Sociaaldemocraat voor 2,5 miljoen euro per jaar

Screenshot_10

‘Leugens, leugens, leugens, leugens, leugens, en dan daarover weer leugens’

Kijk, voor 2,5 miljoen euro per jaar wil ik alles doen. Mijn zeer gemiddelde ziel is gewoon te koop. Wie biedt? Wapenhandel, olie boren in Nigeria, marketeer voor de farmaceutische industrie, NOS-verslaggever, ANP-Koningshuis-journalist, deelnemer Wie is de Mol, Volkskrant-columnist, strafrechtadvocaat…voor 2,5 miljoen is bijna geen enkel zielloos kwaad te erg. Bijna.

Want er is één ding dat ik nooit ga doen, ook niet voor 100 miljoen per jaar, en dat is politicus worden. Laat staan sociaaldemocratisch politicus. Deze ziel is te koop, ‘de moraal’ mag het Goede Volk lauw uit me oplepelen en principes zijn er om te worden verkocht, maar er zijn grenzen.

Ik kan me er geen voorstelling van maken hoe het moet zijn om PvdA-politicus te zijn. Dat je elke dag, week in week uit, alleen maar moet liegen. Recht in de kiezer en burger z’n smoel. Keihard, grof en gewetenloos liegen. Onder het motto: ‘Het eerlijke verhaal!’ elke keer alleen je mond mogen opentrekken om een leugen te verkopen.

Lees verder>>>
(h/t Peter Selie1)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Hypocrisie, Socialisten. Bookmark de permalink .

3 reacties op Sociaaldemocraat voor 2,5 miljoen euro per jaar

 1. Th.M. van Baarle zegt:

  Wat een treurnis en terecht. Bij de Partij van de Allochtonen is de zaak enorm aan het zakken. Samsom probeert zich er nog uit te bluffen maar op 19 maart krijgen hij en zijn socialistische vriendjes de kaakslag die ze verdienen. Evenals die partijen die jarenlang met deze bedriegers in zee zijn gegaan.
  Er is hoop. De LEEFBAAR partijen hebben ontdekt waar de Achilleshiel van het corrupte zooitje zit, nl. de jaarrekeningen. Drs. Leo Verhoef heeft jarenlang de gemeentebesturen gemeld hoe fout ze zaten met de valse gegevens die verspreid werden. Hoogmoedig hebben ze dat dan ook jarenlang naast zich neergelegd.
  Zie de site http://www.politieknederland.com Daarin pakt Leefbaar Geldermalsen uit over wat het gemeentebestuur jarenlang aan bedrog heeft gepleegd. Inmiddels loopt een rechtzaak. In Nieuwegein speelde dat ook en daar heeft het gemeentebestuur inmiddels schuld bekend.
  Wilders had gelijk om op de lokale (leefbaar) partijen te stemmen. Van de partijen die tot nu op corrupte manier hun gemeente hebben bestuurd valt niet te verwachten dat ze hun eigen fouten gaan onderzoeken, blootleggen en corrigeren.

  Like

 2. Tistochwat zegt:

  “Dat je elke dag, week in week uit, alleen maar moet liegen. Recht in de kiezer en burger z’n smoel. Keihard, grof en gewetenloos liegen. Onder het motto: ‘Het eerlijke verhaal!’ ”

  Dat liegen verbaast mij niet; rooie ‘Gutmenschen’ zijn immers geestesziek.
  https://ejbron.wordpress.com/2013/07/11/amerikaanse-psychiater-goedmenschen-zijn-klinisch-geestesziek/
  Het zijn psychiatrische patiënten:
  http://nl.wikipedia.org/wiki/Pseudologia_phantastica

  Like

 3. Republikein zegt:

  Paralympisch team zonder sponsor.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s