MWAHAHA! PvdA-er let op eerlijke verkiezingen

Screenshot_3

Omdat de Paternalisten van de Achterlijkelanden graag moraalvingerwapperend de wereld verbeteren en daarbij nimmer bij zichzelf, maar altijd bij de Problemen van de Anderen beginnen, gaat Thijs Berman (PvdA) naar Afghanistan als verkiezingswaarnemer. Is dat grappig? Dat is bloedhoestend hilarisch. Om te beginnen omdat de partij met het eerlijke *ROTFLOL* verhaal zelf niet echt in staat lijkt tot eerlijk campagnevoeren. Bewijsstuk A. Bewijsstuk B. Bewijsstuk C. Kieskompasfraude, stemwijzergefoefel, misleiding van het electoraat. En ze staan erbij te waarnemen als een kip naar het onweer. Nou kunnen we betogen: jamaar in Afghanistan hebben ze helemaal geen stemwijzer, dus no problemo. Klopt, maar ten eerste gaan we het niet opnemen voor de PvdA want wij zijn Joop niet, en ten tweede, waarom in godsnaam heeft Thijs Berman het recht om demense in een of andere semi-democratische negorij de maat te nemen terwijl het zelf een ordinaire steeldief is?

Lees verder>>>
(h/t Martien Pennings)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

7 reacties op MWAHAHA! PvdA-er let op eerlijke verkiezingen

 1. Het overkomt me steeds vaker dat ik mezelf alleen nog maar hoef te citeren.
  Een stuk uit september 2012: http://bit.ly/1eM8RJw:

  “De blauwe ogen van de totale corruptie: Thijs Berman (PvdA)”

  Een citaat uit dat stuk:

  “Thijs Berman is corrupt. Om te beginnen natuurlijk als iemand die het uitzinnige salaris en de buitensporige secundaire arbeidsvoorwaarden van een Europarlementariër geniet. Het monster in Brussel, de nieuwe Sovjet Unie, weet net als zijn voorganger precies hoe je narcisten en hedonisten moet binden: met poen, status en gelegenheid tot zelfmanifestatie als ‘idealist’. De nieuwe ‘nomenklatoera’ huist in Brussel, compleet met Politburo (Europese Commissie) en Opperste Sovjet (Europarlement).

  Maar ik wil het hier hebben over een veel diepere laag waarin Thijs Berman corrupt is: de culturele en geestelijke. Berman is wat vroeger een landverrader werd genoemd, maar wat je nu een cultuurverrader zou moeten noemen. Dus niet iemand die één natie behorend tot de Joods-Christelijke-Verlichte traditie aan de vijand uitlevert, maar die bezig is die héle 2000 jaar oude traditie te vernietigen.

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   De eerste zinnen lezend vóór ik het ‘lees verder’ had ingetikt verkeerde ik één ogenblik in de veronderstelling, dat jij het geschreven had, Martien: “Bloedhoestend hilarisch,” Je ‘beste studente’ is weer eens op dreef. Voor het overige acht ik die Thijs Berman het prototype van een Farizeeër waarvan je je sf raagt, waar hij het gore lef vandaan haalt! Als de PvdA hier ou gaan aankondigen, om toezicht te gaan houden op de verkiezingen, zou je immers op je vingers kunnen natellen, wie er als winnaar en wie er als verliezer uit de bus zou komen. Wat wil die lul nu eigenlijk in Afghanistan zijn neus er in gaan steken? Wat verbeeldt hij zich wel? Nieuw is het trouwens niet: Toen Portugal in de jaren ’70 voor het eerst weer vrije verkiezingen hield, begon Ome Joop een steuncampagne, hoor: “Houd Portugal Vrij.” Daar werd toen al mee gespot buiten PvdA-kring, omdat de opbrengst van de campagne exclusief ten goede zou komen aan de socialisten van Mario Soares. Ziedaar het ‘democratische’ gehalte van wat wij nu de Partij van de Allahtonen dienen te noemen. Tóen al. Wat dat betreft zijn ze nog geen steek veranderd: Overal ter wereld hun grote ‘gok’ in willen steken.

   Like

 2. Monalisa zegt:

  Citaat van een ander
  Het is een wonder dat er nog mensen op die partij stemmen. Net als die andere ‘verantwoordelijke’ middenpartijen Je zou toch denken dat ze het wel geleerd zouden hebben, na decennia van dom, kortzichtig en nepotistisch beleid.

  Like

 3. luckybee zegt:

  Niet vergeten wat het doel is van Alle Marxisten,ook al is hun weg verschillend , maar het doel is de Dictatuur van het proletariaat; dat heeft tot de dag van vandaag nergens op deze wereld gefunctioneerd.En is geen vrijheid voor normale mensen.Maar onderdrukking dood en verdriet.

  Like

 4. danny zegt:

  De PVDA en eerlijk, laat me niet lachen!! hahahahahahhahahahaha!

  Like

 5. Republikein zegt:

  Iedereen heeft blauwe ogen.

  Like

 6. John Wolf zegt:

  In een nog niet zo ver verleden werden sujetten zo als hij tegen de muur gezet en afgeknald ,zaak opgelost ,de rest zal zich dan wel bedenken alvorens te gaan graaien

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s