Koransticker: Joden en christenen in de hel

Screenshot_38

Het enige mooie aan de ware gelovigen is dat zij zichzelf helemaal zonder toedoen van buitenaf ontmaskeren. Daarvoor hoeft de “religie van de vrede” nog niet eens helemaal op stoom te komen. De heel normale alledaagse korangetrouwen is al helemaal voldoende. Dat bewijzen nu opnieuw nadrukkelijk de gebeurtenissen rondom de missioneringsacties “Lies” (“Lees”) in Bazel.

Op de korans die op dit moment in Bazel worden uitgedeeld zit een sticker, die ervoor zorgde dat het openbaar ministerie in actie kwam.

Op de sticker staat te lezen: de koran is de laatste openbaring van de almachtige God aan de mensen en abrogeert daarmee alle voorgaande openbaringen zoals de Thora en het evangelie. Hij is in tegenstelling tot de oudere geschriften niet alleen neer gezonden voor een uitverkoren volk, maar voor alle mensen en geldig tot in de eeuwigheid. De profeet Mohammed zei: “Niemand van deze gemeenschap hoort van mij, tenzij hij Jood of christen is en sterft zonder in dat te geloven waarmee ik gezonden werd, behalve dat hij tot de bewoners van het hellevuur behoort.”

Screenshot_37

Daarna de onvermijdelijke oproep om tot de islam over te gaan, omdat dit de enige mogelijkheid zou zijn om de hel te ontlopen.

Deze sticker zit inmiddels in de halve stad op lantaarnpalen, op voorgevels, banken in het park en overal waar hij blijft plakken.

Na meerdere klachten kwam nu de religiecoördinatrice van Bazel in actie en verklaarde tegenover 20min.ch: “Of de stickers strafrechtelijk relevant zijn, moet het openbaar ministerie beslissen.” Ze zou de tekst echter willen bespreken tijdens de ronde tafel conferentie van de religies in Bazel.

Het werkelijk ontmaskerende aan deze zaak is echter de uitspraak van Qaasim Illi, de woordvoerder van de Islamitische Centrale Raad van Zwitserland (IZRS). Hij beschouwt het geheel als een “oprecht bedoelde actie van individuele moslims”, de geciteerde passages zouden echter “ongelukkig en het doel voorbij schietend” zijn gekozen. Dat betekent dus dat het in de zin van een “doeltreffende” Taqiyya beter zou zijn geweest om zulke uitspraken niet in het openbaar te doen, maar er pas bij de bekeerlingen in de moskee van hun vertrouwen in te hameren.

Screenshot_39

Bron:
www.pi-news.net
Door: L.S. Gabriel

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Verrijking", Christendom, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, Jodendom, koran, Krankzinnigheid, Mohammed, Moslims, Rotzakken, Salafisten, Taqiyya, Zwitserland. Bookmark de permalink .

25 reacties op Koransticker: Joden en christenen in de hel

 1. meneertje zegt:

  Je moet “Lies” niet als Duits woord maar als Engels woord lezen.

  Like

 2. Charles Martel zegt:

  De godsdienst van de wrede is zowat de akeligste uitvinding die de mensheid ooit heeft gedaan. Overigens zijn God en allah totaal verschillende wezens. Een rechter in Maleisie heeft dat goed begrepen: hij verbiedt dat de christenen hun god ‘allah’ zouden noemen. Overigens is allah niets anders dan de gesluierde krijgsgodin allat. Slaman Rushdie had dat perfect begrepen.

  Like

 3. Cathja zegt:

  Zwitserland zou er goed aan doen om deze lui meteen het land uit te knikkeren. Dit gedrag en deze provocaties zijn gewoonweg niet te tolereren! Hondsbrutaal zijn die islam-gekken, en ze deinzen nergens voor terug. Je moet de brutaliteit maar hebben om een heel dorp of een stad vol te plakken met stickers, waarop ook nog eens een grove leugen vermeld staat!
  Tuig is het! Wereldwijd groeit de haat tegen deze duivels.
  En dat veroorzaken ze zelf.

  Like

 4. scooter zegt:

  moslims op de aarde dat is pas de hel.

  Like

 5. Driek zegt:

  Wat is het toch een sluw geraffineerd volk. Die koran is samengesteld uit een stel bijeen gegaarde teksten uit het Oude en Nieuwe Testament. En moet je toch die koppen zien, en daar zou je je dan bij moeten aansluiten? De intelligentie straalt er vanaf. Nou, het wordt tijd om de galg en de guillotine voor de dag te halen. Weg met dat heidense schorem.

  Like

 6. delamontagne zegt:

  Elke keer als ik foto,s zie waarop dat boekwerkje te zien is, met die Duitse aanbeveling, lees ik automatisch en onwillekeurig: LEUGENS.

  Like

 7. Charles Martel zegt:

  Wie wil er nu met deze psychoten in het paradijs zitten? Geef mij maar de hel.

  Like

 8. delamontagne zegt:

  Voor de echte liefhebber: Quran uitgelegd voor de WARE muslim-hater…….

  Like

 9. Het zijn en blijven primaten!

  Like

 10. lucky9 zegt:

  Akkoord met de voorafgaande commentaren.
  Hak gewoon hun piemel af. Daarna hebben ze beslist niets meer te vertellen!

  Like

 11. Avidia zegt:

  Volgens mij zat het zo:
  Mohammed lag in de woestijn en kreeg bezoek van een vreemd uitziend wezen, die hem toesprak, hem citaten dicteerde, hem de opdracht gaf om alles op te schrijven.
  Punt 1, hij kon helemaal niet schrijven, waar moet hij dat geleerd hebben, hij zwierf in de woestijn, punt 2, waarom zou zo’n woestijnrad uitgekozen worden, waarom niet een geleerde die er toch ook waren in die tijd.
  Punt 3. Het was een droom, en hij zag de DUIVEL voor Allah aan.
  Punt 4. Het waren verzinsels om aandacht en macht te krijgen, hij zocht iemand op die wel kon schrijven en dicteerde z.g. uit opdracht van Allah zijn waanzinnige gedachten, tijdens het dicteren begon hij zich helemaal in te leven in de rol die hij zichzelf had toebedeeld. Hij voelde al de macht en dacht zich vanaf toen alles te kunnen permitteren. En zijn aanhangers denken dat nu ook, “wij kunnen ons alles permitteren”.

  Like

 12. Tom Hendrix zegt:

  Dag aan dag worden wij geconfronteerd, met de perfide intolerante ISLAM, welke absoluut geen geloof is, maar in mijn overtuiging een zeer INTOLERANTE IDEOLOGIE. Deze ideologie, is zeker te vergelijken met de ideologie van het NATIONAAL SOCIALISME, gepropageerd door de NSDAP, de partij van Adolf Hitler.

  Like

 13. Theodoor zegt:

  Dit is ronduit beschamend gedrag van, zoals al eerder is vermeld, primaten die ook nog eens bijgebracht zijn om op een vriendelijke manier leugens te vertellen.
  Trouwens leugens vertellen komt vaker voor ook in het gecultiveerde westen maar dan vooral bij politici en zo, dat dan wel weer.
  Waarom laten de hoeders van de wet het toe om de vredelievende gelovige bewoners van Bazel zo te laten kwetsen.

  Onmensen zijn het met een eigen onmenselijk geloof, iets anders kan ik er niet van maken.

  Like

 14. Thomasson zegt:

  De Zwitsers kunnen van geluk spreken. De sticker kan voor de autoriteiten perfecte aanleiding zijn om het nest ongedierte zo snel mogelijk te verwijderen. Ze hebben goede geldige redenen. De ‘lieverdjes van de profeet’ dreigen Christenen en Joden met de dood. Het is niet verantwoordelijk zulke schepsels in het land te houden. Christoph Blocher van de SVP (Schweizerische Volkspartei) heeft toch “Sicherheit Schaffen” beloofd? Laat hem maar bewijzen dat zijn schapen hard kunnen trappen als op de beroemde poster.

  Like

 15. Tempelier. zegt:

  Wat moslims niet begrijpen is dat ze al in een hel leven omdat ze in dit sprookje geloven. Voor wat evenwichtigheid zal ik ze wat stickers van Wilders opsturen.

  Like

 16. roon65 zegt:

  Alle lantaarnpalen in Nederland stickeren met http://www.ejbron.wordpress.com.

  Like

 17. Yiooda zegt:

  En wat dacht u van de bijbelvertaling die message heet??

  MESSAGEBIJBEL NAMAAK PAS OP !

  Vader Yeshua mijn Schepper en God,
  leidt mij Heer te leven naar Uw gebod.
  Leer mij de leugen te zien door Uw Geest,
  in de mensen die leven als in een groot feest.
  Voorkom het binnendringen van verleiding
  die ogenschijnlijk leiden tot verblijding.

  Het zijn de wolven die als balsem spreken,
  hun woorden soms bevestigd door een teken.
  Zij spreken vanuit de *Message bijbel*, één grote leugen,
  duizenden mensen laten zich daarmee blindelings verheugen.
  Velen zetten, zonder zicht, hun ziel op het spel,
  niets vermoedend leidt die weg rechtstreeks naar de hel.

  Zij betalen vlot hun tienden, die zijn afgezonderd voor God,
  aan deze lieden die lachend ontvangen voor hun eigen pot.
  Tientallen evangelisten maken gebruik van dit boze boek,
  zij omringen zich met grote rijkdom en zijn veel mensen tot vloek.
  Al vele malen is deze boodschap tot ons gekomen,
  het leidt tot verblinding van zeer vele vromen.

  Vader grijp toch in bij deze verblindde groep mensen,
  open hun ogen door Uw geest dat wil ik wensen.
  Ik geef u lezers bij deze vast een reeks van namen,
  waarbij u de mond openvalt, u kunt zich nog beramen.

  Door Hem geïnspireerd en opgeschreven door Yiooda.

  The Message wordt wijd en zijd aanbevolen door welbekende christelijke leiders.

  In overeenstemming met zijn liefde voor elke nieuwe vertaling en parafrase, die er verschijnt na de King James Version, drukte Billy Graham zijn eigen editie van “The Message: New Testament”.

  Warren Wiersbe zegt: “The Message is de stoutmoedigste en meest provocerende lezing van het Nieuwe Testament die ik ooit las”.

  Jack Hayford zegt: “The Message is zeker bestemd om een godsdienstige klassieker te worden – om nog niet te zeggen een krachtig pastorale hulp”.

  Rick Warren houdt van The Message en citeert er frequent uit, zoals vijf keer in het eerste hoofdstuk van The Purpose-Driven Life. J.I. Packer zegt: “In deze overladen wereld van bijbelversies is Eugene Petersons lezing – een vermenging van accurate geleerdheid en levendige uitdrukkingen – zowel kenmerkend als vooraanstaand.

  The Message vat zeer goed de logische lijn, persoonlijke energie, als de

  tot beeldrijke boventonen van het origineel”. CCM-artiest Michael Card zegt: “Petersons vertaling transformeert het oog in een oor, en opent daardoor het Nieuwe Testament wijder dan het misschien ooit geopend werd”.

  Leighton Ford zegt: “The Message zal velen helpen om Gods eeuwige waarheden over te plaatsen naar hun eigentijdse levens”.

  Joni Earckson Tada zegt: “WOW! Wat een schat is The Message. Ik ga hem bij me dragen. Dit is een schat die ik wens te gebruiken waar ik maar ben”.

  The Message wordt ook aanbevolen door

  Amy Grant,

  Benny Hinn,

  Bill Hybels,

  Bill en Gloria Gaither,

  Chuck Swindoll,

  Toby van DC Talk,

  Gary Smalley,

  Gordon Fee,

  Gordon MacDonald,

  Jerry Jenkins,

  John Maxwell,

  Joyce Meyer,

  Kenneth Copeland,

  Max Lucado,

  Michael W. Smith,

  Newsboys,

  Phil Driscoll,

  Rebecca St. James,

  Rod Parsley,

  Stuart en Jill Briscoe,

  Tony Campolo,

  Bono van U2,

  Vernon Grounds,

  om er enkelen te noemen. (Deze informatie werd betrokken van de NAVPress website).

  Vergelijk dus deze *Message* uitgave die voor het Woord van God moet doorgaan en uw trouwe Statenvertaling of the King James.
  U zult tot verbijsterende conclusies komen.

  Yiooda.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s