PvdA in greep Turkse achterban

Screenshot_11

De PvdA in onder andere de Rotterdamse deelgemeente Feijenoord is in de greep van de Turkse achterban. De PvdA leunt qua kiezers sterk op de Turken, die op hun beurt allerlei zaken voor de eigen gemeenschap regelen via Turkse volksvertegenwoordigers en ambtenaren. 

Dat blijkt uit onderzoek van Dossier EenVandaag, het nieuwe onderzoeksprogramma dat vanavond om 21.25 uur te zien is op Nederland 2. Een van de dossiers is die van het jarenlang gedogen van een brandonveilig, illegaal meisjesinternaat op de zolder van een Turkse moskee in de deelgemeente Feijenoord.

Druk op ambtenaren

Uit geheime opnames van ambtelijke overleggen over dit internaat, komt duidelijk een beeld naar voren van de politieke bemoeienis en druk die uitgeoefend zou worden op ambtenaren om enerzijds niet op te treden, en anderzijds mee te werken aan de eisen van de Turkse gemeenschap.

Die willen een nieuwe moskee bouwen, waarin alle functies gelegaliseerd worden (internaat, winkel, kapper). Als drukmiddel wordt de onveilige situatie in de huidige moskee gebruikt. Op de opnames is te horen hoe ambtenaren zich voor het karretje laten spannen van de Turkse gemeenschap.

Lees verder>>>

(h/t Wachteres)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

32 reacties op PvdA in greep Turkse achterban

 1. luckybee zegt:

  Alleen op de Turkse achterban? hoe zit het met Amsterdam, liggen ze daar niet veel eerder onder druk van de Marokkanen?Afschaffen deze Marxistische partij

  Like

  • Sjaak zegt:

   10 jaar cel voor doden bejaarde
   AMSTERDAM –
   Voor het doden van de 80-jarige Amsterdammer André Kleinman heeft de rechtbank in Amsterdam de 55-jarige Kemal T. donderdag veroordeeld tot 10 jaar celstraf. Het hulpbehoevende slachtoffer werd in januari 2012 op brute wijze om het leven gebracht in zijn woning in de Watergraafsmeer.

   Like

 2. meneertje zegt:

  Dat de P.v.d.A., in nauwe samenwerking met de Turken, vals speelt in Rotterdam-Zuid is al lang algemeen bekend. Vandaar misschien dat Eén Vandaag het nu ook nog maar eens (ten overvloede) onthulde (ook gisterenavond al): het is toch met geen mogelijkheid meer geheim te houden.

  Bij de vorige deelraadsverkiezingen in Rotterdam-Zuid (2012? Of was het 2011?) hebben de Turken op alle mogelijke manieren ten gunste van de P.v.d.A. (en zichzelf natuurlijk!) gefraudeerd.
  De bijzonderheden zijn vast nog wel ergens op het internet te vinden.
  Sommige van de Turkse manoeuvres hadden zelfs iets van een klucht. Je zou er om moeten lachen, als de gevolgen niet zo ernstig zouden zijn geweest..

  Zonder die fraude zou Leefbaar Rotterdam de gemeenteraadsverkiezingen in Rotterdam hebben gewonnen.
  De partij heeft hertelling van de stemmen overwogen, maar er van afgezien.
  Wel terecht misschien, omdat veel van de fraude bij die hertelling toch niet aan het licht zou zijn gekomen.

  Like

  • leefbarbaar zegt:

   Beste Meneertje
   even een opfrisser: de stemmen zijn wel herteld. En vaak bleek de telfout in het nadeel van de Leefbaren te zijn. Dan waren er 1400 ongeldige stemmen uitgebracht met stempassen, maar dat vond de gemeenteraad in meerderheid geen probleem.
   Van te voren was bekend op welke stembureaus je door kon lopen zonder legitimatie en waren er duizenden stempassen van autochtonen beschikbaar om verkeerde stemmen uit te brengen. Het stemmen voor iemand anders zou ook verboden moeten worden. De PvdA neemt de passen van de bejaardenhuizen in en deelt ze uit aan stemvee.
   Uiteindelijk zijn er 2 stembureaus gesloten door ene Aboutaleb (zijn anus wijze naar het westen), dat dan weer wel. Maar dat iedereen de fraude voor lief nam om te kunnen beginnen met graaien is natuurlijk de doodsteek van een democratie. Hoe kun je in een bestuur gaan zitten terwijl je weet dat je er zit vanwege fraude. Bananenmonarchie?!

   Like

   • meneertje zegt:

    Beste @leefbarbaar (mooie nick trouwens…; heeft iets geheimzinnigs: wat zou een leefbarbaar precies zijn?!),

    Sorry voor mijn onjuiste bewering. (Ik had overigens natuurlijk ook het jaartal fout. Dat moet 2010 zijn geweest.)
    Bedankt voor de juiste informatie; wèl herteld dus.
    De rest van de rotzooi op die verkiezingsdag was mij wel bekend, al had ik niet alle details onthouden.

    Like

 3. Tom Hendrix zegt:

  Als hierdoor de Partij van de Afbraak KAPOT GAAT, dan juich ik dat toe! De socialisten, zijn zelf al tijden de wegbereiders van de moslims geweest, en hebben deze mensen altijd voorgetrokken, ten opzichte van de eigen bevolking van Nederland.

  Like

 4. Sjaak zegt:

  Winkel aktie Rotterdam 2014 !

  Like

 5. leefbarbaar zegt:

  Besten,
  toevallig ben ik hiervan goed op de hoogte. Ik heb de uitzending gezien en wil hier graag aan toevoegen dat de gehele politiek in Rotterdam rot en fout is.
  Want de PvdA is de grootste boosdoener, maar de andere partijen keuren in principe alles goed wat de PvdA ook uitvreet. En proberen even goed stemmen te kopen in de moskee. CDA, GsL en D66 voorop. Allemaal partijen, die de mosliminternaten hadden kunnen sluiten, maar dat even niet deden vanwege eigenbelang en toekomstig stemvee. Of die school voor examendieven sluiten.
  Neem hierbij dat Leefbaar Rotterdam graag wil gaan samenwerken met de PvdA om wethoudersposten onder elkaar te verdelen en heeft de kiezer ook daar niets meer te zoeken.
  Dus deze uitzending is dan wel goed nieuws omdat alle wegkijkers het wat moeilijker krijgen met weg kijken, maar de echte schuldigen van de PvdA worden nauwelijks aangesproken op hun gedrag, En de echte Rotterdammer wordt niets gevraagd, de oppositie wordt niets gevraagd.
  Vreemd ook dat de staatsomroepen dit uitzenden. Toch wel vlak voor de verkiezingen. Misschien willen de oude socialisten hun pluche weer terugpakken van de Turken. Want lekker elkaar eeuwig banen toeschuiven houdt natuurlijk op als je dit alleen aan Turken overlaat. Of aan moslims.

  Like

  • Henk.V zegt:

   Ik geloof u graag,@ Leefbarbaar en wat zou u in dit geval graag zien wat er verder gebeurde?
   Je zou toch denken dat door deze onthullingen er voor goede Nederlanders en rechtschapen burgers kansen zouden moeten liggen om zaken eens en voor altijd recht te zetten.
   Persoonlijkk betreur ik het zeer dat de PVV kennelijk te wenig mensen met bestuurlijke ervaring bezit om zelf aan de verkiezingen in Rotterdam deel te nemen.
   Dan hadden de Rotterdammers het alternief gekregen dat ze verdienen.

   Like

   • leefbarbaar zegt:

    Beste Henk V.
    ik heb m’n huis verkocht en hou Rotterdam voor gezien. Het is namelijk te laat.
    Voor geld sluizen naar haatketen is er altijd een meerderheid te vinden in de stad. De gehele politiek werkte er aan mee. Haatonderwijs. Haatuniversiteit, Haatkleuteropvang en honderden haatstichtingen.
    En verder is het een democratisch iets. De moslim is nu in de meerderheid. En de meerderheid beslist. En dat wordt nog veel erger. Want ieder week worden er 100 nieuwe ‘aanwinsten’ genaturaliseerd in 010 en is de baarmoeder ook een machtig wapen van de islam.
    De PVV doet verder hier niet mee omdat ze Leefbaar Rotterdam niet voor de voeten willen lopen. En omdat veel klaplopers van Leefbaar Rotterdam zich aanmeldden bij de PVV, omdat ze daar een kortere weg naar het pluche hoopten te vinden.
    Amsterdam, huilt? Rotterdam jankt.

    Like

 6. meneertje zegt:

  Ik zie nu pas dat er onder “Related” al drie nuttige verwijzingen staan voor wie meer wil weten over de Turkse overheersing van de Rotterdamse P.v.d.A.

  “Nuttig” schrijf ik. Ja, nuttig dus inderdaad voor wie meer wil weten.
  Maar daarmee houdt het “nut” wel zo ongeveer op.

  Want hoewel er dus al lang van alles over bekend is, is er bij mijn weten nog niets essentieel veranderd.
  Ik vrees dat dit ook nu weer niet zal gebeuren.

  De P.v.d.A. mag er dan slecht voor staan in de peilingen, zij is nog op geen stukken na verslagen.
  Dat komt doordat op allerlei belangrijke posten socialisten zitten. Die geven de macht niet uit handen. Mogelijk zullen zij zelfs standhouden als de P.v.d.A. bij de gemeenteraadsverkiezingen inderdaad een enorme dreun krijgt (wat ik overigens nog maar moet zien).

  “Gewoon doen alsof je neus bloedt”, heette dat vroeger (= je niets van de feiten aantrekken en zorgen dat je er toch goed van afkomt, of liever: als het even kan zorgen dat er niets verandert).
  Dàt is de grote kracht van de P.v.d.A.
  Dat en haar Rücksichtslosigkeit. (Als dat niet op vrijwel hetzelfde neerkomt.)

  Like

 7. Jean zegt:

  Wilt Nederland nog enige toekomst veilig stellen dan moet het die Partij van de Allochtonen wandelen sturen incl. die Draken van 66.
  Nederland heeft enkel toekomst met PVV
  Vlaanderen heeft enkel toekomst met VB en NVa
  Nederland en Vlaanderen hebben enkel toekomst met een massa allochtonen minder, het aantal allochtonen zou max. 0,5% mogen bedragen, het profitariaat en crimineel gespuis incl. illegalen moeten er voor 100% uit.
  Leve de Onafhankelijke Republieken Nederland en Vlaanderen in een Europa van onafhankelijke staten ZONDER EU misdaadorganisatie.

  Like

 8. Rick zegt:

  TOTAAL OFF TOPIC:
  Terwijl NL letterlijk onder de voet wordt gelopen door opportunistische “Ruif-Kluivers” ; blijkt het dus wel degelijk mogelijk om onze grenzen dicht te gooien!! Met dien verstande; dat het het belang van de “Dames” & “Heren” Politici moet dienen.
  http://www.powned.tv/nieuws/binnenland/2014/02/grenscontrole_tijdens_nucleair.html
  Dan kan het dus wel. Voor het overige wordt het volk opgezadeld met de nimmer aflatende invasie van Cultuurverrijkers en Plunderaars ;(

  Like

 9. Tistochwat zegt:

  Ik vraag me af hoelang wij westerlingen nog ‘gedoogd’ worden door de islamieten in dit verziekte land. Je voelt je al heel lang een vreemde in je ‘eigen’ land.
  Gisteren in diverse winkels en op straat bijna alleen maar turks en marokkaans horen praten.
  Moeders praten ook turks en marokkaans tegen hun kinderen; het is werkelijk weerzinwekkend.

  Like

  • Sjaak zegt:

   En ik was een tijdje geleden in een Mc Donald in Rotterdam
   en ik zweer het hoog een heilig ik was de enige Nederlander
   in deze tent met ca 40 klanten ! Ik heb de tent meteen verlaten !

   Like

 10. peterselie1 zegt:

  Toevallig was ik óók zeer goed op de hoogte wat er allemaal afspeelde in de zogenaamde Afrikaanderwijk en ooggetuige geweest toen de vlam in de pan sloeg, toen hadden de autochtone buurtbewoners nog ballen om iets aan dit probleem van deze takke Turken te doen. En het spreidingsbeleid wat door de corrupte PvdA wethouders moest uitgevoerd te worden is anno 2014 een lachertje gebleken. Spreidingsbeleid, straks is er geen plaats meer voor spreiding de kanslozen worden nu al gelukkig uit sommige wijken geweerd en ook dit beleid ligt onder kruisvuur van de linkse kerk die mee huilt met deze vermaledijde gelukszoekers.Buiten het feit dat de niet westerse hordes aan cultuurverrijkvers Europa en Nederland overspoelen, en aan al hun eisen wordt voldaan door een volledig dimmitude overheid, doen zij aanspraak maken op alle sociale hulpbronnen. islamitische probleemgezinnen worden veelal bijgestaan door een klein leger aan hulpverleners. Er zijn gevallen bekend dat moslim probleemgevallen geholpen worden door we 7 verschillende hulpverlenende instanties. Waarvandaan toch deze onophoudende behoefte van de bestuurlijke elite om de aanhangers van de veroveringsideologie te vergelijken met westerse arbeids-immigranten, die in tegenstelling wel integreren in onze maatschappij…

  Begin jaren zeventig werden grote groepen Marokkanen, Turken en Zuid-Europeanen geworven om werk in de haven te doen. Om hen huisvesting aan te bieden kochten huisjesmelkers veel panden in de Afrikaanderwijk op en verhuurden zij deze aan de arbeiders. Dit was tegen het zere been van autochtone gezinnen die vaak jarenlang op woonruimte wachtten en nu zagen dat buitenlanders door malafide verhuurders eerder aan onderdak werden geholpen.
  Op 10 augustus 1972 sloeg de vlam in de pan: wijkbewoners trokken op naar de pensions waar de gastarbeiders verbleven en zetten hen met meubels en al op straat. De Mobiele Eenheid kwam hierop in actie maar het duurde drie dagen voordat de rust was teruggekeerd.
  Na deze rellen voerde de gemeente een spreidingsbeleid in: in elke wijk mochten zich maximaal 5% Mediterranen, Surinamers en Antillianen vestigen. Een jaar later werd dit raadsbesluit door de rijksoverheid geschorst, en in 1974 werd het vernietigd door de Raad van State.

  http://nl.wikipedia.org/wiki/Afrikaanderwijk

  Like

 11. Wachteres zegt:

  Het ‘dossier één vandaag’, waar een link naar is onder het artikel, kon ik vanmorgen nog bekijken en is nu vergrendeld.

  Kan iemand mij zeggen of dat in NL ook het geval is. Heel informatief; alle cliëntèle- gedrag wordt daarin uit de doeken gedaan.

  ’t Zou me niet verbazen als het programma afgesloten was.

  Like

 12. peterselie1 zegt:

  De video die u kon vinden hieronder is om welbekende cultuur relativerende redenen verwijdert.

  De premier krijgt nu ook bezorgde brieven en heeft ideeën. Eerder dacht het CDA aan fietscursussen , meer polygamie en desnoods de shari’a.
  Coalitiegenoot PvdA zegt dat de partij van de premier juist doodsbang is en géén ideeën heeft.
  Zelf heeft zij die wel: de politie wegbezuinigen en veel theater.
  D66 gaat liever zelf asiel zoeken dan met ideeën te komen, en de VVD wacht op ideeën.
  Deze partijen zijn sinds het Afrikaanderwijk oproer daarmee de motor van de massale immigratie.
  Een overzichtje.

  De aanzuigende werking door enerzijds het volkomen gebrek aan immigratiebeleid en anderzijds de relatief royale verzorgingsstaat – die vanaf eind zestiger jaren vele werkloze buitenlandse contractarbeiders deed besluiten te blijven en later de asielstroom aanjoeg – heeft ertoe geleid dat de populatie van bijvoorbeeld Rotterdam nu al voor de helft uit niet-westerse allochtonen bestaat.

  Door die combinatie van een kostbare verzorgingsstaat (staats-socialisme) en laks of afwezig immigratiebeleid (afgedekt door politieke correctheid) stroomt 85% van de ongeschoolde migranten naar de EU en gaat slechts 5% naar de VS. Van de geschoolde migranten gaat juist 55% naar de VS (lagere belastingen en meer ontplooiingsmogelijkheden) en slechts 5% naar de EU.

  Toch is de Europese Unie druk doende een nieuwe stroom laagopgeleide immigranten te aan te boren in het Afrikaanse islamitische land Mali. Zogenaamd om illegale migratie te voorkomen. De EU wil zo vele miljoenen mensen uit Noord-Afrika en Klein-Azië naar Europa halen. Aangezien er steeds minder laaggeschoolde arbeid in de EU is, zal niet de vergrijzing maar juist deze immigratie leiden tot een ineenstorting van de verzorgingsstaat. Maar de ongecontroleerde immigratie kan ook leiden ook tot grote sociale onrust als de oude vertrouwde partijen de kop in het zand blijven steken.

  Waarschuwingen
  Al in 1955 klonk een prille waarschuwing. Minister van Wederopbouw en Volkshuisvesting Herman Witte (KVP, kabinet Zijlstra) stelde in dat jaar dat er eigenlijk nooit een behoorlijke discussie gevoerd was over het het principiële vraagstuk van de arbeidsmigratie (het betrof toen gastarbeiders uit Zuid-Europa).

  Ook de Minister van Maatschappelijk Werk Marga Klompé (KVP, kabinet De Quaay) merkte in 1960 nog op dat Nederland “het tijdelijke van de gastarbeid” niet goed sluitend had geregeld. Maar beide waarschuwingen werden niet echt ernstig genomen. De contractarbeiders zouden vanzelf weer huiswaarts keren, zo was de verwachting. (Lees verder)- – – ->

  http://blog.seniorennet.be/destemvhnlvolk/archief.php?ID=338637

  Like

 13. Theresa Geissler zegt:

  Niets meer toe te voegen aan de bovenstaande commentaren van mede-reageerders. Alleen, als het geoorloofd is, zou ik graag nog op één detail willen ingaan, dat mij iedere keer weer in het bijzonder raakt:
  Die moskee-internaten, hè, altijd weer die moskee-internaten.
  Alweer enige tijd geleden had Asscher, in Amsterdam, toegezegd, die krengen te zullen aanpakken, hoewel later de indruk ontstond, dat die aanpak niet consequent is doorgezet, en nu komt hetzelfde verschijnsel in Rotterdam weer ter sprake.
  Ik ben toch echt van mening, dat daar anno 2014 krachtiger tegenin moet worden gegaan. Niet alleen, wat bertreft de onveiligheid en dergelijke Dickensiaanse toestanden -dàt wel op de eerste plaats, natuurlijk- maar eigenlijk vind ik tevens, dat die betreffende families er op aangesproken moeten worden: Gewoon elk gezin waarvan is vastgesteld dat ze één of meer kinderen in zo’n gedrocht hebben geplempt registreren en ze opheldering vragen omtrent de redenen. En als ze niet verder komen dan vaagheden als ‘een goede islamitische opvoeding,’ ze er op wijzen, dat dat op de eerste plaats de verantwoordelijkheid van henzèlf is en bepaald geen reden om hun kind het huis uit te doen en het op een lekkende, brandgevaarlijke moskee-zolder te laten slapen. Dat dat gelijkstaat aan verwaarlozing en dat ze daarvoor aangeklaagd kunnen worden! Ja, zijn die lui gèk! Die ‘internaten’ liggen niet zelden in dezelfde wijk; er is geen geldige reden voor ze om dit te doen, of het moet zijn om er bruikbare soldaten/maagden van Allah van te maken. Maar dat is hier geen geldige reden, dus: Verwaarlozing. Tenzij ze het kind stante pede weer thuis halen en die fratsen verder achterwege laten. Zal juridisch wel weer geen haalbare kaart zijn, maar ik wou, dat het dat wel was!
  Arme kinderen! Ik wind me er elke keer wéér over op!

  Like

 14. bigljohn zegt:

  De PvdA. De partij van de meervoudige paspoorten, van de dubbele rechtbanken ( NL en Sharia), Islamieten knuffelaars, ervoor gezorgd hebbende dat illegalen precies dezelfde rechten hebben als autochtone Nederlanders, en binnenkort het afschaffen van de illegaliteit. En niet te vergeten het landverraad. Zodat al de voorgaande zaken geen belang meer hebben, doordat de Partij van de Allah zijn einddoel bereikt zal hebben. De PvdA is de wederopstanding van de NSB geworden. Precies dezelfde doelstellingen !

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @bigLjohn: 16.21. uur. John, ik vind de Partij van de Allahtonen, nog veel erger dan de N.S.B. ooit is geweest. De PvdA verraad ons aan de weerzinwekkende extremisten der ISLAM. Deze PvdA is een grote landverradersbende!

   Like

 15. Republikein zegt:

  Krijg de tyfus.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s