Radicale islamitische groepering eist belasting van christenen

Screenshot_66

Moslimterroristen van ISIL

BEIROET –  De radicale islamitische groepering De Islamitische Staat van Irak en de Levant (ISIL) eist belasting van christenen die in de stad Raqqa in het oosten van Syrië wonen. In ruil voor de belasting biedt de radicale islamitische groepering de christenen bescherming.

Lees verder>>>
(h/t Ron)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Christendom, christenhaat, Christenvervolging, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, koran, Moslims, sharia, Syrië. Bookmark de permalink .

21 reacties op Radicale islamitische groepering eist belasting van christenen

 1. E.J. Bron zegt:

  Ze kennen hun koran goed. De christenen worden nu gedwongen te djizja te betalen!:

  http://nl.wikipedia.org/wiki/Djizja

  Like

 2. V.K. zegt:

  -Nou, het is duidelijk dat Hezbollah in Libanon aan macht verliest.

  Like

 3. Ron V zegt:

  Wordt tijd dat men ook in Europa begint te beseffen wat hen te wachten staat.

  Like

 4. Joannes den Hollander zegt:

  Het gaat precies volgens de regels van hun haatboek.
  Het ergste vind ik nog dat als je dit kenbaar maakt aan andere Nederlanders dat velen van hen je voor racist of nog erger uitmaken.

  Like

 5. Cathja zegt:

  Vuile rotschoften! Het wordt tijd dat er wereldwijd protesten komen tegen deze bloedzuigers! Dit zijn geen mensen meer, maar duivels!
  Enkele reis naar Mars, ook al is de imam van mening dat dit niet goed is voor moslims, ‘omdat het daar niet veilig is’!
  Wat mij betreft is de planeet die het verst van ons verwijderd is nog niet ver genoeg om dat tuig daar onder te brengen. Eén ding weet ik dan zeker: die zien we nooit meer terug!

  Like

 6. Theresa Geissler zegt:

  …….En dan zijn de christenen dhimmi’s geworden en is de cirkel rond. Overigens had de Maffia dat de moslims niet verbeterd.Ik heb al vaker opgemerkt dat er veel overeenkomsten zijn: Aparte rollen/taken voor man en vrouw, dood en verderf zaaien onder iedereen buiten de ‘clan’ maar tegelijkertijd zo ‘oprecht’ vroom en godsdienstig willen zijn en hàngen aan religieuze tradities.
  De één katholiek, de ander islamitisch, maar wat de Maffia betreft maakt het in de praktijk weinig uit.

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @ Theresia Geissler: 08.34. uur. Inderdaad de overeenkomsten zijn zeer frappant! Daarom is de EUSSR= Maffia= gelijk aan de doelen der Islam. Dat bewijst ook de twee onderwerpen waarover de rode eussr, ons de mond wenst te snoeren, namelijk de EUSSR zelf en de Islam.

   Like

  • meneertje zegt:

   Heel goed samengevat, Theresa.
   De overeenkomsten zijn inderdaad opmerkelijk.
   Die djizja is pure afpersing.

   Like

 7. BertG. zegt:

  @Ron V, dat hebben we hier al heel lang.
  Ze hebben hier zelfs een thuis ophaal dienst met een dag en nacht ploeg of ze lopen even met je mee naar de pinautomaat.

  Like

 8. baksteen zegt:

  Waarom denk je dat er 24/7 zo’n ophef wordt gemaakt over homorechten, hoeven ze het hier niet over te hebben.
  Wel natuurlijk als de christenen terug gaan vechten……..
  @Joannes, je moet de gratis koran bestellen!, arceren waar het staat, Wordt dat boek nog eens nuttig gebruikt.

  Like

 9. bigljohn zegt:

  Ik vergeleek de Moslims al eens met de Mafia. Die persen ook geld af. Ook dan heet het; Beschermingsgeld. Tegen wie men dan beschermd moet worden wordt dan afgedaan met een dooddoener. Nederland telt al twee miljoen Moslims. De tijd is nakende dat wij naast de reguliere belastingdienst en de E.U. nog een derde erbij gaat komen alwaar bedragen naar gestort dienen te worden. Daar de Moslim populatie groeit als kool, zullen deze nieuwe heffingen wel geen decennia meer op zich laten wachten. Als die nieuwe eisen van betalingen aan die schooiers boven komen drijven, en de politiek weer braaf ja knikt, terwijl de rest van Nederland gewoon doorslaapt en zich vergaapt aan boer zoekt vrouw. Misschien laten ze hem wel een moslima zoeken. Multiculti smeerlapperij.

  Like

 10. jantjeuitnl zegt:

  Fijn, die religie van de Vrede. En ook helemaal niet discriminerend.

  Like

 11. Jean zegt:

  En wat doet de bende in Rome???
  Die zijn aan hun elf en dertigste flesje wijn bezig genietend bij een warm porno resp. pedo filmpe.
  Man man man en dat blijven wij maar aan de vreet houden! Zou er nog een degoutantere club parasieten bestaan? JA, kijk maar naar Brussel daar zit een veel gevaarlijkere club leeglopers samen op decadente wijze te parasiteren ondertussen het leven en veiligheid van de Europeanen te verwoesten en dat “ongestraft” althans toch nog tot mei 2014.

  Like

 12. Yvonne zegt:

  Uitroeien ,die lui;wat werd er niet een schandaal van gemaakt toen Geert kopvoddentax voorstelde?Kijken of ze dit nu ook zo schandalig vinden;ik weet wel zeker van niet!

  Like

 13. Henk.V zegt:

  Dank zij de westerse hulp kan de islam in Syrië haar ware gezicht laten zien.
  Je zou denken dat bovenstaand bericht mensen aan het denken zou zetten.
  Maar horen jullie iets van de kant van alles en iedereen die besmet is met het politiek correcte virus? Horen jullie iets van kerken die hun geloofsgenoten te hulp willen schieten in dat geteisterde land?
  Alles wat politiek correct is is met hetzelfde vervloekte sop overgoten.

  Nog houd ik vast aan de noodzakelijke omstag in de maatschappij die MOET bewerkstelligd worden via politieke middelen als het even kan , TEGEN BETER WETEN IN(!) en vaak denk ik echt dat een lamlendig volk dat wegkijkt, een karakterloos, laf volk dat WIL wegkijken van onheilspellende feiten en ontwikkelingen werkelijk allerberoerdste levensomstandigheden gewoonweg over zichzelf afroept .
  Ja, ik denk zelfs dat passieve gemakzuchtigen die hun vrijheid NIET willen verdedigen al deze ellende ten volle verdienen, maar ik persoonlijk, die nu al zie wat er allemaal speelt in de wereld, zal in dat geval niet lijdzaam toezien, denk ik.
  En ik blijft steeds in oorzakelijke verbanden denken: zonder de linkse verzieking van het menselijk brein en zonder de ultra misdadige samenwerking tussen de EU en de wereld van de islam zou NIEMAND ooit op de krankzinnige gedachte zijn gekomen dat je aanpassen aan idiologische opvattingen die SCHADELIJK zijn voor ons maatschappelijk en persoonlijk welzijn NORMAAL zouden moeten zijn en VERRIJKEND. Het bezopen idee alleen al!

  Dus blijven steeds deze twee te elimineren beïnvloedingen over, willen we nog een goede toekomst voor ons en ons nageslacht beleven: links en de EU, die de islam binnenhaalde.

  Daarom zeg ik voordurend dat we links moeten vernietigen en ons losrukken van de EU.

  Like

 14. Pingback: VIDEO: Islamitische terroristen van ISIL dwingen christenen belasting (“djizja”) te betalen in ruil voor “bescherming” | E.J. Bron

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s