HET PARADIJS OP AARDE HEET EUROPA!

EU unmask

(Door: Realpredictor)

Hoe komt het eigenlijk dat deze (semi) socialistische houding in Europa ineens is uitgegroeid tot een onstuitbare tsunami van gelukzoekers? Hoe komt het dat ineens (sinds de toetreding tot de EU) vloten vol asielzoekers richting Europa varen en hoe komt het dat wij ineens iedereen zielig moeten vinden en met open armen moeten verwelkomen?

Ik denk dat ik het niet hoef te zeggen, want iedereen weet onderhand dat de landen van Europa worden gezien als het paradijs op aarde! Waar je niet hoeft te werken en toch genoeg geld, onderdak en gratis ziekenzorg kunt krijgen en dat elk kind dat je krijgt volledig verzorgd gaat worden, zodat het extra rendabel is om elk jaar een kind te baren! Dat je jouw cultuur en religie mag behouden, nóg beter, dat je jouw cultuur en religie (desnoods met geweld) aan de Europeanen mag opdringen! Dat je kunt eisen dat ze HUN cultuur en gewoontes niet meer mogen uitoefenen (bijv. dat  er geen kerstbomen en geen varkensschilderijen in openbare ruimtes getoond mogen worden en geen kruisjes gedragen mogen worden, geen discriminerende symbolen, zoals zwarte piet, gebruikt worden en dat men moet respecteren dat jullie geen hand mogen geven enz.!) Dat je honderden moskeeën mag bouwen, dat er gebedsruimtes moeten komen, offerfeesten gehouden worden, halal geslacht mag worden, jullie vrouwen gesluierd mogen lopen en dat jij geen respect hoeft te tonen voor jullie gastheren!

Screenshot_1

Dat jij bij zware delicten (zoals overvallen plegen, vrouwen molesteren, inbreken, het met hele groepen doodschoppen van scheidsrechters en jongeren, etc.) als allochtoon slechts een lichte straf krijgt. Dat je het volk dat jou gastvrij heeft ontvangen mag indoctrineren en beschuldigen van discriminatie als ze tegen al deze voorrechten van jou of tegen de gewelddadigheden die jouw religie voorschrijft proberen te protesteren. En dat ze hiervoor door de rechter bestraft kunnen worden. Dat er een grote groep (die zich “moraalridder of Gutmensch noemt) alles wat jij doet zal goedpraten en verdedigen en die er zo voor zorgen dat jullie je territorium als “Sharia-gebied” kunnen claimen en uitbreiden.

En jammer dan voor de gastheren, die alles moeten bekostigen, die hun huizen moeten afstaan, die er voor moet zorgen dat het jullie aan niets ontbreekt, die alles moeten accepteren! Die hebben toch zelf “gekozen” voor hun EU-dictator en dus hebben zij er zelf om gevraagd!

WAAR TER WERELD KAN DIT, BEHALVE IN HET PARADIJS VOOR ALLOCHTONEN, GENAAMD “EUROPA” ?

Door:
Realpredictor

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

20 reacties op HET PARADIJS OP AARDE HEET EUROPA!

 1. bobzelf zegt:

  AMEN

  Like

 2. Jean zegt:

  Het links gespuis heeft stemvee nodig want de postjes en de poen daar is het om te doen, de welvaart, veiligheid en leefbaarheid van eigen volk interesseert ze geen flikker, hopelijk wordt het huichelaarstuig in mei afgemaakt tot en met de laatste kankercel.

  Like

  • fleckie zegt:

   Uit “ONS” het KBO-blad van febr. 2014.”campagne voeren is veel met mensen praten”. .Cees Jaspers (63) is voorzitter van KBO-kring Marliezaat.voorzitter/secretaris van KBO. Ossendrecht en fractievoorzitter van de. PvdA. In Woensdrecht.Er breken spannende tijden voor hem aan:zal het aantal zetels van zijn partij tijdens de gemeenteraadsverkiezingen op 19 maart van drie naar vier stijgen.?….”.Hoe lang bent u al actief binnen de lokale politiek?”.”IK ben in 1986 begonnen als gemeenteraadslid.Vervolgens ben ik opgeklommen tot fractievoorzitter en lijsttrekker.Van 2006 tot 2010 was ik wethouder.”…”wat zijn de speerpunten van uw partij als het om senioren gaat.?…”We willen graag dat de twee VERZORGINGSHUIZEN.Putte en HUijbergen die de komende jaren gesloten worden ,gebruikt gaan worden voor begeleid wonen.En omdat er nu alleen openbaar vervoer in de regio tijdens de spits is en niet daarbuiten,willen we een nieuwe gemeentelijke vervoersdienst.Het idee. Is om oproepbare busjes in te zetten,met behulp van vrijwilligers vanuit de Brede Welzijnsinstelling..”…..”hoe bereiden jullie je voor op de verkiezingen?””Door campagne te voeren,dat doen. we met een geluidswagen rond te rijden,folders te verspreiden,posters te plakken,
   ,mee te doen aan discussieavonden en VEEL met mensen te praten.####
   Ijle

   Like

 3. Peter Buitelaar zegt:

  Gewoon PVV stemmen of in Engeland UKIP of in Frankrijk FN… komt alles weer goed. ALS we er met z’n allen aan meewerken!!!!

  Like

  • Driek zegt:

   Peter Buitelaar, u heeft de moed nog niet verloren, ik hoop toch werkelijk dat wij allemaal, lezers van deze site, PVV gaan stemmen. Maar als ik die leugenverhalen lees van onze bewindslieden, een Alexander Pechtold die het heeft over “we gaan nu de oogst binnenhalen”, en een andere oplichter die het heeft over “we zijn over het dieptepunt van de crisis heen”, dan ben ik bang dat de bevolkingsgroep, die deze site niet leest, en niet kritisch nadenkt, wederom stemt op dezelfde charlatans die ons belastinggeld over de balk gooien, en onze ouderen laten verrekken. Neen, ik ben, beste Peter, niet gerustgesteld.

   Like

 4. Theresa Geissler zegt:

  We wisten het zo onderhand natuurlijk al, maar toch goed dat je bij deze alle waanzin nog eens bij elkaar hebt gezet, realpredictor!
  Vooral dat “Die hebben toch zelf gekozen voor hun EU-dictator” is de meest karakteristieke gotspe, want dat hèbben ze (we) niet eens, integendeel! Het oordeel was duidelijk genoeg en nóg werd het ons door de strot geduwd!
  Enfin, nu het allemaal nog eens op een rijtje gezet is, is het eens te meer duidelijk, dat we elke gelegenheid moeten zien aan te grijpen om er weer uít te komen. Hoe we het doen, doen we het, maar we zijn het zowel onszelf als ons nageslacht verplicht.

  Like

 5. Marijke zegt:

  Hopelijk is het na 19 mei afgelopen.

  Like

 6. delamontagne zegt:

  Wat een verschil in behandeling van deze z.g.n. “nieuwe NL-ers” [of NL-ers in de dop ! ], met de repatrianten uit voormalig NL-Indie in de jaren 50. Jammer dat dat artikel van U::::”DJANGAN LOEPAH! De komst van de Indische Nederlanders (deel 2)”
  http://eunmask.wordpress.com/2014/01/20/djangan-loepah-de-komst-van-de-indische-nederlanders-deel-2/…..
  nooit hier op blog is verschenen. WAT EEN CONTRAST MET TOEN. Ook Uw reactie toen erop vond ik goed. Ze (je ) moest al alles van NL leren/weten, schrijven en spreken,etc,etc.
  Schoolboekjes in de tropen, waarin de kindertjes konden lezen over dingen waar ze geen idee van hadden. Winter, sneeuw, schaatsen etc. echt niet aangepast aan het leven daar.

  Like

 7. @delamontagne. Dit is ook het ENIGE dat goed was aan de Nederlandse kolonisatie! Ze hebben in hun koloniën vanaf de kleuterschool (nonnenschool) de kinderen een perfecte educatie gegeven; niet alleen over Nederland, maar wereldwijd!. Ze hebben Nederlandse leraren over laten komen voor leerlingen van de Middelbare en Hogere scholen, die behalve Nederlands ook in Engels, Frans en Duits les gaven. De repatrianten hadden daarom geen achterstand, integendeel! 😉

  Like

  • delamontagne zegt:

   Ik praat natuurlijk de kolonisatie niet goed. Wilde alleen maar zeggen dat het CONTRAST met toen wel heel erg groot is. Er kwam bij dat die mensen NL-ers waren ( maar eigen volk EERST mag tegenwoordig niet meer sinds …Janmaat.)
   Wat die nonnen betreft: die liepen daar in die hitte met “habijten” zoals die in NL werden gedragen. Kijk nog weleens naar die foto,s en denk: “Hoe is ,t in Godsnaam Mogelijk”.
   (wat ,t geloof al niet mensen aandoet ! ! ! )
   Zelf heb ik onderwijs gehad van de “Zusters-van-de-Liefde”.
   Nu ik ,t zo opschrijf, schiet ik eigenlijk weer in de lach.
   Maar je leerde wel discipline en zoals U schrijft al ,t andere )

   Like

  • Joannes den Hollander zegt:

   Nederlands-Indië hadden we nooit mogen afgeven. Benevens dat we er welvaart brachten hadden we hiermee kunnen voorkomen dat dit Overzeesche gebiedsdeel op termijn geïslamiseerd zou worden.
   Dan hadden we nu enkele tienduizenden KNIL militairen hier heen gehaald om Nederland even te zuiveren van ongewenste indringers.

   Like

 8. Avidia zegt:

  Ik weet nog dat in onze stad “buitenlanders” kwamen, ik had een woninginrichters winkel, ze kwamen bij mij alles uitzoeken en de rekening moest naar de gemeente, ja dus, alles voor niets. Terwijl er mensen in mijn winkel kwamen die op afbetaling kwamen kopen, buitenlanders eerst!!!!

  Like

 9. luckybee zegt:

  Het paradijs op aarde kan alleen daar gebeuren waar wij de situatie op Eden na kunnen bootsen, namelijk geboorte = exit.Waar dit niet gehouden wordt,wordt de Aarde de Hel

  Like

 10. Tistochwat zegt:

  Ik ben gewoon sprakeloos door dit artikel: kort en bondig en alles staat erin!
  Onbegrijpelijk dat er nog idioten zijn die de waarheid niet WILLEN zien!
  Je kunt praten tot je er bij neervalt maar je krijgt het die onnozele dwazen niet aan het verstand gepeuterd…

  Like

 11. donder2014 zegt:

  Ik hoop dat Brussel in mei flink de oren gewassen krijgt, en dat ze eindelijk gaan inzien dat het volk van Europa het zat is. Massaal PVV stemmen op 19 maart in de gemeenten waar dit kan. En als er geen PVV in de gemeenteraad zit dan op een lokale partij stemmen. En wat de tsunami van ” gelukszoekers ” betreft laat die lekker bivakkeren in Brussel of bij Diederik Samsom in de achtertuin.

  Like

  • Tistochwat zegt:

   Of nog beter: op landgoed ‘De Horsten’ of in het leuke bostuintje van Beatrix.

   Like

  • Jean zegt:

   Donder,
   Bivakkeren in Brussel?
   Bivakkeren in Afrika is veel beter, meer ruimte, geen stookkosten enze kunnen hun barbaarse beestachtige waanzin naar believe beleven en toepassen, zij blij en wij zeeeeeeer blij want wij zijn dat zootje ons opgedrongen door die EU misdaadorganisatie spuugzat.
   Laten aston, maalstroom, reling, vanbrens en co mee sturen dan kunnen die achterlijke wijven het eens echt beleven, ik bedoel het moslimleven. 🙂

   Like

   • donder2014 zegt:

    Inderdaad Jean bivakkeren in Brussel en het liefst voor het gebouw van het Europese Parlement. Ze hebben toch allemaal recht op een woning en een uitkering volgens de EU .!!!! Laat ze dan daar maar aankloppen. De “zieligheidsindustrie “draait op volle toeren en ik ben zeer benieuwd hoelang de gewone hardwerkende eu-burger dit nog kan betalen. Of met andere woorden hoever ze de gewone burger nog kunnen uitzuigen!!!

    Like

 12. John Wolf zegt:

  30 maart grote internationale betoging in Brussel ,best met de trein komen ,Catalanen ,Schotten ,alle Vlaamse volksbewegingen Het FN ,de Lega Nord ,zullen er zijn hopelijk komt u ook

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s