Osnabrück: “Islam Mosque” in Mariaziekenhuis

Screenshot_64

Het AllahMariaziekenhuis in Osnabrück wilde zich niet laten kennen toen een jaar geleden vertegenwoordigers van de islamitische gemeenschappen met de bescheiden wens bij de ziekenhuisdirectie kwamen om in het hospitaal een gebedsruimte voor vrome moslims in te richten. Het ziekenhuis voldeed voor ruim € 6000,- eerbiedig aan het verzoek, waarvoor een patiëntenkamer moest wijken, en richtte de gebedsruimte in. Geheel naar de wensen van de nieuwe heerschappij uit de Oriënt. Met verzen uit de koran (soera 9 vers 5, soera 8 vers 55, soera 8 vers 60?) wijdde imam Kemal Salihovic van de Bosnisch-islamitische gemeenschap de gebedsruimte nu dolgelukkig in.

Voordat men de werkelijke gebedsruimte betreedt, is er een ruimte om de schoenen neer te zetten en voor de rituele reiniging van de voeten. Vrouwen en mannen kunnen de nieuwe gebedsplaats samen gebruiken. De ruimte is in principe ook toegankelijk voor mensen met een ander geloof. Voorwaarde: ze moeten de gebedsruimte schoon betreden en de gevoelens van anderen respecteren. De katholieke zielzorger van het ziekenhuis, Gerd Robben, is er van overtuigd “dat er behalve van de christelijke kapel ook van de nieuwe gebedsruimte een positief effect in het ziekenhuis en in de harten van de mensen zal uitgaan.”

Een “meerwaarde tijdens de genezing” noemde Gökhan Güzel de gebedsmogelijkheid. “Pas wanneer lichaam, geest en ziel met elkaar in balans zijn en er positieve energie vrijkomt, kan er een snellere ontspanning en regeneratie van het lichaam plaatsvinden”, zei de vertegenwoordiger en coördinator van de islamitische gemeenschap Osnabrück. Güzel bedankte iedereen die had meegewerkt aan de totstandkoming van de gebedsruimte.

Voor het ziekenhuisverbond van de Niels-Stensen-klinieken is dit al de tweede mogelijkheid voor moslims om hun rituele plichten in de praktijk uit te voeren. In de christelijke kliniek Melle richtte men ruime tijd geleden al een ruimte voor biddende moslims in, want dat is goed voor de handel.

Vroeger waren er in ziekenhuizen ooit rookruimtes voor vrolijke sigarettenfanatici, tegenwoordig is er een gebedsruimte voor zedelijke godsdienstfanatici. Zo veranderen de tijden en wie dat niet zint, moet zich maar in Turkije laten behandelen en in het ziekenhuis daar een gebedsruimte voor christenen eisen!

Bron:
www.pi-news.net
Auteur: Verena B.

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Integratie", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Verrijking", Appeasement, cultuurrelativisme, Dhimmitude, Duitsland, Graaien, Immigratie, Islam, Islamisering, Krankzinnigheid, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, Moslims, Multiculti, Naïviteit, political correctness, Rotzakken, tolerantie/intolerantie. Bookmark de permalink .

23 reacties op Osnabrück: “Islam Mosque” in Mariaziekenhuis

 1. Een prachtig slot aan het verhaal!

  Like

 2. delamontagne zegt:

  Jaren en jaren geleden las ik in ,t “Algemeen Dagblad” (voor R,dam ), dat in de nieuwbouw van het vroegere Katholieke St Franciscus Gasthuis aan de Schiekade, de bezoekers DIRECT na de ingang het bord:” Gebedsruimte links-af” , konden lezen. Geen Katholieke ruimte uiteraard, maar een van het nwe………, muslim dus.
  Nu even iets anders::::
  Vr: wat kun je zeggen van een moslima die aan geboorte-beperking doet????????????

  Antw: “Ze maakt in ieder geval de wereld VEILIGER”.

  Like

 3. Peter Buitelaar zegt:

  Wel toevallig dat die moslimgebedsruimte LINKS-af is.

  Like

 4. luckybee zegt:

  Moslims blijft voor onze God een freemde volk die een andere God aanbidden als hij zelf.Dat is verboden volgens de 10 Geboden.

  Like

 5. Theresa Geissler zegt:

  Inderdaad kun je je afvragen of het steeds stringentere anti-rookbeleid van de laatste jaren óók niet ergens met sluipende islamisering te maken heeft.
  Officieel gaat het ècht louter om de volksgezondheid, maar ik weet het niet; het gaat me een beetje al te drastisch. Roken was nooit een taboe en nu opeens wèl. En over drinken beginnen ze ook steeds meer te etteren. En allemaal sinds er meer moslims bijgekomen zijn…..
  God weet zit dat allemaal -heel stiekem- ingecalculeerd in het Verdrag van Straatsburg! Iemand daar al eens aan gedacht? -Of in elk geval in het EU- beleid.

  Like

  • peterselie1 zegt:

   Ja Theresa al deze dingen die jij noemt zijn mijns inziens tactische rookgordijnen om het falen van de overheid te maskeren, zo ook de steeds nieuwe hype’s bijvoorbeeld Sotsji wat in een bredere perspectief gewoon een nationalistisch gevoel onder de burgers moest brengen. Maar in feite blijft het een Oranje-fascistische manifestatie, ook het WK voetballen staat weldra voor de deur wat de gemoederen van de burgers weer een aantal weken bezig houdt. Wat betreft roken en drinken tsja dat is gewoon een betutteling van de burgers, namelijk het mes snijdt aan twee kanten de geheven accijnzen en het socialistische idee om een maakbare maatschappij te maken. Nederland is altijd al een links land geweest, de verschillende politieke ideologieën zijn er alleen voor om het politieke spelletje sinds 1848 te continueren. De door jou genoemde beleidsterreinen, Theresa dienen óók in mijn optiek een structureel doel en je kan nog wel eens gelijk krijgen met “God weet zit dat allemaal -heel stiekem- ingecalculeerd in het Verdrag van Straatsburg!” want niemand van de burgers weet wat de kleine lettertjes van het verdrag van Straatsburg inhouden. Pamela Hemelrijk kwam een heel eind met haar conclusies over ‘oil for immigration’…

   Pamela Hemelrijk 18 december 2005
   http://www.meervrijheid.nl/?pagina=1391

   Pamela was secretaris van de Stichting Klokkenluideronline * Verstoten door MSM wegens te veel kwaliteit * Arrest Hemelrijk/Van Gasteren baanbrekend maar compleet doodgezwegen.

   http://www.klokkenluideronline.is/2009/09/dag-lieve-lieve-pamela/

   Like

 6. Theodoor zegt:

  Knettergek zijn ook de landverraders van Duitsland, ze drijven hun eigen bevolking op tot wanhoop.
  Bosniërs kunnen beter in het fijne Balkanlandje Bosnië, eeuwige vrede, blijven waar ze van allerlei geestelijke stof kunnen worden voorzien, nu verpesten ze ook de rest van Europa.
  Wanneer staat de echte politieke leider van Duitsland op om op een nette manier schoon schip te maken.

  Like

 7. baksteen zegt:

  Je kunt uittekenen wat de volgende stappen zullen zijn bij de voortschrijdende islamisering:
  -De gebedsruimte wordt alleen toegankelijk voor Moslims
  -Er moet een aparte ruimte komen voor de Moslima
  -Islamitische vrouwen mogen alleen nog behandeld worden door een vrouwelijke arts en verpleging
  -In de RvT dient de helft te bestaan uit islamitische mannen, een imam maakt deel uit van de RvB
  -Het behandelen van een islamvrouw mag alleen nog gedaan worden door vrouwen, dit geldt ook voor de OK
  -De gebedsruimte voor andere geloven moet verdwijnen
  -De hogere kosten door alle maatregelen mogen niet doorberekend worden aan Islamitische patienten.
  -De naam van het Mariaziekenhuis wordt omgedoopt tot het Ibn Ghaldoun International Hospital.
  -Alle beelden en afbeeldingen dienen verwijderd te worden uit en om het ziekenhuis
  -Terugkerende Jihadisten krijgen voorrang en gratis behandeling
  -De inspectie probeert de ergste uitwassen van mismanagement die een gevaar voor de volksgezondheid in te dammen
  -Het ziekenhuis gaat failliet en de deelstaat stelt onbeperkte middelen beschikbaar om het gat voor nu en de toekomst te dichten.
  -De islamitische patienten maken niet langer gebruik van het ziekenhuis en wijken uit naar het dichtsbijzijnde christelijke of Joodse medisch centrum.
  -Het leegstaande gebouw wordt omgebouwd tot woonruimte voor de niet verwachte instroom uit de nieuwe EU landen.

  Like

 8. Sjaak zegt:

  Van de pot gerukt zijn ze ! We weten verdomd goed hoe de
  verdere verloop is ! Ga maar kijken in ieder ziekenhuis hoe
  ze binnen stormen wanneer zo een geitenneuker een bet
  heeft bezet ! Hele horden van grootfamilies inkusiv hun
  schreeuwende nestgebroed vallen binnen en gooien hun
  zigarettenpeuken voor de ingang en hebben lak aan
  voorschriften ! Hoe vaak heb ik deze situatie al beleefd
  dat een portier gezegt heeft dat ze hun handy uitschakelen
  moeten en ten hoogste met 4 personen een ziekenkamer
  betreden mogen ! En dan nemen ze ook nog knoflook
  levensmiddelen voor de ingeleverde geitenneuker mee !
  Waar voor twintig jaar geleden nog alles rustig naar
  voorschrift alles beleeft afliep word nu voor de pers een
  sprookjes situatie inzeniert ! Wie een moslim vertrouwt
  heeft voordat hij het merkt al een mes in z’n rug ! Iedere
  dag worden mensen van deze spezies vermoord en ik
  voor mijn part ben voor alle eeuwigheid klaar met dit
  moslimpack !

  http://deutschelobby.files.wordpress.com/2009/09/moslem-raus-hier-gros.gif?w=285&h=255#038;h=378

  Like

  • Sjaak zegt:

   Folgen der Zuwanderung? Weniger Hygiene und mehr Tote in europäischen Krankenhäusern
   Udo Ulfkotte
   Immer öfter wird man in Krankenhäusern nicht gesund, sondern krank. Überall sterben in europäischen Krankenhäusern immer mehr Menschen an Infektionen, die bei Einhaltung der Hygiene-Richtlinien garantiert vermeidbar wären. Eine der Ursachen dafür: Bestimmte Zuwanderer haben als Ärzte und Pfleger aus »religiösen« Gründen völlig andere Vorstellungen von Hygiene und der Einhaltung von damit verbundenen Richtlinien in den Krankenhäusern, als wir Europäer. Das alles sollten Sie wissen, wenn Sie, ein Freund oder Angehöriger in ein Krankenhaus gehen und es wieder lebend verlassen wollen.
   In Großbritannien müssen sich Zuwanderer aus dem islamischen und asiatischen Kulturkreis, die als medizinisches Personal in Krankenhäusern tätig sind, jetzt nicht mehr an die strengen Hygiene-Richtlinien halten, mit denen Hyperinfektionen verhindert werden sollen. Nein, das ist kein Scherz – das ist eine Folge der »kulturellen Bereicherung«.
   Überall in Europa sterben immer mehr Menschen in Krankenhäusern, die ein Krankenhaus vor wenigen Jahren noch garantiert gesund und munter wieder verlassen hätten. Bis zu einer Million Patienten werden jährlich in Krankenhäusern mit gefährlichen Keimen infiziert. Zehntausende sterben. Der Grund: Krankenhaus- und Superinfektionen, Mehrfachinfektionen, die sich vor dem Hintergrund mangelnder Hygiene überall in Europa ausbreiten wie einst die Pest im Mittelalter. In Deutschland fordern sie mehr Todesopfer als Brust- oder Darmkrebs.
   Man müsse von rund 40.000 Toten pro Jahr beri Krankenhausinfektionen ausgehen. Das sagte der Sprecher der Deutschen Gesellschaft für Krankenhaushygiene, Klaus-Dieter Zastrow, in Berlin. Möglich ist allerdings durchaus, das es in Wahrheit doppelt so viele Tote sind. Denn das Thema ist sensibel. Es gibt keine konkreten Statistiken, die veröffentlicht werden. Warum das alles geschieht, lehrt uns ein Blick nach Großbritannien, dort sagt man den Menschen inzwischen die Wahrheit.
   Vor wenigen Jahren fiel dort auf, dass muslimische Pfleger und Ärzte sich in Krankenhäusern Hände und Arme nicht vorschriftsmäßig desinfizierten. Sie weigerten sich aus »religiösen« Gründen, alkoholhaltige Desinfektionslösungen zu benutzen. Man reagierte darauf vonseiten der Krankenhausleitungen zunächst mit einer »Null-Toleranz-Politik«, wollte die Zuwanderer zunächst zur Einhaltung der Bestimmungen zwingen. Doch viele orientalische und asiatische Hygiene-Schlamper weigerten sich beharrlich. Sie haben nun einen Erfolg errungen: Muslime und Angehörige der Religionsgemeinschaft der Sikhs sind in Großbritannien nun von den strengen Hygiene-Richtlinien in Krankenhäusern ausgenommen.
   Dr. Majid Katme, Vorsitzender der britischen Moslem-Ärztevereinigung, unterstützte ganz offen Moslem-Ärztinnen und -Pfleger, die ihre Unterarme nicht entblößen und desinfizieren wollen. Dr. Majid Katme, das ist jener Moslem, der unlängst allen Ernstes in der Medizin-Fachzeitschrift British Medical Journal allen Moslems in Europa dazu geraten hatte, ab sofort ihre Kinder nicht mehr gegen Krankheiten impfen zu lassen – weil die westlichen Impfseren möglicherweise auch aus (mit dem Islam nicht vereinbaren) Schweinebestandteilen gewonnen werden.
   Kein Reiseführer berichtet wahrheitsgemäß, dass immer mehr moslemische Ärzte und Pfleger sich in Europa aus »religiösen« Gründen weigern, Operationen steril durchzuführen. Was klingt wie tiefstes Mittelalter, ist allerdings Realität: Inzwischen gibt es sogar »Krisengespräche« der britischen Gesundheitsbehörden. Denn in Liverpool, Leicester und Sheffield weigert sich das medizinische Personal aus dem islamischen Kulturkreis seit Langem schon dreist, die Desinfektionsbestimmungen einzuhalten. Selbst bei Operationen mögen sich die muslimischen Mitbürger nicht vorschriftsmäßig desinfizieren – und fördern so nach Ansicht der britischen Gesundheitsbehörden Hyperinfektionen.
   Jetzt hat die britische Regierung nachgegeben: Nun gibt es ganz offiziell an den staatlichen NHS-Kliniken Ausahmen bei den Hygiene-Bestimmungen des Personals nur für bestimmte Zuwanderer. Die müssen sich – sofern sie sich beispielsweise auf den Islam berufen – nicht länger in den Krankenhäusern an jene Bestimmungen halten, die eigentlich für alle Pfleger und Ärzte gelten sollten. Auch beim Besuch von Intensivstationen gibt es ja seit Langem schon die Ausnahme, dass muslimische Verwandte sich – aus religiösen Gründen – nicht die Hände mit einer Desinfektionslösung benetzen müssen; natürlich auch mit Rücksicht auf die religiösen Bedürfnisse dieser Bevölkerungsgruppe.
   In Großbritannien gibt es Tag für Tag 1.400 Zuwanderer, die in das Land strömen. Statistisch gesehen kommt jede Minute ein Migrant neu ins Land. Im Jahr 2009 kamen 518.000 Migranten nach Großbritannien. Man versucht, ihnen Arbeit zu geben, etwa als Pflegekräfte, Schwestern, Pförtner und Reinigungsfachkräfte in den staatlichen Krankenhäusern. Während die Ärzte des Landes zwingend – so will es das Gesetz – die englische Sprache beherrschen müssen, gilt dieses nicht für alle anderen Bediensteten britischer Krankenhäuser. An manchen britischen Krankenhäusern arbeiten derzeit Zuwanderer aus 70 verschiedenen Ländern, in Oxford findet sich im größten Krankenhaus Personal von Haiti über Polen, Irak, Afghanistan und Pakistan bis nach Burma. Viele zugewanderte Pflegekräfte können weder Lesen noch Schreiben. Patienten, die intravenös ernährt werden müssen, stellen sie Mahlzeiten neben das Bett und anderen, die vor Durst schreien, injizieren sie so lange Schmerzmittel, bis diese elendig sterben. Allein am staatlichen Stafford-Hospital sind nach offiziellen Angaben 1.200 Patienten ums Leben gekommen, weil die Hilfs- und Pflegekräfte nicht die geringste Kenntnis von dem hatten, was sie hätten tun sollen. Dort riefen verdurstende Patienten die Polizei (die sich zu kommen weigerte) und tranken in letzter Not das Wasser aus den Blumenvasen, bevor sie im Bett verdursteten. Sie halten das für rassistische Propaganda gegenüber unseren Zuwanderern? Dann lesen Sie den offiziellen Untersuchungsbericht im Internet. Zustände wie in einem Land der Dritten Welt bescheinigte die Untersuchungskommission britischen Krankenhäusern. Wen wundert das, wenn man solche Arbeitskräfte aus Staaten der Dritten Welt importiert?
   Glauben Sie allen Ernstes, in Deutschland sei die Entwicklung völlig anders? Dann freuen Sie sich schon mal auf den nächsten Besuch im Krankenhaus. Von 1990 bis 2004 ist die Zahl der Krankenhausinfektionen in Deutschland stetig gestiegen. Das hat natürlich rein gar nichts mit der wachsenden Zahl von Krankenhausmitarbeitern ausLändern der Dritten Welt zu tun – so jedenfalls die politisch korrekte Auffassung.

   ___________________________________________________

   Like

   • E.J. Bron zegt:

    Mag ik een link naar het artikel om het te vertalen!!??

    Webmaster

    Like

   • Sjaak zegt:

    Dit onder GOOGLE in geven en dan verscheind het onder Kopp Online ! E:BRON !
    ———————————————————————————————————
    Folgen der Zuwanderung? Weniger Hygiene und mehr Tote in europäischen Krankenhäusern
    Udo Ulfkotte

    Like

   • E.J. Bron zegt:

    Dank u. Helaas echter al een artikel uit het jaar 2010!

    E.J. Bron

    Like

   • Yvonne zegt:

    2 jaar geleden wilde een muurtje niet opzij,waardoor ik een lelijke beenwond opliep,die maar niet dicht wilde gaan.In mijn huisartsenprakijk was de mij toegewezen arts een kopvod;er was niemand anders beschikbaar.Zij onderzocht de wond met blote handen,schreef een recept uit en gaf met diezelfde ,ongewassen,hand de volgende patiente een hand!Ik heb daar en op dat moment een klacht ingediend!Hoe verspreidt je infecties?Moet je een Turkse arts nemen!Ze heeft daar niet lang meer gewerkt!Maar toch!

    Like

  • Driek zegt:

   Sjaak, ik ben verpleegd in een Joods ziekenhuis, waar ook natuurlijk niet Joodse mensen worden opgenomen. Wel dient iedereen zich aan de Joodse gebruiken en aan de Joodse spijswetten te houden, en dat blijkt voor niemand een probleem. Mohammedanen krijgen in dat ziekenhuis absoluut geen voorkeursbehandeling, en het bijzondere is, dat iedereen, ongeacht geloof of overtuigen, zich er aan houdt.

   Like

 9. Tom Hendrix zegt:

  De ISLAMISERING van de BRD, gaat met de dag sneller! Met volledige instemming, van uiteraard de socialisten (SPD), en die Linke, en uiteraard de Groenen/B90! Hoe waar is het wat Thilo Sarazzin verkondigde: ” Deutschland schafft sich ab”.

  Like

 10. bigljohn zegt:

  Dat duffe ziekenhuis gaat hetzelfde meemaken als de rest van Europa. Van een paar duizend gastarbeiders (in het Nederland vanaf de jaren 60 van de vorige eeuw) die terug zouden keren, naar een Moslim kalifaat in 2050. En van dat ziekenhuis met een gebedsruimte voor Moslims, naar een Islamitisch ziekenhuis waar alleen nog maar de Sharia wetten gelden !

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s