Solingen: Communiekinderen in de moskee

Screenshot_40

De uitleg van de imam, Abdulselam Özdere, werd vertaald door Fatma Temirlenk

Voor een beter samenleven tussen de verschillende religies en om vooroordelen en angsten voor te zijn en deze te minimaliseren, organiseerde de Ditib-gemeente ook dit jaar een informatieronde voor alle 90 communiekinderen uit Solingen. De 8- en 9-jarigen hadden de mogelijkheid om tijdens hun bezoek aan de moskee in de Kasernenstraße uit de eerste hand antwoorden te krijgen op al hun vragen.

In drie groepen van elk 30 kinderen werd de gebedszaal bezocht. “In tegenstelling tot een kerk is de ruimte voor het gebed vrij eenvoudig ingericht, wat de kinderen heel erg verbaast”, vertelde de plaatsvervangende bestuursvoorzitter Keziban Altay. Imam Abdulselam Özdere is opgeleid theoloog. Hij kwam twee jaar geleden uit Turkije om vijf jaar in de gemeente te blijven. Zijn uitleg werd door gemeentelid Fatma Temirlenk vertaald.

Özdere droeg zijn traditionele gewaad. Hij liet de kinderen de drie posities om te bidden zien en beantwoordde alle vragen. Vaak wordt bijvoorbeeld gevraagd: Waarom dragen de vrouwen hoofddoeken? Waarom bidden mannen en vrouwen apart? Welke religieuze feestdagen hebben jullie? Wat betreft Temirlenk stellen kinderen vaak nog betere vragen dan volwassenen. “als hun vragen zo direct en juist beantwoord werden, kunnen ze zich deze later beter herinneren. Veel kinderen hebben islamitische klasgenootjes, die ze nu misschien beter kunnen begrijpen.” Per slot van rekening zouden de beide religies bijna identiek zijn. “Er bestaan maar weinig verschillen, als deze beter met elkaar verbonden zouden worden, is dit een verrijking voor de samenleving”, zei Altay.

Danilo Antonaci vond het bidden heel leuk. De 9-jarige was voor het eerst in een moskee en was enthousiast. Ook Antonia Sobczyk (8) is communiekind bij de gemeente St. Maria Hemelvaart in Gräfrath. “Ik ben hier met veel vragen naartoe gekomen en ze werden allemaal beantwoord.” Vorige week vond ook de “interreligieuze stadsrondrit” plaats, waarbij de leerlingen van de zesde jaargang van de Theodor-Heuss-school een kerk, de moskee en een synagoge bezochten.

Bron:
www.solinger-tageblatt.de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Integratie", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Verrijking", Appeasement, cultuurrelativisme, Desinformatie, Dhimmitude, Duitsland, Eurabië, hersenspoeling, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, Islamofilie, koran, Krankzinnigheid, landverraad, Linkse Kerk, Moslims, Multiculti, Naïviteit, Religie, Rotzakken, Taqiyya. Bookmark de permalink .

41 reacties op Solingen: Communiekinderen in de moskee

 1. E.J. Bron zegt:

  KOTS! Duitsland is echt hopeloos verloren…. 😦

  Like

  • Cathja zegt:

   Ja, hier word ik ook verschrikkelijk onpasselijk van! Wat geniepig om jonge kinderen zó te misleiden!
   Duivels!!!

   Like

  • Breget zegt:

   De duitsers laten nog steeds hun wereldwijde islam vriendschap zien waar Hitler zo trots op was , en de rottende verdervelijkheid blijft zich na 74 jaar nog steeds stinkend verspreiden , het is om te kotsen EJ.

   Like

   • Theresa Geissler zegt:

    Met dien verstande, dat Hitler dan nog niet eens zo ver ging om de Islam binnen de grenzen te halen, zoals nu wèl gebeurt.
    Vriendschap, ja, maar tot hoever? Rassenvermenging was hij zeker niet van plan, dus ook niet met moslims. De Enge Unie vindt het daarentegen bèst. -Zoals ze het ook best zou vinden als driekwart van Europa zich opeens tot de Islam zou bekeren. (Het noodlot verhoede, dat het ooit zover komt.)

    Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @ E.J. Bron: 23.41. uur, op 27/2. Inderdaad Bert, zum kotzen! Deze gang van zaken is een grote schande. Daarom ben ik ook helemaal klaar met de INSTITUTEN der KERKEN, of het nu RK/ROME is, of de Wereldraad van Kerken, of in ons land de PKN, het zijn allemaal DWAALLICHTEN geworden. Ze verdragen de gezonde leer niet meer!
   Op hen is van toepassing, het geschrevene in 2 Petrus 2, de verzen; 1 t/m 22.

   Like

   • Jean zegt:

    Tom,
    Dat schrijf ik al jaren en pas het ook toe. Ong. 65 geleden heb ik definitief afstand genomen van dat religieus volksbedrog en dat heeft me nooit parten gespeeld in mijn carriëre, ik heb het gebracht tot in de top van een multinational.
    Voor alle duidelijkheid, ik sta achter onze beschaving en ben van mening dat iedereen mag geloven wat hij of zij wilt maar niemand heeft het recht mij iets te verplichten te aanvaarden en daar ook nog naar te leven.
    Daar die islamsmeerlapperij het barbaarste van het barbaarste is op deze aardbol is het aan ons die smeerlapperij met alle middelen te bestrijden en te verjagen want die waanzin is schadelijk voor de opvoeding van onze kinderen en kleinkinderen, ze hebben steeds de goede raad gekregen nooit met moslims om te gaan en dathebben ze tot op heden steeds goed opgevolgd, ze hebben allen een zeer mooie carriëre endekleinkindeeen studeren zeer goed, wij zijn zeer tevreden endat zonder die waanzinnige bullshit.
    Ik snap die oudersniet dat ze hun kinderen regelrecht de vernieling laten inlopen!

    Like

 2. De islam betekent vrede, zei een moslim. Maar hij is wel voor invoering van de sharia in Nederland. En ik Syrië vechten ze tegen een dictator, zei ie. Dat die rebellen Christenen en andere moslims levendig onthoofden vond ie de normaalste gang van zaken in oorlogstijd. “Ja, dat gebeurt nou eenmaal… tijdens oorlogsconflicten. Dat komt in de beste families voor.”

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Oh? Was dat weer zo’n collega van je of iets van dien aard?
   Nou, die heeft zich dan aardig blootgegeven; zal zijn huichelachtige Imam leuk vinden!

   Like

   • Ha Theresa, inderdaad Theresa, dat was een moslimcollega. Die verscheen heel weinig op zijn werk vanwege hoofdpijn. Hij is weg bij ons. Waarom weet ik niet precies. Maar hij wilde zelf graag weg. En dan van die radicale gedachten…

    Like

 3. lucky9 zegt:

  Nee, niet verloren maar belaagd.
  Wie durft nu zulke beerput-achtige uitspraken ten gehore brengen van kleuters????
  O ja, moslim-geestelijken en mohammedaanse geleerden natuurlijk!
  Dat is duidelijk hun ding!

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Ja, maar reken er op dat de uitspraken dan ook van tevoren worden overgoten met soera-parfums!
   In het antwoord op de vraag over de hoofddoeken zal zéker niet het woord onderdanigheid of gehoorzaamheid vallen. Laat staan, dat een moslima haar haren verbergt omdat die haar echtgenoot toebehoren. Nee, de nadruk zal gelegd worden op bescherming en het kostbaarheidsgehalte van de vrouw. En als die kinderen geluk hebben wordt de diamant in het doosje er ook nog bij gehaald; doet het altijd, op die leeftijd! Ze zeggen immers ook nooit rechtuit, dat vrouwen minder zijn, ze maken er van, dat man en vrouw ‘een andere rol’hebben, dat klinkt zo lekker redelijk en onschuldig. Oh, man, dat die ouders daar toestemming voor geven, je snàpt het niet! Zeker allemaal traditionele katholieken, die zich in zoverre hebben laten infecteren door de multikul, dat ze oordelen dat moslims toch ook gelovig zijn en dat dat eigenlijk heel mooi is. Gezamenlijke devotie, geweldig! In, pakweg, de 18de Eeuw hadden westerse religies minder met de Islam te maken, dat wil zeggen, ze kwamen er minder mee in aanraking. Maar door de schaarse berichten die het westen vanuit de Oriënt bereikten begrepen ze best, dat je er mijlenver bij vandaan moest blijven! Nu zijn ze zelfs dààr te onnozel voor!

   Like

 4. Syrier zegt:

  Als mij kind naar een moskee gaat,dan aal ik hem weg uit de school en zoek ik een betere en as iederen dat doet,dan gebebeur zoets nooit meer.

  Like

 5. Jan zegt:

  Aha, een interreligieus dialoog.

  Like

 6. Breget zegt:

  Worden deze kinderen het nieuwe lullevoer van de toekomst , en welke verantwoorde ouder geeft nu toestemming dat zijn kind misbruikt word als propagande middel.

  Like

 7. rinus9 zegt:

  Hierboven wordt geschreven over “mohammedaanse geleerden”.
  Ik vraag me echt af wat er voor ‘geleerds’ is aan het kennis hebben van de koran (schotsschrift van de zogenaamde pedofiele profeet, roverhoofdman en moordenaar) en andere geschriften over een achterlijke ideologie, die er op uit is om de mensheid grootschalig te vernietigen.
  In het moderne westen hebben we toch wel andere gedachten en definities voor ‘geleerdheid’.

  Like

  • Driek zegt:

   Maar waarom de moslimkinderen dan ook geen onderricht geven in het Oude en Nieuwe testament? het moet bij die moslims steeds maar van een kant komen. In ieder geval zijn ze weer een stapje verder, met hun Koranles op scholen. En ik begrijp ook niet dat die ouders daar toestemming voor geven, zijn die ouders nou zo onwetend aangaande de islam? Nou ja, die vraag hoef ik niet te stellen, ze hebben nog nooit een koran in handen gehad, want als je dat haatboek hebt gelezen dan weet je genoeg.

   Like

   • meneertje zegt:

    Dit is precies wat ik mijzelf ook afvroeg, toen ik het artikel las.
    Ik ben ooit (dertiger en veertiger jaren vorige eeuw) zelf katholiek opgevoed.
    De dag van je eerste communie was één van de grootste feestdagen van je leven.

    Er was een uitgebreide voorbereiding, die weken of maanden duurde: de “lering” werd dat
    toen door ons genoemd. Het idee dat je in die voorbereiding b.v. ook een protestantse kerk zou moeten bezoeken (moskeeën waren er nog niet) zou totaal krankzinnig zijn gevonden.

    Maar goed, de tijden zijn veranderd. Nu moeten die arme kindertjes blootgesteld worden aan een stukje islam-indoctrinatie.
    Maar wáárom dan ook niet het omgekeerde? Moslimkinderen die een katholieke kerk moeten bezoeken en daar een stukje katholieke indoctrinatie krijgen voorgeschoteld?

    Het is zoals u zegt: het moet altijd van één kant komen: de voor de moslims gunstige kant om precies te zijn.

    Enige jaren geleden wilde Marcouch invoeren dat Amsterdamse leerlingen van het openbaar onderwijs op school islamlessen zouden krijgen.
    Ook toen weer niet het omgekeerde: kinderen op islamitische scholen die christelijk onderwijs zouden krijgen (of atheïstisch onderwijs, wat mij betreft). Het werd als vanzelfsprekend beschouwd dat dit laatste niet zou gebeuren.

    Het is volkomen onbegrijpelijk dat ouders van jonge kinderen er in toestemmen dat die kinderen eenzijdig aan islampropaganda worden blootgesteld, terwijl er van moslimzijde niets tegenover staat.

    Like

   • Jean zegt:

    Driek,
    Ook zonder die smeerlapperij te lezen weten wij waar die achterlijken voor gaan, gewoon het wereldnieuws volgen vloeit er bloed en hoofden, moslims aanwezig, worden meisjes en vrouwen verkracht, moslims aanwezig, worden kinderen verminkt, moslims aanwezig.
    Ik wil dat die smeerlapperij hier in onze westerse samenleving verboden wordt daarom stem ik op het Vlaams Belang, als dat nu alle Vlamingen deden was die smeerlapperij snel verleden tijd.
    Nederland voor PVV
    Frankrijk voor FN
    Vlaanderen voor VB
    enz.
    We zullen dan na 25 mei vele natte soepjurken en kopvoddenwijven zien rondlopen die snel voor een nieuwe pamper zullen lopen. ☺☺☺

    Like

   • meneertje zegt:

    Toevoeging aan mijn eerdere reactie:
    Nu ik het artikel nog eens goed heb nagelezen, krijg ik sterk de indruk dat de ouders helemaal geen keuze hadden.
    Alle 90 kinderen van de school bezochten immers de moskee. Over toestemming die aan de ouders was gevraagd, staat niets.

    Like

   • @Driek; waarom moslimkinderen geen onderricht geven in het oude en nieuwe testament. Moslims maken al hun kinderen wijs dat het oude en nieuwe testament volledig in de koran staan. En dat daar de absolute waarheid in staat. En dat de bijbels die de christenen hebben vervalst zijn.

    Like

 8. Sjaak zegt:

  Deze vieze vuile stinkende links/groene afval die daarvoor
  gezorgt heeft dat zoiets mogelijk is, krijgen hun gerechte
  straf ook nog ! GEGARANDEERD !

  Like

 9. Wachteres zegt:

  Wat mij altijd weer verbaasd is dat ik alleen maar autochtone kinderen zie die naar de moskee gaan om ‘vooroordelen en angsten voor te zijn’.

  Duidelijk eenrichtingverkeer; ooit een foto gezien waar moslimkinderen een bezoek aan een kerk brengen?

  O, ik begrijp het al; de islam heeft geen last van vooroordelen en angsten t.o.v. de andere religies en zij zijn, door hun opvoeding, natuurlijk volledig op de hoogte van alles wat buiten de islam valt.

  Like

 10. bigljohn zegt:

  De geschiedenis is zich weer aan het herhalen. Heette dit verschijnsel vroeger de Hitler jugend, nu kan men spreken over de Sharia jugend. Ze worden als kind al gehersenspoeld zodat ze gevormd zijn voor het leven. Krijgen we later ook nog eens tegenwerking van onze eigen bevolking. In dit kader kan ook nog genoemd worden de westerse burgers die Moslim cq Moslima worden, en degenen die mee gaan op jihad naar landen als Syrie. Het kankergezwel dat politiek heet, maakte van Europa een terminale patient. Alleen een wonderdokter zou Europa nog kunnen redden. De kans daarop is echter zeer klein.

  Like

 11. Jean zegt:

  En die ouders hebben dat goed gevonden?
  Straks wordt hun kind verkocht aan zo een perverse eikel.
  Nooit zou ik het toelaten dat mijn kinderen en kleinkinderen dergelijke mosselkeet resp. haatbunkers zouden binnengaan.
  De westerlingen blijven de ogen maar sluiten voor die achterlijke gewelddadige barbaren tot ze zelf slachtoffer zijn van het achterlijk krapuul.
  Kom ik een moslim en of moslima tegen dan draai ik mijn hoofd weg, zit dergelijk gespuis aan een loket dan laat ik de kar volledig vol, gewoon staan en ga buiten.
  Ik wil nergens moslims zien in mijn leefwereld en sowieso nooit in mijn woning, nooit of te nimmer.

  Like

  • Driek zegt:

   @Jean, ik vind dat van u een mooi standvastig gedrag, maar er zijn in mijn omgeving alleen maar de bekende supermarkten, en daar zitten hoofddoeken. Als ik volgens mijn principes zou handelen, dan ben ik dagen bezig met alleen maar boodschappen doen, en ik wil ook nog E.J. Bron lezen, en een boek, en andere geestverheffende dingen. En hoewel ik niet in een grote stad woon, maar in een gemeente met naar verhouding weinig moslims, kan ik ze niet vermijden, hoe graag ik dat ook zou willen. U heeft waarschijnlijk de mogelijkheid die lieden uit uw leven te bannen.

   Like

 12. Tempelier. zegt:

  Voor een beter samenleven tussen de verschillende religies ? Dit kan per definitie al niet vanuit de Koran. De zoveelste poging om begrip te kweken voor de Duivelsverzen. Mijn kinderen zullen NOOIT een moskee bezoeken ook niet als de school dit wil.

  Like

 13. Bauernschmaus. zegt:

  “Er bestaan maar weinig verschillen”,als deze beter met elkaar verbonden zouden worden,is dit een verrijking voor de samenleving”
  DIT IS COMPLETE WAANZIN!!

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Voor wat betreft het katholicisme zit er wel een kern van waarheid in.
   In feite propageert dat eveneens een andere rol voor man en vrouw (en denkt het negatief over homofilie, maar dat is hier minder een punt omdat vrijwel àlle religies dat in de grond doen) maar dat man-vrouw denken…… Als je daar de op twee na laatste paus JP II over hoorde tijdens zijn bezoeken aan Polen en Ierland….De haren rezen je te berge, zó seksistisch! Daarom mogen vrouwen ook nog steeds geen priester worden en zullen ze dat nóóit mogen.
   Het enige duidelijke verschil is wel, dat de Islam aan overtreding weer bloediger consequenties verbindt. Zoals ze dat met alles doet.

   Like

 14. Republikein zegt:

  De beschrijving in het stuk over de kinderen klopt niet m.i.,een kind van 8 bezigt geen taal van een volwassene, dus is dit nep.

  Like

 15. delamontagne zegt:

  meneertje zegt:
  28 februari 2014 om 11:13
  ./././././././././../
  Toen ik dit artikel gisteren las, dacht ik hetzelfde zoals U omschrijft: 1e Communie doen ( was je een jaar of 8 ? ) Zou dat ter sprake zijn gekomen ( b.v. een protestantse kerk bezoeken, zou dit VLOEKEN IN DE KERK zijn geweest..
  Die koran-lessen op school:”dan ook weer de KATECHISMUS” invoeren.” (ook op openbare scholen )
  Vr: Waarom zijn wij op aarde.
  Antw: Wij zijn op aarde om God te ………….etc,etc.
  Wil wedden U de hele riedel ook nog steeds weet ( na 60/70 jaar )

  Like

  • meneertje zegt:

   @delamontagne,
   In mijn jeugd deed je je eerste communie in de eerste klas van de lagere school; je was dan 6 of 7 jaar.
   Ik heb de eerste klas van de lagere school overgeslagen en weet nu niet meer of ik in de tweede klas met de eerste klassers heb meegedaan of toch een jaar eerder (toen ik nog niet op school zat).
   Natuurlijk weet ik nog veel vragen en antwoorden van de katechismus (althans gedeeltelijk).
   En de meest voorkomende gebeden.
   Maar ik voel, als ik aan dat soort dingen terugdenk, geen spoortje nostalgie.
   Het waren allemaal onderdelen van de indoctrinatie.

   Like

 16. Ekster zegt:

  Ze hadden geen keus. De schoolleiding bedenkt dit soort idioterie en de kindertjes moeten mee. Als je het als ouder er niet mee eens bent wordt je voor racist uitgemaakt. Het enige wat je kan doen is thuis de schade zo veel mogelijk te beperken door wat tegengas te geven. Ik kan erover meepraten met een dochter van 8. Ze vraagt mij steeds waarom ik zo’n hekel heb aan vrouwen met hoofddoekjes om. Probeer het maar eens uit te leggen aan een achtjarige die in de klas zit bij moslim-kinderen die “heel aardig zijn”. Valt niet mee en als je niet uitkijkt gaan ze zich nog tegen je afzetten ook en bereik je precies dat wat je nou net niet wil…

  Inderdaad, er is altijd sprake van eenrichtingverkeer. Wat denk je wel, mohammedaanse kinders die les krijgen over het christendom, dat wordt echt niet gepikt, de pleuris zou uitbreken en de hele pc-goegemeente zou op zijn achterste benen staan. Die walgelijke hypocrisie in het westen is om te kotsen en gaat ons onze kop kosten.

  Like

 17. Jean zegt:

  Na alle reacties goed gelezen te hebben lijkt het mij logisch dat PVV, VB ,FN enz. Gigantisch gaan scoren in mei!
  Eerst zienzij de blinde, het verraderstuig komt nu met vanallesop de proppen, kijk maar naar D66, Partij v/d Allochtonen, CD&V, VLD & VVD ennog van dat braaksel en ook nu weer zullen er veel simpelen van geest regelrecht in de val lopen. Strijden tegen domheid is zeer moeilijk…

  Like

 18. Yvonne zegt:

  Een jaar of 10 geleden had de school van mijn zoon ook zoiets:verplicht met de school naar de moskee,die daar godbetert,naast staat!Als enige ouder van de hele school heb ik ze daar op een nette manier de kast uitgeveegd en hen ronduit verboden mijn zoon daar mee naar toe te nemen.Met het oog op de leerplichtwet moest hij toen bij de concierge op school blijven,anders was het ongeoorloofd verzuim.Na dat voorval werd ik wel met heel andere ogen bekeken op die school,maar dat interesseerde me geen lor!Hiermee wil ik zeggen:toen al!

  Like

 19. delamontagne zegt:

  Kan er alleen maar aan toe-voegen: “blij dat ,t voor onze school-gaande kinderen 3o -35 jaar terug was.
  Bedoel op de goede reacties van Yvonne en Ekster.

  Like

 20. fleckie zegt:

  “Uitgenodigde” schoolgaande kinderen OOK de andere kant van de koppensnellers – mentaliteit
  Laten zien,hoe hard dat ook klinkt,hoe dat volk dieren behandelt, voor dat hun FEEST-MAAND! begint,!!!

  Like

 21. Wer zegt:

  Als ik dit lees wordt ik bedroeft. Het is er erg aan toe met ons land. De (linke) politici verkwanselen ons mooie land. Het multicultie gebeuren wordt ons opgedrongen langs alle kanten. Kijk maar eens naar het kinder-programma wat wij allemaal kennen. Sesamstraat, via die weg wordt het al op een stiekeme wijze aan onze kinderen opgedrongen, Als er daar een verhaaltje wordt voorgelezen zie je dat van de 6 kinderen die zitten te luisteren er 4 uit islamitische hoek komen, gedurende het verhaaltje hoor je islamitische namen. Die linkse hebben heel goed door hoe ze het door onze strot moeten drukken. begin bij de kinderen dan heb je gewonnen. (hetzelfde gebeurde toch in het Duitsland van Hitler)
  Hetzelfde gebeurt met overheidsinstanties, neem nu de politie. In Den Haag word de schilderswijk in de volksmond de sharia driehoek genoemd. De moslims daar vallen vrouwen op straat lastig als ze te westers gekleed gaan, de Nederlandse jeugd wordt stelselmatig door Marokkanen geïntimideerd en in elkaar geslagen. Nederlanders worden gedwongen te verhuizen doordat hun het leven onmogelijk wordt gemaakt door onze islamitische medeburgers. En dan als klap op de vuurpijl. De Politie tracht op te treden en wat wordt er in de media gezegd. Het meest racistische politie bureau van Nederland staat in de schilderswijk. Natuurlijk springen alle islamitische organisaties daar direct op in en beamen het. resultaat: de politie trekt aan het kortste eind en een leger van journalisten loopt achter hen aan als ze zich ook maar in de wijk vertonen ;-(
  Zo zie je maar dat linkse politici (D-66 / PVDA. Groen links, SP, CU, CDA en zelfs de VVD) er alles aan doen om onze islamitische medeburgers maar op de eerste plaats te zetten. En als je als burger het lef hebt om daar tegen in opstand komt wordt je weggezet als racist. De enige die binnen de politiek er tegenin durft te gaan is Wilders en je ziet hij moet 24/7 beveiligd worden omdat onze lieve islamitische medeburgers hem het liefst willen afmaken.

  Ik hoop van ganse harte dat Nederland nu eens wakker wordt en PVV gaat stemmen!!!!! Anders gaat het echt fout in Nederland mensen!!!!!!

  Like

 22. Leon gulden zegt:

  Nou ben ik benieuwd wanneer moslimkinderen een bezoek brengen aan een katholieke of hervormde kerk, zal ik het zeggen ? Never nooit niet, verbeeld je dat ze die vorm van geloof beter. vinden, wat echter niet snel zal gebeuren daar deze wurmen met hel en verdoemenis worden bedrijgd als ze ook maar twijfelen aan hun (ware) geloof

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   En dat niet alleen -dat werden christenkinderen vroeger ook en wie weet in de biblebelt nóg wel- maar volgens mij gaan moslims nog iets eerder over tot opsluiting en lijfelijke tuchtiging teneinde het ware geloof er even in te ràmmen. En natuurlijk: Tot moord (“eerwraak”) als ze volwassen zijn en er geen redden meer aan wordt geacht.

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s