PvdA-VVD kabinet schopt ouderen op straat

Screenshot_4

(Door: trias politica)

De Telegraaf meldde vanochtend dat duizenden ouderen hun verzorgingstehuis moeten verlaten en op straat worden gezet. Uit een inventarisatie van de NOS blijkt dat er al 13 tehuizen zijn gesloten en er nog eens 80 gesloten zullen worden. Dat is natuurlijk volstrekt onacceptabel voor een beschaafd land als Nederland.

De heer Wilders van de PVV reageerde dan ook direct op Twitter:

“In wat voor land leven we? Miljarden voor ’t buitenland en hier ouderen op straat schoppen? Schaam je kabinet en CDA!”

En daar heeft hij natuurlijk ook volkomen gelijk in. Het valt natuurlijk niemand uit te leggen dat dit rood-paarse PvdA-VVD kabinet, nota bene met steun van de christendemocraten wél tientallen miljarden uitgeeft aan bodemloze EU-putten, terwijl het onze oudere medemens in de kou laat staan.

Lees verder>>>
(h/t Wachteres)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

44 reacties op PvdA-VVD kabinet schopt ouderen op straat

 1. bobzelf zegt:

  JA, LEUKER KUNNEN WE HET NIET MAKEN !!
  JEZUS CHRISTUS , ALS IK MIJN VADER EN AL ZIJN BROERS OPGRAAF ,
  EN ZE DIT LAAT LEZEN :
  HEEFT U ECHT EEN BLOEDBAD BIJ DE P.V.DA

  alles wat ooit opgebouwd is, MOET NAAR DE KLOTEN !!!

  TIJD OM DIT ZOOITJE AF TE MAKEN !!!

  Like

  • sylvia Groot zegt:

   bobzelf 1 maart 2014 om 19:50
   @alles wat ooit opgebouwd is, moet naar de kloten !!!.

   Uiteraard moet alles naar de klote volgens de socialisten.
   Ons land is immers opgebouwd vanuit een kapitalistische opvatting en dat mot kapot?
   Een volksopstand tegen ‘kapitalistische overheersers’ mislukte aangezien de meute dankzij dat systeem het zelf goed kreeg. Dus bedachten de linkse fascisten een andere weg de sloophamer hanteren.

   uit: wetfilos, frankfurter schule
   >>>Dat optimisme maakt in de tweede fase van de Frankfurter Schule plaats voor pessisme, waarbij het marxisme plaats maakt voor een nieuwe maatschappijtheorie. Nog steeds wordt de geschiedenis opgevat als een voortdurende strijd, maar zonder vooruitgang. De geschiedenis is een gebed zonder eind, een doelloze strijd die slechts eindigt met de vernietiging van de mens zelf.
   Met Jurgen Habermas komt een nieuw optimisme, Habermas gelooft weer in de revolutie. Niet van de arbeiders maar van “randgroepen” zoals zwervers, werklozen en studenten.<<<

   Snappievous?

   Like

 2. Monalisa zegt:

  Een citaat van Rinus
  Terechte woorden van Wilders natuurlijk over onze ouderen. Dan kunnen zijn oud collega’s de PVV straks weer uitmaken voor een pseudo SP. Ik lees net elders dat reageerders hier op zoek waren naar een partij die de verzorgingsstaat wil opheffen of afschaffen. Daar horen dus ook dit soort dingen bij zoals ouderen (die altijd hard gewerkt hebben) laten afbranden en behandelen als vuil.
  Dit is wat me altijd tegenstaat bij ”rechts”. Waarbij ik altijd denk de botte bijl erin en pleur ze desnoods de straat maar op. Nou, hier gebeurt dat dus met dank aan de VVD EN PVDA!
  En waar is nu illegalen meneertje Slob van de Gristenunie? Het is toch nog geen zondag dat je geen radio of tv of internet mag gebruiken?? Waar ben je nou?

  Like

 3. Henk.V zegt:

  En zo zien we dat in de slavenhouding van de politiek correcte meute die EN de islam EN de EU op de eerste plaats stelt BOVEN de eigen bevolking men DE SCHAAMTE VOLLEDIG VOORBIJ IS.

  Wat moet er nog meer gebeuren voordat men de gutmenschen met geweld van het pluche trapt????

  DENk, DENk en HANDEL!

  Like

 4. Cathja zegt:

  Het tekent onze overheid nu ze kennelijk zonder schaamte het ene na het andere verzorgingstehuis laten sluiten. Is dit gebaar een blijk van waardering voor alles wat onze ouderen voor ons land hebben gedaan? Trouwe burgers tegenover een ontrouwe (en onbetrouwbare) overheid! Ja, jarenlang belasting afdragen, dáár waren de ouderen van nu altijd goed voor. Nu ze zelf van een welverdiende rust zouden mogen genieten, kunnen ze barsten! Dit is echt beschamend! Onze overheid smijt met miljarden alsof het niks is, doet braaf wat er in Brussel wordt voorgekauwd, maar hun ouderen beschermen? Ho maar!
  Ik denk dat wij met elkaar nu des te meer naar onze oudere medemens zullen moeten gaan omzien, want onze overheid maakt zich alleen nog maar druk om het welzijn van de gelukszoekers.
  Misselijk makend!

  Like

 5. leefbarbaar zegt:

  Terecht om ook het CDA hier op aan te spreken. Want de smerigste graaiers vindt je in de zorg en meestal zijn die van het CDA. Sommigen graaiers zitten zelfs in de politiek voor het CDA en zijn ook directeur van een zorginstelling. Het ware gezicht van de Buma’s.

  Like

 6. E.J. Bron zegt:

  De webmaster heeft de oplossing!! Aangezien het Europees Gerechtshof de EU-lidstaten ertoe verplicht om vanaf de dag van aanvraag aan asielzoekers een woning ter beschikking te stellen respectievelijk geld voor een privéwoning, betekent dit dat wij onze bejaarden in de vrijgekomen asielzoekerscentra kunnen stoppen! Gesubsidieerd uiteraard. Alle partijen blij, voor de staat verandert er niets! 😦

  Like

  • BertG. zegt:

   Ik denk dat ze beter af zijn als ze een bank zouden overvallen of iets dergelijks.
   24 uur per dag verzorging. Beter kan je ’t volgens mij niet hebben hier in NL.
   Met een compleet gratis zorgpakket en geen uitkering die gekort wordt tot 5 euro.

   Like

  • luckybee zegt:

   Asielzoekers die de zelfde God aanbidden als wij, heeft God geen problemen mee, maar diegenen die een andere God aanbidden als wij,die moeten wij aan de grenzen Europa tegen houden; dat duld onze God niet lees exodus 20 de 10 Geboden. vers 1-26

   Like

 7. Tistochwat zegt:

  Zo’n bericht maakt mij des duivels! Stel smerige a-sociale salonsocialisten die alleen maar denken aan het vullen van hun eigen zakken!
  Tja, bejaarden worden nu eenmaal beschouwd als nutteloos vuil hè?
  Maar een ‘humane’ dood krijgen deze mensen ook niet, als ze daar VRIJWILLIG voor kiezen; HUICHELAARS IN DEN HAAG!
  De ‘dames’ en ‘heren’ die over deze arme weerloze mensen beschikken, zullen vast wel stukken beter voor zichzelf (laten) zorgen als ze zélf oud en hulpbehoevend zijn!

  HEEJ ‘KONING’ W.A.! ALS JE DIT LEEST, DOE ER DAN EENS WAT AAN?!!
  JE KUNT TOCH WEL WÁT?????
  DOE EENS EEN KEER IETS NUTTIGS MET JE VELE MILJARDEN, EGO-JETSETTER!
  ZORG EENS VOOR JE ‘ONDERDANEN’!!!!!
  LAAT EENS ZIEN HOE ‘CHRISTELIJK’ JE BENT???!!!
  DOORBREEK DE ELLENDE EENS MET AL JE CENTEN!!!

  Like

 8. Theresa Geissler zegt:

  Logischerwijs zou je toch denken, dat deze enormiteit ze hun laatste stemmen zou moeten gaan kosten.
  Edoch, als het er op aankomt is de logica bij de kiezer wel vaker ver te zoeken geweest……

  Like

 9. En lees dit: “EU-landen moeten asielzoekers vanaf de eerste dag van hun aanvraag een woning ter beschikking stellen. Mocht de staat dit niet doen, dan moet hij voldoende geld aan de asielzoekers geven om een privéwoning te kunnen huren, aldus het vonnis van het Hof van Justitie van de Europese Unie.” ONZE OUDEREN OPGEOFFERD VOOR ASIELZOEKERS!

  Like

 10. Marijke zegt:

  Wij zijn medeschuldig aan dit wanbeleid; wanneer laten we onze stem nu eindelijk eens horen?!

  Like

  • peterselie1 zegt:

   Marijke wacht op de uitslagen van gemeenteraad verkiezingen dat is de indicatie hoe er gestemd is, ben bang dat het niet veel uitmaakt. Sinds 1848 heeft de politieke elite het zeer goed voor elkaar met zijn allen. Alleen Wilders dreigt roet in het eten te gooien tijdens het schijn elite banket, de haar in de politieke soep.

   Like

   • Monalisa zegt:

    peter wad jij aan Marijke schrijft dat zullen we moeten afwachten of dit ook gaat gebeuren, ik ben bang van niet er is een groep die dat wel doet, als je de campagne van de VVD en van de PVD zag gisteren op de TV en zag hoe pinokkio te kakken is gezet en van de PVDA. Moeten de mens toch wel nadenken gaan? de volder werd niet geaccepteerd door de oudere mensen de 50+ maar de buitenlander pakte de volder wel aan, en hier halen zij die stemmen van daan als de 50+ nou eens allemaal op wilder zouden stemmen dan was hij meteen de grootste partei van nederland

    Like

   • peterselie1 zegt:

    Daar heb je gelijk in Monalisa, de jongeren zijn niet zo politiek geëngageerd. En inderdaad de 50 plussers dat zijn in principe wel de regelmatige stemmers. Wilders heeft gelijk met zijn stemadvies om op de leefbare partijen te stemmen deze zijn immers het meest kritisch van het hele politieke spectrum.

    M.v.g.

    Like

   • Monalisa zegt:

    peter ik misgun niemand zijn vak, zie de wintersport maar dat kost kapitalen en dan de zomer vak kost kapitalen, en dan de kerst 2 weken vrij, peter het moet toch allemaal betaald worden? helaas de jeugd weet ten eerste niet wat werken is?, de oude garden hebben de rechten die zij nu hebben nooit gehad, oje nu zeg ik wat te veel, er zijn mensen die beweeren dat de mens al te vroeg gestopt was ,maar je hebt zelf voor je vut gewerkt (helaas toen ik dat wou was er voor mij geen vut maar wel betaald, waar is mijn inleg gebleven) Tja dan kom ik op de militair die nu boos zijn dat zij die twee jaar over moeten bruggen omdat zij die twee jaar geen AOW krijgen maar wel met 55/57 jaar pr of met pensioen gingen, moet de gewone burger ook ophoesten die twee jaar. daar is door deze groep niet over nagedacht tja ik wel, ben die overbrugging al voorbij
    peter het is bij de jeugd nu, ikke ikke en de rest kan stikken (de goede uitgezonderd) @ Monalisa

    Like

   • peterselie1 zegt:

    Tsja Monalisa er zijn van die momenten dat men aan het mijmeren is over vervlogen tijden, dan in eens schiet je uit je half trans en realiseer je dat je de verkeerde keuzes hebt gemaakt om dat je aanleg had om met je handen te gaan werken en een vak hebt geleerd. En dan realiseer je je dat er geen dag van gerechtigheid op deze planeet is geweest en nóóit zal komen ook.

    Like

   • Monalisa zegt:

    peter chapeau voor je antwoord, de vak man blijft nodig alleen de jeugd wil zijn geld op zijn kont verdienen, zoals ik het ergens anders al beschrijf het werk een maand plat in heel europa dat zet pa zoden aan de dijk nu niet, gaat gewoon weer verder.maar peter die tijd van het handwerk die ben ik voorbij maar de kennis gaat verloren. een robot kan geen vlees uitbenen.

    Like

   • peterselie1 zegt:

    Niets mis mee om een technisch vak te gaan leren Monalisa, zoals je eerder al schreef dat jongeren niet geneigd zijn om een vak te leren komt ook dat er vaders zijn die rond uit zeggen dit wil ik niet voor mijn jongen en zo is het zaadje al weer van huis uit gelegd. Bij ons op de zaak kwamen de jongens een vak leren door dat de ouders hadden gezegd ga een diploma halen, dus de meeste kwamen rond de leeftijd van 20 jaar in de leerschool terecht. Van de 10 jongen slaagden er maar twee voor het Bemetel diploma die mochten voor een periode stage lopen bij een ervaren vakman en een van de twee die voldeed aan alle eisen en kreeg na twee periodes een vaste aanstelling. Dat werd later ook veranderd at ze op elk moment na een paar fouten geloosd. werden. Monalisa de werkgevers hebben ook een dikke vinger in de gore pap, het werd namelijk zo erg dat een leerling op de leerschool di het wel in de vingers had leraar werd gemaakt vanwege de lage loonkosten, hoe gek wil je het hebben? Deze mentaliteit vindt men in de maatschappij over al in verschillende vormen terug. Denk maar even aan de gedegradeerde diploma’s die worden uitgereikt om het aantal geslaagden, het percentage omhoog te manipuleren.

    Like

   • Monalisa zegt:

    peter daar om bent ik voor zoals de ambachtsscholen weer terug te halen en geen ROC daar leer je het vak niet, en ouderen moeten hun werk ervaring Delen aan de jeugd maar we kunnen hier uren over tikken maar jij en ik zien het wel goed allen de andere niet (Zijn ze te fijn voor gebouwd)

    Like

 11. sylvia Groot zegt:

  In Nederland bouw je ‘woonrechten’ op.
  Nergens wordt vermeld dat bejaarden in tehuizen daarvan worden buitengesloten.
  Met andere woorden: wettelijk gezien mag men geen bewoners die woonrechten hebben opgebouwd uit hun appartementjes gooien.
  Schakel de rechter in !

  Like

 12. Avidia zegt:

  Ik betaal echt nergens aan, ik weiger te betalen, ik wil eerst weten waaraan mijn geld besteed wordt, zijn het asielzoekers, trek ik er een bedrag vanaf: min asielzoekers!!!! Sorry ik ben een rebel :-[[

  Like

  • Tistochwat zegt:

   Heel logisch, maar hoe doet u dat?
   Komt er bij u dan geen deurwaarder aan de deur?
   Als men geen belasting betaalt, wordt het geld gewoon “IN NAAM DES KONINGS” bij je weggehaald.
   Of bedoelt u iets anders?

   Like

   • BertG. zegt:

    De helft ben je namelijk al kwijt voordat je ’t in je handen gehad hebt.
    En de andere helft komen ze inderdaad dan wel bij je ophalen. Namens willem de overbodige.
    Was ’t maar waar dat je dat zelf kon bepalen.

    Like

 13. danny zegt:

  Goeie oplossing heer Bron, ik zeg gelijk DOEN!

  Like

 14. danny zegt:

  respect voor avidia! Dat zouden we eigenlijk allemaal moeten doen.

  Like

  • Monalisa zegt:

   Danny net wat Tistochwat schrijft dan neem ik nu even de voorbeeld van mensen die WW en Bijstand hebben en een WAO’er en een AOW’ers. als zij niet hun belasting betaald en hun zorg premie word dit gewoon gekort op hun uitkeering helaas.
   Avidia wat u schrijft dat kan niet, U trekt aan het korte eind u mag van terug werkend kracht betalen.
   Het is net wat Tistochwat schrijft wordt het geld gewoon “IN NAAM DES KONINGS” bij je weggehaald.

   Like

 15. Henk der Niederländer zegt:

  Kijk je moet dit bericht natuurlijk wel in de juiste context zien.
  Je sluit zo ongeveer 40% van de bejaardenhuizen wat de staat een hoop geld oplevert.
  Dat geld kan dan weer naar het buitenland gesluisd worden in de vorm van subsidies, waar in een later stadium de politiekers weer een plaats krijgen (zwaar betaald natuurlijk) in een of andere directie zodat hun inkomen gegarandeerd blijft.

  Like

  • Tistochwat zegt:

   @ Henk der Niederländer 2 maart 2014 om 11:44

   Goed gezien!
   Walgelijk, walgelijk, walgelijk mensonterend om weerloze bejaarden zó smerig en minderwaardig te behandelen.
   Als ik alleen al kijk naar mijn vader van bijna 91; hoe zou ik nu dag en nacht kunnen zorgen voor een man die in ernstige mate lijdt aan de ziekte van Menière, aan pernicieuze anemie en aan diabetes??!!!!
   Hoe moet die man zichzelf nu redden als er geen tehuis meer voor hem zou zijn?
   BAH, STERF!!!!!, SMEERLAPPEN IN DEN HAAG EN IN BRUSSEL!
   JA, IK BEN WOEDEND!

   Like

   • Henk der Niederländer zegt:

    Iemand heeft hier op de site meermaals bij ons aangedrongen om te kijken naar de geldstromen.
    Hij (Zij) drukte zich uit met de volgende slogan Follow the money.
    Ik weet niet meer wie dat was maar de persoon in kwestie had gewoon groot gelijk en achteraf gezien schaam Ik me een beetje dat Ik de persoon in kwestie geen steun heb gegeven via enkele reacties.
    De banencarrousel is een van de manieren voor links om de macht te behouden in Nederland (lees Europa) en als dat niet genoeg aan de kaak gesteld word zal de macht van links nooit gebroken kunnen worden.
    Neem bijvoorbeeld een site als deze, als deze site bijv. een serieus probleem voor links gaat worden kun je er donder op zeggen dat op een moment iemand uit het linkse politieke veld zich door een of ander artikel “beledigd” zal voelen en de nodige stappen zullen worden ondernomen om de site gesloten te krijgen.
    Of dat dan lukt of niet laat Ik in het midden, maar je kunt er vergif op innemen dat zo iets uitgebreid in de MSM uitgemeten gaat worden en niet met eerlijke journalistiek zoals je wel zult begrijpen. in de tweede fase zullen dan rechtzaken kunnen komen.
    Een site als deze is het linkse gespuis nou eenmaal niet welgevallig.

    Like

   • Monalisa zegt:

    Tistochwat het leverd nog meer geld op dan u denkt, de oudjes gaan in wonen bij hun kinderen dus de AOW word gekort en dit is het gedachte goed van de PVDA solider zijn en nivelleren is een feest.

    Like

 16. 2 hooguit 3 indo luiers per 24 uur,word nog vergoed.Geen geld om bij apotheek of elders nog luiers bij te kopen.Dan mijden je mede mens het oudje ook.Het gaat ruiken,lijkt mij zo.

  Like

 17. inco luiers bedoel ik.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s