Legoland Windsor zegt islamitisch feest af

Screenshot_16

Legoland in Windsor (GB) zag zich genoodzaakt een geplande islamitische dag af te zeggen, nadat ze zich door rechts-extremisten bedreigd voelde. De Engelse krant Mirror bericht dat het park met telefoontjes, e-mails en commentaren in de sociale media gebombardeerd zou zijn, nadat er details van het besloten feest bekend werden.

De islamitische Research and Development Foundation (MRDF), die in Tower Hamlets gevestigd is en door de extremist Haitham al-Haddad wordt geleid, had de dag bij Legoland geboekt. Er zouden meer dan 1000 islamitische gezinnen komen. Naar het heet hebben protesten van de English Defence League en de rechts-extreme groepering Casuals Unites tot de intrekking geleid, omdat Legoland de veiligheid niet kon garanderen.

Hier de verklaring van de EDL:

De EDL is er trots op iedereen in ons mooie land te verwelkomen, daarom was de beslissing van het Legoland Park in Windsor om een exclusieve dag voor een discriminerende groep te houden die geleid wordt door een algemeen bekende haatprediker, ongelooflijk moeilijk te accepteren geweest. Deze had steeds opnieuw heel helder en duidelijk gezegd dat hij tegen iedere vorm van democratie, fatsoen en moraal is, al datgene dat wij Britten als grondpijler van onze cultuur beschouwen.
We zijn in ieder geval blij dat Legoland in Windsor de bezwaren van de EDL, haar leden en van bezorgde burgers heeft waargenomen en heeft besloten de manifestatie af te zeggen.
Screenshot_21

Samen met de werknemers van Legoland Windsor veroordelen wij van harte iedere dreiging met geweld. In een land met zo´n lange en eerbiedwaardige traditie van vreedzame protesten bestaat hiervoor geen excuus en de EDL bevestigt nogmaals haar verplichting tot niet-gewelddadige acties.
Helaas stellen wij echter met enige spijt vast dat Legoland zich ermee verontschuldigt, dat zij beweerden dat goed gemotiveerde, substantiële feiten “valse informatie” is en daarbiij verwijst naar een niet nader genoemde “luide groepering met een duidelijke agenda”. Als ze daardoor willen vermijden de EDL de welverdiende lof te doen toekomen dat zij verdient, dan is dat hun goed recht, maar wij accepteren de lof sowieso, hoe tandenknarsend deze ook wordt gegeven, en we zijn blij dat ons standpunt tegenover repressieve, fascistische groepen een gevoelige snaar heeft geraakt om de naam te verkrijgen diegenen met een “duidelijke agenda” te zijn.
De echte verliezers zijn de aanhangers van de haatprediker Haitham al-Haddad en hun vele vrouwen en kinderen. De EDL stuurt hen bij deze haar oprechte sympathie en hoopt dat ze ooit in staat zullen zijn Legoland in Windsor in het reguliere seizoen te bezoeken om er een fijne dag door te brengen en niet als leden van een buitensluitende, onderdrukkende cultus, maar als vrije leden van deze grote en seculiere democratie, waarop we allemaal trots zijn en die we ons vaderland noemen – Engeland.

Screenshot_20

Bron:
http://europenews.dk/de/node/77548

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Integratie", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Verrijking", Appeasement, Counterjihad, Dhimmitude, English Defence League, Groot-Brittannië, hersenspoeling, Hypocrisie, Immigratie, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, Islamkritiek, Krankzinnigheid, lafheid, landverraad, Moslims. Bookmark de permalink .

5 reacties op Legoland Windsor zegt islamitisch feest af

 1. Theresa Geissler zegt:

  Prima geformuleerd en daarnaast: Missie geslaagd.
  Well done, boys!

  Like

 2. Republikein zegt:

  In de woestijn mannen, valt zacht!

  Like

 3. luckybee zegt:

  Mischien kan Engeland alleen door een Tweede Oliver Cromwels revolutie gered worden?

  Like

 4. tjonge zegt:

  kunnen wij geen “fuck the muslimsday” gaan beginnen, lijkt me echt een leuke dag !

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s