De massa-immigratie heeft Groot-Brittannië ‘onherkenbaar’ achtergelaten, zegt Nigel Farage

Screenshot_7

(Door: Christopher Hope)

In een van zijn krachtigste aanvallen op het immigratiebeleid zegt de leider van UKIP dat het land is ‘overgenomen’ door buitenlanders. Door de massa-immigratie is Groot-Brittannië  een ‘onherkenbaar’ land geworden, dat veel mensen niet aan hun kinderen en kleinkinderen zouden willen achterlaten, heeft Nigel Farage gezegd. In een van zijn krachtigste aanvallen op het immigratiebeleid zei hij dat de komst van migranten een aantal Britse mensen het gevoel heeft gegeven dat delen van het land nu niet meer bij hun [leef]wereld horen.

De leider van de ‘UK Independence Party’ zei dat delen van het land waren ‘overgenomen’ door buitenlanders en hij vertelde hoe hij onlangs een forensentrein van Londen naar Kent nam en verschillende haltes moest wachten, voordat hij Engels hoorde spreken.

De opmerkingen van de heer Farage komen nadat officiële cijfers, die donderdag gepubliceerd zijn, in het afgelopen jaar een schokkende stijging van de netto-migratie naar Groot-Brittannië van meer dan 30% (58.000) naar 212.000, die met name was veroorzaakt door migranten uit Zuid-Europese landen.

In zijn belangrijkste toespraak [over het centrale thema] op de voorjaarsconferentie van UKIP in Torquay op vrijdag zei de heer Farage: “Het zijn de gewone mensen, het zijn de gewone gezinnen die de financiële prijs betalen, maar hoe zit het met de sociale prijs hiervan?”

“Het is een feit dat in tal van onze steden en stadjes dit land in korte tijd ronduit onherkenbaar is geworden. Of de uitwerking ervan is te zien in lokale scholen en ziekenhuizen, of dat het ligt aan het feit dat er in veel delen van Engeland geen Engels meer wordt gesproken: Dit is niet de soort gemeenschap die we achter willen laten aan onze kinderen en kleinkinderen.”

Toen hij later verslaggevers te woord stond, zei hij: “Het getuigt van een oprechte, legitieme, redelijke zorg als mensen zeggen dat immigratie aanvaardbaar is, maar als hele gebieden worden overgenomen is dat moeilijk te aanvaarden … die heeft plaatsgevonden op een schaal die niemand zich ooit had kunnen voorstellen”.

De leider van UKIP vertelde hoe hij onlangs met een forensentrein door het zuidoosten van Londen reed en niemand Engels hoorde spreken,  waar hij naderhand een ‘onaangenaam’ en ‘ongemakkelijk’ gevoel aan overhield. Hij zei: “Vind ik dat delen van Groot-Brittannië als buitenlands op mij overkomen? Ik nam onlangs ’s avonds, het was spitsuur, de trein vanaf Charing Cross. Het was een stoptrein die Londen uitreed en we stopten bij London Bridge, New Cross, Hither Green en pas na Grove Park kon ik in de wagon duidelijk Engels horen spreken. Geeft me dat een lichtelijk onaangenaam gevoel? Ja, dat is zo. Ik vraag me af wat er werkelijk aan de hand is. Ik zeg dit en ik weet zeker dat het een standpunt is dat zal worden gedeeld door driekwart van de bevolking, misschien zelfs door meer”.

Hij voegde eraan toe: “Ik zeg niet dat de mensen moeten worden gedwongen om in de trein Engels te spreken. Dat zou een verdraaid domme opmerking zijn. Wat ik wil zeggen is dat er nu in bijna 10% van de scholen in dit land Engels niet de hoofdtaal is in de gezinnen waar die kinderen uit komen.”

Farage waarschuwde dat de immigratie schade had toegebracht aan de “samenhang” in de Britse samenleving. Hij zei: “Dus het antwoord is dat ik me niet erg comfortabel voel in die situatie en ik denk dat de meerderheid van de Britse bevolking hetzelfde gevoel heeft. Het betekent niet dat ik tegen wie dan ook met een verschillende achtergrondcultuur ben – verre van dat. Ik wil dat we een verstandig, ruimdenkend immigratiebeleid voeren. Maar ik vind dat wat wij nu meemaken of wat we hebben meegemaakt en zeker wat we zullen blijven meemaken als het aan de EU ligt, gewoon volstrekt onverantwoord is. Ik denk dat het beleid grote schade aan de samenhang van onze maatschappij heeft toegebracht en aan het welzijn van de werkende mensen in dit land”.

Hij verdedigde ook de UKIP-leden tegen beschuldigingen dat ze excentriek zouden zijn en hij beweerde met nadruk dat zij slechts bewezen dat UKIP “een breed gedragen deel van de publieke mening” vertegenwoordigde.

Bron:
www.telegraph.co.uk
Auteur: Christopher Hope

Vertaald uit het Engels door:
Wachteres & Henk V.
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Groot-Brittannië, Immigratie, landverraad, Nigel Farage. Bookmark de permalink .

22 reacties op De massa-immigratie heeft Groot-Brittannië ‘onherkenbaar’ achtergelaten, zegt Nigel Farage

 1. Peter Buitelaar zegt:

  Hij heeft volkomen gelijk!

  Like

 2. Theresa Geissler zegt:

  Hè, hè, eindelijk! Ik dacht al dat hij er nooit duidelijk mee zou komen.
  Nu nog een béétje de ‘Islamcritifobie’ zien af te leggen, waar hij nog mee behept lijkt te zijn -wat zou inhouden dat hij zich iets meer openstelt voor een dialoog met Geert- en dàn kunnen we praten…….

  Like

  • bobzelf zegt:

   EERST DE verkiezingen winnen , lieve theresa
   eerst de verkiezingen winnen

   Like

  • Tistochwat zegt:

   Deze gedachte kwam ook meteen bij mij op.
   Farage vergeet dat de moslim de hele hand -nee de hele arm- grijpt wanneer hem een vinger wordt aangeboden.
   Als je er één binnenhaalt, volgen er vele miljoenen.
   En het spul fokt ook nog eens als dolle konijnen.

   Like

  • Wachteres zegt:

   Ik ben er van overtuigd dat Farage wel zou willen meewerken met Wilders en andere anti-Europa partijen. Wilders laat zich in het Vlaams interview ook op een dergelijke manier uit.

   Helaas zijn de Britten nog politiek correcter beïnvloed dan de Nederlanders en hij wil, terecht, zoveel mogelijk stemmen winnen. Daarna ziet hij wel verder, is mijn opvatting.
   En gelijk heeft hij!

   Als ik in GB woonde zou ik eerst op UKIP stemmen en nadien zien of hij zijn gedrag zou wijzigen en anders zou ik voor Liberty GB gaan.

   Als men iets wil bereiken moet een partij zo groot mogelijk worden.

   Like

 3. bobzelf zegt:

  NIGEL IS RIGHT AGAIN !!!
  voor mensen die zulke verhalen niet geloven , en in een leuk dorpje wonen, of niet in een grote stad !
  neem gewoon de proef op de som , ga naar Rotterdam op een zaterdag neem de metro en stap uit bij marconiplein of maashaven of rijnhaven of slinge , wandel binnendoor richting zuiderboulevard
  neem de metro terug en stap uit bij de zwart jan straat/ bergweg , wandel dan terug tegen sluitingstijd van de winkels en loop naar het centaal station over de lijnbaan !!
  ALSOF U 3 UUR DOOR FUCKING BERUT HEBT GEWANDELD !!
  EN NA 18.00 UUR SLUITINGSTIJD wordt het zelf angstaanjagend eng !!!

  maar multiculti , de hele stad rotterdam wordt bestuurd door een marokkaanse burgemeester en de deelgemeentes door turken , marokkanen , en elkaar maar subsidies uitkeren en toekennen , etc ,

  dus 1 bonk uitkeringen ,zorg toeslag, huurtoeslag , en hoersoepsidies , nooit werken , waar is utkiering , en jij niks zeggen , ist DISCRIMINATIE !!
  HET ENIGE WOORD WAT ZE ZO UIT HUN MOUW SCHUDDEN , EN RESPECT MAN,
  RESPECT

  EEN HEERLIJKE STAD HELEMAAL NAAR DE KLOTEN GEHOLPEN , GEEN NEDERLANDSE WINKEL MEER TE ZIEN !!
  wanneer barst de bom !!

  Like

  • ali mentatie zegt:

   zeer herkenbare reactie. Erg leuk dit te lezen. Als ik weer eens naar Rotterdam ga per vliegtuig, dan kom ik alleen al op weg van de bus naar centraal station binnen 30 minuten meer negers tegen dan in de maanden voor mijn reis waar ik nu woon. Het is altijd weer even wennen en het wordt almaar erger. Toch is het in Rotterdam nog lang niet zo erg als in Brussel, en dan ben ik nog nooit in verloren wijken Schaarbeek en Anderlecht geweest. Mooi geplaatst stukje, nogmaals, keep em coming.

   Like

 4. Theo Prinse zegt:

  Misschien herinnert Nigel Farage deze video met Enoch Powell
  Geupload op 28 feb. 2010
  Interview with Enoch, from 1977. In it, he discusses immigration, he defends his ‘controversial’ speech, and he predicts what will happen in the future – to a startling accuracy.

  Like

 5. peterselie1 zegt:

  Net wat Theresa zegt Hé hé uiteindelijk verschijnen de uitspraken van Farage in de media, beter laat dan nooit. Sta er niet meer van te kijken deze ten top gedreven idioterie van de massa-immigratie die elk land uiteindelijk de das omgaat doen. En de sociale stelsels als een lege huls doen achter laten. Wat laten de Europeanen achter voor hun kinderen niets, nada en het smerigste van deze immigratie dat het niet zonder slag of stoot omgekeerd kan worden. Het is een nazi strategie dit maal geen lebensraum en ook geen Lebensborn-project maar das vierte reich, heilstaat EU. Denk dat in 2014 het omslagpunt bereikt wordt en dat de EU leiders hun ware bedoelingen ventileren aan een lam gebeukte burgerij van Europa.

  Like

 6. Breget zegt:

  Laat hij nu net als Wilders gelijk hebben maar trurrig is het nog erger heel Europa , het M/O is met de rest van de wereld met de islam een tijdbom geworden .Warneer word een ieder eens wakker.

  Like

 7. Yvonne zegt:

  Het zijn niet alleen de grote steden;het zit overal!In Oss[ca.70.000 inwoners]Moet je zoeken naar een Nederlander!@ mosketen,dat dan weer wel!Alles is vergeven van Turken,Marokanen,Afghanen,Somaliers,en ander gespuis:achter de kassa,.op straat,bij de dokter,in het ziekenhuis,op de scholen,kortom;overal!En allemaal dezelfde mentaliteit.lui,stiekem en agressief:om te kotsen!

  Like

  • peterselie1 zegt:

   Ja Yvonne ik herken dat gevoel wat over je komt als een koude douche wanneer men dat moslim tuig, wat zich niet gehinderd voelt door enig vorm van respect en cultuur voor het gastland waar zij vriendelijk voor werden uitgenodigd om een nieuw bestaan op te bouwen. Daarbij komt ook nog de gore mentaliteit van dit moslim tuig om de hoek kijken dat zij alles willen hebben na dat zij door de instanties een huis toegewezen gekregen hebben, de inrichting, sociale hulp verleners breken hun benen om de eerste te zijn om te helpen, hun kroost wordt op de scholen bevooroordeeld boven de autochtone kinderen door sociofascistische juffen.En zij willen meer en meer als een verwend kind aan de lijst van eisen lijkt geen einde aan te komen en de meesten hebben er nooit een slag voor gewerkt. En dan die achterlijke, naïeve dwazen van Nederlanders die er 40 of meer jaren zich krom hebben gewerkt en gespaard hebben, zonder vorm van protest dat allemaal aangewreven gekregen hebben. De perfide sociaal fascisten die overal in Nederland een dikke vinger in de pap hebben hebben hiermee het zaad geplant voor een burgeroorlog.

   Like

 8. sylvia Groot zegt:

  In de Amsterdamse metro richting Bijlmermeer kan het eveneens zomaar gebeuren dat men vele talen hoort spreken. Behalve het Nederlands.
  Dat is al jaren zo.

  Like

 9. luckybee zegt:

  Niet vergeten dat de grootste gedeelte van de Immigranten naar Groot Brittanie, leden waren van het Gemenebest.Schaft dat af en de Immigratie zal onmiddelijk stoppen.

  Like

 10. donder2014 zegt:

  Nederland is een land met alle culturen……BEHALVE DIE VAN ONS!!

  Like

 11. Henk.V zegt:

  Voor de vermenging van rassen in het Verenigd Koninkrijk zijn twee oorzaken aan te wijzen.
  Jarenlang hadden inwoners van het Britse Gemenbest het recht zich in het ”moederland” te vestigen.
  De nazaten van deze mensen hebben zich willen aanpassen aan de leidende Britse cultuur en in het algemeen lukte dat ook wel redelijk, omdat ze in de koloniale tijd onder Britse supervisie leefden.De aanpassing aan de Engelse manier van leven was voor hen niet een al te grote stap en de “”nieuwe Engelsen” voelden zich dan ook beslist Brits,beheersten de taal en spanden zich in om een nuttig deel van “‘Engeland” te worden. Zij zouden zich beledigd voelen indien ze als vreemdelingen werden gezien.
  Na de verbintenis tussen de EU en de islamitische wereld in 1975 en de -voor het Westen desastreus uitpakkende bepalingen met betrekking tot de positie van de islam en het recht van de islam om zich overal vrij te manifesteren, veranderde er iets drastisch in het islamitische segment in de Engelse samenleving.
  De eisen uit de islamitische hoek namen toe, hun drang om zich door hun kleding kenbaar te maken, leidde snel tot een veranderend straatsbeeld. Kortom: Engeland islamiseerde zienderogen.
  De drie plotieke hoofdstromingen: Labour, Conservatieven en de Liberaal; Democraten gingen volledig in deze veranderingen mee, politiek correct als ze waren.
  Dus tegenkrachten om de aantasting van het Britse culturele landschap ongedaan te maken, kregen nauwelijks kans, omdat ook in het Verenigd Koninkrijk alle sleutelposities in het land in handen van links zijn gekomen. Die worden financieel gesteund met royale giften uit de Arabische olieprotectoraten en Saoedi Arabië.
  Zo drijft de Londense handel voor een groot deel op oliegeld en dus: ”wiens brood men eet…”!

  De tweede golf ”immigrerende veranderaars” is veel kwaadaardiger, omdat zij in opdracht van de EU (!) vrij het land mogen binnenkomen.”Toevallig” is het merendeel ervan orthodox moslim en dus verandert Engeland langzamerhand in een westerse kopie van het Midden Oosten en zoals Farage dat al aangeeft: de verandering van een land begint in de grote steden . Vandaar verplaatst die zich via keinere centra uiteindelijk naar het platteland, met alle gevolgen die de UKIP leider zo duidelijk omschrijft.

  Aan de strategie van de EU zit werkelijk niets geheimzinnigs!Deze organisatie past bewust en systemitisch demografische vermenging toe in elke lidstraat, totdat er van de oorspronkelijke bevolking weinig meer valt terug te vinden. De landen zullen blijvend van karakter veranderen, totaal ONHERKENBAAR worden. De oorspronkelijke bewoners zullen zijn opgegaan in een nieuwe smeltkroes, hun geschiedenis niet meer kennen ,heel welvarend worden en in vrede leven met hun medemensen in allerlei mogelijke kleuren en uitvoeringen.Samen zal men heel gelukkig worden in de nieuwe wereld en de EU danken, denkt het directoraat in Brussel.
  DIT STAAT DE EU VOOR OGEN.
  De nieuwe religie moet een vermenging worden van ”Abrahamistische elementen”: van Joods denken, Christelijke opvattingen en vooral veel islamitisch trekjes vertonen.

  Wie het met deze aanpak HELEMAAL niet eens is kan beter met alle middelen de bewerkstelligers van dit fraais uit de macht vetrwijderen.
  Farage begint het probleem door te krijgen.Laten we hopen dat hij de verkiezingen in Groot Brittannië wint. Hij mist de scherpte van Wilders’visie, want de kwalijke rol die de islam in het Westen speelt benoemt hij zelden en wat je niet benoemt kun je moeilijk aanpakken.

  We zullen zien!

  Like

  • Henk.V zegt:

   correctie:

   Deze organisatie past bewust en systemAtisch demografische vermenging toe in elke lidstraat, totdat er van de oorspronkelijke bevolking weinig meer valt terug te vinden.

   Like

 12. marc frans ronsmans derry londonderry...benalmadena (zuid-spanje) zegt:

  farage heeft gelijk sinds jaren…hopelijk zijn er nog genoeg originele inwoners om zijn partij aan de macht te helpen….voor dat europa ten onder gaat….vanuit ierland bekeken.

  Like

 13. Pingback: MASSA-IMMIGRATIE IS GENOCIDE OP EIGEN VOLK (deel 2) | eunmask

 14. Jan zegt:

  Britten die subsidie willen ontvangen als zij films maken dienen in het vervolg zich te onderwerpen aan de marxistische terreur van de British Film Institute, dwz feminazi’s, flikkers, burka’s, talibanners enz dienen opgenomen te worden voor de productie van films. Maw, de filmindustrie dient kapot te worden gemaakt.

  British Film Institute tells filmmakers to tick new diversity targets or miss funding
  Movie companies have been told they must meet new targets for ethnic minority, gay and female characters on screen to be eligible for future funding from the British Film Institute.

  The BFI, Britain’s largest public film fund, announced a “Three Ticks” scheme to ensure diversity in films and behind the scenes as it set out new rules for funding.

  Under the system, to be implemented in September, films must “tick” at least two of three criteria: on-screen diversity; off-screen diversity and “creating opportunities and social mobility”.
  http://www.telegraph.co.uk/culture/film/film-news/10952584/British-Film-Institute-tells-filmmakers-to-tick-new-diversity-targets-or-miss-funding.html

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s