China: Wilde horde moslims valt met messen een treinstation aan en vermoordt 27 mensen

Screenshot_2

Minstens 27 mensen werden door moslim-“mensen” vermoord, die, gewapend met messen, een station hebben overvallen. Waarschuwing voor het grafische gedeelte: op de beelden zijn lijken en bloed te zien. Door het aantal slachtoffers is deze aanval de dodelijkste in de jongste Chinese geschiedenis. De autoriteiten zeggen dat het een georganiseerde, vooropgezette, gewelddadige terreuraanval was.

Daily Mail (tekst + foto´s)

Slechts een kwestie van cultuur, nietwaar? Deze aardige mes-moslims zouden we allemaal in Europa kunnen gebruiken. Misschien als mes-vluchtelingen? Of als moskee-moslims?

Bron:
www.kybeline.com
Auteur: Kybeline

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Barbarisme, China, Islam, Krankzinnigheid, Moslims, Rotzakken, Terrorisme. Bookmark de permalink .

34 reacties op China: Wilde horde moslims valt met messen een treinstation aan en vermoordt 27 mensen

 1. Cathja zegt:

  In Zweden zouden ze zeggen dat moslims niet op de hoogte zijn van het feit dat zomaar iemand afslachten in China verboden is. Kwestie van ‘cultuurverschil’.
  Smerige duivels! Beginnen ze dáár nu ook al met hun slachtpartijen? Ik kan me op aarde slechts één plek voorstellen waar alle moslims ter wereld opgeborgen kunnen worden, en dat is in de Sahara. Laten ze daar maar een leefgebied creëren voor al die satanskinderen!
  De wereld moet gezuiverd worden van moslims!
  Vandaag graag beginnen.

  Like

  • Yiooda zegt:

   BARBAREN ZIJN NOG HEILIG T.O.V. DEZE ONMENSEN DIE MOSLIM HETEN

   Voor ons land geldt in ieder geval: Stem in Mei massaal op de PVV zodat er hier een halt wordt toegeroepen aan de invoer van deze lieden en hun verderfelijke leer hun ingegeven door mohammed, de grootste leugenaar, pedofiel en moordenaar!!!
   Yiooda.

   Like

 2. Scarlatti Bombatti zegt:

  messen-mensen weer een nieuw woord voor die smerige moordende moslims die door de linksje socialistische idiote gutmenschen continue op àlle mogelijke manieren, de hand en MEER dan dat, boven het hoofd wordt gehouden!!! Ik zeg: HOOGSTE TIJD VOOR EEN EUTHANASIE SPUITJE VOOR DIT ‘SOORT’

  Like

 3. Henk der Niederländer zegt:

  Chinese overheid laat zich niet door dit terreur iets gelegen liggen.
  Als over enkele weken de Chinese regering op treedt tegen dit soort gajes zullen de westerse gutmenschen wel weer in het geweer komen om met groot vertoon de Chinese overheid te beschuldigen van onevenredig geweld en meer van die shit, omdat men maar al te graag wil vergeten dat die kut moslims bezig zijn om de gemeenschap daar totaal te ontregelen via moord en doodslag.
  Wat mij betreft opruimen die “zielige” oeigoeren.

  Like

  • peterselie1 zegt:

   Het zelfde vergaat het de Centraal Afrikaanse Republiek Henk der Niederländer, de rol van de christenen in dit sektarische geweld wordt breed uitgemeten en voor het voetlicht gehaald. Terwijl de positie van de moslims wanneer zij in het nauw gedreven zijn op de Nederlandse NON journaal manier weer zielig bevonden moeten worden. Het is structureel en het is een STRATEGIE die alle westerse landen hanteren in opdracht van personen, organisaties die achter de schermen prevaleren te blijven.

   Like

 4. Vind niemand het beangstigend, dat dit nu OVERAL TER WERELD een trend aan het worden is?

  Like

  • Joannes den Hollander zegt:

   Zeker wel Realpredictor. Wat mij betreft zou ik enorm graag met jullie ons Nederland voor een aantal jaren willen leiden. Geheel pro Deo zelfs. Al was het maar om al dat ongewenst krapuul kwijt te raken, gesloten grenzen, uit de E.U. en de gulden terug. Als deze klus geklaard zou zijn en eigen uitkeringsverslaafden weer aan het werk waren in “Staatsbedrijven” weet ik in elk geval zeker dat er minimaal enkele generaties na ons weer in vrede en zonder onrust kunnen leven.
   Wie weet zijn er meerdere zoals mij die ook oplossingen kunnen bedenken waar zelfs Geert Wilders rode koontjes van krijgt.

   Like

   • Yvonne zegt:

    Dat kan pas als de meeste mensen het woord “politiek correct”uit het woordenboek schrappen.Maar het is wel de enige oplossing;helaas lopen er nog te veel rond die horende doof en ziende blind zijn!

    Like

 5. Avidia zegt:

  Vuile rot schoften, wat een smerig volk, en ze mogen zich maar overal nestelen, weg er mee!!!
  Nooit enig respect voor het land waarheen ze gaan, het land veroveren dat is wat ze in gedachten hebben. Ieder land zou zich moeten zuiveren van deze mensen, ze zijn IN en IN slecht!
  Mijn hart huilt.

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Hoeft niet, in dit geval: De Chinezen maken hier binnen afzienbare tijd korte metten mee, mark my words!
   Je zult mij niet gauw de loftrompet horen steken over de Chinezen en vooral hun één kind politiek zal ik altijd verwerpen, maar je moet ze nageven, dat ze geen fratsen dulden, zeker niet van buitenstaanders. Die Oeigoeren komen nog wel aan hun trekken, wacht maar af! -En dàn zul je inderdaad overal ter wereld de goedmensen weer horen. Maar dàt is het laatste, waar de Chinezen zich wat van aantrekken.

   Like

  • Cathja zegt:

   Mee eens, @ Avidia! Ik begrijp maar niet waarom er ook in ons land zóveel mensen rondlopen die werkelijk geen kwaad woord over moslims willen horen!
   Hoe zal hun reactie zijn als in NL de sharia ingevoerd wordt en ook zij in hun eigen land niks meer te vertellen hebben? Schikken ze zich dan in hun lot?
   Dat betwijfel ik. Maar dan kon het wel eens veel te laat zijn!
   Wij willen het hier zover niet laten komen, en zullen er alles aan doen om niet in net zo’n situatie terecht te komen als bijvoorbeeld in Engeland.
   Daar hoor je soms lange tijd geen woord Engels om je heen.
   Verschrikkelijk!

   Like

 6. luckybee zegt:

  Tsia ook Chinesen zijn Kafirs en die moeten dood volgens de Koraan en a Hadith.

  Like

 7. Yiooda zegt:

  BARBAREN ZIJN NOG HEILIG T.O.V. DEZE ONMENSEN DIE MOSLIM HETEN

  Voor ons land geldt in ieder geval: Stem in Mei massaal op de PVV zodat er hier een halt wordt toegeroepen aan de invoer van deze lieden en hun verderfelijke leer hun ingegeven door mohammed, de grootste leugenaar, pedofiel en moordenaar!!!
  Yiooda.

  Like

 8. Harry zegt:

  Het komt vast doordat mijn denkraam veel te krap is , maar ik kan geen andere oplossing bedenken tegen de islam , dan die bende totaal elimineren .
  Zodra er nog een aantal overblijven zal de bijbehorende waanzin weer de kop opsteken .
  Maar met de huidige regeringen in europa en amerika hoeven we geen enkele illusie te koesteren dat er ook maar iemand bijtijds zal ingrijpen .
  Het is net zoiets als in een heel snel vliegtuig zitten waarvan de motoren gestopt zijn , je probeert de rit zo lang mogelijk te rekken , maar uiteindelijk donder je toch met een enorme rotgang op de grond te pletter .

  Hopelijk geven de volgende verkiezingen ons de mogelijk laatste kans om het tij te keren .

  Like

 9. delamontagne zegt:

  Het was gisteren op het nieuws, maar het woord moslims was er niet bij.
  Lees nu pas dat ,t zo is. Ook moest ik denken aan de moord op mevr Borst. De eerste reacties in nieuws: “was niet duidelijk of ,t een ongeval of änders” was.

  Like

 10. Sjaak zegt:

  De eerste grote fout van deze geitenneukers !
  In China geeft het de doodstraf nog en die krijgen
  nu geen rustig moment meer GARANDEERD !

  Like

 11. ron noorda zegt:

  dump ze maar op een eilandje ofzo, stelletje mafkezen

  Like

 12. gielah zegt:

  En in Nederland krijg je de hele politiek-correcte meute scheldend en jammerend over je heen, als je dit onmensen noemt, want dan… zo heet het… ‘zet je héle groepen uit de samenleving zomaar weg…’ en nee… dat zouden we NIET moeten willen.

  Like

 13. Jade zegt:

  In Nederland is de lat nogal hoog gelegd om legaal
  een blaffer in huis te mogen hebben.
  Maar de favoriete wapens van Mo hangen voor 3 euro
  nog wat in de schappen van de supermarkt.
  Nog even en dan beginnen de slachtpartijen hier ook.

  Like

 14. koddebeier zegt:

  Hoe lang zijn we hier nog veilig ?????

  Like

 15. Jan zegt:

  Even op een rij: de EU boycot Israël, in Buitenhof denkt men er over om Rusland sancties op te leggen, China neemt strafmaatregelen tegen de moordende moslims en de EU gaat over tot sancties, Afrikaanse landen hebben geen boodschappen aan homo’s (die straks weer de volgende eisen stellen zoals kinderen adopteren waarna weer de volgende eisen volgen) en de EU gaat over tot strafmaatregelen. Ik krijg toch sterk het gevoel dat ik met idioten te maken heb in Brussel.

  Like

 16. Dr.Kwast zegt:

  Volgens mij is Japan vrij van Mohammedanen en als er al een aanwezig is mag het beroep moslim niet uitgeoefend worden en toonbaar zijn.

  Like

 17. peterselie1 zegt:

  Als de Chinezen door krijgen dat moslims naar kip smaken, dan is het probleem zo opgelost. 😉

  Like

 18. Henk der Niederländer zegt:

  Ondertussen is het dodental al opgelopen tot 34.
  Ik hoop dat de autoriteiten in China de rest ook snel oppakken.

  http://www.hln.be/hln/nl/960/Buitenland/article/detail/1803539/2014/03/02/Dodental-bloedbad-aan-Chinees-station-opgelopen-naar-34.dhtml

  Like

 19. Vederso zegt:

  via Vlad Tepes;

  Like

 20. Pingback: Aan het kruis met hem! | E.J. Bron

 21. Pingback: Gebed voor de naïeve kerkvoorganger | E.J. Bron

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s