht met het nemen van keiharde maatregelen, en daardoor loopt het gedrag van deze ellendelingen de spuigaten uit! Er is vrijwel geen dorp of stad in Nederland die géén overlast heeft van met name Marokkaanse hangjongeren.
  Onze overheid moet sneller overgaan tot het afnemen van het Nederlanderschap wanneer die jongeren met justitie in aanraking komen. Uitzetten, en nooit meer toelaten tot ons land. Nederland moet gezuiverd worden van dat gewelddadige moslimtuig, maar onze overheid treedt niet hard genoeg op. De autochtone bevolking wordt daardoor steeds vaker het doelwit van geweld, bedreigingen en intimidaties, en dat moet onmiddellijk stoppen.
  Er is echt maar één oplossing voor: UITZETTEN!

  Like

  • Peter Buitelaar zegt:

   Met onmiddelijke ingang verbannen uit Europa!
   Eens kijken hoe ze de aanpak in Marokko bevalt!!! Daar weten ze wel raad met dit soort tuig.

   Like

 6. Harry zegt:

  Slechts keihard en ongekend heftig ingrijpen kan dit gezwel indammen .
  Het beste zou zijn die waanzinnige ideologie totaal te verbieden en alle aanhangers acuut uit ons land te verwijderen .
  Wat een verademing zou dat geven !
  Maar zolang het hier wemelt van de landverraders als Pechtold & co , zijn de kansen hier op ongeveer nul .
  We moeten bij de kern beginnen .
  Wie bedenkt een oplossing om van die nieuwe nsb-ers af te komen ?
  De groei van de PVV gaat helaas te traag om op korte termijn resultaten af te werpen .
  Al gaat het gelukkig de goede kant op .

  Like

 7. rinus9 zegt:

  Stevige taal maar volkomen terecht. Marokkanen zijn inderdaad als GASTEN bij ons binnengekomen. Ze hebben veel, erg veel extra kansen gekregen om – (!) met behoud van wat toen als geloof werd gezien (!) – een goed bestaan op te bouwen.
  Velen uit deze bevolkingsgroep hebben in het verloop van de tijd, datgene waar ze voor gekomen waren, namelijk om te werken terzijde geschoven en hebben dankbaar gebruik gemaakt van de sociale voorzieningen.
  Argeloze sociale diensten hebben dat geaccepteerd. De huidige jongeren, de zoveelste generatie inmiddels, heeft dat alles met glinsteroogjes aangezien en volgen in het voetspoor van hun ouders en grootouders.
  Gevolg is dat de werkende bevolking opdraait voor een grote groep allochtonen, Marokkanen om precies te zijn, die de uitkeringen opstrijken en er gemakshalve nog wat bijverdienen in het zwarte circuit.
  Deze situatie is – dat begrijpt zelfs de domste waarnemer – niet te handhaven. Marokkanen zullen op grote schaal naar Marokko terug moeten keren. Zo niet goedschiks, dan kwaadschiks.
  Het enige wat we nodig hebben is een regering die dat aandurft. Regeringen worden gevormd vanuit de politieke partijen, zoals deze in de Tweede Kamer zitting hebben. Aan ons de taak om te zorgen dat de juiste politieke partijen daar terecht komen. Op 22 mei is het weliswaar geen verkiezing voor de Tweede Kamer maar ik moet nog zien dat VVD en PvdA het lef hebben om te blijven zitten als electoraal de bodem onder hun voeten wordt weggeslagen.
  Daarom stem ik op 22 mei op de PVV. U ook?

  Liked by 1 persoon

 8. Jade zegt:

  Wat ik begrepen heb, wil Marokko ze niet terug hebben.
  Dus naar welk land uitzetten???
  Voorlopig is de macht slinks overgeheveld naar Brussel,
  het verlengstuk van de Resolutie van Straatsburg, dus
  de instroom gaat alleen maar gestaag door.
  Olie is kennelijk belangrijker dan een mensenleven…

  Like

  • Thomasson zegt:

   @Jade
   Marokko heeft niets te willen. Ze hebben de Marokkaanse nationaliteit en daar is hun huis. Als Marokko blijft zeiken, stuur ze maar met een Con Air naar een van de Sahel of andere Afrikaans land. Geld onder de tafel voor de plaatselijke dictator kan wonderen doen.

   Like

  • Peter Buitelaar zegt:

   Een Marokkaan kan zijn nationaliteit NOOIT verliezen of er afstand van doen.
   Dus Marokko MOET zijn broeders wel welkom heten!
   Gelukkig weten ze daar wel raad met criminelen.

   Like

 9. D.Day zegt:

  Ik ben het met alle voorgaande reacties zeer eens. Waar we nu in zitten is het resultaat van een proces dat al veertig jaar gaande is. Toen de eerste allochtonen uit islamitische landen hier kwamen in de jaren zeventig van de vorige eeuw was in verdragen met de OIC vastgelegd dat in ruil voor olie deze allochtonen zich vrijelijk in het Westen mochten vestigen met behoud van eigen religie, cultuur en identiteit en dat ze met rust gelaten moesten worden. En daarom zitten we nu met al die ellende. De afgelopen jaren heeft geleerd dat praten, begeleiden, etc. niet de oplossing is voor deze zich onaantastbaar voelende groep moslims. Daarom helemaal eens met vele anderen: uitzetten die handel!!!

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @ D Day: 22.40. uur, op 25/2. Niet vergeten wie de SCHULDIGEN zijn D Day. Het zijn de PvdA,D66,CDA en VVD, die sinds 1972, hieraan hebben meegewerkt, samen met de WERKGEVERS – goedkope arbeidskrachten- en de BILDERBERGKLIEK- denk aan Bea Bilderberg- von Amsberg. De afgevaardigden van socialisten, liberalen, links-liberalen en christen-democraten hebben hier VOOR GESTEMD!

   Like

  • Carl de munck zegt:

   In ruil voor olie???
   Hoeveel betalen wij voor 1 vat/barrel olie beste man, dat noem ik niet echt krijgen maar gewoon kopen hoor tegen veel te hoge prijzen, maar praat u rustig van krijgen er zijn heel veel mensen die dat anders zien.

   Like

 10. louis-portugal zegt:

  Gorkum Gouda Helmond enz.
  Het islamitisch kankergezwel trekt inmiddels door het hele land.
  Helaas is het zelfreinigingsproces van dat soort ZEEEEER beperkt.
  Daarom zal de nederladse politiek moeten optreden.
  Maar ja, als die politiek het om allerlei opportunistische redenen niet wil doen zal het ogenblik komen dat de burgerij het heft zelf in de hand gaat nemen.
  Net zoals het nu doorgeschoten is naar de kant van tolerantie zal het dan naar de andere kant doorschieten.

  Like

 11. Thomasson zegt:

  De verhuisplannen van een buurtbewoner, heeft mijn buurman gemobiliseerd. Hij had een gesprek met een medewerker van de woningbouwvereniging. Hij verzocht hem geen mensen met Noord Afrikaans- of Midden Oosten achtergrond in de vrijkomende huis te plaatsen. De medewerker had een opmerkelijke reactie: “Wat is er toch met de Westlanders aan de hand? Iedere vrijkomend huis in de sociale sector, mobiliseert direct de straatbewoners. Zij komen hierheen met verzoeken zoals: geen moslims, geen Marokkanen, geen Turken, geen asielzoekers, geen buitenlanders enz.. Westlanders zijn niet gewend om te wonen naast mensen met andere culturele achtergrond en zij willen absoluut niet naast hen wonen. Ook ‘Hagenezen’ vallen vaak niet in de smaak …Ze zijn zo ordinair! …Maar ze zijn Nederlanders en na korte tijd wennen zij aan het dorpse leven. Verder blijkt dat de gemeente Westland geeft geen gehoor aan zulke verzoeken en wensen van de bewoners. De commissie ‘Wonen in Haaglanden’ bepaalt wie krijgt het huis. Als de bewoners last ondervinden van de nieuwe bewoners, moeten ze maar verhuizen. Basta.
  Als men goed over nadenkt, komt duidelijk naar voren dat er een diepe kloof bestaat tussen colleges van burgemeester en wethouders en de bewoners. Er is absoluut geen sprake van democratie en verkiezingen stellen niets voor. Zodra het college op haar stoel in het gemeentehuis zit, mogen de bewoners naar de bliksem lopen. Mits, zij op tijd hun gemeentelijke belastingen en de heffing van de waterschappen betalen. Gemeenten vinden een punt belangrijk: hoeveel bewoners komen in de gemeente wonen. Een Somalisch of Marokkaans gezin met zes kinderen (of meer) brengt meer geld in de kas dan een Nederlands gezin met een of twee kinderen. Hoe meer kinderen hoe meer vreugde. Het salaris van de burgemeester schiet omhoog. De kwaliteit van de nieuwe bewoners is minder belangrijk. Ze mogen allemaal steuntrekkers zijn en blijven. Autochtone werkezels zouden de belastinggeld wel verdienen. Niemand van de afgevaardigden denkt over de verpaupering van de gemeente, over de veiligheid van de bewoners en over de witte vlucht die er volgt. Op deze wijze helpt de politiek de snel groeiende islamisatie van Nederland in de hand. Wat in Helmond vandaag gebeurt, zal morgen in tien of twintig andere gemeenten gebeuren. Wie zal dit proces stoppen?

  Like

 12. Republikein zegt:

  Fuiken uitzetten, daarna elimineren, hoort zo bij ongedierte.

  Like

 13. leefbarbaar zegt:

  Criminelen moet het land uit. Criminele kinderen moeten het land uit men hun ouders. Een andere oplossing is er niet. Ons grootste probleem is en blijft dus onze eigen regering, die wel graait, maar niet regeert.

  Like

 14. scubaleonard zegt:

  Wie bedenkt nu zo iets “Marokkaanse ‘Jihad’ in Helmond”. Mensen doe even normaal!!!
  Het gaat hier om ordinaire crimineeltjes die naar een opvoedingskamp (Goelag) moeten. Dit brengt ons naar het onderwerk, ‘ontwikkelingshulp’. Situeer deze kampen in de West Sahara. Daar is voldoende ruimte en het is een prachtig project om de economie aldaar te stimuleren.

  Like

 15. bigljohn zegt:

  Eens komt er een punt dat optreden van de politie totaal zinloos, en zelfs levensgevaarlijk voor hun wordt. De politie komt dan met de boodschap naar buiten dat zij niets meer voor de burger kan betekenen. Dat omslagpunt is zeer nabij, en discussies over de Islamisering van Nederland zouden voortaan zinloos zijn, daar de Islamisatie van Nederland dan een voltooid feit zal zijn. Onze enige hoop is nog de PVV. Maar wij knijpen hem al behoorlijk, want zoals gezegd; de islamisering van Nederland is bijna een voldongen feit !

  Like

 16. Thomasson zegt:

  @scubaleonnard
  “Wie bedenkt nu zo iets “Marokkaanse ‘Jihad’ in Helmond”. Mensen doe even normaal!!!”
  U vergist zich. Jihad is niet altijd kelen doorsnijden en hoofden afhakken; zoals het nu gebeurt in Syrië. Jihad heeft vele gezichten en wat er in Helmond nu gebeurt, is een vorm van Jihad. Het is een etnische zuivering ‘light’. De bedoeling is: de autochtone bevolking en andere Dhimmies te verjagen en het islamitische leefgebied te vergroten. Dat is conform de wet op Jihad in de Koran. Verder schrijft u: “Het gaat hier om ordinaire crimineeltjes ..enz.”. Ook dat is conform het denkpatroon in Arabische en Islamitische landen. Het moet eruit zien alsof ordinaire jonge crimineeltjes de boel terroriseren. Deze kinderen en jongeren worden gestuurd door hun ouders en moskeeautoriteiten. Als men moet vechten tegen een autoriteit die sterker is, worden in de eerste lijn altijd kinderen en jongeren gezet. Achter hen, schuilen de volwassen strijders. Dat kan men zien in schermutselingen in de Gaza strook, de West Bank, in Libanon enz. Het moet de indruk wekken dat de wrede vijand schiet of slaat kinderen. In Europa moeten de ouders ALTIJD buiten schot blijven. Anders komen de autoriteiten MISSCHIEN op een verkeerde gedachte om de hele nest weer naar de zandbak te sturen.

  Like

 17. Yvonne zegt:

  Met de reacties eens;ook hier “moet je maar gaan verhuizen”als het je niet bevalt dat 31 van de 35 huizen per straat bewoond worden door moslims;zij kregen zelfs nog een 2e moskee,om de hoek.Reden:de moskee in het centrum is niet strak genoeg!!!Eerste prioriteit m.i. is uit de EU,want zolang we daar nog bij[moeten]horen,mag er niemand worden uitgezet en zijn de grenzen er alleen op de landkaart,voor de sier!En daarna,als de regering nog steeds niet meewerkt,zullen we het toch echt zelf moeten doen!Zo lang die lui,zelfs schoolverlaters,een uitkering gratis krijgen,zolang zullen ze niet zelf oppleuren.Dat van die uitkeringen snap ik toch niet;mijn zoon haalde zijn diploma,solliciteerde zich een slag in de rondte en werd afgewezen voor financiele ondersteuning,zelfs niet voor zijn zorgverzekering;hij moest maar terug komen als hij 27 was,of op straat gaan wonen!En niet omdat mijn inkomen[bijna 900 euro]zo overweldigend was.Nee,mijn zoon is geen allochtoon!Hoezo;gelijke monnikken,gelijke kappen?Wie worden er hier nu eigenlijk gediscrimineerd?Al dat werk onwillige tuig het land uitknuppelen.regering er achteraan!En wel zonder uitkering!

  Like

 18. Buffalo Bill zegt:

  Eens met de meeste reacties. Niet alleen de EU is het probleem, ook de gelijkgeschakelde media die de mensen voorhouden dat zij geen pvv mogen stemmen. Ik kom er inmiddels openlijk voor uit en wie mij om die reden niet moet bekijkt het maar. Doorbreken van het taboe op pvv stemmen is ook belangrijk.

  Like

  • Yvonne zegt:

   Met u eens;iedereen die mij kent weet hoe ik er in sta en er over denk,evenals waar ik op stem:Pvv.Aan mijn sleutelbos hangt een hanger van de Pvv,die ik altijd bij Albert Heijn bij de kassa neer leg,ongeacht de afkomst van de cassiere!En als mensen het er niet mee eens zijn,leg ik uit.Voorlichting dat is wat er ontbreekt,aangezien de media de mensen een vertekend beeld voorschoteld.En daarom zullen wij het moeten doen:voorlichting is essentieel!

   Like

 19. Carl de munck zegt:

  Wanneer het nodig is, zullen wij zelfs zo ver moeten gaan om degenen die over een tweede paspoort beschikken het Nederlandse paspoort af te nemen en hen uit te wijzen.

  Dit zeg ik feitelijk al tientallen jaren, criminele buitenlanders direct uit zetten naar het land van herkomst of het land van hun ouders wanneer het schuim hier geboren is.
  Criminelen hebben we hier zelf meer dan genoeg dus de buitenlandse criminelen zijn hier echt niet gewenst en mogen van mij na eerst hun straf in een werkinrichting( om de schade terug te betalen) daarna direct eruit gedonderd worden en zorgen dat de grenzen hermetisch afgesloten worden voor dit uitheemse tuig.
  Dan mogen ze mij rustig een racist noemen dat boeit mij werkelijk geen fuck.

  Like

 20. vctleman zegt:

  PVDA + CDA en VOEDINGSBODEM VOOR JIHAD 

  Zolang het CDA blijft vasthouden aan het positief discrimineren van alles wat naar de Islam ruikt, komt dit CDA dichter bij de PVDA, GL en D66. En terecht. Met een slappe knieën-partij als het CDA die de godsdienstvrijheid en de idealistische Islam ver boven alle andere wetgeving stelt, komen we op een zeer gevaarlijk jihadistische voedingsbodem terecht. 

  Ook door CDA is de huidige politiek verziekt door leugen en bedrog. Deze partijen ontkennen dat Islam de ideologische bron is van al die dictatoriale regiems en huidige Jihad; van Marokko tot Indonesië. Het autoritaire en repressieve karakter van de moslim regimes, zijn wortels, kunnen we terugvinden in de beginselen van Islam. 
  ISIS en AL-QAIDA zeggen dat de wereld bestaat uit Allah, Mohammed en 1 gezagsdrager dus khalifat van ISIS. Volgens de koran en ISIS berust de soevereiniteit bij Allah en zijn Profeet Mohammed.

  Hoe is het mogelijk dat domme politici en rechters nu weer beweren dat islam en ISIS anders zijn! corrupte rechters beweren dat Jihadisten geen moslims zijn? De Islam, in de kern, geeft een mandaat tot ongelijkheid onder de islamitische wet, gebruikmakend van een dubbele standaard die speciaal ontworpen is om een “niet-moslim” te onderdrukken. Het dwingt tot het naleven van de regime en zijn inherente discriminatie met draconische straffen, met inbegrip uitvoering van de doodstraf op de tegenstanders. Alle volgelingen van Mohammed hadden constant machtsstrijden om dictator te worden, ze vermoorden elke keer alle tegenstanders om als gezaghebber te kunnen functioneren! Nu uiteindelijk zien we dat weer bij ISIS, HAMAS, AL-QAIDA. Dit is de enige islamitische politieke stelsel.

  De kinderen van de analfabete ouders lopen meer risico om jihadist te worden. 

  Moslims worden nog steeds gesteund door de corrupte rechters, politici en kerken. Deze bodem is een ultieme voedingsbodem van massale instroom en vorming van de gevaarlijkste gevaar voor Nederland! moslimkinderen worden door de moskeeën en islamscholen gebrainwasht om een jihadist te worden. Deze opvangcentra’s van moslims, de islamitische instellingen en alle moskeen worden ook door CDA gesteund.

  Nee, CDA zegt weer dat ze niks wisten van de moskeeën activiteiten, terwijl imams sinds meer dan 30 jaren schreeuwen: “Nederlanders zijn allemaal kafirs, ongelovigen in hun zieke mentale geest. hen wacht bekering en/of de dood.” 
  CDA staat achter de voedingsbodem van jihadisten en nu komen ze opeens zeggen dat de jihad niet goed is…!

  In het gebied van islamisering heeft CDA altijd de PVDA politiek gevolgd. De immigratiebeperking van moslims wordt ook door CDA tegengehouden. 
  Wat een laffe kliek!

  Er zitten mosliminfiltranten binnen CDA en dat is om nog meer politieke macht in de kamer te krijgen samen met hun PvdA collega’s. 

  Het wordt iedereen zo langzamerhand ook wel duidelijk wat er staat te gebeuren in de nabije toekomst, wanneer de islam geen halt wordt toegeroepen. Kijk maar eens wat onlangs in de EU en VN is besloten omtrent de immigratie van moslims! 
  Wat valt er nog te onderhandelen als de huidige dictatuur alles al in een achterkamertje heeft geregeld?

  Huwelijksmigratie, met name uit moslimlanden, is een grote gevaar en is een belangrijke bron voor de jihadisten. via deze weg komen er per definitie de allerlaagste elementen van de achtergestelde gebieden binnen.
  Met zoveel kinderen die niet meer kunnen opgevoed worden, is de voedingsbodem van Jihad al klaar!

  Deze moslima’s krijgen elke jaar een kind die een wapen wordt in handen van ISIS, AL-KAIDA en HAMAS!

  Het belangrijkste aspect uit die wetgeving over immigratie bleek het geëiste hoge inkomen van de in Nederland wonende partner. Uit een rapport van het Ministerie van Justitie bleek dat hierdoor de huwelijksmigratie met maar liefst 4 procent afnam. Somalieers, Afghanen, Turken en Marokkanen die hun moslimmaatschappij willen vergroten, halen, onder de naam “gezinsvorming, huwelijk” continue nieuwe moslims binnen… Voedingsbodem voor jihadisme wordt op deze manier steeds groter.!
  Huidige wetgeving is niet voldoende om het beperken van zulke gevaarlijke instroom. Hoe meer moslims, hoe meer nieuwe Kommers en hoe meer jihadisten in Nederland! Huwelijksmigratie en gezinshereniging zijn de belangrijkste oorzaak voor de immigratie van Marokkanen en Turken. Die stroom is nog niet gestopt. PvdA is nog steeds aan de macht, ze willen graag dat er meer moslims binnen komen. 
  Bedroevend te constateren dat het CDA steeds achteraan sloft als het op actuele zaken aankomt. Ook ten aanzien van Christenvervolging in islamitische landen komen ze maar niet uit de verf! Grote vraag of het CDA -zoals Groen Links, D66 en PvdA-moet worden volgestopt met Moslims. Eigen identiteit gaat zo meer en meer verloren.

  Like

 21. Ik ben alle ellende,ons door het Cda gebracht nog niet vergeten:Balkenende die ons massale NEE veranderde,geniepig als hij is,in een ja!En daarna het oeverloze gezeik van hypocriete Ferrier en Koppejan!Cda?Nee dank u;ik blijf lekker bij de Pvv.Weet ik tenminste waaraan en waaraf!

  Like

 22. Jihadisten probleem!

  De oorzaak van jihadisme is de verplichting om de jihad te voeren, maar de machtigste politici willen dit waarheid niet inzien. De oorzaak van jihadisme zien we dagelijks. Natuurlijk spelen islamitische doctrines een centrale rol in de verspreiding van het jihadisme. De meeste moslimjongeren voelen zich superieur ten opzichte van Nederlanders. Bijna 85% van de moslimjongeren vindt het belangrijk om moslim te zijn en wilt vechten als iemand kritiek heeft over de islam. Jihadisme, Islamitisch terrorisme is een politieke ideologie. Het is levensgevaarlijk voor het westen! Wij hebben ooit simpele zielen binnengehaald en die hebben een enorme salafistische massa beweging veroorzaakt! Dagelijks komen in heel Europa duizenden en duizenden nieuwe Moslims binnen en beschouwen ze Nederland als een prooi!

  De oorzaak van jihadisme is de haat tegen het westen die er vanaf zuigeling word ingepompt door opvoeding en imam in de moskee. Systematisch gehersenspoelde jongeren voelen zich superieur ten opzichte van Nederlanders. Motivatie voor de Jihad bij islamitische jongeren is zorgelijk hoog: 81% van de jongeren vindt in meer of mindere mate dat moslims via heilige oorlog meer macht moeten krijgen dan anderen in Nederland en 86% van de moslimjongeren is het in meer of mindere mate eens met de stelling dat Nederland moet worden overgenomen…Het Jihadisme stoelt op de islamitische religie. Dat dit Jihadisme nu zo zeer manifest wordt komt door de bevolkingsexplosie, die een stuwmeer van overtollige, ledige jongemannen heeft voortgebracht. Die vinden in hun religie een rechtvaardiging om zo te keer te gaan. Kortom: we zijn er nog niet klaar mee en kunnen volksverhuizingen tegemoet zien. Onze politici? Snappen er niks van.

  Het islamitische veroveringslust als de belangrijkste voedingsbodem voor Jihadisme.

  Hoewel er inderdaad jihadisten zijn die niet in ongelijkheid zijn opgegroeid, kan het niet geheel weggepoetst worden als voedingsbodem voor bekering tot het fundamentalisme. Voor sommige terroristen is het feit dat zij niet in westerse luxe kunnen leven reden om zich aan te sluiten bij militante islamitische organisaties…Moslims in alle Europese staten staan voor het merendeel achter de jihadisten. Ze hebben maar één doel Europa islamiseren. Machtigste Politici willen dit niet inzien en demoniseren de rest. want dagelijks komen in heel Europa duizenden en duizenden nieuwe moslims binnen. Europa gaat kapot door de EU leiders die van mening zijn dat al deze moslims hier kunnen blijven wonen. In de toekomst zullen heel veel moslims het voor niet-islamieten heel moeilijk gaan maken.
  Grote meerderheid van de moslims in Nederland is van mening dat zwakke Nederland uiteindelijk via jihad overgenomen kan worden. Overal megamoskee bouwen is een voorbereiding van Jihad die een heilige plicht is voor de Moslims!

  In de PR activiteiten van Boko Haram en Somalische Al-Qaeda afdeling Al-Shabaab, zijn in Nederland gebouwde moskeen met hoge minaretten te zien! Omdat hoge moskee minaretten door de analfabete moslims gezien worden als bewijs van verovering, willen de jihadisten op deze manier Afrikaanse moslims mobiliseren richting Nederland! Al Qaida in Jemen (Aqap), Al-Shabaab in Somalië, Boko Haram in Nigeria en Al Qaida in Noord-Afrika (Aqim), allemaal willen miljoenen moslims naar EU landen verplaatsen. Jihad organisaties willen via massa immigratie meerderheid krijgen.
  Deze Jihadisten komen niet uit de hemel, Islam als veroverings- ideologie beveelt voor de Jihad…Jihad is een kernwaarde van hele islamitische politieke-militaire systeem. Een voedingsbodem is bodem waarom het goed toeven is, waarop de plant gedijt, een bodem die alle noodzakelijke elementen bevat voor fantastische groei. Zo’n voedingsbodem zijn onze wegkijk-politici, met D66 en PvdA als lichtend voorbeelden…Zolang islam zich verder wilt uitbreiden, ontstaat een voedingsbodem voor jihadisme en hoe meer moslims in Nederland, hoe erger het wordt…
  Als er genoeg moslims zich in een prooiland zich verzameld hebben, beginnen ze met hun Jihad. Deze opvatting is met de immigratie meegekomen en wordt dagelijks gevoed via satelliet, internet en imams in de moskeeën. Hun succes is mogelijk omdat de belangen van hun aanhangers momenteel parallel lopen. Vroeg of laat zullen de spanningen, tegenstellingen tussen invallers en lokale bevolking echter tot uitbarsting komen. De overheid door domheid geregeerd heeft de meest absurde overeenkomsten ondertekend waar ze met een uitzondering niet onderuit kunnen. Massa verzameling van de islamieten is het grootste gevaar voor de vrije wereld.

  Nederlandse maatschappij is hopeloos verdeeld en moslims enclaves worden steeds groter. Turken willen eigen moskeen, Somalieers willen eigen kazernes en niet alleen Marokkanen maar alle andere Arabieren willen ook eigen aparte moskeen met de hoge minaretten bouwen in Nederland!

  Versterking van salafisme in Nederland gaat immers gewoon door, ondanks voortdurende waarschuwingen van islamkenners in binnen- en buitenland, honderden boeken, honderdduizenden artikelen op internet, en zelfs ondanks ISIS, dat elke dag weer laat zien wat jihad nu eigenlijk precies de kern van Islam is. Niemand zo blind als politici die niet willen zien.

  De belastingen zijn veel te hoog waardoor het vertrouwen volledig is verdwenen bij de burger. Banen staan op de tocht, flexwerken is een ramp waardoor huizenmarkt op slot! Een kind kan begrijpen waar het wringt. Daar ligt het werkelijke probleem en daar doet dit kabinet niets aan. Helemaal niets!
  Grote meerderheid van de moslims is werkloos, kansloze analfabeten zitten massaal in de uitkeringen en kosten miljarden! De islamisering, de salafistische verbreiding, jihadistische voedingsbodem, wordt alleen nog erger…Nederlandse volk wilt niet alleen de jihadistische jongeren maar ook geen miljoenen salafisten in Nederland!
  We hebben nu onderhand al zoveel politici kunnen betrappen op geheugenverlies. En het Nederlandse volk is er helemaal klaar mee.

  Salafistengedogers PvdA, GL, CDA en D66 willen hun vijandelijke immigratiebeleid niet veranderen. Dit is wat ISIS en andere jihadisten graag willen! Een overbevolkte land dat uiteindelijk ten onder zal gaan aan de islamitische massa-immigratie dat toegestaan is door de stomme Politiek. Nog een paar decennia dan is er brutale islam die overheerst. De kinderen die nu opgroeien krijgen het zwaar.

  Nederland heeft niets aan mensen als politici die zich verschuilen achter de EU of VN en zelf het politiek correcte hoofd ophouden.

  We zijn het zat! En wij willen ons land terug!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s