Zweden: Toonaangevend westers land in de onderwerping aan de islam?

Screenshot_4

(Door: Michael Mannheimer)

In Zweden is alles net als bij ons. Alleen nog een beetje erger. Wanneer moslims daar Zweden vermoorden of een Zweedse vrouw groepsverkrachten, worden er spontane demonstraties georganiseerd tegen…juist, tegen rechts! Wie het land binnenkomt met een Syrisch paspoort, krijgt onmiddellijk een onbeperkte verblijfsvergunning en mag zijn hele familie op kosten van de staat laten overkomen. Vroeger gold Zweden als het veiligste land ter wereld. Tegenwoordig worden er in de wereld nergens zoveel verkrachtingen geregistreerd als daar. Dankzij de Zweedse sociaaldemocraten, die het land al tientallen jaren regeren en in deze catastrofe geleid hebben.

Zweden: campagne tegen islamcritici

Het politieke klimaat in Zweden is extreem. Wie het land binnenkomt en beweert dat hij of zij uit Syrië komt, krijgt een onbeperkte verblijfsvergunning en mag zijn hele familie laten overvliegen. De dagelijkse schietpartijen en bomaanslagen en het feit dat Zweden het land met de meeste verkrachtingen ter wereld is en alleen nog wordt overtroffen door Zuid-Afrika, wordt in de media en door politici verzwegen. De enige partij die dit durft aan te spreken, zijn de ZwedenDemocraten, waarvan leden regelmatig het slachtoffer zijn van bom- en brandaanslagen.

Politie Oslo: “We hebben de stad verloren!

Een schokkende CBN-reportage toont aan dat Oslo zich al vast in handen van de islamitische veroveraars bevindt. In veel delen van de stad geldt de sharia al als enige rechtsvorm, daar regeert de plaatselijke imam. Uit een actuele politiestatistiek blijkt dat 100% van de verkrachtingen in Oslo gepleegd wordt door niet-westerse immigranten en dat 90% van de slachtoffers Noorse vrouwen zijn, die daarna door de linksen ook nog van slachtoffers tot daders, namelijk racisten, gemaakt worden.

Na de grote onlusten begin mei 2013 in Malmö staken de moslims daar nog geen twee weken later complete huizenblokken in brand. De branden woedden meerdere dagen lang. De opstandige immigranten staken auto´s in brand. Politieagenten, die zogenaamd tegen de multiculturele “rebellen” werden ingezet, moesten zich vanwege de heftige aanvallen steeds opnieuw terugtrekken. Het Zweedse systeem, net zoals alle lobbysystemen in Europa, zorgde ervoor dat er maar een gering aantal politieagenten werd ingezet.

Bron:
http://michael-mannheimer.info
Auteur: Michael Mannheimer

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Incidenten", "Integratie", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Verrijking", Appeasement, Barbarisme, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Desinformatie, Dhimmitude, dictatuur, Elite, Eurabië, hersenspoeling, Immigratie, Islam, Islamisering, Islamofilie, Justitie, Krankzinnigheid, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, mainstream-media, migrantengeweld, Moslims, Multiculti, Naïviteit, Overheid, politici, Racisme, Rotzakken, Sharia, Socialisten, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, Zweden. Bookmark de permalink .

19 reacties op Zweden: Toonaangevend westers land in de onderwerping aan de islam?

 1. Cathja zegt:

  Hoe is het in vredesnaam mogelijk dat een land zó snel de regie uit handen geeft, en dan ook nog aan lieden die uit zijn op de totale verwoesting van alles wat Zweeds is? Waarom bestaan er Zweedse politici die de kant kiezen van die duivels, moordenaars, verkrachters, en commentaar leveren op mensen die dit alles met grote zorg zien gebeuren en tegen dit soort praktijken protesteren? Wat is er in die mensen gevaren, dat ze de kant kiezen van de vreemdelingen?
  Als er ooit een volksopstand ontstaat (ik betwijfel of dit in Zweden mogelijk is), hoop ik voor de Zweden die anti-islam zijn, dat de veroorzakers van al deze ellende zullen worden berecht! Breng ze maar voor een tribunaal.
  Iets milders verdienen die verraders van eigen volk niet!!

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @ Cathja: 14.50. uur. U vraagt zich af, hoe dat kan- deze situatie in Zweden- nou dat is een gevolg van de RODE WAANZINNIGE POLITIEK, door RODEN/SOCIALISTEN in Zweden. Deze dwaallichten, geheel in overeenstemming met de “Frankfurter Schule”, haten de gewone blanke Zweden en Europeanen. Dit ROOD TUIG zit ook in Brussel, nl. de EUSSR, net als in ons FAALKABINET RUTTE II. Het zijn vieze gore verraders!

   Like

   • Syrier zegt:

    Ik geef u geen ongelijk.Ik dacht altijd dat ze sociaal waren,maar wat ik meemaak en zie is dat de rooien goed gestoord zijn.

    Like

 2. scubaleonard zegt:

  Dit is het resultaat van het democratisch proces aldaar, dus HIER is niets aan de hand.

  Like

  • Driek zegt:

   Het is beroerd voor die Zweden, maar de Zweedse burger heeft toch zelf op die partij gestemd? Jammer voor ze. En binnen niet al te lange tijd gaat dat hier ook gebeuren, want de Nederlandse burger gaat straks wederom stemmen op PVDA, VVD en vul het rijtje maar in. We verdienen niet beter.

   Like

 3. Theresa Geissler zegt:

  Nou, fijn dat Michael Mannheimer er nog eens de aandacht op vestigt, maar zo langzamerhand valt hier weinig meer aan toe te voegen.
  Scandinavië -tenminste Zeden en Noorwegen- hebben decennia lang de ultieme tolerantie aangehangen en ongebreidelde immigratie gestimuleerd en ja, nú kon het wel eens te laat zijn.
  Maar daar valt -heel misschien- alleen nog wat aan te doen als de Noren en de Zweden zèlf wakker worden.
  De Noren hebben nu wèl een coalitie met een nationalistische partij er in en de Zweden hebben de Zweden Democraten, die opgang maken, maar de toekomst zal leren of het niet al te laat is.
  Mogelijk is het dat wel. Wat wil je ook, met hele volkeren, die massaal over zich heen laten lopen?

  Like

 4. Scarlatti Bombatti zegt:

  http://www.pvv.nl/index.php/71-fj-related/joram-van-klaveren/7429-pvv-vragen-over-de-levenslange-uitkering-voor-remigranten.html

  Met vriendelijke groet,

  Publieksvoorlichting Tweede Kamerfractie Partij voor de Vrijheid
  PVV: http://www.pvv.nl

  GEWELDIG Geert dat jullie die vragen gesteld hebben!

  Ik kreeg antwoord van de pvv_kana@tweedekamer.nl! Heb het helaas het niet life zelf kunnen zien omdat ik elders een afspraak had… hopelijk kan ik het vinden bij ‘Uitzending Gemist’!

  Nu dìt weer… Zweden… een land waar ik vroeger tegenop keek… nu wéér maar dan met AFSCHUW èn angst aangezien ons dit ook te wachten staat met die ellendige so-called socialisten…

  Wil je ook dit weer onder de aandacht van die enorme imbeciele criminele land- en volksverraders brengen?
  Zweden: Leidend (en dankzij de zgn socialen ook LIJDEND! ) westers land in de onderwerping aan de islam?

  Grtz
  Scarlatti

  Like

 5. Jean zegt:

  Loopt daar in Zweden ook niet zo een narrenclub rond die zich enkel bezighoudt met de rekening te vullen, te lullen en lintjes door te knippen?
  Wordt het niet hoogdringend tijd van die narrenclubjes afscheid te nemen? Nog 7 te gaan in Europa moet dus in één weekje gefikst kunnen worden, het bespaard ons althans veel geld aan iets zonder enige toegevoegde waarde.

  Like

  • Cathja zegt:

   Ach, beste Jean, al zóuden we onze koninklijke familie uitzwaaien, dan houden we toch geen cent over hoor! Kijk eens hoe Nederland omspringt met de aardgasbaten! Zo zal het ook gaan als het koninklijk huis ons geen geld meer zou kosten. Onze overheid heeft enorm veel geld nodig om allerlei projecten in het buitenland te helpen financieren, zoals de aanleg van een vliegveld (nietwaar, mevrouw Ploumen?), maar wij, autochtone Nederlanders kunnen in de stront zakken. Op z’n Hollands gezegd dan.
   Nederland zal, als men zó doorgaat, nooit meer uit de schulden komen.
   Ze begrijpen niet wat je daarvoor moet doen en/of laten.
   Ze wíllen het ook niet begrijpen, want dan is het afgelopen met het gratis geld uitdelen.

   Like

 6. luckybee zegt:

  Bernadotte was een Generaal van Napoleon, die zich heeft losgemaakt van de Fransen. Maar hij is ook maar een Parvenue van Napoleon en heeft niets met de bloedbanden tot de oude Frankische Adels te maken.

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Nietttemin, Luckybee, was hij generààl en als hij zou weten, hoe de Zweden vandaag de dag over zich heen laten lopen, zou hij zich ómdraaien in zijn graf!

   Like

 7. Azraël zegt:

  Het spijt me maar ik kan even niks zeggen over die doodscultus wat hier zo snel mogelijk moet verdwijnen van de planeet……

  http://nu.nl/buitenland/3711615/bijna-dertig-kinderen-dood-aanval-boko-haram.html

  Like

 8. koddebeier zegt:

  Waarschijnlijk is 98% van de Zweden waanzinnig geworden door jarenlange linkse hersenspoeling.

  Like

 9. Syrier zegt:

  Wat de Syriers betreft : De meeste Syriers zijn Christelijk en zijn als gevolg van de Islam- Nazisme vervolgdt in het M- Oosten.Ze zijn hardwerkend en uitstekend geintegreerd en zelfs geassimileerd in Sweden.Er zijn zelfs 2 betaalde voetbalclubs in Zweden die door de Syriers geleidt worden.Assyriska en Syrianska,daarnaast heb je nog aantallen amateurs.

  Like

  • id zegt:

   De naam Syrië is afgeleid van de oude Griekse naam voor Syriërs: Σύριοι, of Σύροι, die de Grieken zonder onderscheid toepasten op de Arameeërs en Assyriërs.[6][7] Een aantal moderne geleerden beweert dat het Griekse woord met betrekking tot de verwante Ἀσσυρία, Assyrië, uiteindelijk afgeleid is van de Akkadische Assur.[8] Anderen geloven dat het afkomstig is van Siryon, de naam die de Sidoniërs aan de Hermon berg gaven.[9] Nochtans, de ontdekking van de Çineköy inscriptie in 2000 ondersteunt de theorie dat de term Syrië afgeleid is van Assyrië.
   De naam Syrië werd van de oudheid tot de Eerste Wereldoorlog gebruikt voor het gebied tussen de hele oostkust van de Middellandse Zee (de Levant) en de Eufraat. Dit Groot-Syrië omvatte dus ook de huidige staten Libanon, Jordanië, Israël, Palestina plus aangrenzende streken in Turkije

   Suryoyo (ܣܘܪܝܝܐ, Suryoyo, meervoud Suryoye) is de onvertaalde zelfaanduiding in het Syrisch van het woord Syriër. Syriër is hier niet de benaming die gebruikt wordt om de inwoners van de huidige staat Syrië aan te duiden. Deze laatsten zijn namelijk Arabieren. De Suryoye zijn de oorspronkelijke inwoners van Syrië en de regio Tur Abdin. Waar het woord Suryoyo precies van is afgeleid is niet met zekerheid te zeggen. Verschillende theorieën gaan rond dat het woord taalkundig zou zijn afgeleid van “Assyrisch” of van “Surya” (Syrië). “Suryoyo” wordt door de Suryoye thans zelf meestal gebruikt in de betekenis van “christen”, lid van één van de kerkgemeenschappen van het Midden-Oosten.
   Met “Suryoyo” kan tevens de Syrische taal worden bedoeld. Zie hiervoor het artikel Syrisch.

   Het woord syrier wordt vaak gebruikt als inwoners van het land syrie, de arabieren die moslim zijn. Waarom syrie syrie heet weet ik ook niet. Het woord wordt in ieder geval verschillend gebruikt. In nederland heb je wel syrisch-orthodoxen(suryoye,arameeers) ze wonen vooral in twente en zijn verspreid over de hele wereld.
   Dus dat jij zegt de meeste syriers zijn christelijk is niet waar.(ligt er maar net aan wie je bedoelt.) Syrisch orthodoxen dus de arameeers zijn allemaal christen er wonen nog een aantal in syrie, turkije en andere arabische landen.

   Like

 10. Jan zegt:

  Moslims houden verkeerscontrole op voertuigen in en uit de stad om te intimideren

  Police have received calls that criminals have set up their own roadblocks in connection with the riots in Skäggetorp.

  According to Thomas Agnevik, police spokesman, there is evidence that criminals should have stopped cars in Skäggetorp both Sunday night and Monday night. This was reportedly on Nygårdsvägen, at the entrance to the center of Skäggetorp city.

  Several people called Corren newspaper and told of masked Black Cobra members completely unperturbed created their own traffic controls and scared people who were on their way into Skäggetorps center.
  http://www.jihadwatch.org/2014/04/sweden-muslims-set-up-homemade-traffic-control-people-are-terrified-it-is-a-way-to-intimidate-the-population

  Like

 11. Jan zegt:

  Kuifje in Zwedenistan

  Like

 12. Pingback: Het land van melk en honing | E.J. Bron

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s