Tsjechische moslims eisen verbod op boek van een afvallige

Screenshot_47

De moslims in Tsjechië proberen het boek “Islam & Islamisme” van Lukáš Lhoťan te verbieden. Lhoťan is voormalig moslim en nu een afvallige van de islam.

De “Prague Post” schrijft dat “Islam & Islamisme” in 2011 is verschenen en het Tsjechische islamitische extremisme beschrijft. Vertegenwoordigers van de moskeeën in Praag en Brno zeggen echter dat het boek haat verspreidt.

In het boek wordt beschreven hoe de moslims de ideologie van het multiculturalisme gebruiken om Tsjechische scholen te infiltreren, waar ze niet alleen voordrachten houden, maar proberen actief bekeerlingen te rekruteren respectievelijk zelfs jihadstrijders.

Lhoťan had de islam de rug toegekeerd, nadat hij 12 jaar lang onder moslims in Brno had geleefd. Nu publiceerde hij documenten uit de moskee van Brno in zijn boek en op zijn website.

Bron:
http://europenews.dk/de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Islam, Islamisering, Saoedi-Arabië, Tsjechië. Bookmark de permalink .

16 reacties op Tsjechische moslims eisen verbod op boek van een afvallige

 1. Joannes den Hollander zegt:

  Ik hoop dat het boek ook in het Nederlands gaat verschijnen.

  Like

  • Henk der Niederländer zegt:

   Die kans is heel erg klein Joannes want hier houden ze nog steeds de Islam voor een religie.

   Like

   • reageerbuis zegt:

    Boeken van afvalligen in het Nederlands: “Duur betaald. De strijd van een moslim die christen werd” door Joseph Fadelle en “Jezus en/of Mohammed” door Mark Gabriel. De eerste uit een vooraanstaande Irakese familie, de tweede uit de Azhar-universiteit in Cairo. Beide schrijvers zijn door hun familie beschoten en moesten na veel ontberingen hun toevlucht zoeken in het Westen.

    Like

 2. Driek zegt:

  Het is toch niet te geloven, dat duivelsgebroed wil een boek verbieden omdat het haat verspreidt. Het is de hoogste tijd om het verderfelijke gedachtegoed van deze misdadige profeet Mohammed te gaan verbieden, de koran openlijk te verbranden, en zijn volgelingen ons land uit te schoppen. Een enkel voorbeeld van hun vredelievend geloof lezen we in deze misdadige tekst uit de koran:

  Soera 5: 33.
  Doch de vergelding van hen, die Allah en Zijn Boodschapper bestrijden en zich beijveren verderf te brengen in het land, is dat zij ter dood gebracht worden of gekruisigd, of dat hun handen en voeten worden afgekapt van weerszijden, of dat zij uit het land verbannen worden.

  En dan zijn er christenen die aan Allah dezelfde betekenis toekennen als de God van het Oude en Nieuwe Testament. Zijn die mensen nou zo onwetend?

  Like

  • Ik kreeg gisteren een heel lang verhaal van een organisatie in Instanboel in de bus. Daarin stond dat het oude en nieuwe testament ook staan in de koran. Ze denken dat de bijbel die de christenen hebben vervalst is en dat in de koran de absolute waarheid staat. Met zulke leugens worden ze continue gehersenspoeld. En natuurlijk is Allah de ‘oplossing’ voor alles.

   Like

  • Jean zegt:

   Driek,
   Dat gebeurd sowieso en m.i. zelfs nog voor 2016.

   Like

  • Theodoor zegt:

   Ik vind duivelsgebroed een passende naam voor deze racistische vernietigvers van vrijheid en welzijn.

   Dat de PvdA van dit soort mensen houdt zegt genoeg over deze politieke club van baantjesjagers.

   Like

 3. Tempelier. zegt:

  Jammer niet te krijgen, zou ik graag eens willen lezen maar ik lees geen letter Tsjechisch.

  Like

 4. baksteen zegt:

  Het zal toch wel in het Duits vertaald worden mag ik aannemen en daarna in het Engels, let maar op.

  Like

 5. Sjaak zegt:

  De moslim wil dit ,de moslim wil dat !
  De moslim heeft overigens ook onze
  karnaval optochten kapot gemaakt !

  Like

  • Henk der Niederländer zegt:

   Dat klopt niet helemaal Sjaak.
   Het is meer van De moslims eisen.
   En de gekken die zich regering en ambtenaar noemen gaan in hun eisen mee.

   Like

 6. Tom Hendrix zegt:

  Nogmaals de ISLAM is geen godsdienst, en ook geen religie! De Islam is wel een weerzinwekkende, perfide ideologie! En ik hoop dat Lukas lLhotan, het boek gewoon uitbrengt! Tsjechië, laat U niet inpakken door deze halsafsnijders!

  Like

 7. bigljohn zegt:

  En het vervolg zal zeker zijn dat de schrijver van het boek een fatwa aan zijn broek krijgt. Een bevel aan alle Moslims om de schrijver te gaan vermoorden. En onze politiek die nog niet zoveel jaren geleden stelde; Buitenlanders moeten zich aanpassen aan de Nederlandse cultuur. De politiek vernaggelde ons en bedoelde te zeggen; Iedere Nederlander dient zich aan te passen aan de Islam.
  Geheel volgens de richtlijnen van het Straatsburg model. Dit gaat nog eens foute boel worden, voor de Moslim dan wel te verstaan, en de politiek. PVV stemmen mensen !

  Like

 8. Jean zegt:

  Islam is voor mij ordinaire vulgaire smeerlapperij, punt.
  Ik wil van die vuiligheid niets lezen ik zie genoeg.

  Like

 9. exter39 zegt:

  Mensen iedereen weet zo langzaamaan wat er in de koran staat, de haat druipt er uit ,hoe lang duurt het nog voor dat de zittende regering ,hier ook van overtuigd is, of hoe lang duurt het nog tot het volk er van overtuigd is ,en een andere regering gaat kiezen, of gaan ze wachten tot de hel losbreekt, ze zullen toch wel weten dat zij er dan het eerste aan gaan , of maken we ze nu wakker, hopenlijk , want lang kan het niet meer duren.

  Like

 10. Mary zegt:

  @ Driek.
  “Dat gebeurd sowieso en m.i. zelfs nog voor 2016”?.

  Dat gebeurd alleen als wij het láten gebeuren Driek. Ga er maar vanuit dat vóór 2016 nog een aardige bom zal barsten, de hele Europese bevolking wil in de aanval .Alle rechtse partijen steken al de koppen bij elkaar dus wij gaan daar gestaag mee in! Burgeroorlog ligt aan alle kanten op de loer. Geen fijne situatie als het escaleert maar zomaar aan de moslim toegeven? NEVER!!! VOOR VOLK EN VADERLAND ZET IK MIJ IN WAAR MIJN OUDERS/GROOTOUDERS VOOR HEBBEN GEVOCHTEN **JE MAINTIENDRAI”**

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s