Hooggeschoolde middenklasse: het bastion van westers antisemitisme

Screenshot_40

Het is geen toeval dat de ‘Israël Apartheid Week,’ een jaarlijkse twee weken durende extravagantie die deze week begon, zich richt tot westerse universiteiten. Het is niet alleen omdat daar jonge, beïnvloedbare, toekomstige leiders kunnen worden gevonden. Het is ook omdat, zoals uit een nieuwe studie blijkt, de hoogopgeleide middenklasse de steunpilaar is van het ‘goeie ouderwetse’ antisemitisme in het hedendaagse Westen. Die contra-intuïtief bevinding verklaart waarom universiteiten zo´n vruchtbare grond zijn voor aanvallen op de Joodse staat.

Prof. dr. Monika Schwarz-Friesel van de Technische Universiteit van Berlijn is tot deze conclusie gekomen na het 10 jaar lang bestuderen van haatmail waaronder ca. 14.000 brieven, e-mails en faxen die de voorbije 10 jaren werden verzonden naar de Centrale Raad van Joden in Duitsland en de Israëlische ambassade in Berlijn. In een interview, dat gisteren in Haaretz verscheen, zei ze dat ze verwachtte te ontdekken dat het merendeel van die haatschriften zouden komen van rechts-extremisten.

Maar in feite waren die rechts-extremisten slechts ‘goed’ voor 3%, terwijl meer dan 60% van goed opgeleide leden van “de sociale middenklasse: professoren, doctoren, advocaten, priesters, de universiteit en middelbare scholieren kwam,” zei ze. “Evenmin waren er significante verschillen tussen de brieven van rechts-extremisten en die van de opgeleide middenklasse,” zei Schwarz-Friesel en “het verschil zit enkel in stijl en retoriek, maar de ideeën zijn dezelfde.”

Voor alle duidelijkheid, deze brieven bekritiseerden niet alleen Israëls behandeling van de Palestijnen, maar we hebben het hier over klassiek antisemitisme, zoals blijkt uit de voorbeelden die Haaretz citeerde:

Is het mogelijk dat moord op onschuldige kinderen past bij uw lange traditie?” Een brief.

Gedurende de laatste 2000 jaar heeft u land gestolen en genocide gepleegd,” zei een ander.

Jullie Israëliërs hebben clusterbommen gebruikt boven bevolkte gebieden en beschuldigen mensen die dergelijke acties bekritiseren van antisemitisme. Dat is typisch voor de Joden!

Screenshot_38

Prof. Dr. Monika Schwarz-Friesel

Dat het moderne antisemitisme vooral wordt gepropageerd door mainstream intellectuelen mag eigenlijk niet verwonderlijk heten, aangezien Schwarz-Friesel heeft opgemerkt in het oorspronkelijke Hebreeuws interview: “Door de geschiedenis heen begon antisemitisme en Jodenhaat nooit in de straat, maar onder goed opgeleide mensen – in de geschriften van de Kerk, in gedichten, in romans en sprookjes” (een citaat helaas weggelaten uit de verkorte Engels versie). Maar dit feit is vergeten – of opzettelijk verborgen – in het moderne Westen, dat het antisemitisme nog steeds ziet als het domein van extreemrechts.

In haar onderzoek, dat oorspronkelijk gepubliceerd werd in het Duits maar volgend jaar ook in het Engels zal verschijnen, leidde Schwarz-Friesel ook naar een andere eenduidige conclusie: “Vandaag is het al onmogelijk geworden om onderscheid te maken tussen antisemitisme en anti-Israëlisme. Moderne antisemieten hebben ‘het Joodse probleem’ omgekeerd in ‘het Israëlisch probleem.’ Ze hebben de ‘Endlösung’ van de Joden doorgestuurd naar de staat Israël, die zij zien als de belichaming van het kwaad.”

Deze conclusie wordt bevestigd door de voorbeelden die Haaretz citeerde. Het is natuurlijk erg makkelijk om te geloven dat Israël onschuldige kinderen vermoordt als je denkt dat “de moord op onschuldige kinderen past bij de lange traditie [van de Joden]” en al even gemakkelijk is het om te geloven dat Israël land steelt en genocide pleegt als je denkt dat de Joden “dit de laatste 2000 jaar al doen” en ook makkelijk om te geloven dat Israël lukraak clusterbommen afschiet als je denkt “dat dit typisch is voor de Joden.”

Hedendaagse antisemieten nemen gewoon aan dat de Joodse staat al het kwaad pleegt, omdat dit “de gewoonste zaak is” voor de Joden en geen enkel bewijs zal hen van iets anders kunnen overtuigen, net zoals er geen enkel bewijs is dat hen zal overtuigen dat kindermoord geen onderdeel is van de Joodse traditie.

Vandaar het genie van de organisatoren van de “Israël Apartheid Week”: Ze lanceren een bijtend bloedsprookje tegen de Joodse staat (de apartheidskwakkel) precies daar waar die het makkelijkste zal verkopen, omdat de opgeleide middenklasse die aan de universiteiten wordt gevonden een reservoir bevat van mensen die erop gebrand zijn het bloedsprookje tegen Joden te geloven.

Screenshot_37

Evelyn Gordon

Vervolgens, en mede dankzij de mythe die zegt dat hedendaags antisemitisme enkel bestaat onder extreemrechtse radicalen, kunnen deze mensen dit op hun beurt doorspelen aan hun collega ‘s – het fatsoenlijke volkje dat zich willens en wetens nooit of te nimmer zou durven inlaten met antisemitisme – zich veilig wanend in de wetenschap dat de antisemitische wortels van die kwakkel nooit ontdekt zullen worden.

Dus om dergelijke laster tegen te gaan, moeten we beginnen met het tegengaan van deze mythe. Dat betekent dat we moeten beginnen met het antisemitisme te confronteren in de plaatsen waar dat in de eerste plaats leeft: niet in de moerassen van extreemrechts, maar onder de opgeleide middenklasse.

Door: Evelyn Gordon


Met dank aan Tiki S. voor de hint.

Bronnen:

  1. Commentary Magazine:
    ♦ Educated Mainstream: The Bastion of Western anti-Semitism – It’s no accident that “Israel Apartheid Week,” an annual two-week extravaganza that began this week, focuses on Western college campuses. It’s not just because that’s where young, impressionable future leaders can be found; door Evelyn Gordon [lezen]

Door:
Brabosh

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Apartheid", "Nuttige idioten", antisemitisme, Desinformatie, hersenspoeling, Israël, Israël-vijandigheid, Joden, Jodendom, Jodenhaat, Krankzinnigheid, Linkse Kerk, Marxisme, Naïviteit, nieuw fascisme, Rotzakken, Socialisten. Bookmark de permalink .

31 reacties op Hooggeschoolde middenklasse: het bastion van westers antisemitisme

  1. baksteen zegt:

    Helemaal waar en bedankt voor de cijfers, dit soort is goed gebekt, ruim gedesinformeerd en ontberen de kennis over de problematiek en geschiedenis. Het is net zoals hier zo vaak wordt gemeld, een simpele antisemitische opmerking kost vaak een uur verdediging en toelichting en dat zonder voortdurend schreeuwend in de rede te worden gevallen……

    Like

  2. bigljohn zegt:

    Heel de wereld staat op zijn kop. Europa geeft zich heel gewillig over aan de Islam. Israel wordt door intellectuelen vervloekt. Maar mensen die NIET zo zwaar gestudeerd hebben zijn veelal slimmer dan al die idioten die met een universitaire bul rondzeulen. Zij hebben totaal geen verstand van zoiets eenvoudigs als de politiek (Israel). Ze zetten hun brieven vol met taalfouten, hun (hoofd) rekenen is ver onder de maat, terwijl sommigen ook nog niet eens in staat zijn zoiets simpels als een overschrijvingsformuliertje foutloos in te vullen. Laten ze eerst hun kennis maar een bijspijkeren, en laten ze zich vooral niet bezig gaan houden door Israel in een kwaad daglicht te gaan stellen. Ik spreek een vloek uit over deze laaghartige personen ! Blijf met je gore tengels van Israel af !

    Like

  3. Wachteres zegt:

    Warempel, ik was net van plan om het artikel te vertalen: Brabosh, u bent mij voor! 😉

    Like

  4. Theresa Geissler zegt:

    Goed voorstel, dat laatste. Maar confronteer ze dan niet slechts met het anti-semitisme, maar en passant meteen even met de absoluut dubieuze inslag van de Islam, die tenslotte door de zogeheten slachtoffers van Israël -de palestijnen- aangehangen wordt en die de oorzaak genoemd mag worden van alle leugens betreffende de midden-oostenkwestie, die de westerse media bereiken. -Noem het voor mijn part taqiyya.
    Anders krijg je ze nóóit om.

    Like

  5. Tempelier. zegt:

    Westerse scholen , universiteiten staan bol van de indoctrinatie uit linkse hoek. Condionering van denkpatronen van studenten is dan ook hun groot goed. zoiets als brainwashing, Het werk als propaganda voeren.

    Like

  6. lucky9 zegt:

    Ik neem aan dat hoogopgeleide middenklasse een eufemisme is. Ik voel me in ieder geval niet aangesproken. Antisemitisme komt bijna altijd van links, als het niet uit de islamitische hoek komt tenminste.
    Baksteen verwoordt het hierboven uitstekend: “een simpele antisemitische opmerking kost vaak een uur verdediging en toelichting en dat zonder voortdurend schreeuwend in de rede te worden gevallen” Hij had er nog kunnen bijvoegen door een debiel uit het collectivistisch voetvolk, waarmee ik links gespuis bedoel dat door hun leiders en de MSM gehensenspoeld werd.

    Like

  7. theo zegt:

    om te beginnen met een vraag;wie zijn feitelijk de Israël Apartheid Week.
    Zijn dit orthodoxse joden of de andere joden in Israël? De joden in Israël kijken de orthodoxse joden met nek aan. Deze groep joden is amper 10% van de bevolking en veroorzaker van een hele hoop problemen in Israël. O.A. vrouwen EN kinderen lastig vallen op straat, andere joden beledigen. Deze groep wordt dan ook op dezelfde lijn geplaatst als de moslim-radicalen. Waar in heel Israël een collectieve pest aan is.
    Tot voor kort diende deze groep zelfs geen legerdienst te doen, kregen steun van de overheid om thuis de Tora te bestuderen, enz.
    Ik heb het geluk gehad in mijn jeugd met joden naar school te kunnen gaan en verder te studeren naar hetgeen hier genoemd wordt “hogere studies”.
    Als jonge mensen onder elkaar, spreekt men. Wat mij altijd is bijgebleven, is joden NOOIT iets zullen doen voor het land dat alles voor hun betaald. Maar enkel en alleen voor Israël zich zullen inzetten.
    Misschien dat de joden eens een mentaliteitsverandering nodig hebben, en zoals gewoonlijk alles op WOII te steken. Waar ik trouwens 10 jaar nadien geboren ben, en dus niets met jodenvervolging enz. te maken heb.

    Like

    • E.J. Bron zegt:

      @theo

      Quote: “…is joden NOOIT iets zullen doen voor het land dat alles voor hun betaald. Maar enkel en alleen voor Israël zich zullen inzetten.
      Misschien dat de joden eens een mentaliteitsverandering nodig hebben, en zoals gewoonlijk alles op WOII te steken…”

      Over oneliners gesproken….tsjonge, tsjonge, tsjonge 😦

      Webmaster

      Like

    • max zegt:

      “Waar ik trouwens 10 jaar nadien geboren ben, en dus niets met jodenvervolging enz. te maken heb.”

      Nou, je bent aardig op weg met je “Tja joden moeten een mentaliteits verandering hebben” én door alleen al de vraag al te stellen: “wie zijn feitelijk de Israël Apartheid Week. Zijn dit orthodoxse joden of de andere joden in Israël?”

      Like

      • theo zegt:

        Een knuppel in het hoenderhok gooien is hier wel gelukt.

        Er zijn weinig mensen die kunnen zeggen, dat zij met joden naar het school enz. zijn geweest; Dit bewijst de 2 opmerkingen.

        De vraag dat ik stelde is terecht: Wie is Israël apartheid week? (bronvermelding of buikgevoelens?)

        Heeft zeker, bij mij, niets met anti-joodse gevoelens te maken ver integendeel. Ik heb goede joodse vrienden, zij aanvaarden mijn gebreken en gevoelens en ik de hunne (en vice versa).

        Like

      • E.J. Bron zegt:

        Kom je hier in opdracht van “bovenaf” onrust stoken en tweedracht zaaien theo?!
        Ik houd je in de gaten….

        Webmaster

        Like

      • max zegt:

        Ach Theo, “ik heb Joodse vrienden,” so what? Heb ik ook. Hele normale en vriendelijke mensen.

        Maar als jij dan zulke goede vrienden bent met jouw Joodse vrienden, en dat zij jou gebreken en gevoelens accepteren, en jij de hunne, waarom moeten de Joden van jou dan een mentaliteitsverandering hebben? Dus ben je in feite niet zo tolerant! Dáárom ben je al aardig op weg!

        Alleen al de vraag stellen: “Wie is Israël apartheid week?” Juist “wie” geeft mij een smerige smaak in de mond: want je suggereert met die vraag dat apartheid in Israël wel bestaat……. en je wijst ook nog!

        Volgens mij besef je het nog niet, of je zit in de ontkenningsfase.

        Like

  8. Thomasson zegt:

    Het is geen toeval dat de “Israël Apartheid Week” richt zich vooral tot westerse universiteiten. Vanaf eind jaren ’60 zijn universiteiten de incubator van de Sovjet project voor ‘Social Engineering’ (meest geslaagde megahersenspoeling aller tijden) . Het doel van het project is het westen over te nemen zonder de noodzaak voor militaire acties. De grondslag van het project is gebaseerd op ideeën van de “Frankfurter Schule” (Herbert Marcuse en Erich Fromm). De schadelijke werking van deze hersenspoeling is zichtbaar tot aan de dag van vandaag. Zie de multiculturele samenleving, de werking van de EU en de schade die de politiek brengt ons op dagelijkse basis. De Engelse politicus Paul Weston schreef drie artikelen met de title “How to destroy a country”: Zie http://libertygb.org.uk/v1/index.php/news-libertygb/5868-how-to-destroy-a-country-part-one
    Het ophemelen van de Derde Wereld en Anti Israël sentimenten zijn integrale delen van het project. In 1990 is de Sovjet Unie gevallen, maar de schadelijke werking van de hersenspoeling gaat gewoon door. Naast de Sovjet mega-hersenspoeling zijn oliesjeiks en islamitische organisaties al tientallen jaren bezig met (om)kopen van invloed in de universiteiten, politici, de media, EU functionarissen enz.. Zij richten vooral hun omkooppraktijken op top universiteiten in Europa en de VS. Goed voorbeeld zijn de universiteiten in Engeland waarin de Libische dictator Khadaffi enorme bedragen onder de tafel betaalde en decanen omgekocht. Zie: http://www.theguardian.com/education/2011/mar/03/lse-director-resigns-gaddafi-scandal
    In de VS richten de oliesjeiks zich voornamelijk op top universiteiten van de Ivy Leauge (Yell, Harvard, MIT etc.). Het is geen wonder dat studenten (vooral uit arme huishoudingen) die graag bij de “elite” willen horen, adopteren de politieke ideeën van hun omgekochte professoren. Deze politieke filosofie hoort bij hun ‘standing’ als ‘intellectuelen”. Ze zijn niet in staat om zelfstandig te denken. Zij komen niet op het idee dat de organisatoren van de “Israël Apartheid Week” zijn dezelfde personages die Al Quida en andere islamitische terreurorganisaties ondersteunen, moskeeën over heel Europa bouwen, terreuraanslagen zoals die in Madrid 2004 en Londen 2005 financieren, de natiestaat proberen omver te werpen om de Sharia te implementeren. Oliesjeiks financieren ook de zwermen van “vluchtelingen” uit het Midden Oosten en Afrika die non stop Europa binnendringen.

    Waarom zouden deze ‘mainstream intellectuelen’ met hun kleine ‘hoogopgeleide zieltje’ denken dat het “Israël Apartheid Week” is bizar? Zij denken voor geen moment aan het Tibetaanse volk onder de juk van China. Voor de Tibetanen wordt geen : China Apartheid Week georganiseerd. De “intellectuelen accepteren het leed van het Tibetaanse volk onder het juk als rechtvaardig. Nu tijdens de winterolympiade in Sotsji dachten “de mainstream intellectuelen: voor geen moment over de duizenden onderdrukten in de Russische Goelags. Zij genoten van het evenement van Poetin op dezelfde wijze waarin de wereld genoot van de Olympiade van Hitler in Berlijn van 1936.
    DE WERELD VAN DEZE INTELLECTUELEN IS PIEPKLEIN EN HUN DOMME ZIEL ALS TOEKOMSTIGE LEIDERS STELT NIET ENKEL ISRAËL IN GEVAAR, MAAR ONS ALLEMAAL.

    Like

  9. Eline. zegt:

    @Theo 15:24
    Quote : ik heb goede joodse vrienden.
    Dit zegt mij al genoeg.

    Like

    • E.J. Bron zegt:

      Ja, inderdaad. Dat zeggen al die linksen die van antisemitisme beschuldigd worden: “Onzin, ik heb hele goede joodse vrienden”……

      Like

      • Brabosh.com zegt:

        Ik denk dat het al 20 jaar (of meer) geleden is dat ik iemand heb gevraagd of hij/zij Joods is of het niet is. Het interesseert me geen barst. Iedereen die 100% loyaal opkomt voor Israël is mijn vriend. Israël kan alle hulp en inzet gebruiken.

        Tenandere, veel Joden zijn tegen Israël of staan erg kritisch. Als iemand dan zegt ‘ik heb vele Joodse vrienden’ wat bedoel die daar dan mee? Kan je dan gratis naar de maan reizen en terug? Kom zeg.. 😉

        Like

    • win zegt:

      theo wordt nooit mijn vriend.

      Like

  10. Henk.V zegt:

    Dit artikel is hoogst interessant en het plaatst anti-semitisme precies in de hoek waar het hoort: in de hoek van de middenklasse die goed heeft gestudeerd.
    Stel in dit verband eens een belangrijke vraag: onstaat antisemitisme ”van onder af aan, (door allerlei negatieve ervaringen die de doorsnee bevolking in de omgang met de Joden zou hebben opgedaan” of: wordt antisemtisme ”van boven af geïndoctrineerd door middel van een volgehouden opzettelijke, negatieve beeldvorming?”
    In het laatste geval zou het resultaat kunnen zijn dat de toehoorders genoeg hebben aan beelden die op zich met de werkelijkheid geen verband houden. Deze tweede variant is in haar uitwerking veel gevaarlijker, langduriger qua uitwerking en daardoor bijna onuitroebaar, omdat de luisterende massa’s niet worden opgeroepen tot het verifiëren van de zogenaamde waarheid over de Joden. Het verhaal over de Joden gaat een eigen leven leiden.De leugels worden door hun voortdurende herhaling tot onwrikbare zekerheden. Joseph Goebbels bedioende zich van deze techniek.

    Het onderzoek toont aan dat de tweede variant ,”van boven af inpraten op mensen door de intellectuele klasse” golven van antisemitisme bewerkstelligt.

    Dat zien wij bevestigt in het optreden van Frans Timmermans, Harry van Bommel. Hans van den Broek, Dries van Agt, Anja Meulenbelt. Allen hebben zij een goede opleiding genoten.De meerderheid van hen heeft een Roomskatholieke achtergrond en zij debiteren in hun moderne variant van het anti-Semitisme, het antizionisme= WEG met Israël theorie de ene halve waarheid, of aparte leugen na de andere over het thuisland van de Joden en daarmee impliciet over de Joden zelf, die immers de meerderheid van de bevolking van Israël uitmaken.
    Hun verhaal gaat een eigen leven leiden, waarbij de herhaling van her gecreëerde beeld het effect van waarheidsverkondiging krijgt.

    Zij gaan ongehinderd door met hun ”antizionistische” demagogie, en zij negeren opzettelijk de kontekst waarbinnen Israël steeds moet opereren: de onophoudelijke, werkelijk dodelijke dreiging met uitroeiing van land en volk van Israël.

    Dus hun antizionisme staat volstrekt inhoudelijk gelijk aan de plannen die de grootste vijanden van de Joden koesterden.
    Dat maakt deze mensen in mijn ogen tot politiek misdadige lieden.Zij weten namelijk dat men een land niet kan dwingen om zich over te geven aan de eisen van tegenstanders die Israël willen wegvagen. Met zo’n opstellingen veroordeel je Israël ter dood namelijk! Wie zoiets voorstelt wordt medeplichtig aan beoogde moord en doodslag op Joden..

    Dat het antisemitisme vanuit de top van religies geïnitieerd werd in het verleden mag als bekend worden geacht.
    De koran laat zich zeer veroordelend uit over de Joden, omdat deze de wil van allah niet wensten te volvoeren en we zien dan ook dat onder islamitische regimes de Joden slechts konden voortbestaamn indien zij genoegen namen met het leven als tweede of derde rangsburgers, onderworpen aan allerlei zeer beperkende bepalingen en gedragsregels.

    Omdat de EU zich met de islamitische wereld heeft verbonden is de deur voor het zich zeer uitbreidend antisemitische via de islam wijd open komen te staan, de fundamentalistische islam wel te verstaan, die een sterke Jodenhaat koestert.
    En wie bedenkt waar de islamitische geldstromen overal naar toegaan, heeft meteen HET antwoord op de vraag waarom juist op de universiteioten de Jodenhaat er met de paplepel wordt ingegoten!! De oliestaten sponseren de Westerse universiteiten bij het leven.En het is mijn sterke indruk dat veel politici die zich extreem negatief tegen Israël opstellen financieel gesteund worden vanuit een bepaalde hoek.

    Vanuit de Bijbel worden de christenen niet opgeroepen tot Jodenhaat, maar diverse kerkleiders in de Rooms -en Griekskatholieke stromingen waren terdege zeer anti-joods, omdat de Joden het christelijke principe dat Jezus als de Zoon van God moet worden gezien principieel afwezen.

    Deze houding maakte in de ogen van de kerken de Joden tot lieden die het christendom wilden ondermijnen.Het gevolg was dat er ” van boven af” geregeld ”spontane” volksoproeren tegen Joden werden georganiseerd die als regel veel gewelddadiger waren dan de vervolgingen en pesterijen die de Joden onder de mohammedanen ten deel vielen.

    Aan deze georganiseerde vervolgingen zat steeds een belangrijk bijkomend economische aspect, want Joden die men verdreef lieten doorgaans bijna al hun bezittingen achter. Dat allerlei wereldlijke en kerkelijke overheden zich op die manier ”legaal” zeer konden verrijken spreekt vanzelf.

    Wie hier meer over wil weten moet het werk van de joods-Britse historicus Simon Schama, ””The story of the Jews” maar eens doornemen.

    Voor ons is het duidelijk: wij weten waar de Jodenhaat vandaan komt, wie er zich aan bezondigt en wie aan deze haatdragers steun verleent.

    Wij zullen als mensen die het overzicht hebben behouden op de gang van zaken in de wereld NOOIT van ons uitgaans punt afwijken:
    Wij wijzen volledig ”links” af, wij lenen ons nooit voor anti Israël gepraat en gedrag: wij staan ACHTER Israël
    en omdat onze vrijheid en leven in een staat van redelijke zelfbeschikking ons zeer lief is zullen wij die partij onze steun blijven geven die onze opvattingen uitdraagt!

    Like

  11. Jan zegt:

    Wie steken achter de boycot

    Like

  12. koddebeier zegt:

    Hooggeschoolde middenklasse: het bastion van westers antisemitisme ?? Niet zo vreemd toch, de Nederlandse hogescholen en universiteiten zijn linkse broeinesten !!
    De jeugd wordt daar jaren lang gehersenspoeld door linkse leraren en professoren !!

    Like

  13. Jan zegt:

    Antizionisme=antisemitisme

    BDS’ers die oproepen tot boycot van Israël en de nazigroet/quenelle brengen

    Like

    • professor zegt:

      antizionisme=antisemitisme. Helemaal mee eens. Het is een politiek correcte vorm van antisemitisme, net als anti-communisme of anti-neoconservatisme.

      Het is vanwege wetgeving tegen antisemitisme dat de antizionisten hun ware mening maskeren.

      Like

  14. LOUIS-PORTUGAL zegt:

    Interessant artikel.
    Eens met Lucky dat antisemitisme hoofdzakelijk van “opgeleid” links komt en vooral niet te vergeten van linkse joden.
    Dat opgeleid zijn bijna altijd A-richtingen.

    Like

  15. Jan zegt:

    BDS-antisemiet van UCLA gaat potje janken omdat zij haar zin niet krijgt

    BWAHAHAHAHAHAHA!

    Ben Shapiro

    Like

  16. Thomasson zegt:

    @ Henk V. Uw argumentatie is hoog interessant en waarheidsgetrouw. Vooral de volgende zin: “Omdat de EU zich met de islamitische wereld heeft verbonden, is de deur voor het zich zeer uitbreidend antisemitische via de islam wijd open komen te staan”. Links gebruikt goedkope Jodenhaat als het laatste reddingsmiddel te overleven. Het is tot het linkse bewustzijn doorgedrongen dat het autochtone publiek ze diep wantrouwt. Men ziet in ze – en terecht – vijanden van alles wat ons dierbaar is. Linksen van het soort Frans Timmermans, Harry van Bommel. Hans van den Broek, Dries van Agt enz. zijn in feite gevaar voor onze bestaan als vrije mensen. De NSB top: Anton Mussert, Meinoud Rost van Tonningen en Cees van Geelkerken, geloofden in het fascisme. Aan de andere kant waren ze verbonden met de Nederlandse identiteit en het behoud van NL soevereiniteit. Ze hadden geen plannen om Nederland op te heven en bij de Duitse Rijk toe te voegen. Daarentegen doen de linkse broeders en zusters alles om de identiteit van Nederland af te pakken en van het land een vazalstaat van de EU. In hun optiek moet de NL regering een politbureau worden die ressorteert onder de Oppersovjet van de EUSSR. Behalve verrotte ideologie, lijden de linksen aan onbegrensd geldhebzucht en een totaal gebrek aan geweten en moraal. Zij verkopen hun ziel aan de dollars van oliesjeiks en de fundamentalistische islam;. Zie link: http://moneyjihad.wordpress.com/2014/02/24/spotlight-terror-finance-in-the-netherlands/
    al wetend dat de fundamentalistische islam bezig is met plannen om Europa over te nemen en de lokale bevolking uit te roeien of als slaven te verkopen.
    Alles bij elkaar, zijn de ‘goedopgeleide linkse Jodenhaters’ zeer gevaarlijke vijanden. Niet enkel voor de Joden, maar vooral voor de mede Europeanen. De (Israëlische)Joden kennen de wereld door en door en kunnen zichzelf in gewapende conflict prima verdedigen. De Europeanen, echter, staan MACHTELOOS. Zij zouden op twee fronten moeten vechten: a) tegen de massa indringers uit de Derde Wereld die de boel willen overnemen en b) tegen de vijandige eigen leiders (zelfbenoemde elite) die bewust de kant van de vijand kiezen. De gretige leiders hopen zo lang mogelijk de tijd te rekken om zo veel mogelijk geld op geheime bankrekeningen te kunnen sprokkelen. Ze weten dat de gewapende “Clash of Civilizations” (boek

    Like

  17. Thomasson zegt:

    @ Henk V. Uw argumentatie is hoog interessant en waarheidsgetrouw. Vooral de volgende zin: “Omdat de EU zich met de islamitische wereld heeft verbonden, is de deur voor het zich zeer uitbreidend antisemitische via de islam wijd open komen te staan”. Links gebruikt goedkope Jodenhaat als het laatste reddingsmiddel te overleven. Het is tot het linkse bewustzijn doorgedrongen dat het autochtone publiek ze diep wantrouwt. Men ziet in ze – en terecht – vijanden van alles wat ons dierbaar is. Linksen van het soort Frans Timmermans, Harry van Bommel. Hans van den Broek, Dries van Agt enz. zijn in feite gevaar voor onze bestaan als vrije mensen. De NSB top: Anton Mussert, Meinoud Rost van Tonningen en Cees van Geelkerken, geloofden in het fascisme. Aan de andere kant waren ze verbonden met de Nederlandse identiteit en het behoud van NL soevereiniteit. Ze hadden geen plannen om Nederland op te heven en bij de Duitse Rijk toe te voegen. Daarentegen doen de linkse broeders en zusters alles om de identiteit van Nederland af te pakken en van het land een vazalstaat van de EU. In hun optiek moet de NL regering een politbureau worden die ressorteert onder de Oppersovjet van de EUSSR. Behalve verrotte ideologie, lijden de linksen aan onbegrensd geldhebzucht en een totaal gebrek aan geweten en moraal. Zij verkopen hun ziel aan de dollars van oliesjeiks en de fundamentalistische islam;. Zie link: http://moneyjihad.wordpress.com/2014/02/24/spotlight-terror-finance-in-the-netherlands/
    al wetend dat de fundamentalistische islam bezig is met plannen om Europa over te nemen en de lokale bevolking uit te roeien of als slaven te verkopen.
    Alles bij elkaar, zijn de ‘goedopgeleide linkse Jodenhaters’ zeer gevaarlijke vijanden. Niet enkel voor de Joden, maar vooral voor de mede Europeanen. De (Israëlische)Joden kennen de wereld door en door en kunnen zichzelf in gewapende conflict prima verdedigen. De Europeanen, echter, staan MACHTELOOS. Zij zouden op twee fronten moeten vechten: a) tegen de massa indringers uit de Derde Wereld die de boel willen overnemen en b) tegen de vijandige eigen leiders (zelfbenoemde elite) die bewust de kant van de vijand kiezen. De gretige leiders hopen zo lang mogelijk de tijd te rekken om zo veel mogelijk geld op geheime bankrekeningen te kunnen sprokkelen. Ze weten dat de gewapende “Clash of Civilizations” (boek Samuel Huntington) zal komen en hopen net als de Oekraïense president Janoekovitsj of destijds koningin Wilhelmina op tijd te kunnen vluchten

    Like

  18. Tom Hendrix zegt:

    @Thomasson: 16.20. uur, op 27/2. Heel goed van U verwoord! Ik sta er 100% achter!

    Like

  19. Jan zegt:

    En hup, de volgende antisemitische bende dient zich weer aan: de Amerikaanse Presbyterianen. Zij beschouwen het zionisme als een geestesziek en ketters geloof en een doctrine dat de dood verkondigt ipv het geloof. Zij geven een dvd uit waarin Israël afgeschilderd wordt als apartheidsstaat die zich bezondigt aan etnische zuiveringen*.

    * http://www.jewishjournal.com/rabbijohnrosovesblog/item/the_american_presbyterian_church_confronts_an_extremist_anti_semitic_factio

    Like

Plaats een reactie