Foto’s lafbekjes die bejaarde bestelen

Screenshot_45

De politie zoekt drie tokkies die voor 16.000 euro hebben vergokt in het casino. Uiteraard waren de duizenden euro’s niet van het trio zelf, maar van een hoogbejaarde vrouw die ze kort daarvoor hadden beroofd. De politie zit klem in het onderzoek en roept daarom de hulp van burgers in om de daders te kunnen pakken.

Lees verder>>>
(h/t delamontagne)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Incidenten", "Integratie", "Verrijking", Criminaliteit, Immigratie, lafheid, Marokkanen, Rotzakken. Bookmark de permalink .

19 reacties op Foto’s lafbekjes die bejaarde bestelen

 1. Republikein zegt:

  Niet moeilijk lijkt me, nml. registratie en gegevens bekend bij nationale witwasfabriek.

  Like

 2. bigljohn zegt:

  Wie de (buitenlandse) jeugd heeft, heeft de toekomst. En dit wordt de toekomst voor ons allen. Roofovervallen thuis en op straat, compleet met zware mishandeling en moord. Van de politie zullen we te horen krijgen dat ze er geen vat meer op hebben. Vooruit achterlijke Nederlanders, stem maar vooral weer op PvdA, D66, SP, Groen Links, EVP, GPV en CDA, en dit soort jeugd zal uw toekomst voortaan gaan bepalen. Laat Geert Wilders geen roepende in de woestijn zijn !

  Like

  • Driek zegt:

   @bigljohn. Inderdaad, die achterlijke Nederlanders staan al te trappelen om weer op die bekende PvdA, D66, SP, Groen Links, EVP, GPV en CDA te gaan stemmen, dit volk leert het nooit. Het verdient ook niet beter. Ik stem straks PVV maar ik weet nu al dat het niets uithaalt. Maar ik heb mijn langste tijd gehad, dus veel maakt het me niet meer uit.

   Like

 3. Tom Hendrix zegt:

  Als ik niets aan mijn ogen heb, zijn het weer LICHTGETINTE BONTKRAAGJES! En hoezo GEEN MAROKKANENPROBLEEM, men heeft in Den Haag ZAAGSEL in het hoofd, in plaats van hersens, of…wacht…deze personen hebben vermoedelijk een MOSLIM achtergrond, dat verklaart een hele hoop, stelen mag van ONGELOVIGEN, wij zijn slechts “honden, varkens en apen”. Ons land is compleet kapot!

  Like

  • Sjaak zegt:

   Tom !
   Wat is er aan de hand met je ?
   Zo lamvroom tegenover deze AFVAL VAN DE MAATSCHAPPIJ !
   DEZE SMEERIGE VIEZE VUILE KANKERRATTEN !

   Like

   • Tom Hendrix zegt:

    @ Sjaak: 16.07. uur. Beste Sjaak, wees gerust, ik sta aan dezelfde kant als U en de meesten op dit blog. Ik bedoelde het heel sarcastisch, toen ik schreef: ” Deze personen hebben vermoedelijk een islam achtergrond, dat verklaart een hoop, stelen mag van ongelovigen (wij dus) wij zijn slechts “honden, varkens en apen”. Dus ook ik heb een spuughekel aan dat soort tuig!

    Like

 4. Ron V zegt:

  Ik vindt dat hiermee de Tokkies onrecht wordt aangedaan.
  Deze t.r.ng mocro’s als tokkies vermelden is te veel eer voor dit tuig.

  Like

 5. Theresa Geissler zegt:

  Lafbekjes zijn het. Maar het zijn géén tokkies. Tokkies is een benaming voor aso’s met degeneratie-verschijnselen, maar niettemin van autochtoon-Nederlandse afkomst, omdat dat van de oorspronkelijke rolmodellen, de Familie Ruymgaard-Tokkie de achtergrond was/is.
  Dit zijn eerder….tja, wàt? Marokki’s, misschien…..

  Like

  • Driek zegt:

   @Theresa. Dagelijks lezen wij op deze site over de gruwelijkheden van de islam, ik krijg er bijna nachtmerries van. En dan toch zijn er nog altijd mensen die geloven in gematigde moslims. Waar is dat geloof op gebaseerd? ik begrijp het niet. Dat is net zoiets als de kampbewaker van Auschwitz voorstellen als een gematigde nationaal socialist die alleen maar z’n werk deed.

   Een voorbeeld.
   “Zij droegen allen een zwart uniform en waren de schrik van een natie. Ze voerden de doodskop op hun pet en zwoeren de Führer eeuwige trouw. Ze hadden de dubbele SS- rune als symbool en vermoordden miljoenen mensen”.

   Maar -, ze waren niet allemaal zo, je had er ook gematigden onder.

   Like

   • Theresa Geissler zegt:

    Ik wil en kan niets afdingen op wat je hier benadrukt, maar ik zie, vrees ik, niet echt het verband met het feit, dat “Tokkies” volgens mij een term is, die minder van toepassing is op allochtonen.
    Dat heeft totaal niets te maken met erg of minder erg, radicaal of gematigd, goed of slecht of welk waarde-oordeel dan ook; alleen maar op twee categorieën met ieder hun eigen specifieke kenmerken, die onderling niet inwisselbaar zijn.
    Doordat iedereen weet,wie er als voorbeeld heeft gediend voor de ‘Tokkies’ is het ook bekend met wat voor soort mensen die geassocieerd dienen te worden en dat zijn m.i. geen allochtonen, dat is alles.
    Waarschijnlijk is ‘mocro’s’ dan inderdaad nog toepasselijker.
    Maar ik maak er geen punt van: Noem jij ze allemaal maar precies zoals je wilt.

    Like

 6. Even wat anders! Ik kreeg gisteren een Nederlandse verhaal in de bus uit Istanboel. Ik zou moeten kiezen voor Allah stond in het verhaal. Het hele verhaal wel twintig kantjes stond vol met lege woorden. Hoe ik gelukkig kon worden en zo. Troep!

  Like

 7. peterselie1 zegt:

  In mijn optiek zijn Tokkies veelal autochtone mensen die een mentaliteitsprobleem hebben wat hoofdzakelijk veroorzaakt wordt als je geen goede opvoeding van je ouders hebt meegekregen. Wanneer men de jeugd verwaarloosd geen beschaving bijbrengt en de som van fatsoen, beleefdheid, omgangsvormen, en zelfbeheersing geheel of gedeeltelijk ontbreekt.

  De Tokkies is de naam waaronder de Amsterdamse familie Ruijmgaart-Tokkie vanaf 2003 landelijk bekend werd als een typisch geval van EPH: Extreem Problematische Huurders, een term voor mensen die zoveel overlast veroorzaken dat niemand naast hen wil wonen. Door de familie Tokkie is ‘een tokkie’ een synoniem geworden voor een asociaal persoon.

  http://nl.wikipedia.org/wiki/De_Tokkies

  Like

 8. Peter Klaasing zegt:

  Is het niet hoogtijd om aan dit probleem iets te doen? Zoals in bepaalde wijken in steden zoals Amsterdam DenHaag Utrecht Gouda en daar groepen op de been te brengen om aan dit gemors een einde te maken. Deze groepen moeten bestaan uit mannen van minstens negentig kilo. ik weet zeker, dat dit een reuze verschil zal maken en het marokkaanse gebroed van de straat zal houden.

  Like

 9. Jean zegt:

  Met dergelijke vuiligheid moeten wij het recht in eigen handen nemen om zeker van te zijn van de uitslag.

  Like

 10. DonnaDolce zegt:

  Inderdaad, Peter, actie-reactie, het is de hoogste tijd.

  Like

 11. Thomasson zegt:

  Tokkies zijn ras echte Nederlandse schooiers. Deze drie zijn allochtonen; waarschijnlijk Marokkanen of Zigeuners. Als de politie ze pakt, kan ze beter de zooi met hun hele nest direct het land uitzetten. Deze oplossing is het meest economisch. Bij Zigeuners kan men ze eerst alle botten breken en dan naar Roemenië (of waar ze vandaan) komen sturen. Echter, zorg eerst dat zijn nooit meer op hun poten kunnen staan.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s