Linksextreme delicten in Hamburg met 76% toegenomen

Screenshot_61

Al meerdere malen berichtte unzensuriert.at over de uiterst gewelddadige linksextreme scene in de Hanzestad Hamburg. Nog in december 2013 vonden er urenlang durende straatgevechten tussen de linkse chaoten en de politie plaats. Daarbij raakten meer dan 80 politieagenten deels zwaargewond.

Aantal linkse gewelddaden sterk toegenomen

Uit een intern onderzoek blijkt nu dat de linkse scene in Hamburg in het jaar 2013 duidelijk gewelddadiger is opgetreden dan in het jaar daarvoor. Het geweld is nu niet alleen tegen stedelijk eigendom gericht, maar ook steeds meer tegen mensen en hun “lichamelijke integriteit”.

Zoals bleek uit de beantwoording van een interpellatie in de Senaat werden in het jaar 2013 in totaal 770 delicten geregistreerd, die duidelijk door het linksextreme kamp werden begaan. Ter vergelijking: In het jaar 2012 registreerde de politie “slechts” 437 delicten. Dat waren nog meer dan 300 delicten minder dan in 2013.

Snelle stijging van alle soorten delicten

Als je nauwkeuriger kijkt naar de verschillende soorten delicten, dan kun je vaststellen dat er een enorme stijging van delicten tegen gebouwen. Het aantal delicten tegen bureaus van de Hamburgse politie is bijvoorbeeld bijna verdubbeld. Bijzonder zorgwekkend is ok het aantal vergrijpen tegen mensen. Hier konden 199 delicten geregistreerd worden.

Als reden voor de snelle stijging van linkse criminaliteit worden de heftige woordenwisselingen in het kader van de discussie rondom de Lampedusa-vluchtelingen genoemd. Ook het lot van het linksextreme “cultuurcentrum” Rote Flora kan een bepalende rol spelen.

Screenshot_62

Bron:
www.unzensuriert.at

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Antifascisten", Barbarisme, Communisme, Criminaliteit, Duitsland, hersenspoeling, Krankzinnigheid, Linkse Kerk, Marxisme, Multiculti, nieuw fascisme, Rotzakken, Terrorisme. Bookmark de permalink .

9 reacties op Linksextreme delicten in Hamburg met 76% toegenomen

  • Republikein zegt:

   Je moet geen melk drinken, beter jenever!

   Like

  • Theodoor zegt:

   Boer zijn in Nederland is een utopie geworden. Geen ruimte genoeg om de dieren een normaal leven buiten te laten leiden bovendien op elke boer ca 3 of 4 ambtenaren in dienst (ned en eu) om de boer het leven zuur te maken. Over geld wegsmijten gesproken en de prijzen? ach, u snapt het wel.

   Tel al dat geld dat nutteloos over de balk wordt gegooid, oa hulp aan desperate landen en politici die de zaak belazeren, eens op en de belastingen kunnen drastisch omlaag.
   Wat een land, wat een gelukzoekers, sleep ze voor het volksgerecht zou ik zeggen.

   Like

 1. Monalisa zegt:

  lucky9 ik heb dit artikel vorig jaar al gelezen dit is oud nieuws maar dat ten zijde, in heel nedrland worden nu massaal megastallen gebouwd war toch zo’n 500/750 koeien straks staan, kijk om u heen en zie het ook hier gebeurt het.Wat de melk prijs is op het moment voor de boer als ik het goed heeft tussen 36/38 cent de liter maar als u de krant heeft gevolgd wort en een nieuwe kaasfabriekt gebouwd in Heerenveen ik zal de link er bij doen.Daarom word nu die melkquotering verhoogt in nederland om de komende jaren beter te draaien anders gaan vele boeren in 2015 over de kop als zij niet meewerken om hun stallen te vergroten.

  http://www.jorritsmabouw.nl/project/nieuwbouw-van-de-zuivelfabriek-van-a-ware-en-fonterra-heerenveen/

  Like

 2. bigljohn zegt:

  Hier helpt alleen maar de harde aanpak. De jaren 50 uit de vorige eeuw hebben dat al bewezen. Een politie agent beledigen betekende een hengst met de gummiknuppel, eventueel op het buro voortgezet met bikkelharde reprimandes. Een enkele fiets stelen betekende een jaar gevangenisstraf enz. enz. enz. In dit geval het waterkanon erop, waar men eerst het water vermengd heeft met een traangas substantie. Gecombineerd met charges van de politie die stevig met de gummieknuppel klappen uitdeelt, zodat velen in het ziekenhuis belanden (jaren 50 systeem). Bij ieder protest toepassen. Men zal merken dat na enkele protesten het linkse vuur al gedoofd zal blijken te zijn. Dan houden ze hun gore bek wel dicht, en ontstaat er zoiets als RESPECT.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s