Terreurfinanciering in Nederland

Screenshot_55

Er is een gedegen onderzoek noodzakelijk naar Nederlandse liefdadigheidsinstellingen, de bankensector en criminele bendes om te begrijpen hoe terroristen Nederland ervoor gebruiken hun activiteiten te financieren.

Money Jihad schrijft hierover dat het grootste deel van de problemen die door de terreurfinanciering in Nederland de afgelopen tien jaar ontstonden afkomstig was uit de islamitische liefdadigheidssector, vooral van Nederlandse moslimgroepen die de Palestijnse gebieden zogenaamd “verlichting” willen brengen.

In het jaar 2003 blokkeerden de Nederlanders de vermogens van de Al Aqsa stichting, nadat men ontdekt had dat de stichting de terreur in het Midden-Oosten financieel ondersteunde. Een voormalig manager van Al Aqsa in Nederland, Amin Abu Rashed, werd door een onderzoeker naar financiële criminaliteit de “belangrijkste vertegenwoordiger van Hamas in Nederland” genoemd. Ook de Al Haramain stichting uit Saoedi-Arabië was ooit in Nederland actief.

In april 2011 bevroor Nederland de vermogens van de Nederlandse tak van de Turkse pro-Hamas liefdadigheidsbeweging IHH. Een rechtbank hief deze beslissing later weer op en IHH Nederland is weer actief in Nederland.

Bron:
http://europenews.dk/de

Bron oorspronkelijk artikel:
http://moneyjihad.wordpress.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", Islam, Krankzinnigheid, Moslims, Nederland, Rotzakken, Terrorisme. Bookmark de permalink .

10 reacties op Terreurfinanciering in Nederland

 1. Theodoor zegt:

  Ja, maar wat is er niet mis in Nederland, je kan toch niet meer trots zijn op een land waar onder de politici de ergste leugenaars zitten. Het is gewoon een k*tland geworden! Zeg maar gelijk aan een Zuid Amerikaans land.

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Zeg dàt niet hardop, anders voelt ene Tanja Nijmeijer zich geroepen om tóch weer eens deze kant op te komen, teneinde ‘revolutionair’ orde op zaken te stellen. -Wat in de praktijk neerkomt op het neerknallen van onschuldigen! (De graftrut!)

   Like

 2. Je kan idd. beter naar ” iets” zoeken in NL wat WEL goed is , en NIET corrupt .

  Moet je wel heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeel diep graven vermoed ik zo

  Like

 3. Jaantje zegt:

  Tja Dat vermoeden had ik al het is namelijk te gek voor woorden dat men van bv ‘onze Nederlanders’ spreekt als men het over Marokkanen heeft die gaan slachten en vooral roven in Syrië word allemaal via Turkije heen en terug ‘begeleid’ en betaald van NL euro’s.
  Dat weten de regering en AIVD heel goed.

  Like

 4. luckybee zegt:

  Alle linkse Nederlandse liefdadigheidsinstellingen, bleek en hulp te zijn voor radikale islamistische terror bewegingen, alleen zij hebben benefit van deze hulp. en niet de bevolkinen.

  Like

 5. bigljohn zegt:

  Onder het mom van liefdadigheid geld inzamelen voor die Muzelmannen, die op termijn met dat geld onszelf komen aanvallen. Terreuraanslagen in Nederland gefinancierd met ons liefdadigheidsgeld. Toch wel een heel speciaal geval van liefdadigheid. Dat doet mij denken aan die drie Marokkanen die een 83 jarige vrouw gewelddadig beroofden, en haar geld in een casino opmaakten. Dat was zeker ook een vorm van liefdadigheid. En natuurlijk waren ze geinspireerd door die liefdevolle verzen uit de Koran…..

  Like

 6. Peter Klaasing zegt:

  bigljohn, wat zou ik niet graag met mijn knuppel een paar botten breken van dat marokkaanse ongedierte

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s