Hans Jansen – Islamofobie is projectie

Hans Jansen

(Door: Hans Jansen)

Niet wij zijn bang voor de islam, maar de moslims zijn bang voor ons. Omdat de moslims zelf bang zijn, kunnen de beroepsmoslims zich niet voorstellen dat wij op onze beurt niet ook bang zijn. Het valt al buiten het voorstellingsvermogen van de beroepsmoslims dat wij de islam niks vinden. Dat we überhaupt niks van de islam vinden, en dus ook niet bang zijn, is al helemaal onvoorstelbaar. De moslims zijn bang, en wij zullen dat dus ook wel zijn. Denken zij. Maar de islamitische angst heeft een goede grond. Wanneer westerlingen zich in de islamitische wereld zouden gedragen zoals de islamitische migranten in het Westen, dan zou er snel een afdoend einde gemaakt worden aan de aanwezigheid van die westerlingen in de islamitische wereld. Moslims en beroepsmoslims weten dat zonder dat iemand ze dat hoeft te vertellen. Ze verbazen zich dat ze in het Westen wegkomen met gedrag dat in hun landen van oorsprong tot uitzetting en verbanning, maar waarschijnlijker nog, tot moord en doodslag zou leiden. En ze kunnen zich niet voorstellen dat het hier blijven zal zoals het is.

Lees verder>>>
(h/t Martien Pennings)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

7 reacties op Hans Jansen – Islamofobie is projectie

 1. Theresa Geissler zegt:

  “Wie weet…..” Ach mijn beste Professor Jansen, ik weet het wel zeker!
  Er bestaat tenslotte nog zoiets als een oude volkswijsheid, die luidt: “Zoals de waard is, vertrouwt hij zijn gasten.”
  En dat lijkt mij hier méér dan van toepassing.

  Like

 2. Het rechtse geluid gaat heus wel leven in Nederland! Dankzij die ‘vredelievende’ gasten en hun fatsoensnormen! En dankzij dat dwaze gepraat van die ‘slimme’ linkse politici die Nederland steeds meer in de put helpen! Die gasten laten vandaag of morgen bommen ontploffen in bijvoorbeeld drukke winkelstraten omdat Geert Wilders weer eens wat heeft gezegd!

  Like

 3. De reden waarom moslims zich in ons land zo superieur en respectloos gedragen is omdat WIJ dit primatengedrag toestaan!!!

  Like

 4. BertG. zegt:

  Ik geloof helemaal niet dat ze verbaasd zijn. Elk empathisch gevoel ontbreekt.
  Daar heb je een namelijk geweten en gevoel voor nodig om een vergelijking te kunnen maken, en dat is al uitgesloten als je als heerser van de wereld groot gebracht wordt met waanideeën.
  Geheel volgens hun voorbeeld.

  Like

 5. Avidia zegt:

  Ze zullen nooit integreren, zij hebben een superintegratie gevoel, alsof iedereen op hen zit te wachten een soort hoogmoed, gestuwd door de regering en wat ze ons opleggen, maar mooi niet. Ze worden veracht en disrectspect vol behandeld, en zo hoort het ook, ze voegen niets toe, ze breken alleen maar af!!!!

  Like

 6. Th.M. van Baarle zegt:

  Hans Janssen zegt:
  ” De koran staat vol met beweringen over christenen, joden en heidenen. Moslims beschouwen de koran als het woord van God. God spreekt de waarheid. Wat een individu meent waar te nemen, is van geen belang vergeleken bij wat God in de koran meedeelt. Wat God in de koran meedeelt over christenen, joden en heidenen is niet positief. Dus wantrouwen en vrezen moslims hen. En er is niets dat heidenen, joden of christenen kunnen doen om dat te veranderen.”
  Toch wel, wij zijn de angsthazen die niet luid van de daken durven schreeuwen dat de islam de meest achterlijke ideologie is die voor godsdienst wordt versleten.
  Wilders deed het met een sticker op de deur van de fractiekamer. Daar zijn veel varianten op te bedenken. Als reactie op de actie van Geert hoorde (las) ik dat mensen van plan waren Amsterdam er mee vol te plakken. Dat is kennelijk niet doorgegaan want ik hoor er niets meer over. Er zijn echter allerlei stickers te bedenken die te gebruiken zijn en gemakkelijk zijn te vervaardigen. Wie durft?

  Like

 7. Republikein zegt:

  Ik zeg kut, maar dat had ik al gezegd. Wat is er, leipo, commentaar, graag.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s